Selasa, 24 Oktober 2017

Herbalife Malaysia Outlet/Cawangan: Kuala Lumpur, Johor Bahru, Penang, Kota Kinabalu, Kuching & Kuala Terengganu


Cawangan/Outlet Herbalife di Seluruh Malaysia 


Herbalife di Malaysia ada beberapa pick up centre. Pick up centre ni bermaksud, anda boleh buat order dengan HQ (sama ada call/online di web), dan kemudian boleh ambil order tersebut terus di pick up centre. Anda mungkin sedang mencari outlet/cawangan/stokis Herbalife yang berdekatan dengan anda.

Untuk pengetahuan anda, produk Herbalife tidak boleh dibeli dari mana-mana outlet/stokis/cawangan.

Produk Herbalife hanya boleh didapati dari pengedar Herbalife sahaja. Seperti yang tercatat pada label produk Herbalife:


Anda boleh dapatkan Herbalife dari saya: Coach Fatin 0193709753 
IG @fatinsyaibrahim_hlf

Sebab tu anda takkan jumpa cawangan/stokis Herbalife di mana-mana, kecuali di beberapa lokasi rasmi sahaja. Atau dengan nama officialnya adalah HERBALIFE PICK UP CENTRE/DISTRIBUTION CENTRE, yang mana hanya ada di lokasi seperti berikut; 

HERBALIFE DISTRIBUTION CENTRE KUALA LUMPUR, KL
HERBALIFE DISTRIBUTION CENTRE KOTA KINABALU, SABAH
HERBALIFE PICK UP CENTRE PENANG, PULAU PENANG 
HERBALIFE PICK UP CENTRE JOHOR BAHRU, JOHOR
HERBALIFE PICK UP POINT KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
HERBALIFE PICK UP POINT KUCHING, SARAWAK 


Sekiranya anda baru pertama kali ingin menggunakan/mencuba Herbalife, dan anda bukan pengguna/ahli Herbalife, anda boleh bermula dengan menghubungi Coach Herbalife sebagai langkah pertama. Untuk pengetahuan anda, mesej berikut juga tertera di website rasmi Herbalife; 


Herbalife products are sold exclusively through our Members and are NOT available in stores. 
Produk Herbalife dijual secara ekslusif melalui Ahli kami dan TIDAK ada di kedai-kedai.

CONTACT HERBALIFE MALAYSIA
When you need answers or assistance, the support you deserve is always within reach.

Ask your Independent Herbalife Member

Whether you have product questions or an interest in the Herbalife business opportunity, we encourage you to talk to your local Herbalife Member. Your Member is dedicated to answering your questions and providing the expert information you need. Please do just pick up the phone and give them a call.



HUBUNGI HERBALIFE MALAYSIA

Sekiranya anda memerlukan jawapan atau bantuan, anda sentiasa boleh dapatkannya. 

Tanya Pengedar Bebas Herbalife Anda 

Sama ada anda mempunyai persoalan berkenaan produk atau berminat mengenai peluang perniagaan bersama Herbalife, kami galakkan anda untuk hubungi Pengedar Herbalife. Pengedar anda sentiasa berdedikasi menjawan persoalan anda & sediakan informasi yang anda perlukan. Anda hanya perlu hubungi mereka :)

---------------------------------------------------




Hubungi Pengedar Bebas Herbalife anda : 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf


Herbalife Distribution Centre Kuala Lumpur, KL


Centre ni jugak dikenali dengan nama glamor nya Herbalife HQ dan ianya terletak di Jalan Raja Chulan, Plaza See Hoy Chan, Kuala Lumpur.
Untuk yang tak sure jalan ke HQ Herbalife ni, boleh jer guna teknologi sama ada maps atau Waze, taip jer "Herbalife Malaysia HQ". Kalau lalu kat Jalan Raja Chulan ni, terpampang ada HERBALIFE kat Plaza tu. Sebelah je dengan bangunan Ambank. 

Kat distribution centre ni boleh walk in buat order, bayar dan pick up order terus. (AHLI SAHAJA. Sekiranya anda bukan ahli, tak boleh beli produk walaupun dekat HQ ye.)
Biasanya saya hanya order dari rumah & pilih option delivery. Tunggu je produk sampai depan rumah. 

Bila lalu kat Plaza See Hoy Chan ni, nampak je HERBALIFE tu.





Herbalife Kota Kinabalu Distribution Centre


Cawangan Herbalife di Kota Kinabalu ni pun merupakan Distribution Centre. Sama kes macam Herbalife Distribution Centre Kuala Lumpur tadi. Maksudnya jugak, seorang AHLI HERBALIFE boleh buat pembelian -- order, pick up, bayar di centre ni. Dan ya, kat sini pun, AHLI je yang boleh beli. Kalau bukan ahli, pergi sini pun tak boleh beli barang jugak.

Alamat Herbalife branch di Kota Kinabalu adalah:
G30, Ground Floor, Kompleks Asia City, Phase 2A, 88000 Kota Kinabalu, Sabah. 



Herbalife Pick Up Centre Johor Bahru, Johor


Herbalife pick up centre ni berbeza dengan Distribution Centre di atas yg terletak both di Kuala Lumpur & Kota Kinabalu. 
Di pick up centre ni, TIDAK BOLEH buat order, pembayaran & pembelian. Semua pembelian hanya boleh dibuat melalui online order di website atau call order sahaja, kemudian anda hanya BOLEH pick up order anda terus di Pick Up centre ni. Call order/website order hanya boleh dibuat oleh ahli Herbalife sahaja ye.

Alamat cawangan Herbalife Pick Up Centre Johor Bahru adalah:
No 73 & 75, Jalan Harmonium, 35/1 Taman Desa Tebrau, 81100 Johor Bahru.




Herbalife Penang Pick Up Centre 


Sama seperti Herbalife Johor Bahru Pick Up Centre, di Herbalife branch Penang ni juga tidak boleh buat sebarang pembelian, order dan pembayaran. Semua order hanya boleh dibuat melalui call order atau website order, kemudian anda boleh pick up terus di pick up centre ni. Again, hanya untuk ahli sahaja ye yg boleh buat order ni. 

Alamat Herbalife Penang Pick Up Centre adalah:

No 41 & 43, Jalan Todak 6, Seberang Jaya, 13700 Prai, Pulau Pinang. 



Herbalife Kuching Pick Up Point 


Herbalife Pick up Point di Kuching ni antara pick up point yang terbaru dirasmikan. Seronoknya orang Kuching dah boleh pick up terus produk di pick up point ni! 
Sama seperti pick up centre Herbalife Johor Bahru & Penang, anda tidak boleh membuat pembelian, order & pembayaran di pick up point ni. Order tetap hanya boleh dibuat melalui call order atau website order, kemudian anda boleh pick up order anda di pick up point ni. Order hanya boleh dibuat oleh ahli Herbalife sahaja. 

Alamat Herbalife Kuching Pick up Point adalah : ABC Express, Jalan Rock, Kuching. 



Herbalife Kuala Terengganu Pick Up Point


Terkini pada bulan Oktober 2017, Herbalife telah buka dan tambah lagi satu pick up point yang terletak di Kuala Terengganu!! Khas untuk rakyat Pantai Timur tau! Di Herbalife Kuala Terengganu Pick Up Point ni, Sama seperti Pick up point/centre lain, tidak boleh buat pembelian, order & pembayaran di Pick up point Kuala Terengganu. Semua order boleh dibuat melalui call/website. Order hanya boleh dibuat oleh ahli Herbalife. 

Alamat Herbalife Kuala Terengganu Pick Up Point adalah: 
Lot 37668, Jalan Salak, Chabang Tiga, Kuala Terengganu, 21000 Terengganu. 

Landmark: 
Tepi traffic light Chabang 3, Berhampiran kedai DIY, Belakang Kedai Din Collection. 






Tu je ke Centre Herbalife? Sikitnya Centre Herbalife? Hanya Ahli Herbalife yang boleh buat Pembelian di Centre Herbalife? Jadi untuk yang pertama kali macam saya, bagaimana saya nak beli produk Herbalife dengan mudah?


Senarai di atas adalah senarai semua lokasi Herbalife Distribution Centre dan Pick Up Centre di Seluruh Malaysia. Sudah tentu anda ada terfikir kenapa sikit sangat centre Herbalife ni? Kalau nak compare dengan produk lain, stokis mereka ada di seluruh Malaysia. Berbeza sangat dengan Herbalife ni. Dahla centre sikit, pulak tu ahli sahaja boleh beli di centre. Kenapa ahli sahaja yang boleh beli di pick up/distribution centre?

Sebabnya, untuk menjamin keberkesanan produk Herbalife, anda hanya boleh dapatkan produk Herbalife melalui pengedar atau Coach Herbalife sahaja. 



Dapatkan Herbalife melalui saya: Pengedar Herbalife 0193709753 
Instagram : @fatinsyaibrahim_hlf

Selain tu, saya amat menyarankan anda untuk dapatkan dan beli produk Herbalife dari Coach yang komited. Bukan main beli je dari mana-mana yang jual produk tanpa coaching dan guideline yang betul. Pastu mula lah bancuh tak tau macam mana, pastu tak sedap tak boleh nak telan pulak, pastu tak kurus. Mealplan ni bukan main belasah google je tau. Coach yang akan bagi semua tu -- cara bancuh sedap, mealplan anda boleh kurus dengan mudah & banyak lagi benefit lain. PASTIKAN ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI COACH YANG KOMITED. 

Kalau anda perasan, semua pembelian di centre hanya boleh dibuat oleh Ahli Herbalife sahaja. Kalau bukan ahli, pun kena ahli jugak baru boleh buat pembelian. Sekiranya hanya anda walk in je ke centre, anda tetap tak boleh buat pembelian, melainkan anda ahli Herbalife. So, lebih baik anda cari Coach Herbalife sebelum ke Centre Herbalife ya. 

Daftar ahli di sini: Whatsapp 0193709753
Dan anda boleh buat pembelian terus di semua centre di atas atau website order

BAGAIMANA SAYA NAK BELI PRODUK HERBALIFE?


LANGKAH 1: WHATSAPP SAYA DI 0193709753, NYATAKAN ANDA NAK BELI PRODUK APA. PENGHANTARAN dan COACHING DI SELURUH MALAYSIA

Saya akan uruskan semua order anda, pembelian produk termasuk servis, guideline, personalized mealplan, coaching & BANYAK lagi benefit lain. 


LANGKAH 2: DAFTAR AHLI TERUS. Nak daftar ahli pun kena melalui Coach Herbalife jugak. Boleh Whatsapp ke 0193709753 dan nyatakan niat anda nak jadi ahli Herbalife

Saya akan uruskan urusan keahlian anda. Selepas tu, anda boleh terus order di website Herbalife, boleh pick up di mana-mana centre di atas dengan harga ahli diskaun. 


LANGKAH 3: BELI PRODUK DARI PRODUK OFFICIAL HERBALIFE (website lain tak legal ya)

Nak beli produk Herbalife melalui ONLINE pun boleh. Anda hanya perlu hubungi saya di 0193709753 dan saya akan guide langkah seterusnya untuk anda order. :)


-----------------------------------------------------------------------------

Hubungi/Whatsapp 0193709753 untuk beli dan dapatkan produk Herbalife

0193709753
0193709753
0193709753

FOLLOW INSTAGRAM @fatinsyaibrahim_hlf

Info lanjut berkenaan SEMUA produk Herbalife : Produk Herbalife Online, klik sini.

Jom sertai Program Kurus Mudah dengan Herbalife #TeamSuriKurus : Turun berat dengan Herbalife dan Coaching, Klik Sini.

Produk Turun Berat Herbalife : Produk Herbalife Untuk Kurus, klik sini.


Sabtu, 21 Oktober 2017

Jadual Makan Herbalife untuk Kurus

Bismillah. 

Ramai yang dah sedia maklum bila dengar Herbalife je, pasti boleh turun berat. Asal nak turun berat je, cari Herbalife. Sampaikan ada yang anggap Herbalife ni ubat kurus pulak. Hehe. Unfortunately, no. Herbalife BUKAN ubat kurus. Tapi Herbalife adalah makanan yang mempunyai nutrisi seimbang.

Saya sendiri menggunakan Herbalife sebagai solusi sarapan sihat. Saya dah sedia kurus waktu mula-mula menggunakan produk Herbalife, tapi masih menggunakan Herbalife sehingga kini, sejak tahun 2012. Dah nak masuk 6 tahun saya guna Herbalife rupanya, sekejap je masa berlalu. Alhamdulillah rasa lebih bertenaga dari sebelum ni, malah saya sangat bersyukur jumpa Herbalife.

Coach Herbalife Terengganu

Herbalife sebagai Nutrisi Seimbang 


Herbalife ni bukan ubat kurus pun, makanan je. Tapi macam mana Herbalife boleh bantu turun berat? Ini lah pentingnya untuk dapatkan produk Herbalife melalui Coach Herbalife, sebab dengan setiap pembelian produk, datang bersama coaching & guideline penggunaan produk -- termasuk mealplan (jadual) makan mengikut keperluan setiap individu.

Secara asasnya, Herbalife sangat memudahkan penurunan berat badan. Tapi tanpa coaching & guideline, penurunan yang sepatutnya jadi mudah pun jadi susah. Ada yang sampai tak turun pun beratnya. Haa kan sedih tu. So gunakan hak anda sebagai pengguna yang bijak, kalau nak beli produk Herbalife, beli melalui Herbalife Coach tau.
Dan sekiranya anda masih belum mempunyai Coach & nak dapatkan produk Herbalife, boleh whatsapp saya terus di 0193709753

Turun berat dengan Herbalife

Yes, kat luar sana banyak cara yang anda boleh pilih untuk turun berat. Apapun cara yang anda pilih untuk turun berat, pastikan ianya sihat & seimbang, okey. Dan sekiranya anda dah cuba pelbagai cara untuk turun berat, boleh lah give yourself a chance untuk cuba dengan Herbalife & coaching saya. Tugas anda hanyalah buat yang terbaik, ikut mealplan & ikut flow coaching :)


Penting ke Personalized mealplan (jadual makan peribadi) ni?


Penting sangat! Sebab setiap keperluan individu berbeza, kadar penurunan berat masing-masing berbeza, aktiviti tak sama, malah ada yang menyusu ada yang tidak.

Antara kepentingan personalized mealplan yang anda perlu tahu adalah;

- Anda boleh turun berat tanpa berlapar
- Penurunan berat anda lebih sihat
- So, anda boleh turun berat dalam masa yang sama, yang turun tu adalah lemak berlebihan.
- Dari situ, anda bukan sahaja boleh turun berat, tapi inchloss jugak!!
- Anda boleh turun berat tanpa ganggu aktiviti harian & kerja anda. Anda boleh turun berat walaupun sedang menyusu bayi tau. Sangat selamat untuk ibu menyusu! :)

Apa pun, anda boleh turun berat badan tanpa kurangkan keperluan nutrisi harian. Nak turun berat ni bukan semata-mata dikira pada kalorinya sama ada lebih atau tidak, tapi jugak dilihat pada keperluan nutrisi tu. Sebab penurunan berat berlaku kurang efektif tanpa kualiti makanan yang betul.

Dengan Herbalife, anda boleh turun berat dengan kurangkan kalori TANPA kurangkan keperluan nutrisi harian. Sebab tu, anda boleh kurus dengan lebih mudah bersama Herbalife tau!




Ni salah sorang dari coachee saya, turun 17KG sambil menyusu
Transformation coachee saya dah turun 26KG dengan Herbalife, ibu anak 1

Ni antaranya progress coachee saya. Apa pun yang penting, anda boleh makan nasi & turun berat tanpa berlapar. Portion nasi nak ambil banyak mana? Makanan lain banyak mana? Shake buat macam mana? 
Semua ni Coach akan bagi berserta pembelian produk tu :)

Kalau nak guna produk Herbalife, mesti guna semua produk ke?


Tak perlu pun, anda boleh pilih ikut budget dan kepeluan jugak. Yang penting ada Formula 1 Herbalife. Yang menjadikan anda turun berat dengan Herbalife bukan hanya dengan penggunaan produk, tapi jugak dengan ikut mealplan yang betul, ikut keperluan masing-masing. 
Apa pun, masing-masing boleh turun berat tanpa berlapar, boleh makan nasi, tanpa perlu tahan selera makan. Anda boleh kurus tanpa bersenam, boleh kurus walaupun sibuk, boleh kurus tanpa perlu eat clean sepanjang masa. Pendek kata, program ni sangat flexible dan semua orang boleh turun berat dengan Herbalife!

HUBUNGI 0193709753 untuk dapatkan produk/mulakan program Herbalife

0193709753
0193709753
0193709753

Follow INSTAGRAM : @fatinsyaibrahim_hlf untuk update terkini! 

Info semua produk Herbalife di Malaysia: Produk Herbalife online, klik di sini

Jom sertai coaching turun berat dan kurus Herbalife bersama #TeamSuriKurus : Turun Berat dengan Herbalife dan coaching, klik sini. 

Produk Herbalife untuk turun berat badan? : Produk Herbalife untuk Kurus, klik sini.



Isnin, 16 Oktober 2017

Review ATV Outdoor Bukit Besi Dungun, Terengganu


Bismillah.

Ceritanya hari ni (15/10/2017), saya dengan sahabat saya ke Tasik Puteri bertempat di Bukit Besi Dungun, Terengganu. Tujuannya untuk outdoor activity -- ATV ride.

Ni gambar selepas selesai laluan pakej yang kami ambil.

Sarapan Sihat Herbalife

Apapun, sebelum beraktiviti, sarapan sihat jangan dilupa. Saya tetap mulakan hari saya dengan Herbalife Shake sebagai sarapan sihat, tak kira awal atau lambat saya bangun hari tu. Sarapan sihat sebagai permulaan hari pun penting sangat untuk turun berat, kekal kurus & maintain tenaga. Lagi-lagi, nak bawak ATV lalu lumpur & bukit ni nak guna banyak tenaga. Bukan macam kita naik motor pegi kedai :P

Kami sewa ATV ni dengan CEAS ATV OUTDOOR TASIK PUTERI, BUKIT BESI.

KENAPA PILIH ATV?


If it scares you, it might be a good thing to try.



Awalnya ada dua pilihan;

1. ATV ride kat Tasik Puteri
2. Day trip ke Pulau Redang, ada 5 checkpoint snorkeling.

Tak kisah mana-mana aktiviti, asalkan outdoor. End up, kami decide untuk ATV ride kat Tasik Puteri ni. Since saya tinggal kat Paka, Terengganu, Tasik Puteri ni dalam 40minit perjalanan sehala. Kami pilih Ahad & 9pagi, sebab memang tak nak clash dengan hari bekerja Terengganu. Hehe saje taknak waktu peak hour la senang cerita. Dalam masa yang sama bergantung pada availability waktu & hari yang kami nak jugak. Tu je :D

Ni snanye kali pertama kami sewa ATV & laluan trek ni. Sebelum ni pernah pun, atas jalan biasa. So, saje cabar diri untuk do something yang saya rasa tak yakin dapat buat.

"When you fear your struggles, your struggles consume you. When you face your struggles, you overcome them." 

Waktu mula-mula nak start, cuak & excited la jugak. Sebab tak tau nanti cane. Takut jatuh ke. Hehe padahal "takut" tu yang kita nak buang.
Lepas habis pusing trek, BEST & SENANG jer! InsyaAllah akan repeat dengan trek yang lebih mencabar lepas ni.


Tips ATV Ride dengan Ceas ATV Outdoor Tasik Puteri, Bukit Besi


1. Hubungi pihak Ceas ATV Outdoor untuk tujuan booking.

Pakej ATV
Ada beberapa pakej yang anda boleh pilih. Pakej ni berbeza ikut trek. Yang kami join ni Pack D1. Pada pendapat saya, Pack D1 ni sesuai untuk beginners, sebab nya trek dia asas je, tak susah.

Awal-awal cuak sebab betul ke Pack D1 ni senang. Tapi lepas dah habis laluan trek tu, rasa menyesal pulak tak gabung dengan Pack B as suggested sebab BEST! Nasib baik dekat je, insyaAllah sure akan repeat trip lagi lalu trek lain pulak, yang lebih mencabar.

Antara soalan yang saya tanya staff dorang waktu booking;

Soalan 1: Boleh ke kalau 1 ATV tu naik 2 orang? 
Jawapan: Boleh, tapi sedikit berisiko & risiko atas tanggungjawab sendiri.

Soalan 2: Harga pakej ni per pax yang join atau per ATV?
Jawapan: Harga pakej dikira berdasarkan ATV. So kalau 1 ATV naik berdua, still RM50 contohnya untuk Pack D1.

Soalan 3: Berapa lama masa diambil untuk setiap trek?
Jawapan: Bergantung pada berapa ahli kumpulan yang join dalam 1 sesi tu. Kalau 10 orang, jadi lebih lama berbanding 2 -5 orang sebab ada checkpoints yang kita kena lalu, dan nak pastikan semua orang selamat melepasi setiap checkpoints tu. Pendek kata, makin ramai dalam 1 kumpulan, makin lama masa diambil untuk lengkapkan keseluruhan checkpoints. Kami berdua ambil masa dalam sekitar 30-45minit untuk complete kan semua checkpoints & trek Pack D1.


2. Bawak pakaian extra.

Yang ni jangan kata saya tak pesan okey. Hahah. Sebab nanti baju terkena lumpur/basah waktu kat checkpoints berlumpur/sungai. Lagipun, korang boleh terus terjun kat tempat rekreasi sebelah tempat ATV tu. Ada air terjun tau!

Kredit gambar: Google

Boleh la ber-BBQ bakar ayam sekali kat tepi tu! Alang-alang, kan. Hehe


3. Kasut boot Phua Chu Kang disediakan. 

So korang tak perlu risau lagi berkenaan pemakaian kasut. Cuma kasut but yang disediakan tu saiz 7 je. Kalau kaki comel je tak muat saiz 7, boleh jer pakai kasut Crocs ke, kasut getah ke, asalkan yang selesa. Nak pakai kasut sukan pun boleh, tapi kang satu hal pulak nak sental kasut buang lumpur. #Sistakrajin HAHAH

4. Bawak air mineral/kosong dalam beg kecik. 


Ni incase kalau dahaga, so boleh bekal air kosong botol kecik/besar depends la pada korang. Hydration penting ye. Lagi-lagi kalau time tengah panas. So dalam beraktiviti, jaga diri jugak okey. Boleh jugak bawak makanan untuk alas perut. Hehe

5. Ada cameraman follow!

Yang part ni best tau! So korang tak perlu pening nak fikirkan siapa pulak nak tangkap gambar ni. Kalau ada gopro/action camera, boleh la bawak kan. Tapi untuk yang takde ni jangan risau, pihak Ceas ATV Outdoor snap gambar korang beraksi. Korang tinggal nak pose je.


Ni sebelum berlumpur





Secara keseluruhannya, boleh la cuba kalau anda berminat nak cuba. A good try! Boleh boost self motivation jugak (ni saya la, orang lain saya tak tau sebab saya memang suka outdoor activities. Hehe)
My personal experience: Serious rasa nak repeat lagi! *mata bersinar*

Selamat mencuba & enjoy your trip!!

Nak sewa ATV boleh klik sini:
Facebook page CEAS ATV OUTDOOR TASIK PUTERI, BUKIT BESI.
Web Ceas ATV Outdoor Tasik Puteri, Bukit Besi

Kalau ada apa-apa nak tanya, boleh la comment ye. Saya reply apa yang saya boleh reply. Hehe

Thank you for reading!!

Selasa, 10 Oktober 2017

Herbalife di Terengganu

"Coach dari mana?"

Ramai yang tanya saya soalan di atas. Hehe. So saya perkenalkan diri sikit ya. Saya Coach Fatin, merupakan seorang Coach Herbalife yang tinggal di Terengganu. Saya sendiri bukan sahaja coach anda untuk menggunakan produk Herbalife, malah saya sendiri juga menggunakan produk Herbalife sejak tahun 2012 lagi. Sekejap je masa berlalu, kan? Dah hampir 6 tahun saya menggunakan produk Herbalife sebagai solusi sarapan sihat saya. :)

Tapi tinggal di mana bukan persoalannya, sebab coaching saya 100% Online. So, tidak kira anda dari mana, anda boleh dapatkan produk Herbalife dari saya. Atau dengan erti kata lainnya, anda boleh kurus dari rumah!

Sila klik sini untuk tahu lebih lanjut berkenaan BELI HERBALIFE ONLINE.

Coach Herbalife Terengganu, Malaysia 

Berkesan ke turun berat guna Herbalife melalui Online Coaching ni?


Coachee saya bukan hanya berada di Malaysia, tapi coachee saya juga ada yang tinggal di China & Qatar, dan masing-masing dah turun 5-12KG walau dengan coaching jarak jauh.

Inspiring kan? Jarak bukan lagi alasan dengan teknologi yang kita ada hari ni. Yang syoknya, walau dengan online coaching, anda still boleh enjoy program turun berat anda dengan Herbalife x SuriKurus Coaching ni tau!

Coachee saya kebanyakannya mempunyai latar belakang & gaya hidup yang berbeza;

Ada yang berniaga di pasar malam
Ada yang memang dalam rutin hariannya sertai aktiviti senaman 
Ada ibu menyusu & berpantang 
Ada yang sibuk tak sempat bersenam 
Ada ibu bekerja, ada juga suri rumah 
Ada golongan profesional
Ada yang memang teramat sibuk sehinggakan tak sempat nak masak kat rumah

Ni sebahagiannya. Tapi perbezaan ni tak menjadikan mereka & anda untuk tidak dapat turun berat. Dengan Herbalife, anda boleh;

Turun berat walaupun sibuk!
Turun berat walaupun tak sempat masak
Turun berat walaupun sedang menyusu
Turun berat walau apa pun lifestyle anda!

Pendek kata, anda #PastiKurus dengan Herbalife x SuriKurus Coaching ni. Best kan?

Stokis Herbalife Terengganu

Dengan Pembelian Produk Melalui Saya, anda akan dapat


1. Personalized mealplan khusus untuk anda. Secara kasarnya keperluan setiap individu berbeza, termasuklah sekiranya anda ibu menyusu, sibuk, kerja shift, dan sebagainya. Anda boleh turun berat tanpa berlapar mengikut lifestyle anda. Dan berita baik sekiranya anda ibu menyusu, anda boleh turun berat tanpa kurangkan susu badan. 

2. Whatsapp Group Coaching di mana semua peserta bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, share tips turun berat walaupun sibuk, dan banyak lagi! Intense coaching ni buat ramai coachee saya turun berat dengan efektif, antara sebabnya kawan-kawan semua turun berat.  

3. Saya bagi HOMEWORK minggu pada Coachee. Dengan homework ni, coachee dapat turun berat dengan fun, tanpa stress & yg penting dapat turun berat dengan seronok. Homework yang saya bagi tak strict pun, jangan risau. Dan anda boleh dapat hadiah tau! :) 

4. Kelas makanan mingguan. Banyak sangat yang anda akan belajar tentang semua ilmu untuk turun berat dengan sihat, mudah & efektif ni. Tinggal anda nak apply je. 

5. Facebook Group untuk bergaul dengan komuniti SuriKurus yang lebih besar. Lebih banyak resipi, inspirasi kurus & kelas tambahan untuk kurus dengan mudah dan efektif! 

Bayangkan dengan hanya pembelian produk Herbalife, anda dapat semua tu. Anda bukan je dapat produk Herbalife, tapi anda umpama DAPAT JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR LEBIH. Tak perlu beli Herbalife, pastu bayar yuran gym/senaman lain pulak. Anda beli Herbalife dari saya je dah cukup boleh dapat semua. :)

 Anda juga kena faham, anda dapat SEMUA DI ATAS TANPA YURAN TAMBAHAN. Tak perlu anda bayar saya asing untuk coach anda. Anda beli Herbalife dari saya, anda dapat semuanya! 

Bayangkan betapa ruginya bila anda beli Herbalife dari tempat-tempat yang takde coach ni. Dari nak berjimat, tak pasal-pasal jadi makin mahal. 


Boleh klik sini untuk TIPS BELI HERBALIFE & BELI HERBALIFE MURAH


Apa pun, buat pilihan dengan baik ye. :)

Tahun 2017 bakal melabuhkan tirai kurang dari 3 bulan. Tahun 2018 pun tak lama lagi akan berkunjung tiba. Azam Kurus 2017 apa khabar? Jom sama-sama kita realisasi kan azam kurus tu. Masih belum terlambat untuk bermula tau! 

Coach Anda;


PROGRAM KURUS 30 HARI 

COACH FATIN 
Whatsapp: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf 
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah