Selasa, 8 Januari 2019

Tips Kurus Tanpa Diet Ketat dengan Herbalife

Bismillah.

Ada banyak cara untuk kurus dalam dunia ni, tapi kenapa saya pilih Herbalife untuk maintain kurus & dalam masa yang sama bantu ramai ladies untuk kurus dengan Herbalife
Sejujurnya saya pilih & jual Herbalife ni bukan sebab Herbalife adalah produk terbaik, tapi saya pilih Herbalife sebab produk Herbalife ni terbaik dengan apa yang saya nak.


Mudahnya Kurus dengan Herbalife. Bagaimana Herbalife membantu kurus dengan berkesan? 


Ramai yang fikir Herbalife ni ubat kurus sebab ramai yang boleh kurus dengan berkesan. Tapi tahu tak, Herbalife ni sebenarnya BUKAN UBAT KURUS, tapi makanan meal replacement. Secara asasnya, Herbalife shake ni makanan, sama je dengan makanan lain. Bezanya shake Herbalife ni tinggi nutrisi & rendah kalori. Pendek kata, Herbalife ni smart food, sama macam smart phone yang banyak sangat memudahkan kita.

So, macam mana Herbalife dengan Suri Kurus Online Coaching ni bantu turun berat dengan MUDAH & BERKESAN. Dan kalau nak tahu, coaching kami 100% ONLINE & saya tak pernah jumpa kebanyakan coachees, tapi coachees BOLEH turun berat dengan efektif walaupun tinggal berjauhan. Thanks to technology! Oke so hari ni saya nak share tips kurus tanpa diet ketat dengan Herbalife products.

TIPS KURUS BERKESAN DENGAN HERBALIFE


Berminat nak guna produk Herbalife untuk kurus, tapi takut tak berkesan. Siapa pernah rasa macam ni? Kalau pernah rasa, normal je jangan risau. So boleh ikut tips ni ya :)

1. Dapatkan produk Herbalife dari Herbalife Coach. 



Kenapa perlu dapatkan produk Herbalife dari coach Herbalife/pengedar Herbalife?

Secara asasnya penggunaan produk Herbalife dengan berkesan adalah dengan ikut keperluan individu. Sama seperti mealplan/jadual makan untuk kurus, berbeza mengikut keperluan setiap orang. 
Ada yang boleh makan banyak
Ada yang boleh makan sederhana. 

Apa pun, masing-masing boleh turun berat dengan berkesan & tanpa berlapar. 

Macam mana nak tahu keperluan masing-masing ni? Haa yang ni lah tugas Herbalife Coach. Coach Herbalife ni yang akan bagi mealplan, yang akan guide & coach sampai anda kurus. You'll get full service by Herbalife coach for FREE!! 

Bayangkan anda hanya beli products dari Herbalife coach, dalam masa yang sama anda dapat personal coaching & service tanpa bayaran tambahan. SERVIS PERCUMA dan banyaakk lagi manfaat lain yang anda boleh dapat. So pastikan anda beli produk Herbalife melalui Coach!

Sekiranya anda belum ada Coach Herbalife dan berminat nak menggunakan produk Herbalife, boleh hubungi saya. WHATSAPP 0193709753 :)

2. Mealplan yang mudah & berkesan. Boleh makan nasi setiap hari & kurus tanpa berlapar! 


Ni jugak salah satu sebab kenapa perlu dapatkan produk Herbalife dari Coach Herbalife Suri Kurus coaching -- mealplan kami terbukti berkesan! 

Diet dengan Herbalife

Ni antara menu lunch coachee dalam coaching saya. Bayangkan dengan menu macam ni, ada yang dah turun 10kg, dah turun 15kg, turun 20kg, 30kg pun ada! 

Tak wajib eat clean. 
Tak wajib makan menu mat saleh.
Boleh makan ikan goreng. 
Boleh makan sambal belacan. 
Yang penting boleh makan nasi hari-hari & kurus tanpa berlapar! 

Dekat sini jugak, setiap orang akan dapat mealplan mengikut keperluan individu. So basically setiap orang ada mealplan yg berbeza khas ikut badan masing-masing. Tak kisah lah apa pun background anda, sibuk atau tak, tetap boleh kurus dengan mealplan kami. 

Kurus walaupun sibuk. 
Kurus sambil menyusu. 
Kurus walaupun tak sempat bersenam. 
Turun berat walaupun kerja shift. 

Apa pun background anda, anda boleh kurus dari rumah! 

3. Ada support group yg awesome, coaching yg fun & enjoy!


Ada banyak tips kurus, tapi berapa banyak yg kita betul-betul boleh apply & boleh kurus? Dalam Elite Coaching SuriKurus coaching ni, anda bukan je ada dapat coaching dari coach, malah support dari kawan-kawan yang sama-sama ingin kurus. Dan mostly faham dengan apa yang anda rasa. Bila ada support & motivation skali ni, kita pun tak sempat nak give up kan? 

Kurus sambil menyusu. 

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Ni antara coachees saya yang turun berat. Mostly ibu-ibu, sibuk, ada yang menyusu & ada yang tak sempat bersenam. Tapi masing-masing tetap boleh kurus. Best kan? YOU CAN DO IT TOO! 


4. Pilih produk ikut keperluan & budget anda. 


Tahukah anda, tak perlu guna semua produk Herbalife untuk pastikan anda kurus dengan berkesan guna Herbalife pun. Anda tetap boleh kurus walau hanya guna Formula 1! Yes percayalah! 
Tentang produk apa yg perlu & pakej yang sesuai ikut budget, anda boleh dapatkan dari Herbalife Coach. Boleh hubungi saya untuk mulakan program Herbalife anda! 

GET YOURS! 0193709753

Okey ni antara tips untuk anda bermula. Tips detail saya sediakan dalam group Elite Coaching bagi mereka yang join program ya! 

Dah masuk tahun 2019 ni. Anda nak turun berapa KG?
Berapa pun azam kurus anda dalam tahun 2019 ni, anda BOLEH kurus! 


Jom Realisasikan Azam Kurus 2019 anda dengan Herbalife Suri Kurus Online Coaching!

Coach Fatin Syahirah
WHATSAPP: 0193709753
IG: @fatinsyaibrahim_hlf



Klik sini tentang Program Kurus Herbalife:


Klik sini tentang Beli Produk Herbalife Online: 




Rabu, 12 Disember 2018

Cara Makan Herbalife untuk Kurus

Cara Minum Herbalife untuk Kurus Cepat 



Bila sebut Herbalife je, ramai yang dah tahu Herbalife sangat berkesan untuk turun berat dengan sihat. Dan ramai yang dah mula aware dengan konsep nak kurus dengan sihat dan berkesan ni. Tapi Kurus dengan Sihat ni tak semestinya kena cepat. Yang penting adalah penurunan yang konsisten, berterusan sehingga ke berat ideal dan kurus ideal sampai bila-bila.


Macam coachee saya dari Dungun Terengganu ni pun turun 30KG dengan Herbalife. Siapa yang tak happy kan? Dah la turun 30KG, shaping banyak pulak tu, dari saiz XXL sekarang dah boleh pakai baju saiz S! Macam orang yang berbeza. 

Sekiranya anda sedang mencari Herbalife dan belum mempunyai Coach, boleh whatsapp saya di 0193709753.

Macam mana nak ambil Herbalife untuk Kurus? 


Sebenarnya, setiap orang memerlukan cara makan dan mealplan yang berbeza untuk kurus dengan Herbalife ni dan sebab tu perlu dapatkan Herbalife melalui Coach. Ada orang boleh makan banyak, ada orang boleh makan biasa-biasa je. So kenapa mealplan dan cara makan Herbalife ni setiap orang berbeza kan? Sebabnya.. 

Ada orang nak kurus sambil menyusu baby
Ada orang nak kurus sambil bersenam 
Ada orang nak turun berat tapi sibuk 
Ada orang nak turun berat tapi tak sempat masak
Ada orang taknak turun berat pun, tapi nak kempiskan perut, kecikkan peha/lengan
Ada orang nak turunkan berat tu banyak
Ada orang nak turunkan sikit je

Ni antaranya. Sebab tu apa yang saya bagitau tadi, setiap orang perlukan penggunaan produk produk dan cara makan yang berbeza. Sebab tu, perlunya dan sangat penting untuk dapatkan dan beli produk Herbalife melalui Coach. Sekiranya anda masih belum mempunyai Coach, boleh Whatsapp saya terus di 0193709753



Adakah Perlu Guna semua Produk Herbalife untuk Kurus dengan cepat dan berkesan?


Herbalife ada banyak produk. Ada Formula 1, Formula 3, teamix, Omega 3 fish oil, TC Formula, Aloe Vera Herbalife, dan banyak lagi. Tapi berita baiknya, anda tak perlu guna semua produk Herbalife pun untuk turun berat cepat dengan Herbalife ni. Dengan 1 produk Herbalife pun anda boleh kurus dengan berkesan, yang penting anda ikut personalized mealplan yang diberi oleh saya nanti bila anda dah mula program coaching Suri Kurus x Herbalife ni. 


Dengan coaching saya, saya akan suggest produk apa yang terbaik untuk anda bermula, dalam masa yang sama sesuai dengan budget anda. Dan boleh kurus berkesan walau hanya dengan penggunaan 1 produk Herbalife. 


Ini adalah antara coachee saya yang turun berat 14KG dengan budget minimum dan penggunaan 1 produk Herbalife sahaja. 

Siapa kata nak guna Herbalife ni mahal? Silap faham tu. 
Itu lah pentingnya ada Coach Herbalife untuk pastikan anda kurus dengan berkesan dan sihat dengan Herbalife. Mealplan mudah untuk ikut dan tak perlu berlapar. Dan saya sebagai Coach yang akan sediakan mealplan, guideline & coaching untuk anda, agar boleh turun berat dengan berkesan. 

Penting ke dapatkan Produk Herbalife melalui Coach ni?


PENTING!! Produk Herbalife ni bagus. Tapi, tanpa penggunaan yang betul, anda tak dapat turun berat pun. So, pastikan anda dapatkan produk Herbalife untuk kurus dengan Coach Herbalife yang komited untuk bantu anda kurus dengan berkesan. Jangan risau, tak ada bayaran tambahan untuk coaching, sebab coaching percuma dengan pembelian produk. 

Jadi, dapatkan Herbalife melalui Coach Herbalife tau. Dan sekiranya anda belum mempunyai Coach dan sedang mencari Pengedar Herbalife untuk anda beli produk, boleh whatsapp saya di 0193709753 :)

Dengan dapatkan produk melalui Coach ni, anda bukan sahaja boleh kurus berkesan dengan Herbalife, malah boleh kurus tanpa berlapar dan jimat dengan Herbalife ni. 


Boleh klik di sini tentang Beli Herbalife Online:



Klik di sini tentang Program Kurus dengan Herbalife:



Klik di sini tentang Testimoni Terkini Herbalife Malaysia:



Klik di sini Tentang Beli Herbalife Murah:




PROGRAM KURUS 30 HARI 

HERBALIFE COACH FATIN 



Whatsapp:

0193709753
0193709753
0193709753



Follow Instagram untuk update terkini:

Ahad, 2 Disember 2018

Siapa Boleh Menggunakan Produk Herbalife?

Bismillah. 

Lately ramai yang contact saya bertanyakan perihal siapa yang boleh menggunakan produk Herbalife? Adakah hanya khusus untuk mereka yang nak turun berat sahaja? Adakah sesiapa sahaja yang menggunakan produk Herbalife akan jadi makin kurus?
Ok meh saya cerita serba sikit berkenaan Herbalife dan siapa je yang boleh guna Herbalife ni?


Adakah Herbalife Ubat Kurus?



Formula 1 Herbalife

Ok perkara paling asas yang anda perlu tahu adalah Herbalife ni bukan ubat kurus. Tapi Herbalife adalah makanan nutrisi. Dan Herbalife shake ni kan adalah makanan yang mana seimbang dari segi kandungan nutrisinya -- seimbang dari segi proteinnya, karbo, lemak sihat, fibre, termasuk vitamin & mineral. So Herbalife sama je macam makanan lain, bezanya dalam Herbalife shake ni berbaloi pada setiap kalorinya. Sihat, seimbang, jimat & kenyang.


Ok kita ambil ni sebagai contoh sarapan harian kita. Nasi lemak vs Herbalife shake. Harga yang hampir sama, tapi jauh berbeza kualitinya. Kualiti yang dimaksudkan ni adalah kandungan nutrisi yang terkandung dalam kedua makanan ni, sedangkan harga hampir sama! Kalori pun sangat jauh bezanya dengan Herbalife shake yang mana sangat rendah, tapi mengenyangkan atas sebab padat dengan nutrisi tu. :)

Setiap hidangan kita, tak kira lah sama ada sarapan ke, lunch ke, dinner ke, semua perlu seimbang. Dan Kurus dengan Herbalife ni tawarkan program untuk anda turun berat dengan sihat, seimbang tanpa perlu kurangkan keperluan nutrisi tau.
Makanan yang tinggi nutrisi & seimbang ni membantu kita bukan je untuk turun berat, tapi jugak kenyang lebih lama & bertenaga tau!



Siapa yang Boleh Menggunakan Produk Herbalife?


Konsep Herbalife ni adalah nutrisi selular, bermaksud dalam 1 hidangan shake tu, kita bekalkan nutrisi untuk sel dalam badan kita. Haa gitu lah kaedahnya. Kenapa penting & perlunya nutrisi selular ni?

Nutrisi Selular Herbalife

Kalau anda tengok gambarajah ni, kepentingan nutrisi selular ni bukan je untuk turun berat, tapi sebenarnya untuk tubuh badan kita secara menyeluruh, termasuk untuk kesihatan usus, jantung, kesihatan lelaki, kesihatan wanita, dan lain-lain. Lagipun, bukan orang yang nak turun berat je perlukan nutrisi harian ni, malah setiap individu pun perlukan nutrisi untuk sel badan kita. Sebab tu kita kena amalkan gaya hidup & pemakanan sihat ni. Sebab memang keperluan untuk badan kita.

Cuma, realiti dan gaya hidup kita sekarang susah nak dapat makanan seimbang tu. Biasanya hidangan yang kita mudah dapat ni tinggi karbo, tinggi kalori, tinggi gula. Pendek kata, kurang menyihatkan, kan? So, itulah fungsi Herbalife ni, memudahkan kita untuk dapatkan nutrisi seimbang setiap hari, tak kira lah anda nak turun berat ke, maintain berat ke, sarapan sihat je ke. Secara ringkasnya, Herbalife untuk semua golongan, bukan hanya terhad untuk yang nak turun berat sahaja. :)


Kalau Herbalife untuk Semua & Bukan Ubat Kurus, Bagaimana Herbalife Membantu untuk Turun Berat dengan Mudah & Efektif?


Haaa atas sebab ni lah anda perlu dapatkan produk Herbalife melalui Coach/Pengedar Sah Herbalife, bukan hanya sembarangan beli Herbalife dari mana-mana. Sebab, setiap orang mempunyai keperluan & mealplan berbeza bergantung pada individu.

Ada yang turun berat sambil bersenam
Ada yang nak turun berat sambil menyusu tanpa efek susu
Ada yang nak turun berat tapi tak sempat nak masak pun, so nak makan apa untuk pastikan seimbang?
Ada yang tak perlu turun berat pun, tapi nak kena turunkan lemak/perut buncit/kecikkan peha
Ada yang turun berat tapi tak sempat bersenam pun
Dan macam-macam lagi kategori dan keadaan individu tu.

Dalam perbezaan ni, so macam mana nak pastikan semua boleh turun berat tanpa berlapar & dengan sihat?
Ini lah pentingnya ada Coach Herbalife tu. (Sekiranya anda belum mempunyai Coach & ingin mendapatkan produk Herbalife, boleh whatsapp saya di 0193709753).

Coach juga yang akan menjawab semua pertanyaan anda, ubah mealplan sekiranya tak sesuai, sehinggalah anda boleh ikut mealplan. Tugas anda hanyalah dengan buat yang terbaik & dengar nasihat Coach. Semudah tu je! :)

Jangan pula keliru, coaching Herbalife tidak berbayar. Anda dapat percuma dengan pembelian produk tu. So, dari siapa anda dapatkan produk Herbalife, dari situlah juga anda akan dapat coaching & guideline. Kita tak boleh nak samaratakan semua orang punya mealplan, sebab setiap dari kita pun tak sama, kan? So, make sure anda beli Herbalife dari Coach ya! :)


Ini pula saya sendiri. Saya maintain berat yang sama, tapi dalam gambar ni lemak saya mencanak naik hasil dari makan banyak kuih raya. Lemak naik, menjadikan perut buncit, muka pun terus jadi petak! Sejujurnya saya langsung tak selesa. Ye lah kan, saya kan Coach. Mestilah saya sendiri pun kena walk the talk. Saya coach anda untuk turun berat, saya sendiri pun kenalah pastikan berada at my best shape.

So, saya ikut mealplan turun lemak, saya turun 2KG lemak dalam 1 minggu tu, dan perut pun kempis balik. Dagu pun start runcing semula, maka saya pun lagi confident nak bergambar. HAHAH tu aje yang penting kannnnnn. :P

Okey so siapa pun anda, dari mana pun anda, anda boleh mulakan program dengan Herbalife ni! I'm happy to be your Coach!


PROGRAM KURUS 30 HARI
HERBALIFE COACH
COACH FATIN
Whatsapp: 0193709753
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah