Isnin, 24 Oktober 2016

Apa Komen Doktor Mengenai Program Turun Berat dengan Herbalife?

Bismillah.

Tanpa kita sedar, statistik rakyat Malaysia yang obes semakin meningkat kini -- hampir 50%! Bayangkan 3 dari 5 orang rakyat Malaysia sebenarnya obes!

Dan sebenarnya ramai juga sedang berusaha untuk turun berat.

Ada yang berjaya. Tahniah!!
Ada yang bersemangat sekejap, sebab dah usaha tapi nak turun 1kg sebulan pun susah. Penatnyaaa kalau setiap kali nak turun berat kena usaha dari awal. Tapi bagus lah! Sebab semangat untuk turun berat tu masih berterusan. Tiada istilah gagal selagi tidak berputus asa.
Ada yang tercari-cari cara yang mudah, sihat, tanpa tekanan, boleh makan nasi, sekali dengan pakej shaping, untuk turun berat.

Berita baiknya, sekiranya anda sedang mencari solusi untuk turun berat dengan Herbalife yang mempunyai semua ciri-ciri di atas, saya sebagai Coach Herbalife boleh membantu anda :)
Sekiranya anda belum mempunyai Coach Herbalife, boleh hubungi saya Coach Fatin 0193709753 :)


Apa komen Doktor Mengenai Program Turun Berat dengan Herbalife?

video
   
Boleh tontot short video ini untuk dengar komen Dr. Flechtner-Mors, M.D, Ph.D,  Head of the Clinical Nutrition Research Unit and Obesity Research Group in the department of gastroenterology, endocrinology, nutrition and metabolism at the University of Ulm, Germany. 


COACH FATIN SYAHIRAH

WHATSAPP/TEL/MESEJ: 0193709753
FACEBOOK: FATIN SYAHIRAH
FACEBOOK PAGE: COACH FATIN SYAHIRAH
INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf


Ahad, 11 September 2016

Senarai Harga & Pakej Herbalife Malaysia

Bismillah.

Produk Herbalife ni bukan sahaja dikenali sebagai produk yang membantu untuk turun berat dengan sihat, tetapi juga produk Herbalife turut diiktiraf produk gantian makanan terbaik #1 Dunia, masyaAllah. Awal program saya dengan Herbalife dulu, saya naik 5kg berat otot dengan Herbalife, dan boleh maintain kurus dengan berat ideal selama hampir 5tahun, alhamdulillah. :)

Produk Herbalife turut dikenali dengan keberkesanannya. Antara program yang tersedia melalui Coach Herbalife ni adalah;

Turun berat dengan sihat
Kekal berat badan
Turun lemak
Kurus selepas bersalin
Tingkatkan tenaga
Sarapan sihat & ideal
Kulit sihat - Good news is, Herbalife ada skin line yang dikenali Herbalife SKIN yang mana produk bebas paraben & bebas sulfat! 

Dann, untuk pengetahuan semua, produk Herbalife hanya boleh didapati oleh Coach Herbalife. (Boleh hubungi saya, Coach Fatin 0193709753, sekiranya anda masih belum mempunyai Coach.) Haaa, sebab tu ada yang cuba-cuba cari kat farmasi/klinik, tapi tak ada kannn. Sebabnya, Herbalife hanya boleh didapati melalui Coach. Produk yang korang beli tu datang bersama servis untuk pastikan korang dapat hasil dengan produk tau!





 Formula 1 atau nama famous dia Herbalife Shake ni produk utama dalam Herbalife, sebagai nutrisi seimbang. Lagi best sebab Herbalife Formula 1/Shake ni ada 6 perisa boleh pilih tau! 
Chocolate
Vanilla
Strawberry
Cappucino
Tropical Fruits
Cookies n' Cream! (So far, ni antara perisa TOP & HOT sebab SEDAP!!)


So, Produk Herbalife Malaysia ni terbahagi ikut kategori. 

Nutrisi Asas

Formula 1 Shake (ada 6 perisa)
Multivitamin 

Turun Berat Badan

Teamix (Lemon, Peach)
Formula 3 Protein
TC Formula
Chocolate peanut protein bar

Penuaan Sihat

Calcium Plus
Multivitamin & minerals

Targeted Nutrition

Herbalife Aloe Concentrate Mix
NW Formula
Omega 3 Fish Oil
Mixed Fibres With Inulin Powder Drink - Apple Flavour

Tenaga & Kecergasan

Guarana Powder Plus

Kecantikan Kulit

Herbalife SKIN


Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kegunaan dan manfaat produk, anda boleh hubungi saya. 

Saya merupakan Coach Herbalife Malaysia sejak tahun 2012.

COACH FATIN SYAHIRAH 
0193709753
FACEBOOK PAGE: COACH FATIN SYAHIRAH
INSTAGRAM: @fatinsyaibrahim_hlf

Selasa, 30 Ogos 2016

Harga Herbalife

Bismillah.



Untuk beli produk Herbalife, kena dapatkan melalui Coach Herbalife sebenarnya. Program bersama Herbalife ni sebenarnya sangat personalised. Kami Coach mengikut keperluan individu tu sendiri. Sebab tu dah cari dekat kedai ke, farmasi ke, klinik ke, tapi tak jumpa kat rak-rak yang dorang susun produk tu. Melainkan kalau pekerja tu sendiri yang jadi Coach Herbalife. Haaa macam tu. :)

Dan disebabkan program Herbalife ni sangat personalised, pakej harga pun sangat personalised mengikut budget & keperluan individu yang nak mula program. Kiranya, untuk orang yang nak turun berat harga lain, nak kekal berat harga lain, nak naik berat pun harga lain. Jadi, langkah pertama adalah dapatkan Coach Herbalife anda terlebih dahulu. (Untuk yang masih belum ada Coach Herbalife, boleh whatsapp/hubungi saya untuk coaching -- Coach Fatin 0193709753)


TURUN/KEKAL BERAT BADAN
SARAPAN SIHAT 

COACH FATIN SYAHIRAH
Whatsapp/call/mesej: 0193709753
Facebook page: Coach Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Isnin, 29 Ogos 2016

Kurus Dengan Herbalife

Bismillah.

PROGRAM KURUS DENGAN HERBALIFE 


Antara program yang ada dalam Herbalife salah satunya adalah program yang paling ramai orang pilih -- Program Kurus dengan Herbalife. Sebab mudah!! Sihat, cepat, mudah, dan lagi best boleh kurus sambil boleh makan nasi. Best kan! *Lompat bintang*

Selama 4 tahun sebagai Coach Herbalife, saya telah membantu ramai orang untuk turun berat dengan sihat, kebanyakannya ibu-ibu yang sedang mencari solusi untuk kurus setelah melahirkan anak. (Coach bujang lagi, so x ada testimoni kurus lepas bersalin sendiri. Mampu coach ibu-ibu yang nak turun berat je HAHAH)


Sebelum tu, saya kongsikan kisah saya dulu. Dari awal saya guna Herbalife 4 tahun lepas, saya mula dengan program naik berat. Kemudian, selepas Raya Aidilfitri 2016 yang lepas, mungkin atas faktor metabolisma dan usia (padahal makan banyakkk hahah), saya naik berat dan berat yang naik tu pergi kat muka je! Huhu stress kannn!! Padahal berat naik pun tak sampai 2kg pun. Siapa macam ni jugak? Berat naik sikit je, tapiii naik kat muka tu macamkan naik 5kg, nak masuk gambar pun tak confident tau T____T. 
(Disclaimer: Saya memang seorang yang sangat jaga berat walau sebelum guna Herbalife lagi. Heheh)

Tapi alhamdulillah ada Herbalife, seminggu on detox program selepas raya, wajib ada Herbalife, dapat balik berat asal. Yang best tang double chin tu dah kurang banyak yey! 

Ni antara coachee-coachee saya yang sudah turun berat dengan Herbalife, dan ada yang masing dalam perjalanan ke berat ideal.
Kak Eyda, ibu anak 5 turun 15KG. Latest update dah turun 20KG
Kak Nor, ibu anak 2 turun 12KG
Kak Syam, ibu anak 3 turun 14.3KG

Mieza, ibu anak 1, turun 2KG & shaping!!
Anuar turun 7KG
Siti turun 14KG
Jiha turun 5KG & shaping!!
So anda ada sedang mencari solusi untuk turun berat dengan sihat? Lagi-lagi tahun 2016 sudah hampir ke penghujungnya. Jom langsaikan azam kurus 2016, so boleh kurus bila masuk tahun 2017 nanti! 

Herbalife Terengganu
Herbalife Terengganu
Herbalife Terengganu

TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE

Coach Fatin Syahirah
Whatsapp/call: 019 3709753
FB Page: Coach Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Jumaat, 1 Januari 2016

Selamat Tahun Baru 2016! *Mata Bersinar*

Bismillah.

Dah lama tak mengarang kat belog ni, bila nak mengarang semula rasa macam pelik pulak. -__-"
Rasa macam sekejap sangat masa berlalu, sedar tak sedar dah masuk tahun baru -- 2016. Maka berakhirlah sudah 2015.

Banyak senanye yang dah berlaku dalam tahun 2015. Pendek kata, 2015 tahun yang penuh suka duka, pengalaman dan ujian. Masing-masing untuk mematangkan aku jua insyaAllah. Arwah tokki meninggal 30 September, dan aku menyaksikan saat akhir toki. 4 bulan jaga tokki sakit, ulang alik hospital even sebelum tokki start warded lagi, semuanya kenangan indah buat aku. Ya Allah, ampunilah dosa2 toki, lapangkanlah kuburnya, kasihanilah dia dan tempatkanlah toki bersama hamba2Mu yang Engkau kasihi, Tuhanku.

2015 menyaksikan turun naik aku sebagai individu. MasyaAllah segalanya dari Allah jua. Hanya dari Allah jua kekuatan yang aku ada sehingga hari ni alhamdulillah.

2016 -- please be nice and I'm ready to treasure more and to achieve more, insyaAllah. Game on! :)