Rabu, 12 Disember 2018

Cara Makan Herbalife untuk Kurus

Cara Minum Herbalife untuk Kurus Cepat 



Bila sebut Herbalife je, ramai yang dah tahu Herbalife sangat berkesan untuk turun berat dengan sihat. Dan ramai yang dah mula aware dengan konsep nak kurus dengan sihat dan berkesan ni. Tapi Kurus dengan Sihat ni tak semestinya kena cepat. Yang penting adalah penurunan yang konsisten, berterusan sehingga ke berat ideal dan kurus ideal sampai bila-bila.


Macam coachee saya dari Dungun Terengganu ni pun turun 30KG dengan Herbalife. Siapa yang tak happy kan? Dah la turun 30KG, shaping banyak pulak tu, dari saiz XXL sekarang dah boleh pakai baju saiz S! Macam orang yang berbeza. 

Sekiranya anda sedang mencari Herbalife dan belum mempunyai Coach, boleh whatsapp saya di 0193709753.

Macam mana nak ambil Herbalife untuk Kurus? 


Sebenarnya, setiap orang memerlukan cara makan dan mealplan yang berbeza untuk kurus dengan Herbalife ni dan sebab tu perlu dapatkan Herbalife melalui Coach. Ada orang boleh makan banyak, ada orang boleh makan biasa-biasa je. So kenapa mealplan dan cara makan Herbalife ni setiap orang berbeza kan? Sebabnya.. 

Ada orang nak kurus sambil menyusu baby
Ada orang nak kurus sambil bersenam 
Ada orang nak turun berat tapi sibuk 
Ada orang nak turun berat tapi tak sempat masak
Ada orang taknak turun berat pun, tapi nak kempiskan perut, kecikkan peha/lengan
Ada orang nak turunkan berat tu banyak
Ada orang nak turunkan sikit je

Ni antaranya. Sebab tu apa yang saya bagitau tadi, setiap orang perlukan penggunaan produk produk dan cara makan yang berbeza. Sebab tu, perlunya dan sangat penting untuk dapatkan dan beli produk Herbalife melalui Coach. Sekiranya anda masih belum mempunyai Coach, boleh Whatsapp saya terus di 0193709753



Adakah Perlu Guna semua Produk Herbalife untuk Kurus dengan cepat dan berkesan?


Herbalife ada banyak produk. Ada Formula 1, Formula 3, teamix, Omega 3 fish oil, TC Formula, Aloe Vera Herbalife, dan banyak lagi. Tapi berita baiknya, anda tak perlu guna semua produk Herbalife pun untuk turun berat cepat dengan Herbalife ni. Dengan 1 produk Herbalife pun anda boleh kurus dengan berkesan, yang penting anda ikut personalized mealplan yang diberi oleh saya nanti bila anda dah mula program coaching Suri Kurus x Herbalife ni. 


Dengan coaching saya, saya akan suggest produk apa yang terbaik untuk anda bermula, dalam masa yang sama sesuai dengan budget anda. Dan boleh kurus berkesan walau hanya dengan penggunaan 1 produk Herbalife. 


Ini adalah antara coachee saya yang turun berat 14KG dengan budget minimum dan penggunaan 1 produk Herbalife sahaja. 

Siapa kata nak guna Herbalife ni mahal? Silap faham tu. 
Itu lah pentingnya ada Coach Herbalife untuk pastikan anda kurus dengan berkesan dan sihat dengan Herbalife. Mealplan mudah untuk ikut dan tak perlu berlapar. Dan saya sebagai Coach yang akan sediakan mealplan, guideline & coaching untuk anda, agar boleh turun berat dengan berkesan. 

Penting ke dapatkan Produk Herbalife melalui Coach ni?


PENTING!! Produk Herbalife ni bagus. Tapi, tanpa penggunaan yang betul, anda tak dapat turun berat pun. So, pastikan anda dapatkan produk Herbalife untuk kurus dengan Coach Herbalife yang komited untuk bantu anda kurus dengan berkesan. Jangan risau, tak ada bayaran tambahan untuk coaching, sebab coaching percuma dengan pembelian produk. 

Jadi, dapatkan Herbalife melalui Coach Herbalife tau. Dan sekiranya anda belum mempunyai Coach dan sedang mencari Pengedar Herbalife untuk anda beli produk, boleh whatsapp saya di 0193709753 :)

Dengan dapatkan produk melalui Coach ni, anda bukan sahaja boleh kurus berkesan dengan Herbalife, malah boleh kurus tanpa berlapar dan jimat dengan Herbalife ni. 


Boleh klik di sini tentang Beli Herbalife Online:



Klik di sini tentang Program Kurus dengan Herbalife:



Klik di sini tentang Testimoni Terkini Herbalife Malaysia:



Klik di sini Tentang Beli Herbalife Murah:




PROGRAM KURUS 30 HARI 

HERBALIFE COACH FATIN 



Whatsapp:

0193709753
0193709753
0193709753



Follow Instagram untuk update terkini:

Ahad, 2 Disember 2018

Siapa Boleh Menggunakan Produk Herbalife?

Bismillah. 

Lately ramai yang contact saya bertanyakan perihal siapa yang boleh menggunakan produk Herbalife? Adakah hanya khusus untuk mereka yang nak turun berat sahaja? Adakah sesiapa sahaja yang menggunakan produk Herbalife akan jadi makin kurus?
Ok meh saya cerita serba sikit berkenaan Herbalife dan siapa je yang boleh guna Herbalife ni?


Adakah Herbalife Ubat Kurus?



Formula 1 Herbalife

Ok perkara paling asas yang anda perlu tahu adalah Herbalife ni bukan ubat kurus. Tapi Herbalife adalah makanan nutrisi. Dan Herbalife shake ni kan adalah makanan yang mana seimbang dari segi kandungan nutrisinya -- seimbang dari segi proteinnya, karbo, lemak sihat, fibre, termasuk vitamin & mineral. So Herbalife sama je macam makanan lain, bezanya dalam Herbalife shake ni berbaloi pada setiap kalorinya. Sihat, seimbang, jimat & kenyang.


Ok kita ambil ni sebagai contoh sarapan harian kita. Nasi lemak vs Herbalife shake. Harga yang hampir sama, tapi jauh berbeza kualitinya. Kualiti yang dimaksudkan ni adalah kandungan nutrisi yang terkandung dalam kedua makanan ni, sedangkan harga hampir sama! Kalori pun sangat jauh bezanya dengan Herbalife shake yang mana sangat rendah, tapi mengenyangkan atas sebab padat dengan nutrisi tu. :)

Setiap hidangan kita, tak kira lah sama ada sarapan ke, lunch ke, dinner ke, semua perlu seimbang. Dan Kurus dengan Herbalife ni tawarkan program untuk anda turun berat dengan sihat, seimbang tanpa perlu kurangkan keperluan nutrisi tau.
Makanan yang tinggi nutrisi & seimbang ni membantu kita bukan je untuk turun berat, tapi jugak kenyang lebih lama & bertenaga tau!



Siapa yang Boleh Menggunakan Produk Herbalife?


Konsep Herbalife ni adalah nutrisi selular, bermaksud dalam 1 hidangan shake tu, kita bekalkan nutrisi untuk sel dalam badan kita. Haa gitu lah kaedahnya. Kenapa penting & perlunya nutrisi selular ni?

Nutrisi Selular Herbalife

Kalau anda tengok gambarajah ni, kepentingan nutrisi selular ni bukan je untuk turun berat, tapi sebenarnya untuk tubuh badan kita secara menyeluruh, termasuk untuk kesihatan usus, jantung, kesihatan lelaki, kesihatan wanita, dan lain-lain. Lagipun, bukan orang yang nak turun berat je perlukan nutrisi harian ni, malah setiap individu pun perlukan nutrisi untuk sel badan kita. Sebab tu kita kena amalkan gaya hidup & pemakanan sihat ni. Sebab memang keperluan untuk badan kita.

Cuma, realiti dan gaya hidup kita sekarang susah nak dapat makanan seimbang tu. Biasanya hidangan yang kita mudah dapat ni tinggi karbo, tinggi kalori, tinggi gula. Pendek kata, kurang menyihatkan, kan? So, itulah fungsi Herbalife ni, memudahkan kita untuk dapatkan nutrisi seimbang setiap hari, tak kira lah anda nak turun berat ke, maintain berat ke, sarapan sihat je ke. Secara ringkasnya, Herbalife untuk semua golongan, bukan hanya terhad untuk yang nak turun berat sahaja. :)


Kalau Herbalife untuk Semua & Bukan Ubat Kurus, Bagaimana Herbalife Membantu untuk Turun Berat dengan Mudah & Efektif?


Haaa atas sebab ni lah anda perlu dapatkan produk Herbalife melalui Coach/Pengedar Sah Herbalife, bukan hanya sembarangan beli Herbalife dari mana-mana. Sebab, setiap orang mempunyai keperluan & mealplan berbeza bergantung pada individu.

Ada yang turun berat sambil bersenam
Ada yang nak turun berat sambil menyusu tanpa efek susu
Ada yang nak turun berat tapi tak sempat nak masak pun, so nak makan apa untuk pastikan seimbang?
Ada yang tak perlu turun berat pun, tapi nak kena turunkan lemak/perut buncit/kecikkan peha
Ada yang turun berat tapi tak sempat bersenam pun
Dan macam-macam lagi kategori dan keadaan individu tu.

Dalam perbezaan ni, so macam mana nak pastikan semua boleh turun berat tanpa berlapar & dengan sihat?
Ini lah pentingnya ada Coach Herbalife tu. (Sekiranya anda belum mempunyai Coach & ingin mendapatkan produk Herbalife, boleh whatsapp saya di 0193709753).

Coach juga yang akan menjawab semua pertanyaan anda, ubah mealplan sekiranya tak sesuai, sehinggalah anda boleh ikut mealplan. Tugas anda hanyalah dengan buat yang terbaik & dengar nasihat Coach. Semudah tu je! :)

Jangan pula keliru, coaching Herbalife tidak berbayar. Anda dapat percuma dengan pembelian produk tu. So, dari siapa anda dapatkan produk Herbalife, dari situlah juga anda akan dapat coaching & guideline. Kita tak boleh nak samaratakan semua orang punya mealplan, sebab setiap dari kita pun tak sama, kan? So, make sure anda beli Herbalife dari Coach ya! :)


Ini pula saya sendiri. Saya maintain berat yang sama, tapi dalam gambar ni lemak saya mencanak naik hasil dari makan banyak kuih raya. Lemak naik, menjadikan perut buncit, muka pun terus jadi petak! Sejujurnya saya langsung tak selesa. Ye lah kan, saya kan Coach. Mestilah saya sendiri pun kena walk the talk. Saya coach anda untuk turun berat, saya sendiri pun kenalah pastikan berada at my best shape.

So, saya ikut mealplan turun lemak, saya turun 2KG lemak dalam 1 minggu tu, dan perut pun kempis balik. Dagu pun start runcing semula, maka saya pun lagi confident nak bergambar. HAHAH tu aje yang penting kannnnnn. :P

Okey so siapa pun anda, dari mana pun anda, anda boleh mulakan program dengan Herbalife ni! I'm happy to be your Coach!


PROGRAM KURUS 30 HARI
HERBALIFE COACH
COACH FATIN
Whatsapp: 0193709753
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

Jumaat, 6 Julai 2018

Coach Kurus Online Wanita

Salam Syawal. 

Sejak dah habis Raya ni, ramai sangat yang cari Herbalife untuk kurus. Tahniah kerana anda di tempat yang betul, untuk solusi turun berat terbaik, mudah & berkesan! Yang lagi best sebab program kurus saya 100% ONLINE, bermakna anda boleh kurus dari rumah atau di mana je
Sekiranya anda sedang mencari Coach Herbalife untuk bermula, boleh whatsapp saya terus di 0193709753, Coach Fatin. 

Kurus Walaupun Sibuk dengan Herbalife

Saya percaya ramai wanita kat luar sana yang nak turun berat, dan dalam masa yang sama ramai yang dah cuba macam-macam cara untuk kurus. Bagi yang dah berjaya turun berat -- TAHNIAH! 
Dan bagi yang belum berjaya turun berat, jangan risau & jangan putus asa. Sekarang adalah masa yang terbaik untuk anda kurus dengan Suri Kurus coaching Herbalife! :)

Suri Kurus Online Coaching Herbalife


Kenapa mesti kurus dengan Suri Kurus Coaching Herbalife ni?

1. 100% Online Coaching


Thanks to technology, anda kini boleh kurus dari rumah. Walaupun coaching 100%, tapi coaching terbukti berkesan. Ramai wanita dalam coaching program saya berjaya turun berat, walau di mana mereka berada. Setakat ni coachees dalam coaching saya tinggal di seluruh Malaysia, termasuk Brunei pun ada! Yes, sekiranya anda dari Brunei, anda juga boleh Kurus dengan Herbalife bersama Suri Kurus coaching ni. Best kan bila jarak bukan lagi alasan & halangan untuk kita turun berat badan dengan sihat, mudah & berkesan. 

2. Mealplan mudah untuk ikut


Yes, anda boleh makan nasi & boleh turun berat tanpa berlapar dengan Suri Kurus coaching Herbalife ni! Tahan lapar pun tak boleh tau. Sebab nak turun berat dengan sihat ni tak perlu tahan lapar pun.
Tak wajib eat clean dan takde istilah diet ketat/extreme diet pun. Pendek kata, anda still boleh enjoy lauk kegemaran & turun berat. Nak makan ayam masak merah ke, masak kicap ke, ayam panggang ke -- BOLEH!

Mealplan yang diberikan nanti personalised ikut keperluan badan setiap orang. So basically mealplan setiap coachee mungkin berbeza-beza, termasuk mealplan khusus untuk ibu yang menyusu & nak kurus. Jangan risau, anda boleh turun berat tanpa efek susu drop :)

3. Kurus walaupun sibuk, tak wajib bersenam


It's good kalau anda boleh spend time untuk bersenam, sebab senaman ni bukan je untuk turun berat tapi untuk kita rasa lebih sihat. Senaman jugak penting untuk kita menua dengan lebih sihat. Tapi good news untuk yang sibuk & tak sempat bersenam, sebab anda still boleh turun berat dengan sihat bersama Suri Kurus online Coaching Herbalife! 

Bila anda dah join program nanti, anda akan kenal ramai lagi coachee yang turun berat tapi dalam masa yang sama sibuk tak sempat nak exercise ni, dari pelbagai background. Ada surirumah, ada doktor, ada nurse, ada kerja sendiri, ada kerja ofis, ada kerja shift. It's no excuse weight loss program. Seronok sangat!

4. Tak wajib masak & tak wajib eatclean, sangat sesuai untuk orang yang sibuk. 


Makan kat kedai pun boleh kurus, asalkan ikut guideline mealplan yang diberikan. Yang penting communicate dengan Coach ya. Sebab mealplan tu boleh adjust & flexible ikut lifestyle individu. :)

5. Ada coach & group support yang awesome. 


Kat dalam group tu nanti, anda bukan je dapat knowledge & kelas kurus online, tapi jugak boleh dapat motivasi & support dari kawan-kawan lain dalam tu yang sama-sama nak kurus dengan sihat ni. Dan, bila anda beli Herbalife, anda bukan je dapat produk, tapi dapat coaching sekali tanpa yuran tambahan! Saya sebagai coach akan pastikan anda dapat turun berat & get results! 



========================================================================

Ni antara sebab kenapa anda mesti join Suri Kurus Online Coaching Herbalife. Snanye ada banyakkkk lagi benefit lain. Ramai coachee yang awal-awal takut nak join program sebab takut tak kurus, takut lapar, macam-macam lagi. Tapi bila join program, masing-masing happy betul bila bukan je boleh turun berat, dapat banyak benefit lain skali. Siap yang dapat cash reward lagi! 

So, kalau anda nak beli Herbalife, pastikan beli dari Coach Herbalife ya! make sure dapatkan dari saluran yang betul. kalau tak rugiii nanti! 

Sekiranya anda masih belum ada Coach & nak kurus dengan Herbalife, boleh whatsapp saya terus ya!

PROGRAM KURUS 30 HARI 
COACH FATIN 
0193709753 

Boleh follow IG saya untuk result terkini.