Rabu, 16 Ogos 2017

Beli Herbalife Online

Anda sedang mencari Herbalife?

Anda Nak order/beli produk Herbalife di Malaysia?

Saya akan bantu & memudahkan anda!

Turun berat dengan sihat & kesihatan berpanjangan bermula hari ini!

PENGHANTARAN HERBALIFE MUDAH DI SELURUH MALAYSIA!

Pembelian termasuk servis dan coaching. Tiada cas tambahan untuk coaching. Anda beli produk, automatik dapat servis dan coaching bersama.

HUBUNGI SAYA SEBAGAI COACH ANDA SEKARANG:
Whatsapp: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
Facebook: Fatin Syahirah 
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saya boleh hantarkan produk Herbalife anda ke setiap pekan, daerah, negeri, di seluruh Malaysia. Pendek kata, anda boleh mulakan program Herbalife walau di mana sahaja anda berada & anda boleh kurus dari rumah!

Saya telah menguruskan ratusan pelanggan Herbalife dari Perlis ke Sarawak. Semuanya termasuk servis & coaching, 100% online. Seperti saya pernah cakap tadi, anda boleh kurus dari rumah!

Servis saya sebagai PENGEDAR HERBALIFE dan COACH HERBALIFE MERANGKUMI semua daerah & semua negeri di Malaysia;

Herbalife di
- Paka, Kerteh, Kuala Terengganu, Dungun, Kemaman, seluruh negeri Terengganu
- Kuala Lumpur 
- Cheras, Gombak 
- Bangi, Shah Alam, Kajang, Kuala Selangor, Klang, seluruh negeri Selangor 
- Batu Pahat, Johor Bahru, Muar, seluruh Johor
- Melaka
- Bahau, Seremban, seluruh Negeri Sembilan
- Ipoh, Batu Gajah, Sitiawan, seluruh Perak
- Kuantan, Pekan, Jerantut, Raub, Temerloh, seluruh Pahang
- Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau, seluruh Sabah
- Penang, Seberang Perai, Pulau Pinang 
- Perlis 
- Alor Setar, Jitra, seluruh Kedah
- Miri, Kuching, seluruh Sarawak
- Jeli, Kota Bharu, Machang, Pasir Putih, Pasir Mas, seluruh Kelantan
- Putrajaya

 *Saya berpengalaman menghantar produk & memberi servis coaching pada semua bandar di atas. 

Boleh Whatsapp saya di 0193709753 untuk maklumat lanjut berkenaan Herbalife.

Memilih Produk Herbalife yang sesuai untuk anda

 

Herbalife Formula 1 Shake 

 

Hidangan yang menyihatkan dengan 19 vitamin, minerals & nutrien yang perlu dalm 6 perisa yang lazat untuk menyokong pengurusan berat badan anda 

  • Hidangan sihat untuk nutrisi seimbang
  • Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat
  • Dapatkan 9g protein & serat yang menyihatkan 
  • Beri khasiat kepada badan anda dengan Nutrisi selular
  • 9 gram protein soya yang menyihatkan dalam setiap hidangan.
  • Mengandungi antioksidan vitamin C dan E.
  • Mengandungi Aminogen®†, plus bromelain dan papain,untuk menyokong pencernaan protein.
  • 0 kolesterol; 0 trans lemak
*Shake Formula 1 meliputi soy protein soya, serat dan nutrien perlu yang membantu menyokong metabolisme, pertumbuhan pembaikan selular, dan pengeluaran. Terdapat dalam 6 perisa lazat.



 

Herbalife Whey Protein (Formula 3)

Suplemen protein tanpa lemak untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang sihat.
  •  Membantu dan membina jisim otot tanpa lemak
  • Boleh membantu meningkatkan aktiviti antioksidan vitamin anda*
  • Pycnogenol® menyokong pengeluaran tenaga selular, fungsi vaskular dan sistem imun*
  • Botanikal, nutrirn dan antioksidan terpilih yang berkuasa
  • Protein lengkap, mengandungi sermua 9 asid amino perlu.
  • sumber asid amino sisteina dan metionina, penting untuk membina otot.
  • Mengandungi tiada lemak, karbohidrat, kolesterol, garam, gula atau pemanis.
  • membantu anda menjadi kenyang lebih lama, memudahkan pengurangan berat badan.
Badan memerlukan protein untuk mengekalkan jism otot tanpa lemak dan mengawal rasa lapar. Tetapi bagaimanakah cara terbaik untuk mendapatkan preotein secukupnya tanpa lemak dan kalori yang tidak diperlukan? Blended Soy and Whey Protein Powder mengabungkan soy dan whey untuk membantu memuaskan rasa lapar dan menyesuaikan pengambilan protein anda secara peribadi. 

Herbalife Tea Mix (Perisa Lemon/Peach)


Tea-mix segera yang lazat dan berkalori rendah membantu anda agar sentiasa bertenaga dan segar semasa anda menguruskan berat badan anda.
  • Dapatkan peningkatan tenaga 
  • Nikmati kebaikan the hijau
  • Menguruskan berat badan anda
  • Rendah kalori dan kaborhidrat  
Tea Mix yang menyegarkan boleh dihidang sejuk atau panas, membantu anda mengekalkan tenaga semasa anda menguruskan berat badan anda. Alternatif hebat kepada soda atau kopi, Tea Mix boleh didapati dalam 2 perisa: Lemon & Hibiscus, Peach.


TC Formula Herbalife






 Mengandungi bahan-bahan herba membantu anda kekal sihat dan aktif.
  • Membantu meningkatkan kadar metabolik semasa rehat.
  • Merangsang tenaga tanpa menyebabkan iritasi dan keresahan.
  • Mengandungi beberapa jenis herba yang membantu badan anda kekal sihat dan aktif sepanjang hari.
  • Dengan manfaat polifenol teh daripada ekstrak teh hijau, teh hitam dan teh oolong.


Chocolate Peanut Protein Bar


 
Bar kenyal dirumus dengan sebatian protein soya dan wei, serat sihat dan 23 vitamin dan mineral, boleh membantu mengekalkan tenaga dan selera anda.
  •  Menggalakkan pengurusan berat badan yang sihat 
  • memuaskan rasa lapar anda
  • Dapatkan12g protein dalam setiap bar
Semasa menguruskan berat badan atau mengekalkan kesihatan anda, anda memerlukan snek sihat yang serasi dengan gaya hidup anda yang sibuk. Bar Protein Herbalife mengandungi 12 gram protein, tambah vitamin dan mineral untuk membantu anda mengawal selera dan meningkatkan tenaga anda. 


Herbal Aloe Concentrate


Minuman yang tulen dan menyegarkan yang diperbuat daripada aloe vera untuk membantu mengekalkan kesejahteraan umum.
  • Diperbuat daripada aloe vera dan mengandungi enzim dan vitamin. 
  • Mengandungi bunga kamomil yang menenangkan. 
  • Cara yang positif dan menyegarkan untuk memastikan anda mengekalkan pengambilan air yang mencukupi. 
  • Pertimbangkanlah untuk menggantikan minuman ringan dengan Herbal Aloe Concentrate Mix untuk membantu anda meminimumkan pengambilan gula.
  • Boleh dinikmati sebagai suplemen kepada diet harian anda.
 Herbal Aloe Concentrate Mix diperbuat daripada tumbuhan aloe yang mengandungi enzim semula jadi, vitamin, mineral, dan asid amino.



 Mixed Fibres with Inulin Powder Drink - Perisa Epal





Mixed Fibres with Inulin Powder Drink – Perisa Epal adalah sumber serat larut and serat tidak larut yang baik. Serat tidak larut menyokong pergerakan usus.

  • Mengandungi serat larut dan serat tidak larut yang baik.
  • Setiap hidangan membekalkan 5g serat daripada 20-30g pengambilan serat harian yang disyorkan.
  • Boleh dinikmati dengan air atau ditambah ke dalam shake, jus atau minuman kegemaran anda!
Banyak diet moden kekurangan serat yang mencukupi, yang penting untuk pengurusan berat badan dan kesihatan usus. Serat larut memperlahankan pergerakan makanan dalam system pencernaan dan memberi rasa kenyang.





Celactivo

 Celactivo ialah suplemen kesihatan yang dirumuskan dengan asid alfa lipoik dan vitamin B untuk menyokong proses metabolik normal dan menyediakan perlindungan antioksidan untuk badan. Ia juga mengandungi aloe vera untuk meningkatkan penyerapan mikronutrien.

  • Menawarkan manfaat asid alfa lipoik sebagai sumber antioksidan untuk mencegah kerosakan selular
  • Membantu mengembalikan antioksidan intraselular seperti Vitamin E dan Vitamin C di dalam badan
  • Mengandungi aloe vera yang membantu badan menyerap mikronutrien
  • Ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif
  • Dalam bentuk kapsul sayuran.

 Celactivo mengandungi asid alfa lipoik, antioksidan universal untuk melawan radikal bebas di dalam badan dengan mengitar semula antioksidan yang lain di dalam sel. Tambahan pula, Celactivo juga mengandungi aloe vera untuk membantu badan menyerap mikronutrien. Ia juga ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif.


Green Tea Mix (Perisa Original & Pomegranate)


Green Tea Mix diekstrak daripada daun teh hijau  (Camellia sinensis). Ia mengandungi aroma semula jadi. Green Tea Mix enak diminum panas atau sejuk.

  • Diekstrak daripada tumbuhan semula jadi
  • Minum teh hijau sabagai cara alternatif untuk menyokong hidrasi harian
  • Membantu aktiviti antioksidan badan
  • Hanya 3 kalori setiap hidangan
  • Enak diminum panas atau sejuk
  • Mudah dibawa ke mana-mana dalam bentuk serbuk 

Teh hijau mengandungi  polifenol yang merupakan antioksidan yang kuat. Antioksidan membantu  melawan radikal bebas, melindungi sel-sel daripada mengalami kerosakan1.  Radikal bebas yang terlampau banyak boleh mempercepatkan proses penuaan, dan juga menjejaskan kesihatan.

Guarana Powder Plus 

Cergaskan diri dengan sebatian teh guarana, oren pekoe dan teh hijau yang merangsangkan.

  • Kaya dengan antioxidant.  
  • Mengandungi kafein yang wujud secara semula jadi untuk memberi rangsangan lembut yang memudahkan anda bertenaga. 
  • Kafein yang wujud secara semula jadi membantu meningkatkan kecergasan dan membaiki prestasi tugasan.  
  • Membancuh dalam air dengan segera.
Teh segera yang merangsangkan ini mangandungi kafein yang wujud secara semula jadi dari guarana dan oren pekoe untuk membantu anda berasa bertenaga dan cergas.




 ===========================================================================

Nak order/beli produk Herbalife di Malaysia? 
Nak turun berat dengan efektif & lebih mudah?

PENGHANTARAN HERBALIFE LAJU DI SELURUH MALAYSIA!

Hubungi Saya Sekarang:
WHATSAPP/Call: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
Facebook: Fatin Syahirah
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

 

Selasa, 15 Ogos 2017

Produk Herbalife 24 Malaysia

Berita baik untuk semua orang yang gemar bersukan & bersenam. Sama ada anda memang bersukan secara profesional sebagai atlet atau suka-suka sebagai sebahagian dari gaya hidup aktif anda, these products are for youuu! Seriously these two are specially for you!! I am sooooo excited!

So apa yang special sangat tu?

HERBALIFE 24 FORMULA 1 & CR7 DRIVE dah masuk Malaysia untuk anda!!

Selain dari kepentingan nutrisi untuk turun berat & total body health, macam tu jugak untuk anda yang sama ada seorang atlet atau memang suka-suka bersukan/bersenam. Name it zumba ke, workout dekat gym ke, join marathon ke, fun run ke, senaman aerobik ke, just name it, selagi anda bersenam seriously kedua-dua produk ni untuk anda! :)

Ramai yang tau, senaman ni hanya menyumbang 20-30% untuk kesihatan badan secara menyeluruh. Lagi 70-80% datangnya dari pemakanan & nutrisi seimbang. Pentingnya nutrisi seimbang ni bukan je untuk tenaga atau performance je, tapi jugak snanye untuk badan kita yang satu ni je.


Kepentingan Nutrisi ketika Bersenam/Bersukan 

Badan kita ni ibaratnya sebuah kenderaan. Badan kita ni lah yang kita guna untuk pergi ke mana-mana. Contohnya macam sebuah kereta, untuk kereta tu terus at best performance yang kita rasa selesa, kita isi minyak enjin, servis selalu, untuk pastikan kereta terus tip top. Tu kereta yang kita boleh beli kita jaga betul-betul. Badan kita yang satu ni je tak leh nak beli ni, macam mana pulak? Terjaga tak? 

Untuk pastikan performance & energy yang paling tip top waktu bersukan/bersenam, kita jugak perlukan makanan yang berkualiti & nutrisi yang seimbang, lagi-lagi untuk kita yang bersenam/bersukan ni. So, Herbalife 24 ni sangat sesuai untuk bekalkan nutrisi & makanan yang berkualiti untuk anda. Boleh scroll ke bawah lagi untuk saya explain berkenaan Herbalife 24 Formula 1 & CR7 Drive ni.  

1. Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik

Tidak kira sama ada nak turun berat ke, maintain berat ke, bersukan ke, tua atau muda, semua memerlukan pengambilan nutrisi seimbang ni. Secara khususnya, bila kita bersukan & besenam ni, kita bukan sahaja bakar kalori dalam badan, tapi dalam masa yang sama kadar nutrisi dalam badan pun berkurang. Sebagai contoh: magnesium & electrolytes yang hilang bersama perpeluhan dan banyak lagi. 

Kekurangan pengambilan nutrisi, pemilihan makanan yang tidak seimbang/rendah nutrisi & berat badan berlebihan boleh menyebabkan kita berisiko terhadap penyakit-penyakit kronik  seperti penyakit jantung, kolestrol tinggi, kanser, diabetes & lain-lain. Apabila badan kita tidak menerima keperluan nutrisi yang seimbang, sistem immun dalam badan kita berkurang & menjadikan kita lebih berisiko terhadap penyakit lain.  

2. Meningkatkan performance & stamina ketika bersukan/bersenam

Makanan memberi tenaga untuk badan kita, dan nutrisi seimbang memastikan performance yang lebih baik. Apabila kita bekalkan badan kita dengan nutrisi seimbang, kesannya kita akan rasa lebih bertenaga, otot bertambah (lebih lean) & fast recovery. 

3. Menambah baik kesihatan tulang & kulit

Kepentingan nutrisi, vitamins & mineral ni snanye bukan hanya untuk turun berat tau, tapi snanye untuk kesihatan badan secara menyeluruh, termasuk kesihatan kulit, tulang, jantung, kesihatan wanita, kesihatan lelaki dan semuanya untuk badan kita. Bayangkan akan anda mengabaikan pengambilan calcium & vitamin D dan hanya fokus pada senaman, anda telah meningkatkan risiko diri anda terhadap penyakit osteoporosis tau! :O 

4. Kekalkan tenaga & stamina

Berat badan & nutrisi juga antara yang memainkan peranan yang penting dalam tidur yang berkualiti & tenaga yang berpanjangan tau. Sebagai contoh, hidangan yang tinggi simple carbohydrates (seperti roti putih, biskut, mee, kerepek, kek dan lain-lain) menjadikan anda cepat lapar & cepat letih/mengantuk selepas makan, perasan tak? Berbanding dengan pengambilan complex carbohydrates, lemak sihat & protein menjadikan anda kenyang lebih lama dan lebih fokus. Nampak tak perbezaan ketara antara dua hidangan yang berbeza kualitinya? 

Kat sini, jelaslah bahawa pengambilan makanan yg sihat & seimbang menjadikan kita lebih bertenaga & menjadikan tidur kita pun lebih berkualiti setiap malam. 

5. Membina tabiat & gaya hidup sihat dan seimbang, khususnya dalam pemilihan makanan. 

Cerita ni agak personal sebab berkenaan diri saya. Saya tak tau pengalaman orang lain macam mana. 
Saya ni agak suka bersenam, dan kebelakangan ni saya ada join kelas zumba. Apa yang saya perasan, kalau saya tak ambik shake (yang rendah kalori & tinggi nutrisi tu) sebagai post workout saya, saya lebih cenderung untuk craving makan macam-macam & selalu rasa lapar lepas tu. Berbanding kalau saya ambil shake sbagai post workout saya, saya lebih steady & takde craving pun! Dari situ saya faham serba sedikit kesan nutrisi seimbang pada diri saya. So saya faham lah situasi coachee saya yang mana mostly bagitau saya, " Coach, sejak saya ambil Herbalife ni, saya dah kurang craving. Dah tak minum manis setiap hari. In fact saya tak stress pun nak jaga makan. Sebab automatik rasa tak nak makan makanan tak sihat tu."

Snanye, kepentingan nutrisi seimbang ni, menjadikan kita makan lebih baik. Dan kesedaran dalam pemilihan makanan ni menjadikan kita lebih aware dengan apa yang kita makan. Bila kita makan dengan betul & seimbang, badan kita pun lebih senang nak maintain kurus. So dari situ tak adalah situasi takut nak makan sebab takut gemuk ke, atau berat yo- yo ke. Seriouslyyy semua tu tak berlaku dalam program Herbalife yang betul. :)

Pengambilan nutrisi seimbang ni bukan je penting untuk turun berat, tapi jauh lebih dari tu. Dan pengambilan nutrisi seimbang ni sangat penting untuk yang bersukan, sebab tu lah wujudnya Herbalife 24 Formula 1 & CR7 Drive ni. 

FUNGSI HERBALIFE 24 FORMULA 1 & CR7 DRIVE


Herbalife 24 Formula 1 Sport Creamy Vanilla


Herbalife 24 F1 ni berperisa vanilla, lengkap dengan carbohydrates, proteins, vitamins & minerals. 1 hidangan Formula 1 Sport ni sediakan hidangan lengkap & seimbang bukan je untuk atlet, tapi jugak anda yang bersenam lebih dari 30 minit ni. Boleh diambil waktu sebelum/ketika/selepas exercise/workout. 

- mengandungi 9.1g protein susu per hidangan shake, yang mana support muscle lean mass. Dalam masa yang sama, turun membantu untuk bina & repair tisu badan. 
- mengandungi 8.8g karbohidrat per hidangan, yang membantu untuk boost tenaga. 
- mengandungi Riboflavin & niacin yang membantu penghasilan tenaga daripada karbohidrat, lemak & protein.
- mengandungi 14 vitamins & minerals.
- berperisa creamy vanilla. Boleh juga campur dengan susu atau buah-buahan lain. 
- segala bahan dalam ni diuji secara klinikal. 


Herbalife 24 CR7 Drive

"My entire life, I have been driven to be the best. I work hard and look for every advantage, and good nutrition is one of them. This is why I partnered with Herbalife, a global leader in nutrition, to help me develop my ideal electrolyte flavour drink base. CR7 Drive fuels my body and keeps me hydrated day in and day out, in both training and competition. Drink CR7 Drive to fuel your workout and achieve your performance goals."  - Cristiano Ronaldo, World Champion.

- CR7 Drive ni berperisa Acai Berry. Kenapa Acai Berry? Sebabnya Cristiano Ronaldo ni yang mintak untuk hasilkan perisa tu! So bayangkan kita minum energy drink yang sama dengan Ronaldo! 
- Untuk gantikan electrolytes yang hilang sewaktu proses perpeluhan selepas bersenam/bersukan.
- Mengandungi vitamin B1 yang diperlukan untuk menghasilkan tenaga dari karbohidrat.
- sedap & senang dibancuh
- mengandungi pewarna asli dari purple carrots & warna anggur. Tiada pewarna tiruan.
- Prohibited substance tested.

Q & A 

Soalan #1: Formula 1 biasa yang ada 6 perisa tu sama tak dengan Formula 1 Sport ni?

Jawapan: Tak sama. Dari segi sumber protein. Protein dalam Formula 1 Herbalife dari sumber tumbuhan, manakala Protein dalam Formula 1 Sport dari sumber susu haiwan.

Soalan #2: Antara Formula 1 & Formula 1 Sport ni, mana yang terbaik untuk turun berat?

Jawapan: Saya lebih galakkan pengambilan Formula 1 biasa yang ada 6 pilihan perisa untuk turun/maintain berat/sarapan sihat dan Formula 1 Sport ni untuk aktiviti senaman/sukan.


So, sekiranya anda sedang mencari nutrisi yang terbaik waktu bersukan/bersenam, saya cadangkan anda untuk guna HERBALIFE 24 FORMULA 1 SPORT & CR7 DRIVE!

Sekiranya anda sedang mencari Herbalife & belum mempunyai Coach Herbalife, jangan segan silu untuk hubungi saya sebagai Coach Anda! 

COACH ANDA,

HERBALIFE COACH FATIN
0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Isnin, 14 Ogos 2017

Produk Kurus Terbaik

Kat luar sana, ramaiii sangat yang sedang cari solusi nak turun berat. Dan ramai jugak yang dah cuba macam-macam cara untuk turun berat, tapi hasilnya hampa.

Dah cuba tak makan sangat, tapi tak turun dan laparrrr. 
Dah cuba nak bersenam, tapi masa pulak terhad sangat. Mana nak handle anak lagi, kerja lagi. Sibuk sangat! Ada yang terhad pulak badan injured & baru lepas bersalin. 
Nak diet, tapi tak sempat nak masak. Untuk student pulak, kat hostel tak boleh nak masak.
Dah cuba makan ubat kurus X, tapi lepas stop naik berganda. 
Dah diet, dan dah happy berat turun, tapi bila start enjoy makanan kegemaran, berat senangnya naik balik.
Tengah diet tapi kena stop sebab susu drop. Sian anak T___T

Snanye banyakkk lagi respond yang saya terima. Apapun, nak kurus ni ada banyakkk cara. Pilih je yang mana asalkan sesuai dengan badan, lifestyle & yang paling paling paling penting, turun berat dengan sihat dan berkesan dan ni anda boleh dapat dengan Program Kurus 30 Hari x Herbalife ni.




Kenapa Kurus dengan Herbalife?

1. Produk yang selamat, diuji secara klinikal & saintifik

Antara yang paling kena titikberatkan sebelum mulakan produk adalah -- Adakah produk yang kita nak guna tu selamat? Sebab kita bukan je nak kurus, tapi apa yang jauh lebih penting adalah sihat. So, kurus dan sihat adalah yang paling diimpikan semua orang. Betul tak?

Dan yang bagusnya Herbalife ni adalah produk Herbalife ni dijamin selamat termasuk untuk ibu menyusu pun. Sedikit fakta berkenaan Herbalife, Herbalife ni dah berusia 37 tahun & ada dalam lebih 90 negara di seluruh dunia. So bukan rakyat Malaysia ni je yang guna tau, seluruh dunia pun guna. So anda tidak keseorangan, lagi-lagi ada Coach ni kan. Ecehhhh

Dan yang buat produk Herbalife ni pun bukannn calang-calang orang. Kami ada saintis di sebalik produk. Dan saya sendiri pernah jumpa beberapa saintis ni waktu training untuk coaches. :)


2. Ada Coach dan coaching yang Khusus untuk semua Coachee

Herbalife ni bukan macam produk-produk lain yang anda boleh beli simply kat kedai/toko jamu/farmasi. Sebab Herbalife ni bukan je beli macam tuu, pastu suka hati la nak guna macam mana. NO. Herbalife ni mesti beli dengan Coach, sebab coaching personalized ikut individu.

Ibu menyusu, ibu bekerja, cikgu-cikgu, orang yang bersukan, orang yang berat 100kg nak turun berat, semua mempunyai mealplan yang berbeza tau. Tak boleh sama ratakan, sebab setiap individu mempunyai gayahidup & bmr tak sama.

So, personalized mealplan & coaching ni penting sangat untuk pastikan anda sebagai coachee dapat turun berat dengan efektif, tanpa berlapar, mudah & pasti kurus dengan Herbalife tanpa mengira latar belakang & lifestyle anda. Tapi 1st thing 1st, memang kena beli produk melalui Coach & communicate dengan Coach lepas tu.

3. Makanan yang sihat, rendah kalori dalam masa yang sama padat dengan nutrisi.

Untuk turun berat dengan sihat, bukan bermakna kena kurangkan makan, sebab dengan kurangkan makan, kita secara automatik akan kurangkan pengambilan nutrisi juga. Apa yang penting untuk turun berat dengan sihat & seimbang ni anda perlu kenal pasti kualiti dan kuantiti makanan tu. Dan berita baiknya, Herbalife dah sediakan kedua-duanya -- anda boleh turun berat dengan kurangkan kalori tanpa kurangkan nutrisi dengan Herbalife! So, anda boleh turun berat dengan sihat, tanpa berlapar, kulit pun tak menggelebeh.

4. Turun berat tanpa rasa stress, enjoy & fun!

5.Dapat result!

Berapa ramai kat luar sana yang nak kurus, tapi tak berjaya? Antara usaha yang ramai orang buat untuk turun berat adalah;

Saya dah kurang makan, tak makan malam, tapi nak turun 1kg pun susah, lapar pulak tu. 
Saya banyak bersenam, dah 2 bulan bersenam, tapi berat tak turun pun. Letihnyaaa..
Saya dah cuba produk X, beli dah beberapa tempoh, tapi berat tak turun jugak.
Tengah diet, tapi selalu moody je pulak. 
Nak eat clean, tapi tak sempat masak. 
Dan banyakkk lagi.. 

Best part is dengan Herbalife anda boleh turun berat dengan sihat, turun berat walaupun sibuk, dan walaupun tak sempat bersenam!

6. Personalized meal plan diberi untuk setiap coachee.

Yang ni best sangat. Sebab kebanyakan orang, bukan nak turun berat sangat. Ada yang memang nak turun berat dalam sekitar 5-50kg, dan ada jugak yang taknak turun berat pun tapi nak kecilkan peha dan kempiskan perut. Ada jugak yang nak turun berat sambil menyusu, ada yang nak turun berat waktu berpantang.

Dan semua kategori di atas perlukan meal plan yang berbeza untuk turun berat dengan sihat & sangat efektif dengan Herbalife.  :)


6 point di atas ni antara sebab kenapa anda perlu turun berat dengan Herbalife. Banyakkk lagi sebab lain yang tu anda akan rasai sendiri bila join program. Anda bukan boleh turun berat je, tapi dapat side effect Herbalife yang positive pulak! Jangan terkejut bila kulit anda makin sihat, makin bertenaga dan banyak lagi!


Okey so sekarang dah ready nak mula program kurus dengan Herbalife? Boleh contact saya anytime soon ya!


PROGRAM KURUS 30 HARI
Coach Fatin 0193709753
IG: @fatinsyaibrahim_hlf



Isnin, 31 Julai 2017

Harga Herbalife Murah. Beli Herbalife di Lazada atau 11th Street?

Dah adat membeli, kita biasanya akan compare harga & pilih barangan yang harganya lebih murah. Betul?

Waktu nak cari Herbalife, ramai yang search di Google carian berikut;

Harga Herbalife murah
Pakej Herbalife murah
Beli Herbalife di Lazada
Herbalife di 11th Street 
Herbalife Murah & Berkesan
Ahli Herbalife Murah 
Promosi Herbalife Murah
Diskaun Herbalife 

Ok senarai di atas adalah antaranya. Tapi sebelum anda beli Herbalife murah dari mana-mana penjual & anda tak dapat hasil seperti yang anda bayangkan (lalu anda membazir duit je beli produk Herbalife dari penjual Herbalife yang tak sah), saya nak kongsikan kat sini TIPS BELI HERBALIFE DAN DAPAT MANFAAT & KEBAIKAN TERBANYAK.


Pernah tak sebelum ni, anda tinjau-tinjau cari Herbalife di farmasi, kiosk kecantikan kat dalam mall, toko-toko jamu, tapi pencarian gagal. Tak jumpa pun. Even bila tanya kat klinik/farmasi, "Kat sini ada jual Herbalife tak?"
Dan jawapan hampa sebab tak ada dijual di kedai-kedai tersebut. Kenapa?

Herbalife ni bukan macam produk-produk lain yang dijual sembarangan di mana-mana contoh macam kedai ke, web robot ke, kemudian makan je produk boleh dapat hasil. Antara sebab dan tujuan anda kena beli Herbalife dari Coach Herbalife sebab kami sebagai coach akan guide anda untuk setiap sesuatu dalam program ni.

Turun berat sambil menyusu
Turun berat sambil workout heavy
Turun berat sambil workout biasa-biasa
Turun lemak, kempiskan perut tanpa turun berat
Turun berat walaupun sedang sibuk 
Turun berat untuk individu yang mempunyai berat 100KG ke atas 

Asasnya semua golongan di atas mempunyai mealplan yang berbeza dan dalam masa yang sama kami akan pastikan anda boleh turun berat tanpa berlapar. So, siapa yang akan mealplan ikut perbezaan tu? COACH anda. Dan siapa Coach anda tu? Dari siapa anda beli produk Herbalife tu, individu itulah Coach anda :)

Tahukah anda, Herbalife yang anda beli paling murah tu lah sebenarnya paling mahal harganya. Sebab takde orang guide, takde orang ajar cara makan dengan betul, tak de orang guide turun berat dengan efektif. Sudahnya anda laburkan beli produk Herbalife murah sangkanya nak kurus cepat, tapi tak dapat hasil pun. Kan membazir & jadi makin mahal tu.

"Coach, kenapa saya ambil Herbalife turun 1KG je dalam satu bulan tak sama macam saya tengok result yang Coach Fatin share?" (Coachee saya kebanyakannya turun 4KG ke atas dalam 1 sesi coaching)

Ada beberapa yang tanya saya soalan seperti di atas. Jawapannya tentu lah ada beza!! Saya sediakan INTENSE COACHING dalam Whatsapp, dan coaching saya 100% Online. Sedih saya dapat aduan ni. Rupanya ramai yang tak faham, produk Herbalife MESTI DIDAPATKAN OLEH COACH HERBALIFE YANG SAH.

Biasanya saya selalu dapat soalan seperti berikut daripada orang yang beli produk Herbalife dekat orang/website takde coaching ni;
"Coach, macam mana cara guna produk Herbalife yang efektif?"
"Coach, saya nak tanya berkenaan jadual turun berat dengan Herbalife macam mana ye?"
"Coach, saya ada beli Herbalife di Lazada. Kenapa berat saya tak turun? Kenapa saya rasa _____ ye? Bahaya tak?"
Banyak lagi soalan & aduan yang saya dapat. T___T

Tapi apa-apa pun, cuba fikir, kenapa beza sangat harga tu? Kenapa anda beli produk Herbalife kat tempat tu pada awalnya? :)

Saya sebagai Coach hanya akan bertanggungjawab dengan produk di bawah pembelian team saya sahaja. Perhatian khusus hanya untuk coachee saya, supaya coachee saya dapat hasil yang terbaik dengan program. So, maaf sangat saya tak dapat advise anda sekiranya anda beli Herbalife kat tempat lain.

Dengan Pembelian Produk Melalui Saya, anda akan dapat

1. Personalized mealplan khusus untuk anda. Secara kasarnya keperluan setiap individu berbeza, termasuklah sekiranya anda ibu menyusu, sibuk, kerja shift, dan sebagainya. Anda boleh turun berat tanpa berlapar mengikut lifestyle anda. Dan berita baik sekiranya anda ibu menyusu, anda boleh turun berat tanpa kurangkan susu badan. 

2. Whatsapp Group Coaching di mana semua peserta bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, share tips turun berat walaupun sibuk, dan banyak lagi! Intense coaching ni buat ramai coachee saya turun berat dengan efektif, antara sebabnya kawan-kawan semua turun berat.  

3. Saya bagi HOMEWORK minggu pada Coachee. Dengan homework ni, coachee dapat turun berat dengan fun, tanpa stress & yg penting dapat turun berat dengan seronok. Homework yang saya bagi tak strict pun, jangan risau. Dan anda boleh dapat hadiah tau! :) 

4. Kelas makanan mingguan. Banyak sangat yang anda akan belajar tentang semua ilmu untuk turun berat dengan sihat, mudah & efektif ni. Tinggal anda nak apply je. 

5. Facebook Group untuk bergaul dengan komuniti SuriKurus yang lebih besar. Lebih banyak resipi, inspirasi kurus & kelas tambahan untuk kurus dengan mudah dan efektif! 

Bayangkan dengan hanya pembelian produk Herbalife, anda dapat semua tu. Anda bukan je dapat produk Herbalife, tapi anda umpama DAPAT JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR LEBIH. Tak perlu beli Herbalife, pastu bayar yuran gym/senaman lain pulak. Anda beli Herbalife dari saya je dah cukup boleh dapat semua. :)

 Anda juga kena faham, anda dapat SEMUA DI ATAS TANPA YURAN TAMBAHAN. Tak perlu anda bayar saya asing untuk coach anda. Anda beli Herbalife dari saya, anda dapat semuanya! 

Bayangkan betapa ruginya bila anda beli Herbalife dari tempat-tempat yang takde coach ni. Dari nak berjimat, tak pasal-pasal jadi makin mahal. 

TIPS BELI HERBALIFE

Agar anda tidak tertipu/ tidak membazir / dan dapat turun berat dengan mudah, efektif & seronoknya. 

1. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang memaparkan muka & siapa diri mereka. 
Kenapa kena beli dari orang yang WUJUD?

i) Yakin tak kena tipu.
ii) Supaya nampak coach tu betul kurus ke tak, walk the talk tak, betul-betul fit dan layak jadi Coach tak.
iii) Confirm Dapat produk asli dan Original. 
iv) Kalau ada masalah, boleh tukar/ganti produk. Anda dilindungi.
v) Coach yang betul-betul wujud ni biasanya orang yang komited nak bantu Coachee untuk dapat hasil yang terbaik. Anda pun dapat servis tip top tanpa bayaran tambahan. 
 
2. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife Yang Komited. 
Kenapa? 

i) Dapat results!!

ii) Cara bancuh produk, cara buat shake sedap, cara guna Formula 1 selain dari buat shake biasa je, resipi masakan, kalau lapar ikut jadual, nak buat macam mana, semua kita lalui sama-sama. 
Daripada beli produk dari website pastu krik krik takde orang tolong pun.

iii. Dapat diskaun tertentu yang sah, seumur hidup pulak tu. Dahla dapat diskaun, boleh dapat hadiah, boleh dapat reward wang tunai, berpeluang dapat diskaun tertinggi. 


Tapi saya nak beli Herbalife dengan harga murah?
Boleh bincang dengan coach. Kalau anda boleh ikut syarat, anda boleh dapat murah. Tapi kalau permintaan anda tak reasonable, saya tak boleh tolong lah. 

Saya dah bantu ratusan orang yang turun berat dengan sihat. Dalam masa yang sama, ramai jugak yang dah beli Herbalife kat tempat lain, last-last cari saya jugak untuk coaching. Anda yang baru nak mula ni, jangan ulangi kesilapan mereka. 

Mulakan Herbalife di sini terus jom :)


REVIEW PRODUK HERBALIFE MALAYSIA dari Coach Fatin & Team SuriKurus 







Jadi, PASTIKAN ANDA DAPATKAN PRODUK HERBALIFE DARI SALURAN & MEDIUM YANG BETUL YA! :)


Check testimoni terkini dari coaching group saya DI SINI. 


Lebih lanjut berkenaan PROGRAM KURUS 30 HARI dengan saya: PROGRAM KURUS 30 HARI DENGAN HERBALIFE

Anda sedang mencari Coach Kurus Wanita?: Coach Kurus Wanita 

Dapatkan produk Herbalife dan Coaching dari saya, Coach Fatin. 

0193709753
0193709753
0193709753 

Isnin, 24 Julai 2017

Testimoni Herbalife Terkini - Edisi Kurus Raya

Bulan Syawal dah sampai ke penghujungnya, ramai Suries yang dah kembali ke pangkal jalan mula ikut semula mealplan yang Coach bagi. Dalam masa yang sama, dah semakin ramai jugak yang sedang mencari solusi untuk turun berat & sedang mencari Pakej Harga Turun Berat dengan Herbalife. Anda di tempat yang betul! :D


Ramai yang dah turun berat waktu Ramadhan hari tu. Siapa yang turun berat jugak? So, Raya ni macam mana? Naik berapa KG?
Jangan risau berat yang naik waktu Raya. Raya sebulan je, tapi bukan bermakna boleh makan sesuka hati sampai mudaratkan badan, kan. Berat naik sikit-sikit waktu raya tu normal, so jangan sedih kalau berat naik time raya tu. Yang perlu risau adalah berat yang makin naik pada waktu 11 bulan yang lain selain dari bulan Raya tu. Haaa tu kena amik berat :)

Kurus itu Pilihan 

Snanye, untuk turun berat tu adalah pilihan individu. Sama macam berat yang semakin naik tu pun secara tak langsung adalah pilihan individu tu sendiri. So, kalau tak nak berat naik & baju makin tak muat, buatlah pilihan dan keputusan untuk turun berat. Pasti boleh, asalkan ada tindakan & usaha ke arah nak turun berat tu. Fighting! So sekiranya anda sedang mencari Coach Kurus Wanita, yang buat anda pasti turun berat dengan happy, boleh hubungi Coach Fatin 0193709753 okey! :)

Testimoni Kurus Herbalife Edisi Raya

Kisahnya, sempena Raya hari tu, saya adakan Raya Transformation Challenge! Ramai yang join, tapi ada jugak yang tak hantar gambar sebab malu. Hehe. Apapun, saya sebagai coach tetap happy & bangga dengan progress dan achievement masing-masing. I really do! *terharu*

So, kat sini saya share beberapa transformation coachees yang join program ye. Semoga memberi inspirasi pada awak yang sedang dalam misi turun berat jugak tu. :)

Disclaimer: 
Semua coachee turun berat sepenuhnya menggunakan produk Herbalife x SuriKurus Coaching. Hasil tidak tipikal ye, berbeza mengikut individu. 

 
Ain, turun 11.5KG, turun berat sambil menyusu.


Saidah, turun 15.8KG, turun berat sambil menyusu, ibu anak 3.

Maryam, turun 6.5KG, pelajar.

Ida, turun 15KG, ibu anak 3.

Samiah, turun 18KG, ibu anak 1.

Suhada, turun 11KG, ibu anak 2.

Nor, turun 14KG, surirumah

Hayati, turun 14KG total dari awal program. Shaping Raya 2017, ibu anak 2.


Ni antara result turun berat dari Raya Transformation Challenge tempoh hari. Ni baru sebahagian dari transformasi coachee tau. :)


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
 

Ahad, 23 Julai 2017

Percutian Pendek ke Pulau Perhentian


Bismillah.

Nama je anak jati Terengganu, tapi sepanjang 27 tahun hidup (kantoi umur), ni kali ke-dua jejak ke Pulau dalam Terengganu. Meaning ni pulau ke-dua la kan? HAHAH. Pulau pertama yang aku pergi tahun lepas, tu pun Pulau Kapas, pun last minute plan ikut jiran. Sama lah jugak waktu pergi ke Pulau Perhentian ni juga, punn last minute. Dah lah last minute, tapi jugak idea menerjah tiba-tiba pulak tu. Tapi tu lah kan, biasanya waktu plan awal-awal, selalunya tak jadi pulak, ye tak? Hehe

Nama pun last minute, waktu nak book pakej tak search review pun. Lepas book baru search review, itu pun sebelum pergi sana. Adoi. Memang first time sungguh, dan saya belajar lah dari pengalaman ni, so untuk next trip, I better prepare do some review more. Gituuu.

Snanye Pulau Perhentian ni ada 2 bahagian -- Pulau Perhentian Kecil & Pulau Perhentian Besar.

Map Pulau Perhentian. Sumber: Google

So, nak stay kat mana? Nak pilih untuk stay kat Pulau Perhentian Kecil ke Besar? 

Personally, bagi saya mana-mana pun boleh. Bergantung pada pakej yang korang amik. Snanye bergantung pada korang jugak. Kami stay kat Flora Bay Resort yang bertempat di Teluk Dalam, Pulau Perhentian Besar. Boleh refer peta kat atas ye untuk dapat gambaran jelas. Dan sebab ni percutian bajet je, so ktorg amik pakej bilik kipas je. Hehe














Bilik yang kami stay di Flora Bay Resort
 Pulau Perhentian Besar ni malam-malam tenang je. Takde aktiviti pun. Kalau yang berkeluarga & anak-anak kecik yang sukakan ketenangan, boleh la stay kat Perhentian Besar. Kat Pulau Perhentian Kecil ada tempat kalau korang bercadang nak stay dalam khemah, specifically kat Long Beach. Malam-malam pun meriah ada aktiviti malam. Cuma saya tak tau lah apa aktivitinya sebab tak pernah pergi pun hahah. Kat Perhentian Kecil tu ada Kg Nelayan. Satu-satunya perkampungan yang ada sekolah, masjid, makanan pun lebih murah. Pun ada je stay kt Kg Nelayan tu, boleh search Sealife Inn.

Tapi apa-apa pun, mana-mana Pulau pun bolehhh sebab bukan kita stay kat chalet all the time pun. Hehe. Lagipun ada teksi bot yang kita boleh ke mana-mana yang kita nak pergi. Cuma bezanya kos teksi bot dari lokasi ke lokasi je lahh. Tapi jangan risau, tak mahal & tak jauh beza pun kos nya. Prepare duit je. Hehe

Aktiviti Wajib di Pulau Perhentian

1. Snorkelling
Ni yang memang sah-sah wajib la kann. Seriousss cantik sangat corals, ikan, the view, laut SEMUA cantik lawa masyaAllah! Kami pergi hari ke-dua as stated dalam itinerary pakej. 

Ikut pakej, kami patutnya pergi ke 5 points. Tapi rombakan last minute by boatman tu, dia bawak kami pergi ke Pulau Rawa, Pulau Tokong Burung & Pulau Serenggeh sebab join trip foreigner dari German ke 3 pulau tu. Boleh kata rezeki kami la kot, sebab kalau ikut pakej ke 3 pulau tu sendiri kos pun lebih dari apa yang kami bayar. Tak ada rezeki nak tengok penyu & shark. Next time insyaAllah.






Ni je antara gambar yang ada waktu snorkelling. Ni pun tumpang kamera orang lain hahah. So antara preparation lain yang korang mesti bawa adalah kamera yg memang boleh masuk dalam air/gopro ke. Yang penting bukan phone walaupun korang dah pakai waterproof casing tu. Kalau takde camera tu, pastikan pakej yang korang amik tu memang sediakan kamera skali. Kalau takde pun, boleh tanya chalet/boatman yang buat servis sewa kamera ni.

2. Daki ke Kincir Angin 
Kami ke kincir angin ni waktu 1st day kami sampai. Kami sampai ke Flora Bay tu dah jam 2pm camtu. Rehat & makan jap, jam 4petang, kami naik teksi boat ke Kincir Angin. Kincir angin ni terletak kat kawasan Long Beach. So yang dah stay kat Long Beach tak perlu naik bot.

Dari Flora Bay ni ke Long Beach kos Teksi Bot ni RM15 sehala, so kos pergi & balik RM30. Kadar teksi bot ni naik sekali ganda dari harga siang bermula jam7pm. So, untuk korang yang nak plan perjalanan, boleh balik sebelum jam 7pm. Lagipun agak berisiko nak balik bot malam sebab lampu takde, guna torchlight je. Cuma kalau nak try boleh je hehe.

View dekat Kincir Angin subhanallah cantik sangat!
Nak naik ke kincir angin ni kena daki sikit ala-ala macam jungle trekking. Tapi dah ada laluan pun dan tak penat. Boleh enjoy the view. Jangan lupa bawak air kosong untuk hydration!

3. Jungle Trekking
Saya tak tau kalau kat Perhentian Kecil, track jungle trekking tu kat mana, sebab kami jungle trekking ni kat Perhentian Besar. Laluan Jungle Trekking ni bermula dari Samudera Beach Chalet, dan menembusi ke Perhentian Island Resort. Kami jungle trekking ni waktu hari terakhir kat Perhentian, pagi.

Pantai Perhentian Island Resort 

Jungle Trekking bermula

Sedikit view Perhentian Island Resort
Snanye kat Perhentian Besar ni ada 2 track junggle trekking;
satu yang kami lalu ni.
lagi satu kena lalu kat Fauna Resort. 
So korang boleh pilih nak gi yang mana. hehe 

Waktu sampai kat Perhentian Island Resort ni, kami punya excited terus terjun dalam air sebab cantik. Waktu nak balik baru tau tu private island, hanya untuk guests dorang je. HAHAH wehhh nasib baik tak kena warning kahkah. Padan la cantik semacam, pandai takde batu, macam swimming pool rasa dia. Private Island rupanyaa adoiiii 

4. Kayak
Kami berkayak waktu hari kedua, petang lepas balik dari snorkelling tu. Dan kayak ni free je agen sediakan. Sambil kayak sambil nikmati sunset. sebahagian je la sebab Flora Bay ni membelakangi pemanandangan sunset tu. 

5. Diving 
Yang ni kami tak buat la for sureee. Tapi insyaAllah in the list untuk saya buat in the future. So sementara waktu ni, saya boleh mantapkan skill berenang saya dlu. kantoiii tak reti berenangggg hahah.
  
6. Ke Perkampungan Nelayan
Kg Nelayan ni antara yang kena pegi jugak ni sebab makanan murah sikit berbading kt chalet atau tempat lain. Kami singgah Kg Nelayan ni lepas snorkelling hari ke 2 tu. Singgah makan for sureee, so boleh la dapat lunch RM10 ke bawah.

View dari jeti Kg Nelayan, Perhentian Kecil.

 MAKANAN

Waktu bercuti, antara yang kita concern jugak adalah makanan, kan? Hehe. Makanan kat Pulau Perhentian ni ok je. Cuma harga lebih sikit berbanding tanah besar. So far bagi saya still ok. Boleh dapat hidangan bermula RM10 per hidangan, ada masakan panas. Kami makan kat restoren chalet berbeza, saje nak rasa-rasa. Hehe. 



 Apapun, yang ni paling wajib. Hehe my nutrition & sarapan sihat sejak 2012. Sarapan saya yang mana bukan je amik time kat rumah, tapi waktu raya, waktu travel, waktu puasa, waktu sihat, waktu demam, everytime. Sebab Herbalife ni makanan bernutrisi. Kita pun perlukan makanan sihat setiap hari kan? :)

Ni antara harga makanan kat restoren Flora Bay Resort.
 Dalam pakej kami, ada disediakan sarapan je. Lunch & dinner kami cari makan sendiri. Hehe. Berbaloi bagi saya cari sendiri instead of disediakan sebab boleh cuba kat chalet lain jugak. Tapi terpulang atas masing-masing la kan. :)

Perkhidmatan Bot

Dari Jeti Besut, bot ke Pulau Perhentian ada bila-bila masa. So tak risau sangat untuk ke Perhentian tu. Tapi bot dari Perhentian ke Jeti Besut ada 3 waktu -- 8am, 12 tengah hari & 4 petang. So korang boleh rancang waktu bila nak balik. Check out time chalet kami 11am, so kami balik bot waktu 12 tengah hari tu. :)

Teksi bot macam saya ada bagitau kat atas untuk island hopping.


Alhamdulillah selesai pengalaman pertama saya sempena percutian pendek ke Pulau Perhentian. Kami ke sana dengan pakej dari syarikat Dnamie Leisure & Tour, pakej RM225 untuk 3 hari 2 malam. 
Boleh hubungi Afiq 0197909244. Dapat free tshirt jugak. :)

Personally saya suka Perhentian, insyaAllah ada plan untuk ke sana lagi. Maybe untuk next time saya pergi tak amik pakej, nak try pergi sendiri pulak. Tapi bila tu? Hahah insyaAllah ada kelapangan & diizinkan Allah, sampai lah nanti. 


Ps: InsyaAllah next post saya post berkenaan Tips Ke Pulau Perhentian untuk Newbies macam saya pulak okey. :) 

PROGRAM KURUS 30 HARI
- Turun 3-7KG
- Ada coaching
- Anda #PastiKurus

COACH FATIN
0193709753