Ahad, 5 November 2017

Formula 1 Herbalife: Sarapan Mengenyangkan, Sihat & Turun Berat dengan Mudah

Dalam banyak-banyak produk yang ada dalam Herbalife, Formula 1 ni adalah SUPERSTAR dalam Herbalife. Kenapa saya kata Superstar? Saya akan cerita detail kat bawah. Just in case kalau awak sedang cari Herbalife dan masih belum ada Coach, boleh whatsapp saya terus kat 0193709753 ya :)



HERBALIFE FORMULA 1


Formula 1 ni jugak dikenali sebagai shake Herbalife. So ingat Shake Herbalife, ingat Formula 1. :D
Formula 1 Herbalife ni apa sebenarnya? Kenapa perlu sangat Formula 1 ni untuk turun berat? Formula 1 Herbalife ni boleh bakar lemak ke?
Okey, so saya explain satu persatu ya.

Herbalife Formula 1 Malaysia

1. Herbalife adalah makanan seimbang. 

Pertama kali apa yang anda perlu tahu adalah, Herbalife Formula 1 ni BUKAN ubat kurus. Tapi makanan seimbang yang rendah kalori, tapi dalam masa yang sama tinggi nutrisi. Untuk turun berat ni, bukan je nilai kalori harian yang diambil kira, tapi jugak pengambilan nutrisi seimbang jugak sama penting dengan kalori harian tu.

Secara asasnya, nak turun berat ni, kena kurangkan pengambilan kalori harian. Tapi secara semulajadinya, bila kita kurangkan kalori, kandungan nutrisi jugak berkurang. Dan itu lah fungsi Herbalife, sebagai solusi untuk anda turun berat TANPA kurangkan pengambilan nutrisi harian.

Herbalife shake ni sama je macam makanan lain yang kita ambil setiap hari, bezanya kita dapat manfaat nutrisi sepenuhnya dari Herbalife shake ni tanpa perlu risaukan pasal kalori tu lebih ke tak, dalam 1 shake kita dah dapat keperluan nutrisi seimbang yang diperlukan badan utk 1 hidangan, dan banyak lagi! 




2. Disokong oleh Sains. Diuji secara klinikal, berkualiti & halal

Produk Herbalife bukan sembarangan produk yang boleh dibuat simply like that. Tahukah anda, kualiti produk Herbalife dijaga dari benih sehinggalah produk yang kita dapat dari Coach atau dari HQ Herbalife tu. Dan di sebalik penghasilan produk tu, terdirinya ramai Saintis, Doktor & Pakar Nutrisi untuk memastikan produk Herbalife berkualiti dan selamat untuk kita gunakan sebagai nutrisi setiap hari. Ini lah antara pentingnya untuk dapatkan produk Herbalife dari Coach, supaya dapatkan produk yang selamat.



3. Ada 6 pilihan perisa, Sedap dan mengenyangkan




Ada 6 pilihan perisa Formula 1 Herbalife yang anda boleh pilih;
Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cappuccino, Tropical Fruits, Cookies n Cream.

Dan of course anda boleh pilih perisa berdasarkan citarasa anda. Semua sedap! Dan dalam banyak-banyak perisa yang paling dimonopoli oleh customers saya adalah perisa Chocolate & Cookies n Cream.

Ada beza ke semua perisa ni untuk bantu progress turun berat?

Takde pun. Yang menjadikan progress turun bukan dilihat berdasarkan perisanya, tapi adalah dengan ikut mealplan yang diberi. Ni jugak antara kepentingan ada Coach. So, kalau anda nak beli Herbalife, pastikan dapatkan melalui Coach ya. Boleh whatsapp saya terus di 0193709753 sekiranya masih belum ada Coach. 


4. Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat

Dengan ikut mealplan yang betul, anda boleh turun berat dengan mudah! Malah boleh kekal kurus dengan mudah jugak tau! Yang syoknya sebab takde strict diet untuk turun berat dengan Herbalife ni.

Bayangkan... 

Anda boleh turun berat tanpa stress.
Makan nasi setiap hari pun boleh kurus dengan Herbalife, tak perlu berlapar pulak tu!
Bangun tidur setiap pagi, badan rasa lebih ringan & cergas sepanjang hari. Bestnya!
Enjoy je ikut mealplan, sedar-sedar ukurlilit dah berkurang, perut makin kempis
Tak sempat bersenam pun boleh kurus!

Faktanya, turun berat jadi sangat mudah dengan Herbalife dan coaching!

5. Mengandungi Aminogen®†, plus bromelain dan papain, untuk menyokong pencernaan protein. 

6. 0 kolesterol; 0 lemak trans.

7. Mengandungi antioksidan vitamin C dan E

8. Mudah disediakan

Herbalife shake ni sangat mudah disediakan tau! Anda dah tak perlu fikir nak masak apa untuk sarapan pagi & dinner. Masa yang jimat tu boleh digunakan untuk fikir nak sediakan apa untuk sediakan lunch sihat. Sesuai sangat untuk orang yang sibuk!

9. Menjimatkan

Sepanjang hampir 6 tahun saya menggunakan produk Herbalife, apa yang saya lalui adalah Herbalife ni sangat menjimatkan!

Sebelum Herbalife, saya sangat suka makan fast food, kerepek, keropok, dan makanan manis. Pendek kata, saya belanja RM10 sehari untuk makanan sampingan sahaja. Tak sihat pulak tu. Hahah. Tu belum masuk belanja pada meal wajib.

Selepas Herbalife, saya dah tak belanja pada makanan tak sihat tu semua. Yang paling buat saya happy adalah, saya boleh kurangkan makan makanan tak sihat tu semua tanpa saya sedar pun. In fact, saya tak stress langsung atau rasa terpaksa pun untuk elakkan tu semua, sebab tak rasa nak makan manis/fast food tu semua. Best sangat!

Nota:
Shake Herbalife Formula 1 meliputi protein soya, serat dan nutrien perlu yang membantu menyokong metabolisme, pertumbuhan pembaikan selular, dan pengeluaran.


Apapun, pastikan anda dapat produk Herbalife melalui Coach ya.
Dan jangan risau, coaching saya 100% ONLINE, anda boleh turun berat tanpa berlapar walau di mana anda berada. :)

Coach And a

BOLEH KLIK LINK DI BAWAH UNTUK INFO LANJUT BERKENAAN PROGRAM!


TESTIMONI TERKINI HERBALIFE



PROGRAM TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE



HUBUNGI 0193709753 untuk mulakan program!

0193709753

0193709753

0193709753

FOLLOW INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf UNTUK UPDATE TERKINI

Tiada ulasan: