Ahad, 29 November 2009

Melayu Yahudi bermain facebook?


ok.
aku ada terbaca satu web ni..
the title adalah seperti yang di atas - title yang aku guna.
article dia menceritakan pasal Facebook yang sangat berkait rapat dengan Yahudi. Marc Zuckerberg.

ok. jom layan gambar ni.
bleh save dan zoom beso2. kemudian layaaann...






tentang kesasihannya..wallahualam..

tapi aku pun guna facebook kan?..
secara berperingkat-peringkat dahulu. :)

Ya Allah.. berikanlah aku petunjukMu dalam setiap pekerjaan yang aku lakukan agar sentiasa berada dalam redhaMu..




2. menunjukkan manusia dunia kini di dalam kepompong illuminati yang
dicipta oleh sang US.
bleh tengok dekat brainwash





Sabtu, 28 November 2009

ape heh?

bila jadi BAIK @ TERLALU BAIK

jadi salah.
dipermainkan.
diambil kesempatan.
diperkotakkatikkan.
bla.bla.bla.


bila jadi JAHAT @ TERLALU JAHAT.

kata dajal.
tak suka.
kurang ajar.
malu mak pak.
bla.bla.bla.


kemudian.


harus bagaimana?








macam ni lah.aku buat hal akukau buat hal kau.
aku tak kacau kau.
jangan kacau aku.

sebab

kau tak kenal aku.


paham?

raya!

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA.


wish raya lambat sikit.ehehe.padahal semalam raya bukan bz pun.kui9


ok.raya yang langsung tak rasa macam raya.opss.

ok.rasa lah jugak sebab ada makanan dan pakai baju raya lah kan.

eheh.


Khamis, 26 November 2009

oh idea!

ok.


status : ketandusan idea dan kerajinan.
-tunggu nanti korek cerita2 lama.

menjelang hari raya

ewaahh~~..
bajet semangat macam raya puasa plak kan?kui9
padahal tak rase macam nak raya pun.
tak ada langsung. siyes.

tapi


tadi dengar takbir, menitis la jugak air mata aku.

syahdu ok.
dalam pada jiwa bergelodak bagai digodak2, tetibe rasa tenang. dan. syahdu sudah tentu.

mood tetap xada.

skejap ada mood nak buat kek. skejap xde.

ok.kompem2. tak ada mood nak buat kek.






















errrggghhhhhhhhh.


duhai hati, wahai jiwa..tenanglah...















hati jiwa


hati remuk











jiwa kosong




































gambar adalah x berkaitan.harap maklum.


xadil.













dunia tidak adil kan???

















pesan makcik kursus.





"adik, kita orang perempuan kena jaga.

sebab

kalau lelaki berkali-kali buat jahat pun orang pandang,

tapi

kalau perempuan, sekali buat jahat takkan berhenti diperkatakan. "






dis is the makcik.



insaf diri,
fatin syahirah




ps : aku lupa lain-lain pesan. ngee

kakak,kakak..banjir kt sini macam nak mampus owk?





ok.tgk gmba pun da tau banjir..
tp kat sini kire ok lagi..
ada kat satu tempat ni kan..
air naik sampai paras pinggang ok.
tapi xde lah aku nak pegi main air tu kan.
xde maknenye..
air yg budak2 ni main pun aku readha je lalu sebab terpakasa pegi kedai..
ksian jugak kat rumah2 yang kene banjir ni kn..
haih.
nasib baik umah aku xtermasuk.


Rabu, 25 November 2009

tentang hati.

hati mmg rumit.


*speechless*







sangat rumit.








broadband da xtif.

ok.
dengan broadband.hidup xbegitu kosong.
time tak ngadap lappy.
idea datang mencurah-curah.
tp bila dah ngadap lappy
hati macam gugup.

ces,poyos.


nanti baru update.






kat paka banjir baru macam nak surut.

"kakak,kakak.banjir macam nak mampus owk?" - zulaika_adik

Sabtu, 14 November 2009

apa fikir?

apa ucapan seindah dan seenak I LOVE YOU itu

semudahair yang bisa mengalir walau di mana pun?

biar jiwa - fynn jamal

Kau bikin ku gigit bibir sendiri
Lamakah lagi
Kita sepi
Kau bikin ku renung sinar mentari
Lamakah lagi
Kita begini
Alangkan bulan terang
Hilang nyawa tanpa bintang
Apalagi aku
Alangkan bunga kembang
Pudar warna tanpa siang
Bayangkan aku
Berkali ku mintakan dari dulu
Usah kau tunggu, ucap itu
Berkali ku bisik kan pada kamu.
Usah kau buntu
Aku milikmu
Alangkan bulan terang


Hilang nyawa tanpa bintang
Apalagi aku
Alangkan bunga kembang
Pudar warna tanpa siang
Bayangkan aku
Perlukah aku menyebut setiapnya yang indah
Ku tidak akan ada makna
Bila kau sembunyi dan main lari-lari
Separuh aku
Sudah pun mati
Tak mampukah
Kau percaya
Haruskah aku hebahkan nya
pada dengki dunia
Tak bisakah kita sekadar
pejam mata
Biar jiwa bersuara
Biar...
Biar...
Biar jiwa bersuara



lagu ni sangat best ok.


ps : lagu ni orang dah tau lame ke?aku br je tau kewujudan lagu ni.

tertangguh.

mcm tajuk.phm2 sendiri.

Khamis, 12 November 2009

undelete.

ok.
exam dah habis!!!!! lambat gle baru nk hepi.kui9

ok lah.lain kali post lain.
nak tengok cite hantu.
siap beli cekedis uu..hoho.feelin2 macam dalam cinema boleh?
lalala

ok.

i love myself.