Selasa, 7 November 2017

Senarai Harga Produk dan Pakej Produk Herbalife 2017

Harga produk Herbalife yang terkini. Price list ni boleh jadi rujukan untuk anda yang sedang mencari senarai harga terkini untuk produk Herbalife.Senarai harga rasmi untuk produk Herbalife 2017

Produk Herbalife memang banyak! Dan untuk turun berat efektif dengan Herbalife tidak semestinya guna semua produk Herbalife. 

Produk Herbalife perlu dibeli melalui Coach, untuk consultation dan dalam masa yang sama untuk pastikan anda turun berat dengan efektif & jimat bersama produk Herbalife ni. :)
Anda boleh dapatkan produk Herbalife yang sesuai dengan BAJET dan KEPERLUAN anda. So anda bukan sahaja boleh kurus dengan efektif, malah lebih jimat juga! So, dapatkan melalui Coach ye. 

Boleh Whatsapp saya, Coach Fatin 
Pengedar Herbalife Malaysia 0193709753

Pakej Herbalife saya terdiri daripada: 

PAKEJ TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE

PAKEJ SARAPAN SIHAT DENGAN HERBALIFE 

PAKEJ TINGKATKAN TENAGA

PAKEJ KURUS SELEPAS BERSALIN DENGAN HERBALIFE

PAKEJ SPORTS NUTRITION / POST WORKOUT MEAL

PAKEJ NUTRISI SIHAT HARIAN 


Ada beberapa pakej yang anda boleh pilih, yang terdiri daripada pakej HERBALIFE TRIAL, BASIC & PREMIUM, yang mana anda boleh pilih mengikut budget dan keperluan anda. So, pastikan anda bincang dengan Coach ya. :)


Dengan pembelian produk Herbalife melalui Coach yang sah, anda berpeluang untuk dapatkan promosi diskaun yang lebih tinggi (dengan cara yang sah).TESTIMONI TERKINI HERBALIFE. Ramai orang yang dah dapatkan hasil turun berat dengan coaching kami!


PAKEJ HERBALIFE MURAH! 
PROGRAM TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE CARA BELI HERBALIFE ONLINE
COACHING 100% ONLINE dan BERJALAN DI SELURUH MALAYSIA

COACH FATIN 
0193709753

Follow instagram @fatinsyaibrahim_hlf untuk info terkini! 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan