Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 12 Julai 2017

Coach Turun Berat Wanita

Ramai wanita yang nak turun berat badan, dan dah cuba pelbagai cara untuk kuruskan badan. Tapi apa-apa pun, yang terbaik adalah dengan adanya Coach/guru turun berat ni untuk kita refer. Kan?

Tapi tu lah, nak cari Coach, tapi kebanyakan Coach lelaki pulak. Segan satu hal, tak selesa nak cerita detail target nak turun berat pun satu hal.

Nak turun berat sebab -- pinggul dah semakin melebar, pakaian dalam dah semakin ketat dan tak selesa nak pakai, nak turun berat tanpa ganggu menyusu baby, dan banyak lagi.

Jangan risau, saya Coach Turun Berat Wanita yang Terbaik untu anda! :)

Mencari Coach Turun Berat Wanita


Saya Coach Fatin, dah berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam Coach dan bantu ramai wanita untuk turun berat dengan sihat & tanpa berlapar, dengan Program Kurus 30 Hari & dengan menggunakan produk Herbalife.

Dalam coaching saya, ramai ibu-ibu & gadis-gadis yang dah berjaya turun berat & ada juga yang masih dalam progress turun berat.

Ada yang turun 5KG dalam sebulan..
Ada yang turun 5KG dalam 2 bulan.
Ada yang turun berat dalam masa yang sama bersenam.
Ada juga yang turun berat tapi tak sempat bersenam pun. Yang tak mampu bersenam atas faktor kesihatan pun ada..

Apapun keadaan Coachee, semua #PastiKurus dengan Program Coaching SuriKurus ni. Yang penting adalah coachee enjoy & happy sepanjang program. Dan dalam masa yang sama, misi saya adalah coachee boleh turun berat tanpa stress dengan jadual yang flexible. Happy coachees happy me! :)

Wanita turun berat dengan Coaching SuriKurus x Herbalife

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.
Mereka dah bermula, anda bila lagi? :)


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Ahad, 4 Jun 2017

Kempiskan Perut Dengan Herbalife

Bismillah.

Dalam ramai orang hubungi saya untuk turunkan berat, ramai juga yang hubungi saya bertanya berkenaan bagaimana Herbalife bantu untuk kempiskan perut. Ada juga yang tanya, nak kecikkan peha/lengan je.

"Coach, saya taknak turunkan berat sangat, tapi saya nak kempiskan perut.kecikkan peha atau lengan je. Boleh tak?"

Jawapan: Boleh, asalkan dengan penggunaan yang betul. 

Dalam entry lepas, saya ada tekankan mengenai kepentingan beli dan guna Herbalife daripada Coach Heralife yang sah, bukan sembarangan beli produk tanpa coaching. Inilah antara sebabnya, sebenarnya. Coaching ni bukan sekadar cara makan & jadual makan, tapi jugak apa-apa permasalahan atau rujukan, boleh refer pada Coach anda. Anda boleh dapatkan personalized coaching! :)

Ok jom berbalik pada topik.
Bagaimana Herbalife membantu kempiskan perut?

Herbalife Makanan Seimbang Nutrisi


Seperti yang ramai orang tahu, Herbalife bukannya ubat kurus, tetapi makanan yang rendah kalori dan tinggi nutrisi. Dengan jadual makan & penggunaan yang betul, anda boleh turun lemak & shaping, selain dari turun berat bagi mereka yang nak turunkan berat badan.

Makan dengan seimbang karbo - protein - lemak - fibre - vitamins & minerals, sangat membantu untuk turun lemak dengan efektif. Dan Herbalife sangat membantu untuk turun berat tanpa jejaskan keperluan nutrisi seimbang tu, dengan pengambilan yang betul. Malah, anda juga boleh kurus tanpa perlu berlapar!



Turunkan Lemak & Kekalkan/Tingkatkan Otot

Sebenarnya, mereka yang dah mempunyai BMI yang normal tapi mengalami masalah perut buncit atau lengan/peha yang besar adalah berpunca daripada kandungan lemak dalam badan yang tidak ideal. Jadi, untuk hilangkan perut buncit hendaklah bermula dengan turunkan lemak dalam badan.

