Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Selasa, 2 April 2013

Teruslah mengharap kepada Tuhanmu..

Bismillah.




habislah mata bengkak sebab menangis.
semalam ngan hari ni menangis secara heavy flow. haha.
jom doa, jom taubat.

these few days, i learnt a lot from the experiences and challenges that i've go through.
bergantung harap sepenuhnya hanya pada Allah.
when we have have Allah, we have everything. EVERYTHING. (quoted from kak mel).

okey nak kena study sikit, kemudian proceed to a few appointments ahead.
moga semuanya baik-baik saje, insyaAllah.
may Allah give us strength to be better. :)


Come back #1

Bismillah.

dah 2 bulan rupanya aku tak update. walaupun takde orang kisah, tapi aku pulak excited nak update.
agak lama, 2 bulan tu. macam-macam boleh jadik within 2 months. banyak sangat nak update sementara mood beralam maya masih ada ni. but then nak tido dulu. a lot of things to be done, especially April ni.

MELBOURNE!!!!

tolong doakan saya qualify free vacation ke Melbourne. this is the last month for me to qualify.

credit gambar: instagram sponsor. Amalina Peter.
fon saya takde instagram. T.T

will update more soon. :D 

i'll be back! 
good night! :)


pssst: makin lama consume Herbalife products, kulit rasa makin best! siapa kata Herbalife untuk orang-orang yang nak kurus je? silap besar woo. 

pssst pssst: oh tak sabar nak habiskan lagi 3bulan. may Allah give me strength. Ameen. :')


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...