Khamis, 23 November 2017

Kisah Cik Pah turun 29KG & Dapat Berat Ideal dengan Herbalife

Bismillah.

Hari ni saya nak cerita tentang kisah Cik Pah, salah sorang dari coachee dalam coaching saya, yang dah turun 29KG dan dah dapat berat ideal, sepenuhnya dengan Herbalife! CikPah ni ibu anak satu tau. Tahu tak, yang CikPah yang terkini, pada usia 35 tahun, lagi kurus dari zaman anak dara tau! :O

Saya menyaksikan dari awal perjalanan kurus CikPah ni. Inspiring sangat!


CikPah suatu ketika dahulu. Susah nak jumpa gambar full, gambar muka je biasanya. Hehe

Sejujurnya saya sendiri terinspirasi & banyak belajar dari semua coachee dalam jagaan saya. Saya faham bukan mudah untuk mula ubah gaya hidup sihat, tapi trust me -- bila anda mahu & seiring dengan Program Kurus 30 Hari ni, proses anda jadi lebih MUDAH! 

So kali ni kita baca kisah CikPah yang sangat inspiring ni. Manakan tidak, bermula dari berat 84KG kini 55KG!! Dari saiz XXL, kini saiz S! 


Tak Pernah Berniat Nak Turun Berat


Actually, tak pernah terfikir pun nak turunkan berat badan sebelum-sebelum ni. Walaupun tahu dan sedar yang berat badan ni dah makin NAIK dan baju semua pun asyik TAMBAH SAIZ je setiap tahun. Niat nak turun berat tu sentiasa keluar daripada mulut ni, tapi bukan sepenuh hati. Sebab itu CikPah tak pernah berjaya turunkan berat badan. Hanya berjaya tambah berat badan je 😅.
So dalam 3 bulan lebih jugak lah cikpah start stalk fb coach fatin tanpa niat nak join pun. Sekadar cuci mata je tengok perubahan coachees yang berjaya turun berat. Niat nak join tu belum ada lagi waktu tu. Sebab rasa macam susah jer nak diet2 ni, dan macam takut je nak makan produk2 untuk kurus ni.



Titik Tolak Permulaan Turun Berat dengan Herbalife. Awalnya berniat nak turun 5KG je  


So nak dijadikan cerita, pada akhir Februari 2017, CikPah ada join buat medical check up kat private hospital. Time tu nurse ada lah amik darah sikit untuk check kolestrol dan sebagainya. Hati tu duk berdebar jugak, tapi maintain cool sebab dah biasa amik darah utk cek gula dan BP. So memang tak risau lah sebab tahu dah bacaan BP dan gula biasanya normal je.

Tapi rupanya, bila misi display result kat cikpah, amik ko!!! Gula dan BP memang ok, cantik je. Tapi masalah pada viceral fat, ketumpatan tulang, umur badan, dan BMI. Semuanya OVER OVER OVER LIMIT belaka. Time tu, Ya Allah, takut betul. Baru lah sedar rupanya, luaran yang nampak sihat tu tak semestinya dalaman pun sihat. Patutlah badan selalu rasa lemah, letih, mata selalu mengantuk, lutut sakit, belakang sakit dan macam2 sakit lagi yang rasa. Banyak betul sakit2 yang sebenarnya CikPah tak sedar itu lah punca daripada kesihatan dalaman yang tak sihat ni.

So, dengan segera terus nekad untuk contact Coach Fatin dan sign up Program Kurus 30 Hari. Time tu dah tak fikir apa dah. Dapat turunkan atleast 5kg pun, syukur alhamdulillah sangat.



Cabaran Sepanjang Program


Dengan rasminya 1.3.2017 CikPah pun join misi kurus ni. Cabaran mula-mula memang berat. Berat sebab nak control makan daripada makan benda-benda tak sihat ni. Makanan berminyak dan berkarbohidrat tinggi ni memang CikPah suka sangat. So nak tukar makan dan follow mealplan 100% dengan baik memang sangat sukar mulanya.
Tapi CikPah nekad, masuk minggu kedua, mesti buat lebih baik daripada minggu sebelumnya. Alhamdulillah, bila dah nampak progress berlaku, CikPah lebih bersemangat dan lebih kuat tahan nafsu dan cuba makan ikut mealplan dan makan dengan ilmu. Setiap kali coach buat sharing knowledge, cikpah akan perticipate dan tanya macam-macam soalan mana yang cikpah tak jelas sampai cikpah faham. Pendek kata, komunikasi yang baik dengan Coach ni penting sangat!


Hasil Turun Berat dengan Herbalife


So, habis 30 hari yang pertama, dengan result turun dalam 6kg, CikPah ambil keputusan untuk sign up ahli dan teruskan misi kurus ni. Sebab CikPah nak dapatkan berat ideal. CikPah nak cuba jugak sekali dalam seumur hidup pakai baju saiz S, dapat berat atleast 55kg dan nak jugak berada dalam BMI normal. So akhirnya, CikPah teruskan dengan healthy lifestyle bersama HERBALIFE sehingga sekarang. Dah hampir 8 bulan bersama Herbalife. Dah dapat pakai baju saiz S, dah dapat berat 55kg, dan dah capai BMI NORMAL seperti yang cikpah inginkan. Total penurunan cikpah dah 29kg dalam tempuh 8 bulan ni.

Alhamdulillah, badan CikPah lebih bertenaga, lebih sihat, lebih muda orang nampak, dan lebih ceria. CikPah pun tak der dah rasa sakit lutut, penat, lesu, letih dan sebagainya macam dulu-dulu. Syukur sangat dengan perubahan ni.



Waktu ni baru 2 bulan pertama CikPah dalam program, dah turun 12KG

Gambar kanan skali, progress bulan ke-4 bersama Herbalife.





 CikPah yang terkini, TURUN 29KG dengan Herbalife, dah pakai saiz S! 

PROGRESS IS PROGRESS. 
Kadang orang nampak macam senang je orang tu turun berat. Yes, memang SENANG kurus dengan Herbalife ni. Tapi bukan lah jaga makan & ikut mealplan dalam 1 minggu, nak kurus terus. Apapun, konsisten dari setiap minggu tu membawa hasil yang sangat AWESOME macam CikPah ni. 


5 Tips Penting dari CikPah turun 29KG


1. Ikut mealplan yang coach bagi. Kalau tak jelas, minta coach explain. Kalau rasa tak sesuai, diskus dengan coach sampai lah mealplan ni sesuai dengan lifestyle kita. COMMUNICATE.
2. Banyak minum air masak. Air masak penting untuk detoks toxin dalam badan. Daripada minum air manis yang tak der manfaat pada badan, lebih baik minum air masak.

3. Set target dan cuba untuk capai target tu. Tak perlu target nak turun banyak kilo on the spot, just target sesuatu yang kita mampu nak capai dengan cara kita. Slow tapi ada progress berterusan adalah lebih baik daripada perubahan on the spot, tapi lepas tu terus tak der perubahan.

4. Reward diri kita sendiri. Sesekali hadiahkan treatmeal untuk diri kita atas apa yang kita dah achieve. Nanti badan kita dan emosi kita lebih enjoy untuk teruskan misi cara hidup sihat ni.
(Dalam program ni kami ada ajar TREATMEAL tau. Anda boleh enjoy makan hidangan kegemaran tanpa ganggu progress pun!)
5. Enjoy apa sahaja yang anda buat @ makan sepanjang misi berjalan. Jangan stress. Buat yang terbaik, untuk dapat result yang terbaik 😍

Sekian, coretan daripada cikpah yang dah BERJAYA TURUN BERAT 29KG SECARA SIHAT BERSAMA TEAM SURI KURUS. 😘




Sekarang CikPah dah tak mampu berahsia lagi macam mana CikPah turun 29KG. Kawan-kawan & keluarga asyik tanya macam mana boleh kurus? Siap ada yang tak cam lagi bila berselisih time kat luar. So now, CikPah antara Junior Coach dalam Team SuriKurus, bantu kawan-kawan & keluarga untuk turun berat dengan Herbalife macam CikPah.

CikPah dah buktikan bahawa boleh sangat nak turun berat. YOU CAN DO IT TOO!
Join kami jom! :)


Disclaimer: 
1. Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.
2. Produk tidak bertujuan untuk mencegah/mengubati apa-apa penyakit. 

Sekian sahaja kisah CikPah turun 29KG dengan Herbalife. Harap kisah CikPah ni membantu & memberi inspirasi kepada anda untuk Kisah Kurus anda pulak. GOOD LUCK!! 


JUNIOR COACH CIKPAH: 0199565672
FACEBOOK CIKPAH: Sharifah Rabiatul Adawiyah


=============================================================

Baca sini tentang Program Kurus dengan Herbalife:



Baca sini tentang Produk Herbalife Online:



Nak kurus dengan Herbalife dengan online coaching di Seluruh Malaysia?

Coach Fatin
0193709753

Follow Instagram @fatinsyaibrahim_hlf untuk info terkini Herbalife.

Isnin, 20 November 2017

Review Produk Herbalife Malaysia

Bismillah.

Hari ni saya nak buat personal review tentang produk Herbalife Malaysia. Harapnya membantu anda yang sedang survey produk Herbalife ke kan. Hehe. Dalam masa yang sama, sekiranya anda belum mempunyai Coach Herbalife dan sedang berkira-kira nak mulakan program Herbalife, boleh Whatsapp saya terus kat 0193709753 ya. :)


Herbalife Coach Malaysia


Review Produk Herbalife Malaysia 


Saya Fatin, saya mula menggunakan produk Herbalife sejak Feb 2012. Sebelum mula program, saya pun skeptikal macam ramai orang. Sangka saya Herbalife ni hanya untuk orang nak turun berat je. Saya dah memang kurus even sebelum saya guna Herbalife pun. Fikir saya, "Aku dah kurus, so kenapa nak guna Herbalife lagi?"

Sebelum guna Herbalife. Mash student. 
Sampai lah waktu tu keadaan yang buka mata saya untuk mula program. Saya mulakan program Herbalife sebagai solusi sarapan sihat saya.


Sebelum Herbalife


Saya sememangnya seorang yang weight conscious. Saya SANGAT aware dengan berat saya. Kalau dulu, bila berat naik sikit pun menggelabah. Fikir saya dulu -- nak kurus;
- normal kena tahan lapar
- tak leh makan nasi sangat
- tak perlu sarapan
- tak leh minum air banyak sangat nanti perut lagi cepat buncit, dan macam-macam lagi mitos yang saya ikut.

Tapi, semua tu tak berkesan. Ye lah saya still kurus, tapi, saya cepat letih, badan saya lembik, saya ada masalah penghadaman, badan berangin teruk dan banyak lagi. Sedih bila ingat balik. Kesian kat diri sendiri. T____T

Dulu jugak, saya kurang makan, tapi makan je makanan proses dan segera lain. End up, yes kurus, tapi I don't feel healthy & I'm not happy with it.

2010, waktu ni zaman takut makan sebab 'takut gemuk' :D

Bermulanya Program Herbalife


Waktu ni mula program Herbalife sebagai sarapan sihat atas beberapa faktor;

1. Tengok kawan guna Herbalife & her progress -- rasa macam best sangat! Kawan tu sebenarnya nak guna Herbalife untuk kurus, tapi walaupun belum ada progress turun berat, tengok her health & energy progress tu memang seronok! Waktu ni dah rasa terbuka hati sikit, tapi belum try.

2. Ibu saya perlukan something nutritious waktu tak sihat dulu. Ye la, punya la berpantang makan sampai takut nak makan semua benda, sampai lah doktor sarankan pengambilan makanan seimbang. Dan waktu ni, saya mula order Herbalife untuk ibu saya. Pastu alang-alang ada kat rumah produk tu, saya pun minum sekali lah kan HAHAH.

3. Nak earn extra income.
Yang ni pun antara galakan saya nak mula produk Herbalife, sebab salah satunya untuk dapatkan extra income dengan Herbalife, saya sendiri pun kena rasa produk Herbalife dan ada result sendiri. So mula lah saya waktu tu atas kekuatan semangat untuk earn extra income sambil tumpang ibu saya guna Herbalife.

Ya, saya tau, asbab ketiga tu sounds fishy. Tapi tak sangka saya mula jatuh cinta dengan produk Herbalife dalam minggu pertama saya guna Herbalife tau, sehingga lah sekarang, hampir 6 tahun saya menggunakan Herbalife sebagai sarapan sihat saya, setiap pagi, tanpa jemu. Alhamdulillah. So since jatuh cinta dengan produk Herbalife tu -- I don't do it for money anymore. Tapi lebih kepada misi bantu rakyat Malaysia turun berat dengan sihat menggunakan Herbalife.


So, apa yang menyebabkan saya mula jatuh cinta dengan produk Herbalife tu? Padahal awal-awal tu tak ada niat nak guna produk sangat pun. Tapi terjatuh cinta jua pada produk, sehingga hari ni tanpa jemu. Alhamdulillah.

Produk tidak bertujuan untuk mencegah/mengubati apa-apa penyakit

Kesan Menggunakan Produk Herbalife


Produk pertama yang saya ambil waktu pertama kali menggunakan Herbalife dulu adalah Herbalife Teamix & Formula 1 Chocolate. Bayangkan waktu bukak je kotak, bau semerbak wangi Chocolate. Perasaan pertama saya masa tu, berkobar-kobar nak mula consume teamix & Formula 1, sebab sedappp sangat!

Minggu pertama saya guna Herbalife, saya terus fall in love tau! Mana taknya, saya rasa macam dapat badan baru! Over kannn. Tapi ye lah sebab energy improved banyak sangat, rasa badan lebih selesa, berbanding sebelum ni saya yang cepat letih. Saya sememangnya kurus, tapi tidak bermakna kurus tu semestinya sihat. Sebenarnya tak jugak, kalau dah makan tak berapa nak teratur, tak seimbang, maka kurus ke gemuk ke -- tetap tak sihat sekiranya dengan amalan gaya hidup tak sihat. Pendek kata, kurus ke gemuk ke, tetap perlunya makan dengan sihat. :)

Sepanjang lebih 5 tahun saya menggunakan Herbalife, ini antara apa yang saya rasa & pengalaman saya sendiri.

1. Lebih bertenaga 
Yang ni best sangat! Dulu selalu rasa nak tido je manjang. Hehe. Tak tau lah kalau dulu tu kuat tido normal untuk student ke, atau memang letih. Tapi start consume Herbalife, energy memang beza sangat -- memang improve sangat alhamdulillah!


2. Berat maintain lebih mudah, dan lemak tepu dalam badan saya berkurang
Dulu saya tak sedar pun yang saya sebenarnya thin outside, fat inside. Kurus tapi berlemak. Sampai lah saya start tukar sarapan saya dengan Herbalife -- double chin makin berkurang, seluar makin longgar padahal berat sama. Bila timbang, baru tau lemak makin turun, tapi jisim otot meningkat. YEAY!

Paling syoknya, saya lebih enjoy makan dengan sihat, berkala, dan tak ada mindset lama tentang nak kurus kena tahan lapar tu. Lepas Herbalife, baru saya betul-betul fahami konsep makan dengan betul dan sihat adalah kunci segalanya -- nak kurus ke, kekal kurus ke. Dan dalam masa yang sama, paling best Herbalife sangat memudahkan semua proses tu. Dah tak perlu pening nak fikir sarapan apa yang sihat, dinner apa yang perlu ambil agar sihat dan seimbang. MUDAH sangat!

Hihi tak perasan sampai boleh jadi macam ni alhamdulillah!


3. I feel better, stronger, dan boleh teruskan gaya hidup sihat dungeon enjoy dan tanpa rasa terseksa pun
Sebelum Herbalife saya sangat suka makan manis-manis, fast food, mesti nak minum caffeinated drink setiap hari. Yes, kita tahu semua tu tak sihat & tak seimbang. Tapi nak ubah dari tabiat makan yang tak sihat kepada tabiat makan yang sihat mesti lah mencabar kan. Tapi surprisingly boleh overcome & ubah tabiat makan yang sihat tu dengan lebih enjoy dan tanpa rasa terpaksa pun!! Kadang tak perasan pun tak kurang makan manis macam sebelum ni. FYI, tu lah antara kepentingan makanan yang seimbang & berkualiti dari shake tu. Bila kita makan dengan sihat & seimbang, kita jadi kurang craving. Trust me, proses turun berat anda pun boleh jadi lebih mudah tau!


4. Kulit saya lebih sihat dengan Herbalife
Sepanjang 26 tahun hidup (tahun ke-4 guna Herbalife), kulit saya takde lah flawless, tapi takde jerawat la kiranya. Kalau naik sikit-sikit macam jerawat nasi time remaja dulu normal lah kan. Tapi alhamdulillah takde parut ke apa. Pendek kata, kulit saya tak bermasalah sebelum ni.

Nak dijadikan cerita, saya diuji dengan masalah kulit pada akhir tahun 2016, gara-gara kulit sensitif dengan kosmetik (specifically BB cream). Waktu awal-awal guna, ada lah rasa gatal-gatal muka. Tapi macam mana ntah still continue sampai sebulan. Last-last saya stop sebab risau bila jerawat halus start tumbuh. Namun, bila saya stop je jerawat start tumbuh macam cendawan lepas hujan. Berdenyut dan sakit pulak tu. T_____T

Waktu tu saya stress, tak ada keyakinan nak jumpa orang lain, malu, macam-macam perasaan ada bercampur baur. Ramai yang suggest saya macam-macam. Tapi saya ignore. Sebab saya tau how Herbalife works for me. So start dari tu, saya;
- control stress saya
- Jaga makan. Saya eat clean, saya avoid gula & tepung putih.
- minum air kosong 4-6L setiap hari
- saya konsisten shake & Herbalife Nutrition lebih kerap dan disiplin dari sebelum ni
- Exercise sikit untuk detox melalui perpeluhan
- Konsisten penggunan Herbalife SKIN siang dan malam.

Dan alhamdulillah kulit saya start ada progress sejak hari ke 7 sampai lah sekarang. Sekarang pun belum flawless, ada parut untuk saya improve. Tapi progress dulu dan sekarang alhamdulillah banyak sangat!

Alhamdulillah progress termini. Kiri waktu awal-awal naik jerawat batu tu. Kanan terkini. Sepenuhnya dengan Herbalife & pemakanan seimbang. Alhamdulillah. 

5. Puasa bertenaga dengan Herbalife
Bukan je bertenaga, malah waktu puasa pun jadi lebih mudah & jimat. Mana taknya, sahur & berbuka dengan Herbalife. Kemudian baru makan nasi dalam portion yang betul. JIMAT sangat sebab takde belanja ikut nafsu. Hehe


6. Perbelanjaan bulan saya jadi lebih jimat
Dulu, awal-awal dengar Herbalife, selain dari mindset saya duk fikir Herbalife hanya untuk nak kurus, dalam masa yang sama duk ingat yang Herbalife ni mahal. Asal dengar Herbalife je, ingat mahal. Dulu lahhh.

Sehinggalah saya sendiri guna Herbalife, tanpa saya sedar, belanja bulanan saya jadi makin kurang dan lebih jimat! Sebab dulu, setiap minggu makan fast food harga RM15-30, setiap hari beli keropok RM2 untuk kunyah-kunyah, waffle choc + peanut butter setiap hari RM2.50. Tu belum masuk belanja menu utama lagi.

Start guna Herbalife, dari suka makan fast food setiap minggu jadi berkurang kepada sebulan sekali. Dah tak ada belanja keropok kunyah-kunyah, waffle tu. Sarapan & dinner pun amik shake yang dah memang untuk stok sebulan punya sarapan & dinner. Lunch macam biasa. JIMAT SANGAT!

So, pada yang fikir Herbalife ni mahal, anda pun silap macam saya yang dulu tu HAHAH. So jangan silap ye. Sebenarnya ada pakej yang sesuai dengan budget anda. So, bincang dengan Coach tau!



Alhamdulillah sehingga kini, hampir 6 tahun saya menggunakan Herbalife setiap hari tanpa jemu. Dah jatuh cinta terus dah! Hehe.


=======================================================================




Sejujurnya saya lebih yakin Coach customers dan coachee saya bukan sahaja dari hasil diri sendiri menggunakan produk Herbalife, tapi jugak dari kisah-kisah coachees saya sendiri yang dah transform & turun berat dengan Herbalife. BANYAK!!

So sekiranya anda sedang mencari Coach Herbalife dan ingin memulakan program, I'm so happy to coach!

Klik sini tentang Program Kurus dengan Herbalife

https://fatinibrahim.blogspot.my/2016/10/program-turun-berat-badan-dengan.html



Klik sini tentang Produk Herbalife Malaysia

https://fatinibrahim.blogspot.my/2017/08/beli-herbalife-online.html


HUBUNGI 0193709753 untuk dapatkan/mulakan Program Herbalife

0193709753
0193709753
0193709753

FOLLOW INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf untuk update terkini!

Selasa, 7 November 2017

Senarai Harga Produk dan Pakej Produk Herbalife 2017

Harga produk Herbalife yang terkini. Price list ni boleh jadi rujukan untuk anda yang sedang mencari senarai harga terkini untuk produk Herbalife.



Senarai harga rasmi untuk produk Herbalife 2017

Produk Herbalife memang banyak! Dan untuk turun berat efektif dengan Herbalife tidak semestinya guna semua produk Herbalife. 

Produk Herbalife perlu dibeli melalui Coach, untuk consultation dan dalam masa yang sama untuk pastikan anda turun berat dengan efektif & jimat bersama produk Herbalife ni. :)
Anda boleh dapatkan produk Herbalife yang sesuai dengan BAJET dan KEPERLUAN anda. So anda bukan sahaja boleh kurus dengan efektif, malah lebih jimat juga! So, dapatkan melalui Coach ye. 

Boleh Whatsapp saya, Coach Fatin 
Pengedar Herbalife Malaysia 0193709753

Pakej Herbalife saya terdiri daripada: 

PAKEJ TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE

PAKEJ SARAPAN SIHAT DENGAN HERBALIFE 

PAKEJ TINGKATKAN TENAGA

PAKEJ KURUS SELEPAS BERSALIN DENGAN HERBALIFE

PAKEJ SPORTS NUTRITION / POST WORKOUT MEAL

PAKEJ NUTRISI SIHAT HARIAN 


Ada beberapa pakej yang anda boleh pilih, yang terdiri daripada pakej HERBALIFE TRIAL, BASIC & PREMIUM, yang mana anda boleh pilih mengikut budget dan keperluan anda. So, pastikan anda bincang dengan Coach ya. :)


Dengan pembelian produk Herbalife melalui Coach yang sah, anda berpeluang untuk dapatkan promosi diskaun yang lebih tinggi (dengan cara yang sah).



TESTIMONI TERKINI HERBALIFE. Ramai orang yang dah dapatkan hasil turun berat dengan coaching kami!






PAKEJ HERBALIFE MURAH! 




PROGRAM TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE 



CARA BELI HERBALIFE ONLINE




COACHING 100% ONLINE dan BERJALAN DI SELURUH MALAYSIA

COACH FATIN 
0193709753

Follow instagram @fatinsyaibrahim_hlf untuk info terkini! 


Ahad, 5 November 2017

Formula 1 Herbalife: Sarapan Mengenyangkan, Sihat & Turun Berat dengan Mudah

Dalam banyak-banyak produk yang ada dalam Herbalife, Formula 1 ni adalah SUPERSTAR dalam Herbalife. Kenapa saya kata Superstar? Saya akan cerita detail kat bawah. Just in case kalau awak sedang cari Herbalife dan masih belum ada Coach, boleh whatsapp saya terus kat 0193709753 ya :)



HERBALIFE FORMULA 1


Formula 1 ni jugak dikenali sebagai shake Herbalife. So ingat Shake Herbalife, ingat Formula 1. :D
Formula 1 Herbalife ni apa sebenarnya? Kenapa perlu sangat Formula 1 ni untuk turun berat? Formula 1 Herbalife ni boleh bakar lemak ke?
Okey, so saya explain satu persatu ya.

Herbalife Formula 1 Malaysia

1. Herbalife adalah makanan seimbang. 

Pertama kali apa yang anda perlu tahu adalah, Herbalife Formula 1 ni BUKAN ubat kurus. Tapi makanan seimbang yang rendah kalori, tapi dalam masa yang sama tinggi nutrisi. Untuk turun berat ni, bukan je nilai kalori harian yang diambil kira, tapi jugak pengambilan nutrisi seimbang jugak sama penting dengan kalori harian tu.

Secara asasnya, nak turun berat ni, kena kurangkan pengambilan kalori harian. Tapi secara semulajadinya, bila kita kurangkan kalori, kandungan nutrisi jugak berkurang. Dan itu lah fungsi Herbalife, sebagai solusi untuk anda turun berat TANPA kurangkan pengambilan nutrisi harian.

Herbalife shake ni sama je macam makanan lain yang kita ambil setiap hari, bezanya kita dapat manfaat nutrisi sepenuhnya dari Herbalife shake ni tanpa perlu risaukan pasal kalori tu lebih ke tak, dalam 1 shake kita dah dapat keperluan nutrisi seimbang yang diperlukan badan utk 1 hidangan, dan banyak lagi! 




2. Disokong oleh Sains. Diuji secara klinikal, berkualiti & halal

Produk Herbalife bukan sembarangan produk yang boleh dibuat simply like that. Tahukah anda, kualiti produk Herbalife dijaga dari benih sehinggalah produk yang kita dapat dari Coach atau dari HQ Herbalife tu. Dan di sebalik penghasilan produk tu, terdirinya ramai Saintis, Doktor & Pakar Nutrisi untuk memastikan produk Herbalife berkualiti dan selamat untuk kita gunakan sebagai nutrisi setiap hari. Ini lah antara pentingnya untuk dapatkan produk Herbalife dari Coach, supaya dapatkan produk yang selamat.



3. Ada 6 pilihan perisa, Sedap dan mengenyangkan




Ada 6 pilihan perisa Formula 1 Herbalife yang anda boleh pilih;
Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cappuccino, Tropical Fruits, Cookies n Cream.

Dan of course anda boleh pilih perisa berdasarkan citarasa anda. Semua sedap! Dan dalam banyak-banyak perisa yang paling dimonopoli oleh customers saya adalah perisa Chocolate & Cookies n Cream.

Ada beza ke semua perisa ni untuk bantu progress turun berat?

Takde pun. Yang menjadikan progress turun bukan dilihat berdasarkan perisanya, tapi adalah dengan ikut mealplan yang diberi. Ni jugak antara kepentingan ada Coach. So, kalau anda nak beli Herbalife, pastikan dapatkan melalui Coach ya. Boleh whatsapp saya terus di 0193709753 sekiranya masih belum ada Coach. 


4. Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat

Dengan ikut mealplan yang betul, anda boleh turun berat dengan mudah! Malah boleh kekal kurus dengan mudah jugak tau! Yang syoknya sebab takde strict diet untuk turun berat dengan Herbalife ni.

Bayangkan... 

Anda boleh turun berat tanpa stress.
Makan nasi setiap hari pun boleh kurus dengan Herbalife, tak perlu berlapar pulak tu!
Bangun tidur setiap pagi, badan rasa lebih ringan & cergas sepanjang hari. Bestnya!
Enjoy je ikut mealplan, sedar-sedar ukurlilit dah berkurang, perut makin kempis
Tak sempat bersenam pun boleh kurus!

Faktanya, turun berat jadi sangat mudah dengan Herbalife dan coaching!

5. Mengandungi Aminogen®†, plus bromelain dan papain, untuk menyokong pencernaan protein. 

6. 0 kolesterol; 0 lemak trans.

7. Mengandungi antioksidan vitamin C dan E

8. Mudah disediakan

Herbalife shake ni sangat mudah disediakan tau! Anda dah tak perlu fikir nak masak apa untuk sarapan pagi & dinner. Masa yang jimat tu boleh digunakan untuk fikir nak sediakan apa untuk sediakan lunch sihat. Sesuai sangat untuk orang yang sibuk!

9. Menjimatkan

Sepanjang hampir 6 tahun saya menggunakan produk Herbalife, apa yang saya lalui adalah Herbalife ni sangat menjimatkan!

Sebelum Herbalife, saya sangat suka makan fast food, kerepek, keropok, dan makanan manis. Pendek kata, saya belanja RM10 sehari untuk makanan sampingan sahaja. Tak sihat pulak tu. Hahah. Tu belum masuk belanja pada meal wajib.

Selepas Herbalife, saya dah tak belanja pada makanan tak sihat tu semua. Yang paling buat saya happy adalah, saya boleh kurangkan makan makanan tak sihat tu semua tanpa saya sedar pun. In fact, saya tak stress langsung atau rasa terpaksa pun untuk elakkan tu semua, sebab tak rasa nak makan manis/fast food tu semua. Best sangat!

Nota:
Shake Herbalife Formula 1 meliputi protein soya, serat dan nutrien perlu yang membantu menyokong metabolisme, pertumbuhan pembaikan selular, dan pengeluaran.


Apapun, pastikan anda dapat produk Herbalife melalui Coach ya.
Dan jangan risau, coaching saya 100% ONLINE, anda boleh turun berat tanpa berlapar walau di mana anda berada. :)

Coach And a

BOLEH KLIK LINK DI BAWAH UNTUK INFO LANJUT BERKENAAN PROGRAM!


TESTIMONI TERKINI HERBALIFE



PROGRAM TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE



HUBUNGI 0193709753 untuk mulakan program!

0193709753

0193709753

0193709753

FOLLOW INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf UNTUK UPDATE TERKINI

Jumaat, 3 November 2017

Kenapa Tidak Kurus dan Tidak Berkesan Menggunakan Herbalife?

Ramai tahu keberkesanan produk Herbalife dan ramai jugak cari produk Herbalife ni untuk turun berat. Tapi dalam ramai-ramai yang dah turun berat dengan Herbalife, kenapa tak kurus dan tak berkesan pun guna produk Herbalife ni?





Asas Turun Berat Badan 


Untuk turun berat adalah bermula dengan apa yang kita makan. Secara asasnya, berat kita makin bertambah kerana makan kalori berlebihan dari apa yang badan kita perlukan. Jadi, untuk turun berat juga bermula dengan kawal & kenal dengan apa yang kita makan -- pilih makanan yang betul dengan pengambilan nutrisi seimbang setiap hari. Dengan gaya hidup sihat & seimbang, turun berat dan maintain berat jadi lebih mudah dengan amalan gaya hidup sihat ni. Dan semestinya jadi SANGAT mudah dengan Herbalife.


Asas turun berat dengan sihat

So, berlakunya kenaikan berat bukan disebabkan makan banyak/banyak kali, tapi yang lebih spesifiknya adalah dengan pengambilan kalori berlebihan. Dalam program ni anda boleh makan banyak kali tau! Makan 5 kali sehari & boleh makan nasi setiap hari!


Herbalife Bukan Ubat Kurus 





Pertama sekali, apa yang anda perlu tahu adalah Herbalife ni BUKAN ubat kurus. Tapi makanan yang tinggi nutrisi, dalam masa yang sama rendah kalori. Ingat Herbalife, ingat NUTRISI. Kalau anda perasan, Herbalife takde dijual di mana-mana kedai/toko jamu/farmasi/drug store skalipun. Kenapa? Sebab, selain dari produk yang terbaik, keberkesanan produk Herbalife ni adalah datangnya daripada personalized coaching.

So, dari mana nak dapat personalized coaching ni? Mestilah daripada Coach Herbalife! Hehe. Dan siapa pulak Coach Herbalife anda? Snanye, dari siapa anda dapatkan produk Herbalife, anda secara automatik mendapat servis coaching dari orang tu jugak. Pendek kata, coaching datang bersama pembelian produk. Takde bayaran tambahan pun untuk coaching tu :)


Coach Anda :)

Penting ke Coach Herbalife ni? 

Penting! Sebab dengan Coach, anda dapat mealplan yang tepat ikut keperluan badan anda. Mealplan yang saya akan berikan pun flexible. Kiranya, boleh ubah ikut lifestyle anda. Maksudnya kat sini, tidak kira lah apa lifestyle & background anda, anda boleh turun berat dengan Herbalife tau! 

Ada orang nak turun berat sambil menyusu. 
Ada orang snanye berat dah ideal pun, tapi perut buncit/lengan besar. So nak kempiskan perut/kecilkan lengan je. 
Ada orang sempat turun berat sambil bersenam.
Ada orang jugak sibuk tak sempat bersenam pun untuk turun berat. 
Ada orang sempat nak mask healthy meal ni.
Dalam masa yang sama, ada orang yang memang tak sempat nak masak yang mana hari-hari makan kat kedai je. 

Secara asasnya, setiap individu di atas memerlukan mealplan yang berbeza tau. So siapa yang nak bagi mealplan ni? COACH!

Kenapa Tidak Berkesan Menggunakan Herbalife untuk Kurus?


"Saya dah guna Herbalife, tapi tak turun pun."
"Saya dah guna Herbalife, tapi tak berkesan pun."

Berapa ramai yang pernah alami situasi seperti di atas ni? So kat bawah ni saya akan list down antara sebab kenapa tidak berkesan menggunakan produk Herbalife.

1. Tidak ada Coach

Kebanyakan yang tidak ada coach Herbalife ni sebab beli di web yang tak sah, beli kawan atas kawan, tumpang kawan order, beli kat Lazada sebab nak murah, etc. Dan top of all, coaching tak dapat, cara makan yang betul tak tau, takde sape untuk anda nak refer & banyak lagi. End up, dari nak jimat, jadi makin mahal pulakkk. T_____T

Oh btw, cara makan & mealplan bukan hanya simply dengan Google tau. When I say personalised, memang personalised ikut keperluan dan lifestyle anda.

Rutin kerja anda memang tak sempat nak makan lunch pada waktu lunch? No problem still boleh turun berat tanpa berlapar.

Anda tak sempat nak bersenam pun? No problem, dengan mealplan dalam program ni, anda boleh turun 4-6KG dalam 1 sesi tanpa senaman. Dan of course boleh expect lebih kalau anda bersenam skali.

Pendek kata, dengan coaching, anda boleh turun berat dan dapatkan result yang diidamkan.


2. Tidak ikut mealplan yang Coach berikan

"Saya dah ada Coach, tapi kenapa tak turun berat jugak?"

Coach dah ada, meal plan dah ada, product dah ada. Persoalan seterusnya ikut meal plan tak?
Dan istilah ikut mealplan ni BUKAN hanya sekadar minum Herbalife shake tu tau. Ikut mealplan ni termasuklah minum shake, menu lain ikut portion yang betul pada waktu yang betul. Pendek kata, ikut guideline seperti dalam mealplan.

Ada yang anggap, asal minum shake je, takpe kalau tak jaga portion lain pun. Silap tu, sebab Herbalife bukan ubat kurus tau, tapi makanan tinggi nutrisi yang mana sangat membantu untuk lengkapkan keperluan harian kita. So, jangan tersilap dan ikut mealplan yang Coach sarankan ye. :)

Untuk ni, ankara tips yang paling penting saya boleh bagi adalah jujur kepada diri sendiri & buat yang terbaik untuk diri sebab YOU LOVE YOURSELF. Kita mungkin boleh tipu coach atau orang lain untuk tutup mana silap kita, tapi of course kita takleh nak tipu diri sendiri. Sebab kita tahu apa yang kita lakukan tu. So, be honest to yourself k :)


Dah ikut mealplan, tapi takde progress jugak? Bincang & communicate dengan Coach. Mungkin mealplan tak sesuai due to lifestyle yang berubah-ubah (masa kerja, etc). COMMUNICATE! Tanya & guna Coach anda sampai anda boleh turun berat. Tapi point ni dengan syarat dah ikut mealplan 100% la ya. Selagi belum ikut mealplan, selagi tu usahakan ikut mealplan. Hihi

3. Makan atau minum manis

Untuk point ni pun kena berbalik pada Point 2 di atas. Hehe.

Apapun, untuk turun berat effective dengan Herbalife ni adalah datangnya dari komunikasi yang baik antara anda dengan Coach tau. So, jangan berdiam diri je k. :)



4. Bersenam tapi makan extra

Haaa yang ni ramai orang buat. Contoh situasi yang biasa kita lihat, atau mungkin kita pernah amalkan seperti, Dah pergi Zumba 1 jam ni, rasa macam dah kurus sikit sebab penatnya dan banyak peluh keluar, mesti dah banyak burn ni. Lalu, selesai zumba, makan nasi lemak/roti canai.

Biasanya kita cenderung overestimate senaman kita. Sangkaan kita, letih bersenam sebab dah banyak bakar, sedangkan kalori yang terbakar tu tak seberapa, kita pulak tambah kalori lepas bersenam tu melebihi kalori yang dibakar. Kan penat tu. Patutlah dah minum shake, tapi berat tak turun-turun!

Apapun, apa yang anda perlu tahu juga, untuk turun berat badan dengan sihat, senaman hanya merangkumi 20% je, 80% tu adalah dari apa yang kita makan tau! So, dalam program ni, bersenam tu tak wajib, yang wajibnya anda ikut mealplan yang diberi betul-betul. :)



5. Makan makanan proses

Yang ni kembali pada Point 2 & 3 kat atas. Heheh. Pilih REAL food berbanding makanan proses ye.

6. Takut nak makan & Makan terlalu kurang

Haaa yang ni ramai yang buat. Hehe.
Sebelum ni, ramai orang ada mindset (termasuk saya sendiri) bahawa nak turun berat kena berlapar/tahan lapar. Rasa macam normal la nak kurus kena lapar. Rupanya SALAH! Hahah. Kita tak perlu berlapar/tahan lapar pun untuk turun berat dan kekal kurus. Yang penting makan dengan betul.

Dalam program SuriKurus x Herbalife, under coaching saya ni, mealplan yang diberikan boleh makan 5Kali sehari tau, dan BOLEH MAKAN NASI!
Pendek kata, anda boleh kurus sambil makan makan. Simple dan mudah sangat. :)

Biasanya yang terdiri dalam kategori ni, takut nak ikut mealplan sebab takut nak makan. Masih stuck dengan mindset lama, yang mana fikir perlu berlapar untuk kurus. So jangan risau, IKUT JE MEAPLAN yang diberi ya :)


Tips Kurus dengan Herbalife


1. Dapatkan produk melalui Coach. 

Coaching sebenarnya percuma tau, anda tak perlu bayar extra untuk dapatkan coaching. Sebab, coaching datang bersama pembelian produk. Bayangkan, kalau anda beli dengan web mana-mana yang tak kenal siapa di sebalik web tu, macam mana anda nak tau cara makan? Macam mana anda nak contact dia in case tiba-tiba tak berkesan guna produk?

Dengan pembelian melalui Coach, anda bukan je dapat mealplan yang khusus untuk anda, tapi anda jugak boleh dapat coaching. Ibaratnya, anda beli produk dapat FREE Personal Coach!
Sekiranya anda sedang mencari produk Herbalife dan belum ada coach, boleh whatsapp saya terus di 0193709753. 


2. Ikut Mealplan yang diberi oleh Coach

Ikut mealplan ni penting sangat! Sebab mealplan yang diberi tu snanye dah lengkapkan keperluan nutrisi anda tanpa lebih kalori tau.
Nutrisi seimbang ni penting, sebab nak turun berat ni bukan hanya dikira berdasarkan kalori, tapi nutrisi seimbang menjadikan progress & pembakaran lemak lebih effective! Bestkan :)


3. Ikut Flow Coaching yang Coach berikan. 

Dalam coaching, bukan mealplan je disediakan. Tapi tips kurus secara rapi dan mendalam pun turut diberi. Anda jugak boleh kurus dengan enjoy, fun & tanpa stress tau. Tugas anda hanyalah, ikut - apply & buat yang terbaik k :)





Sebahagian daripada progress coachee dalam Coaching Herbalife. 


KURUS SIHAT DENGAN HERBALIFE 


HERBALIFE COACH 
Whatsapp: 0193709753 
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf 




Baca sini untuk tahu lebih lanjut berkenaan Kurus dengan Herbalife.

Baca sini untuk BELI HERBALIFE ONLINE.



Selasa, 24 Oktober 2017

Herbalife Malaysia Outlet/Cawangan: Kuala Lumpur, Johor Bahru, Penang, Kota Kinabalu, Kuching & Kuala Terengganu


Cawangan/Outlet Herbalife di Seluruh Malaysia 


Herbalife di Malaysia ada beberapa pick up centre. Pick up centre ni bermaksud, anda boleh buat order dengan HQ (sama ada call/online di web), dan kemudian boleh ambil order tersebut terus di pick up centre. Anda mungkin sedang mencari outlet/cawangan/stokis Herbalife yang berdekatan dengan anda.

Untuk pengetahuan anda, produk Herbalife tidak boleh dibeli dari mana-mana outlet/stokis/cawangan.

Produk Herbalife hanya boleh didapati dari pengedar Herbalife sahaja. Seperti yang tercatat pada label produk Herbalife:


Anda boleh dapatkan Herbalife dari saya: Coach Fatin 0193709753 
IG @fatinsyaibrahim_hlf

Sebab tu anda takkan jumpa cawangan/stokis Herbalife di mana-mana, kecuali di beberapa lokasi rasmi sahaja. Atau dengan nama officialnya adalah HERBALIFE PICK UP CENTRE/DISTRIBUTION CENTRE, yang mana hanya ada di lokasi seperti berikut; 

HERBALIFE DISTRIBUTION CENTRE KUALA LUMPUR, KL
HERBALIFE DISTRIBUTION CENTRE KOTA KINABALU, SABAH
HERBALIFE PICK UP CENTRE PENANG, PULAU PENANG 
HERBALIFE PICK UP CENTRE JOHOR BAHRU, JOHOR
HERBALIFE PICK UP POINT KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
HERBALIFE PICK UP POINT KUCHING, SARAWAK 


Sekiranya anda baru pertama kali ingin menggunakan/mencuba Herbalife, dan anda bukan pengguna/ahli Herbalife, anda boleh bermula dengan menghubungi Coach Herbalife sebagai langkah pertama. Untuk pengetahuan anda, mesej berikut juga tertera di website rasmi Herbalife; 


Herbalife products are sold exclusively through our Members and are NOT available in stores. 
Produk Herbalife dijual secara ekslusif melalui Ahli kami dan TIDAK ada di kedai-kedai.

CONTACT HERBALIFE MALAYSIA
When you need answers or assistance, the support you deserve is always within reach.

Ask your Independent Herbalife Member

Whether you have product questions or an interest in the Herbalife business opportunity, we encourage you to talk to your local Herbalife Member. Your Member is dedicated to answering your questions and providing the expert information you need. Please do just pick up the phone and give them a call.



HUBUNGI HERBALIFE MALAYSIA

Sekiranya anda memerlukan jawapan atau bantuan, anda sentiasa boleh dapatkannya. 

Tanya Pengedar Bebas Herbalife Anda 

Sama ada anda mempunyai persoalan berkenaan produk atau berminat mengenai peluang perniagaan bersama Herbalife, kami galakkan anda untuk hubungi Pengedar Herbalife. Pengedar anda sentiasa berdedikasi menjawan persoalan anda & sediakan informasi yang anda perlukan. Anda hanya perlu hubungi mereka :)

---------------------------------------------------




Hubungi Pengedar Bebas Herbalife anda : 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf


Herbalife Distribution Centre Kuala Lumpur, KL


Centre ni jugak dikenali dengan nama glamor nya Herbalife HQ dan ianya terletak di Jalan Raja Chulan, Plaza See Hoy Chan, Kuala Lumpur.
Untuk yang tak sure jalan ke HQ Herbalife ni, boleh jer guna teknologi sama ada maps atau Waze, taip jer "Herbalife Malaysia HQ". Kalau lalu kat Jalan Raja Chulan ni, terpampang ada HERBALIFE kat Plaza tu. Sebelah je dengan bangunan Ambank. 

Kat distribution centre ni boleh walk in buat order, bayar dan pick up order terus. (AHLI SAHAJA. Sekiranya anda bukan ahli, tak boleh beli produk walaupun dekat HQ ye.)
Biasanya saya hanya order dari rumah & pilih option delivery. Tunggu je produk sampai depan rumah. 

Bila lalu kat Plaza See Hoy Chan ni, nampak je HERBALIFE tu.





Herbalife Kota Kinabalu Distribution Centre


Cawangan Herbalife di Kota Kinabalu ni pun merupakan Distribution Centre. Sama kes macam Herbalife Distribution Centre Kuala Lumpur tadi. Maksudnya jugak, seorang AHLI HERBALIFE boleh buat pembelian -- order, pick up, bayar di centre ni. Dan ya, kat sini pun, AHLI je yang boleh beli. Kalau bukan ahli, pergi sini pun tak boleh beli barang jugak.

Alamat Herbalife branch di Kota Kinabalu adalah:
G30, Ground Floor, Kompleks Asia City, Phase 2A, 88000 Kota Kinabalu, Sabah. 



Herbalife Pick Up Centre Johor Bahru, Johor


Herbalife pick up centre ni berbeza dengan Distribution Centre di atas yg terletak both di Kuala Lumpur & Kota Kinabalu. 
Di pick up centre ni, TIDAK BOLEH buat order, pembayaran & pembelian. Semua pembelian hanya boleh dibuat melalui online order di website atau call order sahaja, kemudian anda hanya BOLEH pick up order anda terus di Pick Up centre ni. Call order/website order hanya boleh dibuat oleh ahli Herbalife sahaja ye.

Alamat cawangan Herbalife Pick Up Centre Johor Bahru adalah:
No 73 & 75, Jalan Harmonium, 35/1 Taman Desa Tebrau, 81100 Johor Bahru.




Herbalife Penang Pick Up Centre 


Sama seperti Herbalife Johor Bahru Pick Up Centre, di Herbalife branch Penang ni juga tidak boleh buat sebarang pembelian, order dan pembayaran. Semua order hanya boleh dibuat melalui call order atau website order, kemudian anda boleh pick up terus di pick up centre ni. Again, hanya untuk ahli sahaja ye yg boleh buat order ni. 

Alamat Herbalife Penang Pick Up Centre adalah:

No 41 & 43, Jalan Todak 6, Seberang Jaya, 13700 Prai, Pulau Pinang. 



Herbalife Kuching Pick Up Point 


Herbalife Pick up Point di Kuching ni antara pick up point yang terbaru dirasmikan. Seronoknya orang Kuching dah boleh pick up terus produk di pick up point ni! 
Sama seperti pick up centre Herbalife Johor Bahru & Penang, anda tidak boleh membuat pembelian, order & pembayaran di pick up point ni. Order tetap hanya boleh dibuat melalui call order atau website order, kemudian anda boleh pick up order anda di pick up point ni. Order hanya boleh dibuat oleh ahli Herbalife sahaja. 

Alamat Herbalife Kuching Pick up Point adalah : ABC Express, Jalan Rock, Kuching. 



Herbalife Kuala Terengganu Pick Up Point


Terkini pada bulan Oktober 2017, Herbalife telah buka dan tambah lagi satu pick up point yang terletak di Kuala Terengganu!! Khas untuk rakyat Pantai Timur tau! Di Herbalife Kuala Terengganu Pick Up Point ni, Sama seperti Pick up point/centre lain, tidak boleh buat pembelian, order & pembayaran di Pick up point Kuala Terengganu. Semua order boleh dibuat melalui call/website. Order hanya boleh dibuat oleh ahli Herbalife. 

Alamat Herbalife Kuala Terengganu Pick Up Point adalah: 
Lot 37668, Jalan Salak, Chabang Tiga, Kuala Terengganu, 21000 Terengganu. 

Landmark: 
Tepi traffic light Chabang 3, Berhampiran kedai DIY, Belakang Kedai Din Collection. 






Tu je ke Centre Herbalife? Sikitnya Centre Herbalife? Hanya Ahli Herbalife yang boleh buat Pembelian di Centre Herbalife? Jadi untuk yang pertama kali macam saya, bagaimana saya nak beli produk Herbalife dengan mudah?


Senarai di atas adalah senarai semua lokasi Herbalife Distribution Centre dan Pick Up Centre di Seluruh Malaysia. Sudah tentu anda ada terfikir kenapa sikit sangat centre Herbalife ni? Kalau nak compare dengan produk lain, stokis mereka ada di seluruh Malaysia. Berbeza sangat dengan Herbalife ni. Dahla centre sikit, pulak tu ahli sahaja boleh beli di centre. Kenapa ahli sahaja yang boleh beli di pick up/distribution centre?

Sebabnya, untuk menjamin keberkesanan produk Herbalife, anda hanya boleh dapatkan produk Herbalife melalui pengedar atau Coach Herbalife sahaja. 



Dapatkan Herbalife melalui saya: Pengedar Herbalife 0193709753 
Instagram : @fatinsyaibrahim_hlf

Selain tu, saya amat menyarankan anda untuk dapatkan dan beli produk Herbalife dari Coach yang komited. Bukan main beli je dari mana-mana yang jual produk tanpa coaching dan guideline yang betul. Pastu mula lah bancuh tak tau macam mana, pastu tak sedap tak boleh nak telan pulak, pastu tak kurus. Mealplan ni bukan main belasah google je tau. Coach yang akan bagi semua tu -- cara bancuh sedap, mealplan anda boleh kurus dengan mudah & banyak lagi benefit lain. PASTIKAN ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI COACH YANG KOMITED. 

Kalau anda perasan, semua pembelian di centre hanya boleh dibuat oleh Ahli Herbalife sahaja. Kalau bukan ahli, pun kena ahli jugak baru boleh buat pembelian. Sekiranya hanya anda walk in je ke centre, anda tetap tak boleh buat pembelian, melainkan anda ahli Herbalife. So, lebih baik anda cari Coach Herbalife sebelum ke Centre Herbalife ya. 

Daftar ahli di sini: Whatsapp 0193709753
Dan anda boleh buat pembelian terus di semua centre di atas atau website order

BAGAIMANA SAYA NAK BELI PRODUK HERBALIFE?


LANGKAH 1: WHATSAPP SAYA DI 0193709753, NYATAKAN ANDA NAK BELI PRODUK APA. PENGHANTARAN dan COACHING DI SELURUH MALAYSIA

Saya akan uruskan semua order anda, pembelian produk termasuk servis, guideline, personalized mealplan, coaching & BANYAK lagi benefit lain. 


LANGKAH 2: DAFTAR AHLI TERUS. Nak daftar ahli pun kena melalui Coach Herbalife jugak. Boleh Whatsapp ke 0193709753 dan nyatakan niat anda nak jadi ahli Herbalife

Saya akan uruskan urusan keahlian anda. Selepas tu, anda boleh terus order di website Herbalife, boleh pick up di mana-mana centre di atas dengan harga ahli diskaun. 


LANGKAH 3: BELI PRODUK DARI PRODUK OFFICIAL HERBALIFE (website lain tak legal ya)

Nak beli produk Herbalife melalui ONLINE pun boleh. Anda hanya perlu hubungi saya di 0193709753 dan saya akan guide langkah seterusnya untuk anda order. :)


-----------------------------------------------------------------------------

Hubungi/Whatsapp 0193709753 untuk beli dan dapatkan produk Herbalife

0193709753
0193709753
0193709753

FOLLOW INSTAGRAM @fatinsyaibrahim_hlf

Info lanjut berkenaan SEMUA produk Herbalife : Produk Herbalife Online, klik sini.

Jom sertai Program Kurus Mudah dengan Herbalife #TeamSuriKurus : Turun berat dengan Herbalife dan Coaching, Klik Sini.

Produk Turun Berat Herbalife : Produk Herbalife Untuk Kurus, klik sini.