Khamis, 24 Ogos 2017

Cara Diet Berkesan Herbalife

Pasti Kurus dengan Coaching SuriKurus x Herbalife.

#PastiKurus ni adalah trademark coaching kami. Mana tidaknya, anda boleh turun berat tanpa berlapar (boleh makan 5kali sehari), boleh turun dengan mudah, ada coaching rapi untuk anda turun berat
dan banyak lagi benefit lain yang anda boleh dapat. Best tau!

Adakah Produk Herbalife berkesan untuk Turun Berat?

Jawapannya Ya, dengan Coaching yang betul. Herbalife sangat memudahkan semua golongan untuk turun berat. Semua golongan ni termasuklah -- ibu-ibu, yang bujang, yang kecik, yang sibuk terlampau sampai tak sempat makan sangat, yang bersenam, yang tak sempat bersenam, dan lain-lain.

Tapi, penggunaan Produk Herbalife sahaja tanpa coaching & guideline tak membantu untuk turun berat pun, sebab setiap keperluan & jadual makan individu mungkin berbeza. Macam saya sebutkan golongan turun berat kat atas tu kan, snanye meal plan yang setiap orang dapat tak sama.
Contoh: jadual makan & penggunaan untuk ibu yang menyusu tak sama dengan yang tak menyusu :)

 Bagaimana Nak Dapatkan Coaching Herbalife? 

Ramai yang hubungi saya bertanyakan berkenaan, "Yuran coaching berapa ye Coach?"
Sebenarnya, untuk pengetahuan semua, servis coaching dalam Herbalife sebenarnya percuma! Ya, percuma dan tiada caj/yuran tambahan atau tersembunyi untuk coaching. Dan sebenarnya, anda boleh dapatkan coaching dari pembelian produk Herbalife dari Herbalife Coach anda. Atas sebab ni, anda kena dapatkan Herbalife melalui Coach, bukan dari mana-mana sumber yang kita tak tahu. :)

Herbalife sangat membantu untuk turun berat dengan lebih mudah tau snanye. Mana tak mudahnya, anda tak sempat masak ke (nasi beli kat kedai makan, contohnya), anda tak sempat bersenam sebab terlalu sibuk ke, anda tak mampu nak makan hidangan eat clean sepanjang masa ke, anda menyusu ke, anda boleh turun berat dengan produk yang sama & mealplan berbeza mengikut individu. Yes, anda beli produk Herbalife -- anda dapat personalized mealplan & personal coach tau!

Dalam pada Herbalife memudahkan turun berat dengan sihat tu, tetap jadi susah kalau anda tak ada coach, coaching & guideline yang betul. End up berat tak turun pun, beli Herbalife pun jadi membazir. Jangan kerana nak "jimat" beli Herbalife dari sumber lain yang anda tak kenal siapa di belakang komputer tu. Anda jadi lebih jimat bila beli Herbalife dari Coach tau. Dah la jimat, berkesan pulak tu :)


Boleh baca sini jugak untuk dapatkan Herbalife murah


Bagaimana Herbalife Membantu Turun Berat dengan Berkesan?

 

Untuk turun berat, kita perlu kurangkan pengambilan kalori seharian, mengikut keadaan individu tersebut.
Untuk yang bersenam secara heavy lain, ibu menyusu yang nak turun berat lain pengambilannya, pendek kata nak turun berat dengan sihat ni bukan pukul rata yang kita boleh simply ikut apa yang orang buat. Sebab keperluan indivudu berbeza, begitu jugak progress setiap individu tu -- juga mungkin berbeza :)

So secara asasnya, apabila kita kurangkan pengambilan kalori, nilai nutrisi dalam makanan tersebut jugak akan turut berkurang. Kesan dari nutrisi yang tak seimbang ni jugak akan ganggu progress penurunan berat & kesihatan turut terkesan.

Yang bestnya, semua tu tak berlaku bila anda turun berat dengan Herbalife! Sebab Herbalife ni makanan yang berkonsepkan nutrisi selular.



So, bila turun berat dengan Herbalife, apa yang anda akan rasa?
Anda kurangkan kalori, tapi tak stress, tak letih, badan reshape tiba-tiba baju rasa lebih longgar, boleh turun berat walaupun sibuk tak sempat bersenam, dan banyakkk lagi. Anda akan rasai sendiri bila anda mula kurus dengan Herbalife! So, join us!!

Herbalife ni makanan yang lengkap dengan nutrisi dan dalam masa yang sama sangat rendah kalori. So, dengan mealplan & coaching yang betul, anda boleh turun berat badan tanpa kurangkan pengambilan nutrisi harian pun!


Herbalife sangat memudahkan anda untuk turun berat dengan sihat, mudah & efektif. Dengan syarat, dengan coaching & pengambilan yang betul tau. Tapi kalau beli produk Herbalife tanpa coach & mealplan, macam mana anda nak consult untuk penggunaan Herbalife tu? Bayangkan anda beli Herbalife tanpa Coach, dan tiba-tiba;

Anda rasa lapar, nak consult siapa?
Anda rasa pening guna produk, nak tanya siapa?
Anda menyusu dan guna produk, dengan mealplan yang salah, tiba-tiba efek susu. Siapa nak jawab?
Anda dapat produk fake, siapa yang nak bertanggungjawab? 
Dan banyak lagi. 

Jangan risau, anda tidak akan lalui semua tu bila anda ada beli Herbalife dari saluran yang betul, dengan coaching & mealplan yang betul. Malah, lagi menjimatkan anda! :)


Diet Berkesan dengan Herbalife


Disclaimer: Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.
 

Ibu anak satu, turun 21KG

Ibu menyusu, anak satu, turun 12KG

Ibu anak tiga, turun 15KG

Banyak lagi hasil coachee lain. Anda bila lagi? Jom dapatkan Herbalife dengan saya termasuk servis coaching!


HERBALIFE COACH
Coach Fatin
Whatsapp: 0193709753
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf






Rabu, 16 Ogos 2017

Beli Herbalife Online di Malaysia

Anda sedang mencari Herbalife?

Anda Nak order/beli produk Herbalife di Malaysia?

Saya akan bantu & memudahkan anda!

Turun berat dengan sihat & kesihatan berpanjangan bermula hari ini!

PENGHANTARAN HERBALIFE MUDAH DI SELURUH MALAYSIA!

Pembelian termasuk servis dan coaching. Tiada cas tambahan untuk coaching. Anda beli produk, automatik dapat servis dan coaching bersama.

HUBUNGI SAYA SEBAGAI COACH ANDA SEKARANG:
Whatsapp: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
Facebook: Fatin Syahirah 
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saya boleh hantarkan produk Herbalife anda ke setiap pekan, daerah, negeri, di seluruh Malaysia. Pendek kata, anda boleh mulakan program Herbalife walau di mana sahaja anda berada & anda boleh kurus dari rumah!

Saya telah menguruskan ratusan pelanggan Herbalife dari Perlis ke Sarawak. Semuanya termasuk servis & coaching, 100% online. Seperti saya pernah cakap tadi, anda boleh kurus dari rumah!

Servis saya sebagai PENGEDAR HERBALIFE dan COACH HERBALIFE MERANGKUMI semua daerah & semua negeri di Malaysia;

Herbalife di
- Paka, Kerteh, Kuala Terengganu, Dungun, Kemaman, seluruh negeri Terengganu
- Kuala Lumpur 
- Cheras, Gombak 
- Bangi, Shah Alam, Kajang, Kuala Selangor, Klang, seluruh negeri Selangor 
- Batu Pahat, Johor Bahru, Muar, seluruh Johor
- Melaka
- Bahau, Seremban, seluruh Negeri Sembilan
- Ipoh, Batu Gajah, Sitiawan, seluruh Perak
- Kuantan, Pekan, Jerantut, Raub, Temerloh, seluruh Pahang
- Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau, seluruh Sabah
- Penang, Seberang Perai, Pulau Pinang 
- Perlis 
- Alor Setar, Jitra, seluruh Kedah
- Miri, Kuching, seluruh Sarawak
- Jeli, Kota Bharu, Machang, Pasir Putih, Pasir Mas, seluruh Kelantan
- Putrajaya

 *Saya berpengalaman menghantar produk & memberi servis coaching pada semua bandar di atas. 

Boleh Whatsapp saya di 0193709753 untuk maklumat lanjut berkenaan Herbalife.

Memilih Produk Herbalife yang sesuai untuk anda

 

Herbalife Formula 1 Shake 

 

Hidangan yang menyihatkan dengan 19 vitamin, minerals & nutrien yang perlu dalm 6 perisa yang lazat untuk menyokong pengurusan berat badan anda 

  • Hidangan sihat untuk nutrisi seimbang
  • Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat
  • Dapatkan 9g protein & serat yang menyihatkan 
  • Beri khasiat kepada badan anda dengan Nutrisi selular
  • 9 gram protein soya yang menyihatkan dalam setiap hidangan.
  • Mengandungi antioksidan vitamin C dan E.
  • Mengandungi Aminogen®†, plus bromelain dan papain,untuk menyokong pencernaan protein.
  • 0 kolesterol; 0 trans lemak
*Shake Formula 1 meliputi soy protein soya, serat dan nutrien perlu yang membantu menyokong metabolisme, pertumbuhan pembaikan selular, dan pengeluaran. Terdapat dalam 6 perisa lazat.



 

Herbalife Whey Protein (Formula 3)

Suplemen protein tanpa lemak untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang sihat.
  •  Membantu dan membina jisim otot tanpa lemak
  • Boleh membantu meningkatkan aktiviti antioksidan vitamin anda*
  • Pycnogenol® menyokong pengeluaran tenaga selular, fungsi vaskular dan sistem imun*
  • Botanikal, nutrirn dan antioksidan terpilih yang berkuasa
  • Protein lengkap, mengandungi sermua 9 asid amino perlu.
  • sumber asid amino sisteina dan metionina, penting untuk membina otot.
  • Mengandungi tiada lemak, karbohidrat, kolesterol, garam, gula atau pemanis.
  • membantu anda menjadi kenyang lebih lama, memudahkan pengurangan berat badan.
Badan memerlukan protein untuk mengekalkan jism otot tanpa lemak dan mengawal rasa lapar. Tetapi bagaimanakah cara terbaik untuk mendapatkan preotein secukupnya tanpa lemak dan kalori yang tidak diperlukan? Blended Soy and Whey Protein Powder mengabungkan soy dan whey untuk membantu memuaskan rasa lapar dan menyesuaikan pengambilan protein anda secara peribadi. 

Herbalife Tea Mix (Perisa Lemon/Peach)


Tea-mix segera yang lazat dan berkalori rendah membantu anda agar sentiasa bertenaga dan segar semasa anda menguruskan berat badan anda.
  • Dapatkan peningkatan tenaga 
  • Nikmati kebaikan the hijau
  • Menguruskan berat badan anda
  • Rendah kalori dan kaborhidrat  
Tea Mix yang menyegarkan boleh dihidang sejuk atau panas, membantu anda mengekalkan tenaga semasa anda menguruskan berat badan anda. Alternatif hebat kepada soda atau kopi, Tea Mix boleh didapati dalam 2 perisa: Lemon & Hibiscus, Peach.


TC Formula Herbalife






 Mengandungi bahan-bahan herba membantu anda kekal sihat dan aktif.
  • Membantu meningkatkan kadar metabolik semasa rehat.
  • Merangsang tenaga tanpa menyebabkan iritasi dan keresahan.
  • Mengandungi beberapa jenis herba yang membantu badan anda kekal sihat dan aktif sepanjang hari.
  • Dengan manfaat polifenol teh daripada ekstrak teh hijau, teh hitam dan teh oolong.


Chocolate Peanut Protein Bar


Bar kenyal dirumus dengan sebatian protein soya dan wei, serat sihat dan 23 vitamin dan mineral, boleh membantu mengekalkan tenaga dan selera anda.
  •  Menggalakkan pengurusan berat badan yang sihat 
  • memuaskan rasa lapar anda
  • Dapatkan12g protein dalam setiap bar
Semasa menguruskan berat badan atau mengekalkan kesihatan anda, anda memerlukan snek sihat yang serasi dengan gaya hidup anda yang sibuk. Bar Protein Herbalife mengandungi 12 gram protein, tambah vitamin dan mineral untuk membantu anda mengawal selera dan meningkatkan tenaga anda. 


Herbal Aloe Concentrate


Minuman yang tulen dan menyegarkan yang diperbuat daripada aloe vera untuk membantu mengekalkan kesejahteraan umum.
  • Diperbuat daripada aloe vera dan mengandungi enzim dan vitamin. 
  • Mengandungi bunga kamomil yang menenangkan. 
  • Cara yang positif dan menyegarkan untuk memastikan anda mengekalkan pengambilan air yang mencukupi. 
  • Pertimbangkanlah untuk menggantikan minuman ringan dengan Herbal Aloe Concentrate Mix untuk membantu anda meminimumkan pengambilan gula.
  • Boleh dinikmati sebagai suplemen kepada diet harian anda.
 Herbal Aloe Concentrate Mix diperbuat daripada tumbuhan aloe yang mengandungi enzim semula jadi, vitamin, mineral, dan asid amino.



 Mixed Fibres with Inulin Powder Drink - Perisa Epal





Mixed Fibres with Inulin Powder Drink – Perisa Epal adalah sumber serat larut and serat tidak larut yang baik. Serat tidak larut menyokong pergerakan usus.

  • Mengandungi serat larut dan serat tidak larut yang baik.
  • Setiap hidangan membekalkan 5g serat daripada 20-30g pengambilan serat harian yang disyorkan.
  • Boleh dinikmati dengan air atau ditambah ke dalam shake, jus atau minuman kegemaran anda!
Banyak diet moden kekurangan serat yang mencukupi, yang penting untuk pengurusan berat badan dan kesihatan usus. Serat larut memperlahankan pergerakan makanan dalam system pencernaan dan memberi rasa kenyang.





Celactivo

 Celactivo ialah suplemen kesihatan yang dirumuskan dengan asid alfa lipoik dan vitamin B untuk menyokong proses metabolik normal dan menyediakan perlindungan antioksidan untuk badan. Ia juga mengandungi aloe vera untuk meningkatkan penyerapan mikronutrien.

  • Menawarkan manfaat asid alfa lipoik sebagai sumber antioksidan untuk mencegah kerosakan selular
  • Membantu mengembalikan antioksidan intraselular seperti Vitamin E dan Vitamin C di dalam badan
  • Mengandungi aloe vera yang membantu badan menyerap mikronutrien
  • Ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif
  • Dalam bentuk kapsul sayuran.

 Celactivo mengandungi asid alfa lipoik, antioksidan universal untuk melawan radikal bebas di dalam badan dengan mengitar semula antioksidan yang lain di dalam sel. Tambahan pula, Celactivo juga mengandungi aloe vera untuk membantu badan menyerap mikronutrien. Ia juga ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif.


Green Tea Mix (Perisa Original & Pomegranate)


Green Tea Mix diekstrak daripada daun teh hijau  (Camellia sinensis). Ia mengandungi aroma semula jadi. Green Tea Mix enak diminum panas atau sejuk.

  • Diekstrak daripada tumbuhan semula jadi
  • Minum teh hijau sabagai cara alternatif untuk menyokong hidrasi harian
  • Membantu aktiviti antioksidan badan
  • Hanya 3 kalori setiap hidangan
  • Enak diminum panas atau sejuk
  • Mudah dibawa ke mana-mana dalam bentuk serbuk 

Teh hijau mengandungi  polifenol yang merupakan antioksidan yang kuat. Antioksidan membantu  melawan radikal bebas, melindungi sel-sel daripada mengalami kerosakan1.  Radikal bebas yang terlampau banyak boleh mempercepatkan proses penuaan, dan juga menjejaskan kesihatan.

Guarana Powder Plus 

Cergaskan diri dengan sebatian teh guarana, oren pekoe dan teh hijau yang merangsangkan.

  • Kaya dengan antioxidant.  
  • Mengandungi kafein yang wujud secara semula jadi untuk memberi rangsangan lembut yang memudahkan anda bertenaga. 
  • Kafein yang wujud secara semula jadi membantu meningkatkan kecergasan dan membaiki prestasi tugasan.  
  • Membancuh dalam air dengan segera.
Teh segera yang merangsangkan ini mangandungi kafein yang wujud secara semula jadi dari guarana dan oren pekoe untuk membantu anda berasa bertenaga dan cergas.



Disclaimer: Produk tidak bertujuan untuk mencegah/mengubati apa-apa penyakit.
 ===========================================================================

Nak order/beli produk Herbalife di Malaysia? 
Nak turun berat dengan efektif & lebih mudah?

PENGHANTARAN HERBALIFE LAJU DI SELURUH MALAYSIA!

Hubungi Saya Sekarang:
WHATSAPP/Call: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
Facebook: Fatin Syahirah
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

Selasa, 15 Ogos 2017

Produk Herbalife 24 Malaysia

Berita baik untuk semua orang yang gemar bersukan & bersenam. Sama ada anda memang bersukan secara profesional sebagai atlet atau suka-suka sebagai sebahagian dari gaya hidup aktif anda, these products are for youuu! Seriously these two are specially for you!! I am sooooo excited!

So apa yang special sangat tu?

HERBALIFE 24 FORMULA 1 & CR7 DRIVE dah masuk Malaysia untuk anda!!

Selain dari kepentingan nutrisi untuk turun berat & total body health, macam tu jugak untuk anda yang sama ada seorang atlet atau memang suka-suka bersukan/bersenam. Name it zumba ke, workout dekat gym ke, join marathon ke, fun run ke, senaman aerobik ke, just name it, selagi anda bersenam seriously kedua-dua produk ni untuk anda! :)

Ramai yang tau, senaman ni hanya menyumbang 20-30% untuk kesihatan badan secara menyeluruh. Lagi 70-80% datangnya dari pemakanan & nutrisi seimbang. Pentingnya nutrisi seimbang ni bukan je untuk tenaga atau performance je, tapi jugak snanye untuk badan kita yang satu ni je.


Kepentingan Nutrisi ketika Bersenam/Bersukan 

Badan kita ni ibaratnya sebuah kenderaan. Badan kita ni lah yang kita guna untuk pergi ke mana-mana. Contohnya macam sebuah kereta, untuk kereta tu terus at best performance yang kita rasa selesa, kita isi minyak enjin, servis selalu, untuk pastikan kereta terus tip top. Tu kereta yang kita boleh beli kita jaga betul-betul. Badan kita yang satu ni je tak leh nak beli ni, macam mana pulak? Terjaga tak? 

Untuk pastikan performance & energy yang paling tip top waktu bersukan/bersenam, kita jugak perlukan makanan yang berkualiti & nutrisi yang seimbang, lagi-lagi untuk kita yang bersenam/bersukan ni. So, Herbalife 24 ni sangat sesuai untuk bekalkan nutrisi & makanan yang berkualiti untuk anda. Boleh scroll ke bawah lagi untuk saya explain berkenaan Herbalife 24 Formula 1 & CR7 Drive ni.  

1. Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik

Tidak kira sama ada nak turun berat ke, maintain berat ke, bersukan ke, tua atau muda, semua memerlukan pengambilan nutrisi seimbang ni. Secara khususnya, bila kita bersukan & besenam ni, kita bukan sahaja bakar kalori dalam badan, tapi dalam masa yang sama kadar nutrisi dalam badan pun berkurang. Sebagai contoh: magnesium & electrolytes yang hilang bersama perpeluhan dan banyak lagi. 

Kekurangan pengambilan nutrisi, pemilihan makanan yang tidak seimbang/rendah nutrisi & berat badan berlebihan boleh menyebabkan kita berisiko terhadap penyakit-penyakit kronik  seperti penyakit jantung, kolestrol tinggi, kanser, diabetes & lain-lain. Apabila badan kita tidak menerima keperluan nutrisi yang seimbang, sistem immun dalam badan kita berkurang & menjadikan kita lebih berisiko terhadap penyakit lain.  

2. Meningkatkan performance & stamina ketika bersukan/bersenam

Makanan memberi tenaga untuk badan kita, dan nutrisi seimbang memastikan performance yang lebih baik. Apabila kita bekalkan badan kita dengan nutrisi seimbang, kesannya kita akan rasa lebih bertenaga, otot bertambah (lebih lean) & fast recovery. 

3. Menambah baik kesihatan tulang & kulit

Kepentingan nutrisi, vitamins & mineral ni snanye bukan hanya untuk turun berat tau, tapi snanye untuk kesihatan badan secara menyeluruh, termasuk kesihatan kulit, tulang, jantung, kesihatan wanita, kesihatan lelaki dan semuanya untuk badan kita. Bayangkan akan anda mengabaikan pengambilan calcium & vitamin D dan hanya fokus pada senaman, anda telah meningkatkan risiko diri anda terhadap penyakit osteoporosis tau! :O 

4. Kekalkan tenaga & stamina

Berat badan & nutrisi juga antara yang memainkan peranan yang penting dalam tidur yang berkualiti & tenaga yang berpanjangan tau. Sebagai contoh, hidangan yang tinggi simple carbohydrates (seperti roti putih, biskut, mee, kerepek, kek dan lain-lain) menjadikan anda cepat lapar & cepat letih/mengantuk selepas makan, perasan tak? Berbanding dengan pengambilan complex carbohydrates, lemak sihat & protein menjadikan anda kenyang lebih lama dan lebih fokus. Nampak tak perbezaan ketara antara dua hidangan yang berbeza kualitinya? 

Kat sini, jelaslah bahawa pengambilan makanan yg sihat & seimbang menjadikan kita lebih bertenaga & menjadikan tidur kita pun lebih berkualiti setiap malam. 

5. Membina tabiat & gaya hidup sihat dan seimbang, khususnya dalam pemilihan makanan. 

Cerita ni agak personal sebab berkenaan diri saya. Saya tak tau pengalaman orang lain macam mana. 
Saya ni agak suka bersenam, dan kebelakangan ni saya ada join kelas zumba. Apa yang saya perasan, kalau saya tak ambik shake (yang rendah kalori & tinggi nutrisi tu) sebagai post workout saya, saya lebih cenderung untuk craving makan macam-macam & selalu rasa lapar lepas tu. Berbanding kalau saya ambil shake sbagai post workout saya, saya lebih steady & takde craving pun! Dari situ saya faham serba sedikit kesan nutrisi seimbang pada diri saya. So saya faham lah situasi coachee saya yang mana mostly bagitau saya, " Coach, sejak saya ambil Herbalife ni, saya dah kurang craving. Dah tak minum manis setiap hari. In fact saya tak stress pun nak jaga makan. Sebab automatik rasa tak nak makan makanan tak sihat tu."

Snanye, kepentingan nutrisi seimbang ni, menjadikan kita makan lebih baik. Dan kesedaran dalam pemilihan makanan ni menjadikan kita lebih aware dengan apa yang kita makan. Bila kita makan dengan betul & seimbang, badan kita pun lebih senang nak maintain kurus. So dari situ tak adalah situasi takut nak makan sebab takut gemuk ke, atau berat yo- yo ke. Seriouslyyy semua tu tak berlaku dalam program Herbalife yang betul. :)

Pengambilan nutrisi seimbang ni bukan je penting untuk turun berat, tapi jauh lebih dari tu. Dan pengambilan nutrisi seimbang ni sangat penting untuk yang bersukan, sebab tu lah wujudnya Herbalife 24 Formula 1 & CR7 Drive ni. 


FUNGSI HERBALIFE 24 FORMULA 1 & CR7 DRIVE


Herbalife 24 Formula 1 Sport Creamy Vanilla


Herbalife 24 F1 ni berperisa vanilla, lengkap dengan carbohydrates, proteins, vitamins & minerals. 1 hidangan Formula 1 Sport ni sediakan hidangan lengkap & seimbang bukan je untuk atlet, tapi jugak anda yang bersenam lebih dari 30 minit ni. Boleh diambil waktu sebelum/ketika/selepas exercise/workout. 

- mengandungi 9.1g protein susu per hidangan shake, yang mana support muscle lean mass. Dalam masa yang sama, turun membantu untuk bina & repair tisu badan. 
- mengandungi 8.8g karbohidrat per hidangan, yang membantu untuk boost tenaga. 
- mengandungi Riboflavin & niacin yang membantu penghasilan tenaga daripada karbohidrat, lemak & protein.
- mengandungi 14 vitamins & minerals.
- berperisa creamy vanilla. Boleh juga campur dengan susu atau buah-buahan lain. 
- segala bahan dalam ni diuji secara klinikal. 


Herbalife 24 CR7 Drive

"My entire life, I have been driven to be the best. I work hard and look for every advantage, and good nutrition is one of them. This is why I partnered with Herbalife, a global leader in nutrition, to help me develop my ideal electrolyte flavour drink base. CR7 Drive fuels my body and keeps me hydrated day in and day out, in both training and competition. Drink CR7 Drive to fuel your workout and achieve your performance goals."  - Cristiano Ronaldo, World Champion.

- CR7 Drive ni berperisa Acai Berry. Kenapa Acai Berry? Sebabnya Cristiano Ronaldo ni yang mintak untuk hasilkan perisa tu! So bayangkan kita minum energy drink yang sama dengan Ronaldo! 
- Untuk gantikan electrolytes yang hilang sewaktu proses perpeluhan selepas bersenam/bersukan.
- Mengandungi vitamin B1 yang diperlukan untuk menghasilkan tenaga dari karbohidrat.
- sedap & senang dibancuh
- mengandungi pewarna asli dari purple carrots & warna anggur. Tiada pewarna tiruan.
- Prohibited substance tested.

Disclaimer: Produk tidak bertujuan untuk mencegah/mengubati apa-apa penyakit

Q & A 

Soalan #1: Formula 1 biasa yang ada 6 perisa tu sama tak dengan Formula 1 Sport ni?

Jawapan: Tak sama. Dari segi sumber protein. Protein dalam Formula 1 Herbalife dari sumber tumbuhan, manakala Protein dalam Formula 1 Sport dari sumber susu haiwan.

Soalan #2: Antara Formula 1 & Formula 1 Sport ni, mana yang terbaik untuk turun berat?

Jawapan: Saya lebih galakkan pengambilan Formula 1 biasa yang ada 6 pilihan perisa untuk turun/maintain berat/sarapan sihat dan Formula 1 Sport ni untuk aktiviti senaman/sukan.


So, sekiranya anda sedang mencari nutrisi yang terbaik waktu bersukan/bersenam, saya cadangkan anda untuk guna HERBALIFE 24 FORMULA 1 SPORT & CR7 DRIVE!

Sekiranya anda sedang mencari Herbalife & belum mempunyai Coach Herbalife, jangan segan silu untuk hubungi saya sebagai Coach Anda! 

COACH ANDA,

HERBALIFE COACH FATIN
0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Isnin, 14 Ogos 2017

Produk Kurus Terbaik

Kat luar sana, ramaiii sangat yang sedang cari solusi nak turun berat. Dan ramai jugak yang dah cuba macam-macam cara untuk turun berat, tapi hasilnya hampa.

Dah cuba tak makan sangat, tapi tak turun dan laparrrr. 
Dah cuba nak bersenam, tapi masa pulak terhad sangat. Mana nak handle anak lagi, kerja lagi. Sibuk sangat! Ada yang terhad pulak badan injured & baru lepas bersalin. 
Nak diet, tapi tak sempat nak masak. Untuk student pulak, kat hostel tak boleh nak masak.
Dah cuba makan ubat kurus X, tapi lepas stop naik berganda. 
Dah diet, dan dah happy berat turun, tapi bila start enjoy makanan kegemaran, berat senangnya naik balik.
Tengah diet tapi kena stop sebab susu drop. Sian anak T___T

Snanye banyakkk lagi respond yang saya terima. Apapun, nak kurus ni ada banyakkk cara. Pilih je yang mana asalkan sesuai dengan badan, lifestyle & yang paling paling paling penting, turun berat dengan sihat dan berkesan dan ni anda boleh dapat dengan Program Kurus 30 Hari x Herbalife ni.




Kenapa Kurus dengan Herbalife?

1. Produk yang selamat, diuji secara klinikal & saintifik

Antara yang paling kena titikberatkan sebelum mulakan produk adalah -- Adakah produk yang kita nak guna tu selamat? Sebab kita bukan je nak kurus, tapi apa yang jauh lebih penting adalah sihat. So, kurus dan sihat adalah yang paling diimpikan semua orang. Betul tak?

Dan yang bagusnya Herbalife ni adalah produk Herbalife ni dijamin selamat termasuk untuk ibu menyusu pun. Sedikit fakta berkenaan Herbalife, Herbalife ni dah berusia 37 tahun & ada dalam lebih 90 negara di seluruh dunia. So bukan rakyat Malaysia ni je yang guna tau, seluruh dunia pun guna. So anda tidak keseorangan, lagi-lagi ada Coach ni kan. Ecehhhh

Dan yang buat produk Herbalife ni pun bukannn calang-calang orang. Kami ada saintis di sebalik produk. Dan saya sendiri pernah jumpa beberapa saintis ni waktu training untuk coaches. :)


2. Ada Coach dan coaching yang Khusus untuk semua Coachee

Herbalife ni bukan macam produk-produk lain yang anda boleh beli simply kat kedai/toko jamu/farmasi. Sebab Herbalife ni bukan je beli macam tuu, pastu suka hati la nak guna macam mana. NO. Herbalife ni mesti beli dengan Coach, sebab coaching personalized ikut individu.

Ibu menyusu, ibu bekerja, cikgu-cikgu, orang yang bersukan, orang yang berat 100kg nak turun berat, semua mempunyai mealplan yang berbeza tau. Tak boleh sama ratakan, sebab setiap individu mempunyai gayahidup & bmr tak sama.

So, personalized mealplan & coaching ni penting sangat untuk pastikan anda sebagai coachee dapat turun berat dengan efektif, tanpa berlapar, mudah & pasti kurus dengan Herbalife tanpa mengira latar belakang & lifestyle anda. Tapi 1st thing 1st, memang kena beli produk melalui Coach & communicate dengan Coach lepas tu.

3. Makanan yang sihat, rendah kalori dalam masa yang sama padat dengan nutrisi.

Untuk turun berat dengan sihat, bukan bermakna kena kurangkan makan, sebab dengan kurangkan makan, kita secara automatik akan kurangkan pengambilan nutrisi juga. Apa yang penting untuk turun berat dengan sihat & seimbang ni anda perlu kenal pasti kualiti dan kuantiti makanan tu. Dan berita baiknya, Herbalife dah sediakan kedua-duanya -- anda boleh turun berat dengan kurangkan kalori tanpa kurangkan nutrisi dengan Herbalife! So, anda boleh turun berat dengan sihat, tanpa berlapar, kulit pun tak menggelebeh.

4. Turun berat tanpa rasa stress, enjoy & fun!

5.Dapat result!

Berapa ramai kat luar sana yang nak kurus, tapi tak berjaya? Antara usaha yang ramai orang buat untuk turun berat adalah;

Saya dah kurang makan, tak makan malam, tapi nak turun 1kg pun susah, lapar pulak tu. 
Saya banyak bersenam, dah 2 bulan bersenam, tapi berat tak turun pun. Letihnyaaa..
Saya dah cuba produk X, beli dah beberapa tempoh, tapi berat tak turun jugak.
Tengah diet, tapi selalu moody je pulak. 
Nak eat clean, tapi tak sempat masak. 
Dan banyakkk lagi.. 

Best part is dengan Herbalife anda boleh turun berat dengan sihat, turun berat walaupun sibuk, dan walaupun tak sempat bersenam!

6. Personalized meal plan diberi untuk setiap coachee.

Yang ni best sangat. Sebab kebanyakan orang, bukan nak turun berat sangat. Ada yang memang nak turun berat dalam sekitar 5-50kg, dan ada jugak yang taknak turun berat pun tapi nak kecilkan peha dan kempiskan perut. Ada jugak yang nak turun berat sambil menyusu, ada yang nak turun berat waktu berpantang.

Dan semua kategori di atas perlukan meal plan yang berbeza untuk turun berat dengan sihat & sangat efektif dengan Herbalife.  :)


6 point di atas ni antara sebab kenapa anda perlu turun berat dengan Herbalife. Banyakkk lagi sebab lain yang tu anda akan rasai sendiri bila join program. Anda bukan boleh turun berat je, tapi dapat side effect Herbalife yang positive pulak! Jangan terkejut bila kulit anda makin sihat, makin bertenaga dan banyak lagi!


Okey so sekarang dah ready nak mula program kurus dengan Herbalife? Boleh contact saya anytime soon ya!


PROGRAM KURUS 30 HARI
Coach Fatin 0193709753
IG: @fatinsyaibrahim_hlf