Yang menariknya, jadual makan yang diberikan dalam coaching saya berfokus pada penurunan lemak! Kesan dari penurunan lemak ni, KG turun sikit je, tapi inci dah hilang dulu, baju dah makin longgar, seluar dah kena tukar saiz, padahal bila timbang, KG tak turun sangat pun. Haaa best kan bila anda boleh turun berat dengan efek shaping skali!






Produk Heralife Untuk Kempiskan Perut

Herbalife Formula 3

Herbalife Mixed Fibres with Inulin Powder Drink
Kedua-dua produk Herbalife ni sangat membantu untuk kempiskan perut. Rendah kalori, beri efek kenyang lebih lama & lengkapkan pengambilan fibre & protein harian. 

Feedback coachee hilang 4 inci ukurlilit perut dengan Herbalife Fibre!

Penggunaan keduanya dengan coaching yang betul sangat membantu untuk kempiskan perut dengan lebih efektif. Yang lagi seronoknya, dah hampir nak Raya ni, mestilah kita nak tampil yakin kan. Oh ya, fibre ni jugak bagi efek perut kempis walaupun sedang bercuti tau!


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Sabtu, 27 Mei 2017

Produk Herbalife untuk Turun Berat

Bismillah.

Produk Herbalife untuk Kurus

Herbalife adalah syarikat nutrisi yang terbesar di dunia. Begitu ramai di seluruh dunia, bukan sahaja di Malaysia yang turun berat dengan Herbalife, tidak kira latar belakang, bangsa & agama,
Herbalife juga adalah makanan, dan bukan ubat kurus. Maka sebab itu, Herbalife bukan ubat kurus dan bukan hanya berfokus untuk turun berat semata-mata.

Dengan coaching dan penggunaan produk dengan betul, individu boleh turun berat dengan mudah & berkesan. Tanpa coaching, dengan penggunaan produk Herbalife pun, tetap tidak membantu untuk turun berat. Jadi, pastikan dapatkan produk dari coach ya. :)


Bagaimana Herbalife membantu untuk turun berat?

- Makanan yang rendah kalori dan dalam masa yang sama padat dengan nutrisi seimbang yang badan perlukan. Sangat mengenyangkan!

- Tingkatkan tenaga walaupun kurang kalori

- Tidak stress walaupun sedang 'diet'.

- Kurangkan craving / Teringin makan. Sangat membantu untuk kawal makan tanpa rasa tertekan.

- Turun berat dengan happy & tanpa berlapar dengan mealplan yang disediakan oleh Coach. Boleh makan nasi!


PRODUK HERBALIFE UNTUK KURUS / TURUN BERAT

Formula 1 Herbalife

Formula 1 Herbalife atau terkenal dipanggil Shake Herbalife ni merupakan produk paling core & penting dalam Herbalife. Formula 1 ni juga produk paling wajib ada untuk turun berat. Sedap, ada 6 pilihan perisa. Tinggi nutrisi, jadi anda boleh turun berat tanpa kurangkan keperluan nutrisi yang diperlukan badan. Hasilnya, anda boleh turun berat dengan sihat!


Teamix Herbalife

Teamix Herbalife ni antara best seller dalam program kurus Herbalife. Antara fungsi teamix adalah;

1. Tingkatkan metabolisma badan
2. Antioxidant
3. Tingkatkan tenaga
4. Sangat rendah kalori.
5. Bantu kawal selera. 

Formula 3 Herbalife

Formula 3 protein Herbalife antara produk tambahan yang membantu untuk turun berat. Fungsi Formula 3 adalah;

1. Bebas lemak
2. Membantu kenyang lebih lama
3. Shaping sangat. Anda boleh turun berat tanpa kulit menggelebeh!

TC Formula

TC Formula ni sangat membantu untuk cepatkan turun berat & kempiskan perut. TC Formula ni juga antara produk yang digemari oleh coachee saya.

TC formula ni sebenarnya adalah campuran herba yang berfokuskan pada pengurangan lemak.







ADAKAH DENGAN PEMBELIAN PRODUK HERBALIFE SAHAJA BOLEH KURUS? 

TIDAK! Kalau minum shake sahaja atau beli produk sahaja tanpa coaching & guideline yang betul tidak membantu untuk turun berat. Pembelian produk datang bersama coaching yang PERCUMA! Tiada cas tambahan untuk coaching. Anda beli produk & anda dapat coaching bersama. Pastikan anda tidak tertipu dengan penjual yang menjual tanpa coaching!

Dengan sertai coaching saya dalam program Herbalife, anda akan disediakan dengan;

1. Berapa Formula 1 yang anda perlukan dalam sebulan.
2. Anda boleh turun berat tanpa ganggu budget bulanan anda. 
3. Jadual makan/mealplan yang sesuai dengan badan & aktiviti anda. 
4. Berapa keperluan kalori yang anda perlukan dalam sehari? 
5. Jadual makan sangat mudah untuk anda ikut. Anda boleh turun berat tanpa berlapar!
6. Tips kurus & tips sihat
7. Coaching sampai kurus. 


Info lanjut mengenai program Kurus 30 Hari: PROGRAM TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE 


Dapatkan produk & coaching dari saya, 

COACH FATIN SYAHIRAH
Whatsapp 0193709753 
Whatsapp 0193709753
  Whatsapp 0193709753  

Selasa, 2 Mei 2017

TESTIMONI TERKINI HERBALIFE

Bismillah.

Hari ni saya nak share testimoni Herbalife yang terkini. Sepanjang baru 5 tahun saya sebagai Coach Herbalife & saya sendiri dah menggunakan Herbalife selama 5 tahun, setiap bulan ada testimoni baru.

TESTIMONI BULAN MARCH & SEBELUMNYA

 *Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu* 

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

Ni antara testimoni terkini coachee dalam Program Kurus 30 Hari, di bawah coaching kami. Masih ada lagi yang lain, saya akan share untuk seterusnya, insyaAllah.

Progress setiap individu berbeza. Persamaannya adalah setiap coachee ada progress masing-masing, asalkan ikut jadual seperti yang diberi. Apa yang anda akan dapat apabila beli Herbalife dengan saya?

1. Coaching. Coaching ni memang akan dapat secara automatik bila beli Herbalife. Sebab bila anda beli Herbalife, anda dapat FREE coaching sekali. Bukan semata dapat produk tanpa tunjuk ajar& jadual makan. Herbalife sangat membantu untuk turun berat dengan mudah. Tapi ada produk sahaja tanpa tunjuk ajar, cara makan & jadual serta coaching, tetap bukan mudah nak turun berat. Part ni, sebab tu anda kena dapatkan produk dari Pengedar Herbalife / Coach Herbalife yang sah. Sekiranya anda belum mempunyai Coach Herbalife, boleh hubungi saya di 0193709753.

2. Panduan cara makan & jadual makan mudah untuk ikut. Walaupun anda sibuk & tak sempat bersenam, dengan ikut jadual makan seperti yang diberi (tidak semestinya kena masak sendiri je), pun boleh turun berat tanpa tekanan. Boleh makan nasi yang pastinya!

3. Tips kurus ekslusif untuk coachee sahaja.

4. Ada coach yang anda boleh tanya, refer & consult bila-bila masa. Yang ni pun penting. Sebab antara tips turun berat berkesan adalah dengan adanya ilmu, bukan buta-buta ikut. Keperluan setiap orang berbeza, begitu juga jadual setiap orang biasanya berbeza. Yang ni memang coach bagi jadual ikut keperluan individu.

5. Turun berat tanpa berlapar. Syarat yang paling penting dalam program adalah JANGAN BERLAPAR & TAK BOLEH BERLAPAR. Kalau lapar, kena bagitau coach, bincang dengan coach sampai tak lapar. Best kan!

6. Dapat hasil & turun berat! Dan sepenuhnya ONLINE!!

Bayangkan anda bayar produk, tapi dapat semua ni tanpa bayaran. Haaa gitu.


PROGRAM KURUS 30 HARI
Coach Fatin 
Whatsapp/Call:
0193709753

Khamis, 27 April 2017

PROGRAM TURUN BERAT BADAN DENGAN HERBALIFE

Bismillah.

PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE


Sedang mencari produk Herbalife? Boleh terus Whatsapp ke 0193709753 :)
Sedang survey dan sedang mencari maklumat berkenaan produk Herbalife? Boleh teruskan membaca. Moga memberi manfaat :)


Bila dah sampai post blog ni, dah tentu anda sedang cari penyelesaian untuk turun berat badan. 



Untuk dalam proses penurunan berat badan, anda mesti mahukan cara yang selamat, sihat, terbaik, berkesan, tiada kesan sampingan, membuahkan hasil dan juga tanpa tekanan. 


Dan anda juga pasti mengharapkan hasil yang berkesan dan berbaloi untuk anda laburkan duit yang anda belanjakan untuk dapatkan berat ideal & bonusnya juga kesihatan yang baik. 


DAH CUBA MACAM-MACAM CARA UNTUK KURUS, TAPI BERAT SUSAH ATAU TAK TURUN-TURUN JUGAK?


Dah cuba diet sendiri, tapi lama-lama makin selesa dan hilang momentum. Kemudian berat naik semula. Penatnyaa :(

Dah cuba diet sendiri, dah campur senaman sekali, tapi berat nak turun 1kg sebulan pun susah. Lama-lama rasa macam nak give up. Tak berbaloi..

Dah cuba diet sendiri. Mula-mula ok lagi. Tapi nak kena kira kalori, dan kena sediakan sendiri awal tapi masa terhad sebab kerja semakin banyak. Tak sempat nak buat semua!! 

Dah cuba produk X, cirit birit je memanjang. 

Dah cuba produk Y, hilang selera makan, malam-malam tak boleh tidur sebab jantung asyik berdebar-debar tanpa sebab. 

Dah cuba produk Z, tak sedap!!


Dah cuba pelbagai cara, tapi selalu berakhir dengan frust untuk turun berat. Rasa macam susahnya nak turun berat, sedangkan MUDAHNYA nak turun berat ni. Apa kata kali ni mula program kurus dengan Coach Fatin & jadikan ni cara terakhir yang anda cuba sebab insyaAllah kali ni betul-betul berjaya turun berat & dapatkan berat ideal!! :)

 
NAK KURUS TAPI TAK ADA MASA?

Banyak tips kurus & semua orang kata nak kurus kena bersenam. Tapi anda tak ada masa?

Anda risau berat yang semakin meningkat setiap kali timbang. 

Ramai orang ada masalah berkaitan MASA. 

Tiada masa untuk bersenam setiap hari.

Tiada masa untuk masak makanan sihat setiap hari. 

Tiada masa untuk kira kalori dan pastikan dapat nutrisi seimbang setiap hari dalam makanan seharian. 


Kalau nak tunggu ada masa baru nak turun berat, sampai bila?
JANGAN RISAU!! 

Jom mulakan Program Kurus 30 Hari dengan Coach Fatin! :) 

PROGRAM KURUS 30 HARI


Program 30 hari ni merupakan intensif dan langkah permulaan untuk turun berat. 
So, dengan 30 hari pertama, berapa KG yang anda boleh turun?

3KG? 5KG? 7KG?

Apa kata anda mula dengan Program Kurus 30 Hari, baru lah tahu berapa KG yang boleh turun! :)


Dalam pek percubaan Program Kurus 30 Hari, anda akan mendapat:

- Progress turun berat badan
- Produk Herbalife 
- Jurulatih (Coach) Pengurusan Berat Badan
- Pelan Pemakanan Sihat (Personalised meal plan)
- Pemantauan dan Follow Up
- Support Group sebagai Sokongan Motivasi

*Anda boleh memilih sama ada ingin mendapat coaching secara online (Online Coaching) atau face to face coaching untuk yang berada di sekitar Paka - Dungun - Kerteh, Terengganu. 


ANDA INGIN BERMULA SEKARANG?
WHATSAPP 0193709753

 Seterusnya, antara soalan yang banyak ditanya;

KENAPA GUNAKAN PRODUK HERBALIFE?

  Soalan 1: Saya taknak guna produk lah. Saya nak kurus dengan diet sendiri. 

Jawapan 1: Sebenarnya untuk turun berat, langkah terbaik bukan semestinya dengan cara sendiri baru lah terbaik. 

Tahu tak, dari segi kos, kos perbelanjaan untuk beli makanan yang betul-betul sihat tu sebenarnya SAMA DENGAN BELI PRODUK HERBALIFE!! In fact, ada yang lagi mahal berbanding kalau beli produk Herbalife! 

Betul, dengan penggunaan produk Herbalife, perbelanjaan bulanan turut jadi lebih jimat dari biasa! 

Bezanya, Herbalife sangat mudah & cepat untuk disediakan, tanpa anda perlu kira kalori dan kandungan nutrisi untuk sediakan hidangan biasa!

Tak perlu stress nak kejar masa. 
Tak perlu kira kalori.
Tak perlu fikir nak masak menu apa untuk sediakan satu hidangan lengkap waktu sarapan & makan malam. Mudah sangat! 

 Pendek kata, gantian makanan ni adalah bantuan untuk anda turun berat badan dengan SELESA & PASTI mendapat hasil. 


Soalan 2: Herbalife ni selamat ke? Ada kesan sampingan tak?

 Jawapan 2: Badan shaping, kulit lebih sihat & improve, tenaga lebih improve, kurang craving/keinginan pada makanan yang tidak sihat, pencernaan lebih happy, dan yang paling terkesan bila kena tukar baju saiz baru! Yang ini saya nasihatkan lebih berhati-hati nanti rambang mata nak pilih baju yang lebih banyak design. Hehe


Soalan 3: Taknak guna produk sebab taknak bergantung hanya pada produk.   

Jawapan 3: Anda tak bergantung pada apa-apa pun kalau guna Herbalife ni, sebab Herbalife ni bukan ubat yang mengandungi kimia berbahaya.  

Produk Herbalife ni 100% semula jadi seperti makanan-makanan lain kat pasaran yang kita selalu beli. Bahkan, Herbalife tersenarai dalam kategori MAKANAN, bukan ubat kurus. 

Seperti mana anda perlukan nasi dalam menu seharian, macam tu juga lah ibaratnya kita perlukan Herbalife dalam menu seharian. 

Kita bukan bergantung pada apa-apa makanan. Faktanya, kita memang perlu makan untuk sumber tenaga & hidup. Dan kita pilih apa yang kita makan. 

Dan saya pilih Herbalife sebagai sarapan pagi saya sejak tahun 2012. :) 


Soalan 4: Herbalife ni selamat ke untuk ibu mengandung? Berpantang? Menyusu? Orang tua? Orang berpenyakit?
 
 Jawapan 4: Seperti sebahagian jawapan ada di Jawapan 3. Dan selagi boleh makan nasi, insyaAllah boleh guna Herbalife. :)



Kenapa Herbalife?

Bagaimana Herbalife membantu untuk turun berat?

*Herbalife merupakan produk gantian makanan No. 1 Dunia. Dan telah berjuta-juta orang yang berjaya untuk turun berat dengan Herbalife di seluruh dunia. 


Soalan umum: 
Kenapa nak kena guna Herbalife?Selamat ke?

Jawapan:

Disokong oleh sains. 
Sains di sebalik produk. Herbalife diuji secara klinikal oleh saintis.
Penggunaan shake sebagai gantian makanan membantu untuk turun berat dengan mudah!
Di samping itu, Herbalife membantu untuk kurangkan kalori & lengkapkan keperluan nutrisi harian. 

Kaya Dengan Protein
18g protein dalam setiap hidangan, membantu untuk turun berat dengan efektif, meningkatkan metabolisma badan yang membantu penurunan berat badan dengan lebih berkesan & memberi efek shaping!! 

Rendah Kalori
Kalori per hidangan shake dalam sekitar 90-200 kalori bergantung pada cara penyediaan. Yang lagi best, kenyang sampai tengah hari! Anda perlu cuma makan on time! *Jadual flexible boleh bincang dengan Coach :)

Mudah disediakan di mana sahaja, sedap & cepat!
Tahu tak, anda boleh KURUS dengan perisa yang sedap, dengan cara penyediaan secepat 2 MINIT! Boleh tambah ais lagi kalau nak! 
Anda boleh pilih antara 6 perisa yang ada mengikut selera masing-masing yang mana semua boleh bantu untuk KURUS! Antara perisa yang ada adalah: Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cappucino, Tropical Fruits, & Cookies n Cream (yang ni paling HOT!) :)

DAPATKAN HERBALIFE SEKARANG?

WHATSAPP 0193709753

Testimoni;


*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*
  Testimoni saya sendiri, Coach Fatin, shaping.


Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu

 Coach Aida, ibu anak 5, TURUN 19KG


Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu


Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu




Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu




Apakah kesan yang saya boleh dapat apabila saya mulakan Program Kurus 30 Hari?

- Badan lebih cergas, bertenaga & ringan.
- Progress turun berat badan dari minggu pertama. 
- SHAPING SHAPING!! Bukan hanya sekadar turun berat atau melihat KG menurun, tapi badan pun susut dengan sihat & seimbang!
- Kulit lebih sihat
-Pencernaan lebih selesa
- Kurang craving/keinginan pada makanan manis dan yang tidak sihat.
- Rasai sendiri!!

*Hasil produk tidak tipikal, berbeza mengikut individu
*Produk tidak bertujuan untuk mencegah/mendiagnos apa-apa penyakit


INGIN MULAKAN SEKARANG?

WHATSAPP: 

0193709753
0193709753
0193709753

Call/SMS/Whatsapp: 0193709753
FACEBOOK PAGE: Coach Fatin Syahirah
INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf  

Pengedar Herbalife Malaysia

Bismillah.

Assalamualaikum.

Saya Fatin Syahirah. Kawan-kawan & biasanya orang panggil nama manja Fatin je. Saya merupakan distributor (pengedar) Herbalife sejak tahun 2012. Atau ramai orang panggil Coach Herbalife ye jugak. Kiaranya termasuk tahun ni dah masuk 4 tahun dan memasuki tahun ke-5, tanpa henti.






Semuanya bermula apabila ibu saya gunakan Herbalife sebagai sarapan sihat, kemudian saya juga terjebak sama dengan sarapan sihat Herbalife. Sejak umur belasan tahun lagi, saya seorang yang takut akan kenaikan berat badan. Alhamdulillah, saya berjaya kekalkan berat badan yang ideal selama menggunakan Herbalife, 4tahun kini.

Bermula hanya dengan tukar sarapan pagi kepada Herbalife shake, alhamdulillah saya dapat kawal pemakanan harian saya & dapat kurangkan pengambilan "kalori jahat" dalam makanan seharian. Yang lagi best, bukan sahaja saya dapatkan kekalkan berat badan ideal selama 4tahun menggunakan Herbalife, saya juga rasa lebih bertenaga! 

Start dari situ, saya juga berkongsi dengan kawan-kawan tentang program turun/kekal berat bersama Herbalife. Saya happy bila coachee yang ikut program turun berat bersama saya menggunakan Herbalife boleh turun berat tanpa tekanan, boleh makan nasi untuk turun berat, dan boleh kekal kurus selepas turun berat.


Alhamdulillah pengalaman 4 tahun membantu ramai orang turun berat, juga secara tidak langsung mendidik diri saya agar kekal dengan amalan pemakanan seimbang & gaya hidup aktif bersama Herbalife. :)

Kini saya merupakan Coach Herbalife sepenuh masa. Base perniagaan saya di Paka, Terengganu. *Herbalife Terengganu*

Tapi dalam masa yang sama Coaching saya juga berlangsung secara Online tidak kira di mana sahaja, asalkan ada WHATSAPP.

Untuk yang pertama kali nak dapatkan Herbalife, Herbalife hanya boleh didapati oleh Coach Herbalife yang berdaftar sahaja. Sekiranya anda belum ada Coach & nak dapatkan produk Herbalife, boleh lah hubungi saya. InsyaAllah saya akan buat yang terbaik untuk anda dapat hasil dengan Herbalife. 


COACH FATIN SYAHIRAH

WHATSAPP/TEL/MESEJ: 0193709753
FACEBOOK: FATIN SYAHIRAH
FACEBOOK PAGE: COACH FATIN SYAHIRAH
INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf

Jumaat, 14 April 2017

PUASA SIHAT & KURUS SEBELUM RAYA DENGAN HERBALIFE

Bismillah.

Ramadhan dah hampir tiba. Sekarang pun dah pertengah Rejab. Rasa macam sekejap sangat masa berlalu, kan? Untuk yang ada target nak turun berat selepas raya tahun lepas, dah turun ke tu? Hehe saya tanya jer. :D

Okey sambung balik. Since dah nak masuk bulan puasa ni, semakin ramai yang cari Herbalife untuk Program Puasa Sihat dengan Herbalife & nak Kurus Sebelum Raya. Yes, saya pun excited nak masuk Ramadhan ni, dan insyaAllah Ramadhan kali ni merupakan Ramadhan ke-6 saya puasa (sahur & berbuka) dengan Herbalife. Sangat best, energy pun sangat ok waktu puasa dengan Herbalife ni. Siapa dah pernah rasa puasa dengan Herbalife, angkat tangan sikit? Hehe

Seperti biasa, soalan yang paling popular ditanya coachee berkenaan puasa dengan Herbalife adalah;
"Coach, macam mana jadual makan bila puasa ni?"
"Coach, macam mana nak puasa dengan Herbalife ni?"

Puasa dengan Herbalife sangat simple, mudah, dan menjimatkan waktu bulan puasa tau! Kat sini saya share berkenaan puasa dengan Herbalife. 


Haaa simple je kan? Of course sangat menjimatkan! Pengalaman saya sendiri, saya jimat sangat waktu bulan Ramadhan sebab tak berbelanja lebih waktu kat bazaar. Yela kat bazaar la yang selalunya semua pun terliur. Padahal bukan makan sangat pun. Last-last jadi membazir pulak. No no no.. Tak elok, membazir kan amalan syaitonn. Hehe.

So asasnya jadual puasa dengan Herbalife ni seperti dalam gambar;
Sahur - Aloe, teamix, shake
Berbuka - Aloe, teamix, shake
Selepas terawih - Hidangan seimbang 

"Kenyang ke sahur dengan shake je?"

Kenyang!! Hehe

"Coach, hari ni hari pertama saya puasa dengan Herbalife shake, memang tak lapar lah. Lain je rasa dia puasa dengan Herbalife, berbanding sebelum ni." - Sis Ida, coachee dari Terengganu.

"Coach, puasa okey je walaupun sahur dengan shake je. Ingatkan tak kenyang." - Sis Nor, coachee dari Kerteh, Terengganu.

Faktanya, bagaimana puasa dengan Herbalife lebih bertenaga dan kenyang walau sekadar shake
- Herbalife shake diuji secara klinikal & disahkan sebagai makanan yang rendah Glycemic Index. Kesannya, lebih kenyang & lebih bertenaga.
- Herbalife shake rendah kalori, dalam masa yang sama pada dengan nutrisi.  


 "Produk Herbalife yang mana perlu diambil untuk puasa?"

Asasnya yang paling wajib adalah Herbalife Formula 1 (shake). Diikuti boleh ditambah dengan teamix, Formula 3, Herbalife Aloe Concentrate. Apapun, boleh hubungi Coach untuk pengambilan produk ikut budget individu. Boleh hubungi saya di 0193709753 sekiranya anda masih belum mempunyai Herbalife Coach.

Puasa lebih sihat dan bertenaga dengan Herbalife. Ibadat pun jadi lebih mudah.

Bulan Ramadhan adalah bulan yang mana kita berebut-rebut untuk dapatkan pahala extra. Dengan itu, untuk mudahkan perjalanan ibadat, juga bermula dari pemakanan kita. Semoga Ramadhan kali ni lebih baik dari sebelum ni, dan menjadikan kita lebih istiqomah menjalani ibadat untuk bulan-bulan berikutnya, insyaAllah.



PROJEK KURUS SEBELUM RAYA
PUASA SIHAT DENGAN HERBALIFE 

Coach Fatin Syahirah
Whatsapp/Call: 019 3709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Selasa, 31 Januari 2017

Coach Herbalife Malaysia

Bismillah.

Syukur pada Allah, masih dipanjangkan umur menemui tahun baru 2017. Ramai yang semakin mula sedar akan kepentingan jaga kesihatan dan dapatkan berat ideal untuk lebih sihat. Semoga semua yang dalam proses dan perjalanan untuk capai berat ideal terus konsisten dan dapat capai berat target masing-masing :)

Daann pada yang masih mencari solusi untuk turun berat badan, dalam masa yang sama;
- Tak perlu berlapar
- Jadual makan senang untuk ikut, tanpa tekanan, boleh makan 5-6 kali sehari & boleh makan nasi
- Ada coach untuk pantau progress & pastikan boleh dapat hasil turun berat.
- Ada support group yang sama-sama dalam misi turun berat.
- Jimat

Untuk Herbalife Program face to face coaching, based saya di Paka, Terengganu. Tapi untuk online coaching, tak kisah di mana sahaja asalkan boleh whatsapp :)
Maka, boleh lah hubungi saya, Coach Fatin di 019 370 9753. I'm happy to coach. :)



Pada yang masih belum tahu, dan pertama kali sampai di blog saya ni, saya merupakan Coach Herbalife sejak 2012. Dan saya sendiri dah guna Herbalife sejak 2012 juga. Hasil dari konsisten tukar sarapan dengan Herbalife nutrition, saya turun 2kg lemak dan naik 5kg otot dengan personalized meal plan, alhamdulillah. Yang lagi best bila tenaga saya pun bertambah baik, kulit pun bertambah baik sama. Untuk kisah kulit saya ni, saya akan ceritakan di next post. Hehe :D


BAGAIMANA HERBALIFE MEMBANTU SAYA DARI SEGI UBAH GAYA HIDUP YANG LEBIH SIHAT?


Sebelum Herbalife, saya sangat cakna pada berat sendiri, atau ayat lainnya saya sangat takut gemuk. Naik berat sikit pun menggelabah dah. Waktu tu memang tak faham lagi konsep berat ideal yang sihat & seimbang, asalkan berat seperti yang saya nak. Kalau lebih sikit, mula lah tak makan & takut nak makan, dengan harapan berat boleh turun semula. Apa yang saya buat waktu tu;


- Tak makan pagi
- Tak minum air masak yang cukup, sebab takut jadi gemuk air pulak kalau minum air masak banyak
- Saya pernah makan hidangan lengkap sekali je dalam sehari. I starve myself! Sian kat badan sendiri..
- Pernah makan biskut & roti sahaja dalam sehari
- Saya pernah tak makan nasi selama 2 bulan
- Lagi teruk, saya pernah muntahkan apa yang saya makan. 

Teruknyaaa diri sendiri waktu tu bila ingat balik T______T

Tanpa saya sedar, cara saya tu silap. Efek dari tu;
- Badan saya berangin terukk
- Saya cepat letih
- Badan kurus, tapi kulit menggelebeh. Saya hilang otot lebih banyak.
- Banyak lagi efek lain. Sorry badan saya sendiri T___T

Alhamdulillah banyak sangat yang berubah selepas saya mula dengan program Herbalife. Dengan guide dari Coach, dan saya sendiri hadiri training dari para Doktor & Saintis Herbalife, baru saya sedar akan SEMUA kesilapan saya sebelum ni. Astaghfirullah.

Naik 5KG, Lemak Ideal, Tingkatkan Otot

Saya naik 5KG otot dengan Herbalife. Dalam program, barulah saya sedar & belajar, bahawa untuk kurus dengan sihat adalah dengan miliki lemak ideal. Dan kurus dengan sihat ni bukan hanya bermakna pada KiloGram semata-mata. Berat yang turun disebabkan otot je yang turun pun no point, sebab itu tandanya turun berat dengan tak sihat. 

Selain dari naik 5KG otot, tenaga saya juga improved banyakkk sangat alhamdulillah. Dan yang paling penting, saya lebih aware dengan apa yang saya makan -- pilih makanan yang lebih sihat & dalam masa yang sama saya boleh makan 4-6kali sehari, tak perlu berlapar dan berat boleh maintain yeay!

Begitulah serba sedikit perubahan yang saya alami dengan Herbalife. Banyak yang ingin dicerikan, insyaAllah till next post. Hehe


COACH FATIN SYAHIRAH



WHATSAPP/TEL/MESEJ: 0193709753

FACEBOOK: FATIN SYAHIRAH

FACEBOOK PAGE: COACH FATIN SYAHIRAH

INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf