Coach Fatin shaping, turun lemak & kekal berat.

Coach Fatin shaping, turun lemak & kekal berat.
Hubungi 0193709753 untuk sertai coaching kurus & Program Turun Berat Online. 100% Online!

Thursday, August 16, 2040

Pengedar Herbalife Malaysia

Bismillah.

Assalamualaikum.

Saya Fatin Syahirah. Kawan-kawan & biasanya orang panggil nama manja Fatin je. Saya merupakan distributor (pengedar) Herbalife sejak tahun 2012. Atau ramai orang panggil Coach Herbalife ye jugak. Kiaranya termasuk tahun ni dah masuk 4 tahun dan memasuki tahun ke-5, tanpa henti.






Semuanya bermula apabila ibu saya gunakan Herbalife sebagai sarapan sihat, kemudian saya juga terjebak sama dengan sarapan sihat Herbalife. Sejak umur belasan tahun lagi, saya seorang yang takut akan kenaikan berat badan. Alhamdulillah, saya berjaya kekalkan berat badan yang ideal selama menggunakan Herbalife, 4tahun kini.

Bermula hanya dengan tukar sarapan pagi kepada Herbalife shake, alhamdulillah saya dapat kawal pemakanan harian saya & dapat kurangkan pengambilan "kalori jahat" dalam makanan seharian. Yang lagi best, bukan sahaja saya dapatkan kekalkan berat badan ideal selama 4tahun menggunakan Herbalife, saya juga rasa lebih bertenaga! 

Start dari situ, saya juga berkongsi dengan kawan-kawan tentang program turun/kekal berat bersama Herbalife. Saya happy bila coachee yang ikut program turun berat bersama saya menggunakan Herbalife boleh turun berat tanpa tekanan, boleh makan nasi untuk turun berat, dan boleh kekal kurus selepas turun berat.


Alhamdulillah pengalaman 4 tahun membantu ramai orang turun berat, juga secara tidak langsung mendidik diri saya agar kekal dengan amalan pemakanan seimbang & gaya hidup aktif bersama Herbalife. :)

Kini saya merupakan Coach Herbalife sepenuh masa. Base perniagaan saya di Paka, Terengganu. *Herbalife Terengganu*

Tapi dalam masa yang sama Coaching saya juga berlangsung secara Online tidak kira di mana sahaja, asalkan ada WHATSAPP.

Untuk yang pertama kali nak dapatkan Herbalife, Herbalife hanya boleh didapati oleh Coach Herbalife yang berdaftar sahaja. Sekiranya anda belum ada Coach & nak dapatkan produk Herbalife, boleh lah hubungi saya. InsyaAllah saya akan buat yang terbaik untuk anda dapat hasil dengan Herbalife. 


COACH FATIN SYAHIRAH

WHATSAPP/TEL/MESEJ: 0193709753
FACEBOOK: FATIN SYAHIRAH
FACEBOOK PAGE: COACH FATIN SYAHIRAH
INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf

Monday, October 14, 2030

PROGRAM TURUN BERAT BADAN DENGAN HERBALIFE

Bismillah.

PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE


Sedang mencari produk Herbalife? Boleh terus Whatsapp ke 0193709753 :)
Sedang survey dan sedang mencari maklumat berkenaan produk Herbalife? Boleh teruskan membaca. Moga memberi manfaat :)


Bila dah sampai post blog ni, dah tentu anda sedang cari penyelesaian untuk turun berat badan. 



Untuk dalam proses penurunan berat badan, anda mesti mahukan cara yang selamat, sihat, terbaik, berkesan, tiada kesan sampingan, membuahkan hasil dan juga tanpa tekanan. 


Dan anda juga pasti mengharapkan hasil yang berkesan dan berbaloi untuk anda laburkan duit yang anda belanjakan untuk dapatkan berat ideal & bonusnya juga kesihatan yang baik. 


DAH CUBA MACAM-MACAM CARA UNTUK KURUS, TAPI BERAT SUSAH ATAU TAK TURUN-TURUN JUGAK?


Dah cuba diet sendiri, tapi lama-lama makin selesa dan hilang momentum. Kemudian berat naik semula. Penatnyaa :(

Dah cuba diet sendiri, dah campur senaman sekali, tapi berat nak turun 1kg sebulan pun susah. Lama-lama rasa macam nak give up. Tak berbaloi..

Dah cuba diet sendiri. Mula-mula ok lagi. Tapi nak kena kira kalori, dan kena sediakan sendiri awal tapi masa terhad sebab kerja semakin banyak. Tak sempat nak buat semua!! 

Dah cuba produk X, cirit birit je memanjang. 

Dah cuba produk Y, hilang selera makan, malam-malam tak boleh tidur sebab jantung asyik berdebar-debar tanpa sebab. 

Dah cuba produk Z, tak sedap!!


Dah cuba pelbagai cara, tapi selalu berakhir dengan frust untuk turun berat. Rasa macam susahnya nak turun berat, sedangkan MUDAHNYA nak turun berat ni. Apa kata kali ni mula program kurus dengan Coach Fatin & jadikan ni cara terakhir yang anda cuba sebab insyaAllah kali ni betul-betul berjaya turun berat & dapatkan berat ideal!! :)

 
NAK KURUS TAPI TAK ADA MASA?

Banyak tips kurus & semua orang kata nak kurus kena bersenam. Tapi anda tak ada masa?

Anda risau berat yang semakin meningkat setiap kali timbang. 

Ramai orang ada masalah berkaitan MASA. 

Tiada masa untuk bersenam setiap hari.

Tiada masa untuk masak makanan sihat setiap hari. 

Tiada masa untuk kira kalori dan pastikan dapat nutrisi seimbang setiap hari dalam makanan seharian. 


Kalau nak tunggu ada masa baru nak turun berat, sampai bila?
JANGAN RISAU!! 

Jom mulakan Program Kurus 30 Hari dengan Coach Fatin! :) 

PROGRAM KURUS 30 HARI


Program 30 hari ni merupakan intensif dan langkah permulaan untuk turun berat. 
So, dengan 30 hari pertama, berapa KG yang anda boleh turun?

3KG? 5KG? 7KG?

Apa kata anda mula dengan Program Kurus 30 Hari, baru lah tahu berapa KG yang boleh turun! :)


Dalam pek percubaan Program Kurus 30 Hari, anda akan mendapat:

- Progress turun berat badan
- Produk Herbalife 
- Jurulatih (Coach) Pengurusan Berat Badan
- Pelan Pemakanan Sihat (Personalised meal plan)
- Pemantauan dan Follow Up
- Support Group sebagai Sokongan Motivasi

*Anda boleh memilih sama ada ingin mendapat coaching secara online (Online Coaching) atau face to face coaching untuk yang berada di sekitar Paka - Dungun - Kerteh, Terengganu. 


ANDA INGIN BERMULA SEKARANG?
WHATSAPP 0193709753

 Seterusnya, antara soalan yang banyak ditanya;

KENAPA GUNAKAN PRODUK HERBALIFE?

  Soalan 1: Saya taknak guna produk lah. Saya nak kurus dengan diet sendiri. 

Jawapan 1: Sebenarnya untuk turun berat, langkah terbaik bukan semestinya dengan cara sendiri baru lah terbaik. 

Tahu tak, dari segi kos, kos perbelanjaan untuk beli makanan yang betul-betul sihat tu sebenarnya SAMA DENGAN BELI PRODUK HERBALIFE!! In fact, ada yang lagi mahal berbanding kalau beli produk Herbalife! 

Betul, dengan penggunaan produk Herbalife, perbelanjaan bulanan turut jadi lebih jimat dari biasa! 

Bezanya, Herbalife sangat mudah & cepat untuk disediakan, tanpa anda perlu kira kalori dan kandungan nutrisi untuk sediakan hidangan biasa!

Tak perlu stress nak kejar masa. 
Tak perlu kira kalori.
Tak perlu fikir nak masak menu apa untuk sediakan satu hidangan lengkap waktu sarapan & makan malam. Mudah sangat! 

 Pendek kata, gantian makanan ni adalah bantuan untuk anda turun berat badan dengan SELESA & PASTI mendapat hasil. 


Soalan 2: Herbalife ni selamat ke? Ada kesan sampingan tak?

 Jawapan 2: Badan shaping, kulit lebih sihat & improve, tenaga lebih improve, kurang craving/keinginan pada makanan yang tidak sihat, pencernaan lebih happy, dan yang paling terkesan bila kena tukar baju saiz baru! Yang ini saya nasihatkan lebih berhati-hati nanti rambang mata nak pilih baju yang lebih banyak design. Hehe


Soalan 3: Taknak guna produk sebab taknak bergantung hanya pada produk.   

Jawapan 3: Anda tak bergantung pada apa-apa pun kalau guna Herbalife ni, sebab Herbalife ni bukan ubat yang mengandungi kimia berbahaya.  

Produk Herbalife ni 100% semula jadi seperti makanan-makanan lain kat pasaran yang kita selalu beli. Bahkan, Herbalife tersenarai dalam kategori MAKANAN, bukan ubat kurus. 

Seperti mana anda perlukan nasi dalam menu seharian, macam tu juga lah ibaratnya kita perlukan Herbalife dalam menu seharian. 

Kita bukan bergantung pada apa-apa makanan. Faktanya, kita memang perlu makan untuk sumber tenaga & hidup. Dan kita pilih apa yang kita makan. 

Dan saya pilih Herbalife sebagai sarapan pagi saya sejak tahun 2012. :) 


Soalan 4: Herbalife ni selamat ke untuk ibu mengandung? Berpantang? Menyusu? Orang tua? Orang berpenyakit?
 
 Jawapan 4: Seperti sebahagian jawapan ada di Jawapan 3. Dan selagi boleh makan nasi, insyaAllah boleh guna Herbalife. :)



Kenapa Herbalife?
Bagaimana Herbalife membantu untuk turun berat?

*Herbalife merupakan produk gantian makanan No. 1 Dunia. Dan telah berjuta-juta orang yang berjaya untuk turun berat dengan Herbalife di seluruh dunia. 


Soalan umum: 
Kenapa nak kena guna Herbalife?Selamat ke?

Jawapan:

Disokong oleh sains. 
Sains di sebalik produk. Herbalife diuji secara klinikal oleh saintis.
Penggunaan shake sebagai gantian makanan membantu untuk turun berat dengan mudah!
Di samping itu, Herbalife membantu untuk kurangkan kalori & lengkapkan keperluan nutrisi harian. 

Kaya Dengan Protein
18g protein dalam setiap hidangan, membantu untuk turun berat dengan efektif, meningkatkan metabolisma badan yang membantu penurunan berat badan dengan lebih berkesan & memberi efek shaping!! 

Rendah Kalori
Kalori per hidangan shake dalam sekitar 90-200 kalori bergantung pada cara penyediaan. Yang lagi best, kenyang sampai tengah hari! Anda perlu cuma makan on time! *Jadual flexible boleh bincang dengan Coach :)

Mudah disediakan di mana sahaja, sedap & cepat!
Tahu tak, anda boleh KURUS dengan perisa yang sedap, dengan cara penyediaan secepat 2 MINIT! Boleh tambah ais lagi kalau nak! 
Anda boleh pilih antara 6 perisa yang ada mengikut selera masing-masing yang mana semua boleh bantu untuk KURUS! Antara perisa yang ada adalah: Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cappucino, Tropical Fruits, & Cookies n Cream (yang ni paling HOT!) :)

DAPATKAN HERBALIFE SEKARANG?

WHATSAPP 0193709753

Testimoni

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*
  Testimoni saya sendiri, Coach Fatin, shaping.


Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu

 Coach Aida, ibu anak 5, TURUN 19KG


Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu


Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu




Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu




Apakah kesan yang saya boleh dapat apabila saya mulakan Program Kurus 30 Hari?

- Badan lebih cergas, bertenaga & ringan.
- Progress turun berat badan dari minggu pertama. 
- SHAPING SHAPING!! Bukan hanya sekadar turun berat atau melihat KG menurun, tapi badan pun susut dengan sihat & seimbang!
- Kulit lebih sihat
-Pencernaan lebih selesa
- Kurang craving/keinginan pada makanan manis dan yang tidak sihat.
- Rasai sendiri!!

*Hasil produk tidak tipikal, berbeza mengikut individu
*Produk tidak bertujuan untuk mencegah/mendiagnos apa-apa penyakit


INGIN MULAKAN SEKARANG?

WHATSAPP: 

0193709753
0193709753
0193709753

Call/SMS/Whatsapp: 0193709753
FACEBOOK PAGE: Coach Fatin Syahirah
INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf  

Tuesday, January 31, 2017

Coach Herbalife Malaysia

Bismillah.

Syukur pada Allah, masih dipanjangkan umur menemui tahun baru 2017. Ramai yang semakin mula sedar akan kepentingan jaga kesihatan dan dapatkan berat ideal untuk lebih sihat. Semoga semua yang dalam proses dan perjalanan untuk capai berat ideal terus konsisten dan dapat capai berat target masing-masing :)

Daann pada yang masih mencari solusi untuk turun berat badan, dalam masa yang sama;
- Tak perlu berlapar
- Jadual makan senang untuk ikut, tanpa tekanan, boleh makan 5-6 kali sehari & boleh makan nasi
- Ada coach untuk pantau progress & pastikan boleh dapat hasil turun berat.
- Ada support group yang sama-sama dalam misi turun berat.
- Jimat

Untuk Herbalife Program face to face coaching, based saya di Paka, Terengganu. Tapi untuk online coaching, tak kisah di mana sahaja asalkan boleh whatsapp :)
Maka, boleh lah hubungi saya, Coach Fatin di 019 370 9753. I'm happy to coach. :)



Pada yang masih belum tahu, dan pertama kali sampai di blog saya ni, saya merupakan Coach Herbalife sejak 2012. Dan saya sendiri dah guna Herbalife sejak 2012 juga. Hasil dari konsisten tukar sarapan dengan Herbalife nutrition, saya turun 2kg lemak dan naik 5kg otot dengan personalized meal plan, alhamdulillah. Yang lagi best bila tenaga saya pun bertambah baik, kulit pun bertambah baik sama. Untuk kisah kulit saya ni, saya akan ceritakan di next post. Hehe :D


BAGAIMANA HERBALIFE MEMBANTU SAYA DARI SEGI UBAH GAYA HIDUP YANG LEBIH SIHAT?


Sebelum Herbalife, saya sangat cakna pada berat sendiri, atau ayat lainnya saya sangat takut gemuk. Naik berat sikit pun menggelabah dah. Waktu tu memang tak faham lagi konsep berat ideal yang sihat & seimbang, asalkan berat seperti yang saya nak. Kalau lebih sikit, mula lah tak makan & takut nak makan, dengan harapan berat boleh turun semula. Apa yang saya buat waktu tu;


- Tak makan pagi
- Tak minum air masak yang cukup, sebab takut jadi gemuk air pulak kalau minum air masak banyak
- Saya pernah makan hidangan lengkap sekali je dalam sehari. I starve myself! Sian kat badan sendiri..
- Pernah makan biskut & roti sahaja dalam sehari
- Saya pernah tak makan nasi selama 2 bulan
- Lagi teruk, saya pernah muntahkan apa yang saya makan. 

Teruknyaaa diri sendiri waktu tu bila ingat balik T______T

Tanpa saya sedar, cara saya tu silap. Efek dari tu;
- Badan saya berangin terukk
- Saya cepat letih
- Badan kurus, tapi kulit menggelebeh. Saya hilang otot lebih banyak.
- Banyak lagi efek lain. Sorry badan saya sendiri T___T

Alhamdulillah banyak sangat yang berubah selepas saya mula dengan program Herbalife. Dengan guide dari Coach, dan saya sendiri hadiri training dari para Doktor & Saintis Herbalife, baru saya sedar akan SEMUA kesilapan saya sebelum ni. Astaghfirullah.

Naik 5KG, Lemak Ideal, Tingkatkan Otot

Saya naik 5KG otot dengan Herbalife. Dalam program, barulah saya sedar & belajar, bahawa untuk kurus dengan sihat adalah dengan miliki lemak ideal. Dan kurus dengan sihat ni bukan hanya bermakna pada KiloGram semata-mata. Berat yang turun disebabkan otot je yang turun pun no point, sebab itu tandanya turun berat dengan tak sihat. 

Selain dari naik 5KG otot, tenaga saya juga improved banyakkk sangat alhamdulillah. Dan yang paling penting, saya lebih aware dengan apa yang saya makan -- pilih makanan yang lebih sihat & dalam masa yang sama saya boleh makan 4-6kali sehari, tak perlu berlapar dan berat boleh maintain yeay!

Begitulah serba sedikit perubahan yang saya alami dengan Herbalife. Banyak yang ingin dicerikan, insyaAllah till next post. Hehe


COACH FATIN SYAHIRAH



WHATSAPP/TEL/MESEJ: 0193709753

FACEBOOK: FATIN SYAHIRAH

FACEBOOK PAGE: COACH FATIN SYAHIRAH

INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...