Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 4 Jun 2017

Kempiskan Perut Dengan Herbalife

Bismillah.

Dalam ramai orang hubungi saya untuk turunkan berat, ramai juga yang hubungi saya bertanya berkenaan bagaimana Herbalife bantu untuk kempiskan perut. Ada juga yang tanya, nak kecikkan peha/lengan je.

"Coach, saya taknak turunkan berat sangat, tapi saya nak kempiskan perut.kecikkan peha atau lengan je. Boleh tak?"

Jawapan: Boleh, asalkan dengan penggunaan yang betul. 

Dalam entry lepas, saya ada tekankan mengenai kepentingan beli dan guna Herbalife daripada Coach Heralife yang sah, bukan sembarangan beli produk tanpa coaching. Inilah antara sebabnya, sebenarnya. Coaching ni bukan sekadar cara makan & jadual makan, tapi jugak apa-apa permasalahan atau rujukan, boleh refer pada Coach anda. Anda boleh dapatkan personalized coaching! :)

Ok jom berbalik pada topik.
Bagaimana Herbalife membantu kempiskan perut?

Herbalife Makanan Seimbang Nutrisi


Seperti yang ramai orang tahu, Herbalife bukannya ubat kurus, tetapi makanan yang rendah kalori dan tinggi nutrisi. Dengan jadual makan & penggunaan yang betul, anda boleh turun lemak & shaping, selain dari turun berat bagi mereka yang nak turunkan berat badan.

Makan dengan seimbang karbo - protein - lemak - fibre - vitamins & minerals, sangat membantu untuk turun lemak dengan efektif. Dan Herbalife sangat membantu untuk turun berat tanpa jejaskan keperluan nutrisi seimbang tu, dengan pengambilan yang betul. Malah, anda juga boleh kurus tanpa perlu berlapar!



Turunkan Lemak & Kekalkan/Tingkatkan Otot

Sebenarnya, mereka yang dah mempunyai BMI yang normal tapi mengalami masalah perut buncit atau lengan/peha yang besar adalah berpunca daripada kandungan lemak dalam badan yang tidak ideal. Jadi, untuk hilangkan perut buncit hendaklah bermula dengan turunkan lemak dalam badan.

Yang menariknya, jadual makan yang diberikan dalam coaching saya berfokus pada penurunan lemak! Kesan dari penurunan lemak ni, KG turun sikit je, tapi inci dah hilang dulu, baju dah makin longgar, seluar dah kena tukar saiz, padahal bila timbang, KG tak turun sangat pun. Haaa best kan bila anda boleh turun berat dengan efek shaping skali!






Produk Heralife Untuk Kempiskan Perut

Herbalife Formula 3

Herbalife Mixed Fibres with Inulin Powder Drink
Kedua-dua produk Herbalife ni sangat membantu untuk kempiskan perut. Rendah kalori, beri efek kenyang lebih lama & lengkapkan pengambilan fibre & protein harian. 

Feedback coachee hilang 4 inci ukurlilit perut dengan Herbalife Fibre!

Penggunaan keduanya dengan coaching yang betul sangat membantu untuk kempiskan perut dengan lebih efektif. Yang lagi seronoknya, dah hampir nak Raya ni, mestilah kita nak tampil yakin kan. Oh ya, fibre ni jugak bagi efek perut kempis walaupun sedang bercuti tau!


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Sabtu, 27 Mei 2017

Produk Herbalife untuk Turun Berat

Bismillah.

Produk Herbalife untuk Kurus

Herbalife adalah syarikat nutrisi yang terbesar di dunia. Begitu ramai di seluruh dunia, bukan sahaja di Malaysia yang turun berat dengan Herbalife, tidak kira latar belakang, bangsa & agama,
Herbalife juga adalah makanan, dan bukan ubat kurus. Maka sebab itu, Herbalife bukan ubat kurus dan bukan hanya berfokus untuk turun berat semata-mata.

Dengan coaching dan penggunaan produk dengan betul, individu boleh turun berat dengan mudah & berkesan. Tanpa coaching, dengan penggunaan produk Herbalife pun, tetap tidak membantu untuk turun berat. Jadi, pastikan dapatkan produk dari coach ya. :)


Bagaimana Herbalife membantu untuk turun berat?

- Makanan yang rendah kalori dan dalam masa yang sama padat dengan nutrisi seimbang yang badan perlukan. Sangat mengenyangkan!

- Tingkatkan tenaga walaupun kurang kalori

- Tidak stress walaupun sedang 'diet'.

- Kurangkan craving / Teringin makan. Sangat membantu untuk kawal makan tanpa rasa tertekan.

- Turun berat dengan happy & tanpa berlapar dengan mealplan yang disediakan oleh Coach. Boleh makan nasi!


PRODUK HERBALIFE UNTUK KURUS / TURUN BERAT

Formula 1 Herbalife

Formula 1 Herbalife atau terkenal dipanggil Shake Herbalife ni merupakan produk paling core & penting dalam Herbalife. Formula 1 ni juga produk paling wajib ada untuk turun berat. Sedap, ada 6 pilihan perisa. Tinggi nutrisi, jadi anda boleh turun berat tanpa kurangkan keperluan nutrisi yang diperlukan badan. Hasilnya, anda boleh turun berat dengan sihat!


Teamix Herbalife

Teamix Herbalife ni antara best seller dalam program kurus Herbalife. Antara fungsi teamix adalah;

1. Tingkatkan metabolisma badan
2. Antioxidant
3. Tingkatkan tenaga
4. Sangat rendah kalori.
5. Bantu kawal selera. 

Formula 3 Herbalife

Formula 3 protein Herbalife antara produk tambahan yang membantu untuk turun berat. Fungsi Formula 3 adalah;

1. Bebas lemak
2. Membantu kenyang lebih lama
3. Shaping sangat. Anda boleh turun berat tanpa kulit menggelebeh!

TC Formula

TC Formula ni sangat membantu untuk cepatkan turun berat & kempiskan perut. TC Formula ni juga antara produk yang digemari oleh coachee saya.

TC formula ni sebenarnya adalah campuran herba yang berfokuskan pada pengurangan lemak.







ADAKAH DENGAN PEMBELIAN PRODUK HERBALIFE SAHAJA BOLEH KURUS? 

TIDAK! Kalau minum shake sahaja atau beli produk sahaja tanpa coaching & guideline yang betul tidak membantu untuk turun berat. Pembelian produk datang bersama coaching yang PERCUMA! Tiada cas tambahan untuk coaching. Anda beli produk & anda dapat coaching bersama. Pastikan anda tidak tertipu dengan penjual yang menjual tanpa coaching!

Dengan sertai coaching saya dalam program Herbalife, anda akan disediakan dengan;

1. Berapa Formula 1 yang anda perlukan dalam sebulan.
2. Anda boleh turun berat tanpa ganggu budget bulanan anda. 
3. Jadual makan/mealplan yang sesuai dengan badan & aktiviti anda. 
4. Berapa keperluan kalori yang anda perlukan dalam sehari? 
5. Jadual makan sangat mudah untuk anda ikut. Anda boleh turun berat tanpa berlapar!
6. Tips kurus & tips sihat
7. Coaching sampai kurus. 


Info lanjut mengenai program Kurus 30 Hari: PROGRAM TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE 


Dapatkan produk & coaching dari saya, 

COACH FATIN SYAHIRAH
Whatsapp 0193709753 
Whatsapp 0193709753
  Whatsapp 0193709753  

Selasa, 2 Mei 2017

TESTIMONI TERKINI HERBALIFE

Bismillah.

Hari ni saya nak share testimoni Herbalife yang terkini. Sepanjang baru 5 tahun saya sebagai Coach Herbalife & saya sendiri dah menggunakan Herbalife selama 5 tahun, setiap bulan ada testimoni baru.

TESTIMONI BULAN MARCH & SEBELUMNYA

 *Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu* 

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

Ni antara testimoni terkini coachee dalam Program Kurus 30 Hari, di bawah coaching kami. Masih ada lagi yang lain, saya akan share untuk seterusnya, insyaAllah.

Progress setiap individu berbeza. Persamaannya adalah setiap coachee ada progress masing-masing, asalkan ikut jadual seperti yang diberi. Apa yang anda akan dapat apabila beli Herbalife dengan saya?

1. Coaching. Coaching ni memang akan dapat secara automatik bila beli Herbalife. Sebab bila anda beli Herbalife, anda dapat FREE coaching sekali. Bukan semata dapat produk tanpa tunjuk ajar& jadual makan. Herbalife sangat membantu untuk turun berat dengan mudah. Tapi ada produk sahaja tanpa tunjuk ajar, cara makan & jadual serta coaching, tetap bukan mudah nak turun berat. Part ni, sebab tu anda kena dapatkan produk dari Pengedar Herbalife / Coach Herbalife yang sah. Sekiranya anda belum mempunyai Coach Herbalife, boleh hubungi saya di 0193709753.

2. Panduan cara makan & jadual makan mudah untuk ikut. Walaupun anda sibuk & tak sempat bersenam, dengan ikut jadual makan seperti yang diberi (tidak semestinya kena masak sendiri je), pun boleh turun berat tanpa tekanan. Boleh makan nasi yang pastinya!

3. Tips kurus ekslusif untuk coachee sahaja.

4. Ada coach yang anda boleh tanya, refer & consult bila-bila masa. Yang ni pun penting. Sebab antara tips turun berat berkesan adalah dengan adanya ilmu, bukan buta-buta ikut. Keperluan setiap orang berbeza, begitu juga jadual setiap orang biasanya berbeza. Yang ni memang coach bagi jadual ikut keperluan individu.

5. Turun berat tanpa berlapar. Syarat yang paling penting dalam program adalah JANGAN BERLAPAR & TAK BOLEH BERLAPAR. Kalau lapar, kena bagitau coach, bincang dengan coach sampai tak lapar. Best kan!

6. Dapat hasil & turun berat! Dan sepenuhnya ONLINE!!

Bayangkan anda bayar produk, tapi dapat semua ni tanpa bayaran. Haaa gitu.


PROGRAM KURUS 30 HARI
Coach Fatin 
Whatsapp/Call:
0193709753