Rabu, 12 Disember 2018

Cara Makan Herbalife

Cara Minum Herbalife untuk Diet & Turun BeratBila sebut Herbalife je, ramai yang dah tahu Herbalife sangat berkesan untuk turun berat dengan sihat. Dan ramai yang dah mula aware dengan konsep nak kurus dengan sihat dan berkesan ni. Tapi Kurus dengan Sihat ni tak semestinya kena cepat. Yang penting adalah penurunan yang konsisten, berterusan sehingga ke berat ideal dan kurus ideal sampai bila-bila.


Macam coachee saya dari Dungun Terengganu ni pun turun 30KG dengan Herbalife. Siapa yang tak happy kan? Dah la turun 30KG, shaping banyak pulak tu, dari saiz XXL sekarang dah boleh pakai baju saiz S! Macam orang yang berbeza. 
*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*


Macam mana nak ambil Herbalife? 


Sebenarnya, setiap orang memerlukan cara makan dan mealplan yang berbeza untuk kurus dengan Herbalife ni dan sebab tu perlu dapatkan Herbalife melalui Coach. Ada orang boleh makan banyak, ada orang boleh makan biasa-biasa je. So kenapa mealplan dan cara makan Herbalife ni setiap orang berbeza kan? Sebabnya.. 

Ada orang nak kurus sambil menyusu baby
Ada orang nak kurus sambil bersenam 
Ada orang nak turun berat tapi sibuk 
Ada orang nak turun berat tapi tak sempat masak
Ada orang taknak turun berat pun, tapi nak kempiskan perut, kecikkan peha/lengan
Ada orang nak turunkan berat tu banyak
Ada orang nak turunkan sikit je

Ni antaranya. Sebab tu apa yang saya bagitau tadi, setiap orang perlukan penggunaan produk produk dan cara makan yang berbeza. Sebab tu, perlunya dan sangat penting untuk dapatkan dan beli produk Herbalife melalui Coach. Adakah Perlu Guna semua Produk Herbalife untuk hasil yang cepat dan berkesan?


Herbalife ada banyak produk. Ada Formula 1, Formula 3, teamix, Omega 3 fish oil, TC Formula, Aloe Vera Herbalife, dan banyak lagi. Tapi berita baiknya, anda tak perlu guna semua produk Herbalife pun untuk turun berat cepat dengan Herbalife ni. Dengan 1 produk Herbalife pun anda boleh kurus dengan berkesan, yang penting anda ikut personalized mealplan yang diberi oleh saya nanti bila anda dah mula program coaching Suri Kurus x Herbalife ni. 


Dengan coaching saya, saya akan suggest produk apa yang terbaik untuk anda bermula, dalam masa yang sama sesuai dengan budget anda. Dan boleh kurus berkesan walau hanya dengan penggunaan 1 produk Herbalife. 

*Hasil tidap tipikal, berbeza mengikut individu*

Ini adalah antara coachee saya yang turun berat 14KG dengan budget minimum dan penggunaan 1 produk Herbalife sahaja. 

Siapa kata nak guna Herbalife ni mahal? Silap faham tu. 
Itu lah pentingnya ada Coach Herbalife untuk pastikan anda kurus dengan berkesan dan sihat dengan Herbalife. Mealplan mudah untuk ikut dan tak perlu berlapar. Dan saya sebagai Coach yang akan sediakan mealplan, guideline & coaching untuk anda, agar boleh turun berat dengan berkesan. 

Penting ke dapatkan Produk Herbalife melalui Coach ni?


PENTING!! Produk Herbalife ni bagus. Tapi, tanpa penggunaan yang betul, anda tak dapat turun berat pun. So, pastikan anda dapatkan produk Herbalife untuk kurus dengan Coach Herbalife yang komited untuk bantu anda kurus dengan berkesan. Jangan risau, tak ada bayaran tambahan untuk coaching, sebab coaching percuma dengan pembelian produk. 

Jadi, dapatkan Herbalife melalui Coach Herbalife tau. 

Dengan dapatkan produk melalui Coach ni, anda bukan sahaja boleh kurus berkesan dengan Herbalife, malah boleh kurus tanpa berlapar dan jimat dengan Herbalife ni. Klik di sini tentang Program Kurus dengan Suri Kurus Coaching:Klik di sini tentang Testimoni Terkini Herbalife Malaysia:Klik di sini Tentang Herbalife Murah:
SURIKURUS ONLINE COACHING

COACH FATIN
0193709753 

Follow Instagram untuk update terkini:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan