Isnin, 29 Ogos 2016

Kurus Dengan Herbalife

Bismillah.

PROGRAM KURUS DENGAN HERBALIFE 


Antara program yang ada dalam Herbalife salah satunya adalah program yang paling ramai orang pilih -- Program Kurus dengan Herbalife. Sebab mudah!! Sihat, cepat, mudah, dan lagi best boleh kurus sambil boleh makan nasi. Best kan! *Lompat bintang*

Selama 4 tahun sebagai Coach Herbalife, saya telah membantu ramai orang untuk turun berat dengan sihat, kebanyakannya ibu-ibu yang sedang mencari solusi untuk kurus setelah melahirkan anak. (Coach bujang lagi, so x ada testimoni kurus lepas bersalin sendiri. Mampu coach ibu-ibu yang nak turun berat je HAHAH)


Sebelum tu, saya kongsikan kisah saya dulu. Dari awal saya guna Herbalife 4 tahun lepas, saya mula dengan program naik berat. Kemudian, selepas Raya Aidilfitri 2016 yang lepas, mungkin atas faktor metabolisma dan usia (padahal makan banyakkk hahah), saya naik berat dan berat yang naik tu pergi kat muka je! Huhu stress kannn!! Padahal berat naik pun tak sampai 2kg pun. Siapa macam ni jugak? Berat naik sikit je, tapiii naik kat muka tu macamkan naik 5kg, nak masuk gambar pun tak confident tau T____T. 
(Disclaimer: Saya memang seorang yang sangat jaga berat walau sebelum guna Herbalife lagi. Heheh)

Tapi alhamdulillah ada Herbalife, seminggu on detox program selepas raya, wajib ada Herbalife, dapat balik berat asal. Yang best tang double chin tu dah kurang banyak yey! 

Ni antara coachee-coachee saya yang sudah turun berat dengan Herbalife, dan ada yang masing dalam perjalanan ke berat ideal.
Kak Eyda, ibu anak 5 turun 15KG. Latest update dah turun 20KG
Kak Nor, ibu anak 2 turun 12KG
Kak Syam, ibu anak 3 turun 14.3KG

Mieza, ibu anak 1, turun 2KG & shaping!!
Anuar turun 7KG
Siti turun 14KG
Jiha turun 5KG & shaping!!
So anda ada sedang mencari solusi untuk turun berat dengan sihat? Lagi-lagi tahun 2016 sudah hampir ke penghujungnya. Jom langsaikan azam kurus 2016, so boleh kurus bila masuk tahun 2017 nanti! 

Herbalife Terengganu
Herbalife Terengganu
Herbalife Terengganu

TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE

Coach Fatin Syahirah
Whatsapp/call: 019 3709753
FB Page: Coach Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Tiada ulasan: