Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 12 Julai 2017

Coach Turun Berat Wanita

Ramai wanita yang nak turun berat badan, dan dah cuba pelbagai cara untuk kuruskan badan. Tapi apa-apa pun, yang terbaik adalah dengan adanya Coach/guru turun berat ni untuk kita refer. Kan?

Tapi tu lah, nak cari Coach, tapi kebanyakan Coach lelaki pulak. Segan satu hal, tak selesa nak cerita detail target nak turun berat pun satu hal.

Nak turun berat sebab -- pinggul dah semakin melebar, pakaian dalam dah semakin ketat dan tak selesa nak pakai, nak turun berat tanpa ganggu menyusu baby, dan banyak lagi.

Jangan risau, saya Coach Turun Berat Wanita yang Terbaik untu anda! :)

Mencari Coach Turun Berat Wanita


Saya Coach Fatin, dah berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam Coach dan bantu ramai wanita untuk turun berat dengan sihat & tanpa berlapar, dengan Program Kurus 30 Hari & dengan menggunakan produk Herbalife.

Dalam coaching saya, ramai ibu-ibu & gadis-gadis yang dah berjaya turun berat & ada juga yang masih dalam progress turun berat.

Ada yang turun 5KG dalam sebulan..
Ada yang turun 5KG dalam 2 bulan.
Ada yang turun berat dalam masa yang sama bersenam.
Ada juga yang turun berat tapi tak sempat bersenam pun. Yang tak mampu bersenam atas faktor kesihatan pun ada..

Apapun keadaan Coachee, semua #PastiKurus dengan Program Coaching SuriKurus ni. Yang penting adalah coachee enjoy & happy sepanjang program. Dan dalam masa yang sama, misi saya adalah coachee boleh turun berat tanpa stress dengan jadual yang flexible. Happy coachees happy me! :)

Wanita turun berat dengan Coaching SuriKurus x Herbalife

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.
Mereka dah bermula, anda bila lagi? :)


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Ahad, 4 Jun 2017

Kempiskan Perut Dengan Herbalife

Bismillah.

Dalam ramai orang hubungi saya untuk turunkan berat, ramai juga yang hubungi saya bertanya berkenaan bagaimana Herbalife bantu untuk kempiskan perut. Ada juga yang tanya, nak kecikkan peha/lengan je.

"Coach, saya taknak turunkan berat sangat, tapi saya nak kempiskan perut.kecikkan peha atau lengan je. Boleh tak?"

Jawapan: Boleh, asalkan dengan penggunaan yang betul. 

Dalam entry lepas, saya ada tekankan mengenai kepentingan beli dan guna Herbalife daripada Coach Heralife yang sah, bukan sembarangan beli produk tanpa coaching. Inilah antara sebabnya, sebenarnya. Coaching ni bukan sekadar cara makan & jadual makan, tapi jugak apa-apa permasalahan atau rujukan, boleh refer pada Coach anda. Anda boleh dapatkan personalized coaching! :)

Ok jom berbalik pada topik.
Bagaimana Herbalife membantu kempiskan perut?

Herbalife Makanan Seimbang Nutrisi


Seperti yang ramai orang tahu, Herbalife bukannya ubat kurus, tetapi makanan yang rendah kalori dan tinggi nutrisi. Dengan jadual makan & penggunaan yang betul, anda boleh turun lemak & shaping, selain dari turun berat bagi mereka yang nak turunkan berat badan.

Makan dengan seimbang karbo - protein - lemak - fibre - vitamins & minerals, sangat membantu untuk turun lemak dengan efektif. Dan Herbalife sangat membantu untuk turun berat tanpa jejaskan keperluan nutrisi seimbang tu, dengan pengambilan yang betul. Malah, anda juga boleh kurus tanpa perlu berlapar!



Turunkan Lemak & Kekalkan/Tingkatkan Otot

Sebenarnya, mereka yang dah mempunyai BMI yang normal tapi mengalami masalah perut buncit atau lengan/peha yang besar adalah berpunca daripada kandungan lemak dalam badan yang tidak ideal. Jadi, untuk hilangkan perut buncit hendaklah bermula dengan turunkan lemak dalam badan.

Yang menariknya, jadual makan yang diberikan dalam coaching saya berfokus pada penurunan lemak! Kesan dari penurunan lemak ni, KG turun sikit je, tapi inci dah hilang dulu, baju dah makin longgar, seluar dah kena tukar saiz, padahal bila timbang, KG tak turun sangat pun. Haaa best kan bila anda boleh turun berat dengan efek shaping skali!






Produk Heralife Untuk Kempiskan Perut

Herbalife Formula 3

Herbalife Mixed Fibres with Inulin Powder Drink
Kedua-dua produk Herbalife ni sangat membantu untuk kempiskan perut. Rendah kalori, beri efek kenyang lebih lama & lengkapkan pengambilan fibre & protein harian. 

Feedback coachee hilang 4 inci ukurlilit perut dengan Herbalife Fibre!

Penggunaan keduanya dengan coaching yang betul sangat membantu untuk kempiskan perut dengan lebih efektif. Yang lagi seronoknya, dah hampir nak Raya ni, mestilah kita nak tampil yakin kan. Oh ya, fibre ni jugak bagi efek perut kempis walaupun sedang bercuti tau!


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Sabtu, 27 Mei 2017

Produk Herbalife untuk Turun Berat

Bismillah.

Produk Herbalife untuk Kurus

Herbalife adalah syarikat nutrisi yang terbesar di dunia. Begitu ramai di seluruh dunia, bukan sahaja di Malaysia yang turun berat dengan Herbalife, tidak kira latar belakang, bangsa & agama,
Herbalife juga adalah makanan, dan bukan ubat kurus. Maka sebab itu, Herbalife bukan ubat kurus dan bukan hanya berfokus untuk turun berat semata-mata.

Dengan coaching dan penggunaan produk dengan betul, individu boleh turun berat dengan mudah & berkesan. Tanpa coaching, dengan penggunaan produk Herbalife pun, tetap tidak membantu untuk turun berat. Jadi, pastikan dapatkan produk dari coach ya. :)


Bagaimana Herbalife membantu untuk turun berat?

- Makanan yang rendah kalori dan dalam masa yang sama padat dengan nutrisi seimbang yang badan perlukan. Sangat mengenyangkan!

- Tingkatkan tenaga walaupun kurang kalori

- Tidak stress walaupun sedang 'diet'.

- Kurangkan craving / Teringin makan. Sangat membantu untuk kawal makan tanpa rasa tertekan.

- Turun berat dengan happy & tanpa berlapar dengan mealplan yang disediakan oleh Coach. Boleh makan nasi!


PRODUK HERBALIFE UNTUK KURUS / TURUN BERAT

Formula 1 Herbalife

Formula 1 Herbalife atau terkenal dipanggil Shake Herbalife ni merupakan produk paling core & penting dalam Herbalife. Formula 1 ni juga produk paling wajib ada untuk turun berat. Sedap, ada 6 pilihan perisa. Tinggi nutrisi, jadi anda boleh turun berat tanpa kurangkan keperluan nutrisi yang diperlukan badan. Hasilnya, anda boleh turun berat dengan sihat!


Teamix Herbalife

Teamix Herbalife ni antara best seller dalam program kurus Herbalife. Antara fungsi teamix adalah;

1. Tingkatkan metabolisma badan
2. Antioxidant
3. Tingkatkan tenaga
4. Sangat rendah kalori.
5. Bantu kawal selera. 

Formula 3 Herbalife

Formula 3 protein Herbalife antara produk tambahan yang membantu untuk turun berat. Fungsi Formula 3 adalah;

1. Bebas lemak
2. Membantu kenyang lebih lama
3. Shaping sangat. Anda boleh turun berat tanpa kulit menggelebeh!

TC Formula

TC Formula ni sangat membantu untuk cepatkan turun berat & kempiskan perut. TC Formula ni juga antara produk yang digemari oleh coachee saya.

TC formula ni sebenarnya adalah campuran herba yang berfokuskan pada pengurangan lemak.







ADAKAH DENGAN PEMBELIAN PRODUK HERBALIFE SAHAJA BOLEH KURUS? 

TIDAK! Kalau minum shake sahaja atau beli produk sahaja tanpa coaching & guideline yang betul tidak membantu untuk turun berat. Pembelian produk datang bersama coaching yang PERCUMA! Tiada cas tambahan untuk coaching. Anda beli produk & anda dapat coaching bersama. Pastikan anda tidak tertipu dengan penjual yang menjual tanpa coaching!

Dengan sertai coaching saya dalam program Herbalife, anda akan disediakan dengan;

1. Berapa Formula 1 yang anda perlukan dalam sebulan.
2. Anda boleh turun berat tanpa ganggu budget bulanan anda. 
3. Jadual makan/mealplan yang sesuai dengan badan & aktiviti anda. 
4. Berapa keperluan kalori yang anda perlukan dalam sehari? 
5. Jadual makan sangat mudah untuk anda ikut. Anda boleh turun berat tanpa berlapar!
6. Tips kurus & tips sihat
7. Coaching sampai kurus. 


Info lanjut mengenai program Kurus 30 Hari: PROGRAM TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE 


Dapatkan produk & coaching dari saya, 

COACH FATIN SYAHIRAH
Whatsapp 0193709753 
Whatsapp 0193709753
  Whatsapp 0193709753