Isnin, 31 Julai 2017

Harga Herbalife Murah. Beli Herbalife di Lazada atau 11th Street?

Dah adat membeli, kita biasanya akan compare harga & pilih barangan yang harganya lebih murah. Betul?

Waktu nak cari Herbalife, ramai yang search di Google carian berikut;

Harga Herbalife murah
Pakej Herbalife murah
Beli Herbalife di Lazada
Herbalife di 11th Street 
Herbalife Murah & Berkesan
Ahli Herbalife Murah 
Promosi Herbalife Murah
Diskaun Herbalife 

Ok senarai di atas adalah antaranya. Tapi sebelum anda beli Herbalife murah dari mana-mana penjual & anda tak dapat hasil seperti yang anda bayangkan (lalu anda membazir duit je beli produk Herbalife dari penjual Herbalife yang tak sah), saya nak kongsikan kat sini TIPS BELI HERBALIFE DAN DAPAT MANFAAT & KEBAIKAN TERBANYAK.


Pernah tak sebelum ni, anda tinjau-tinjau cari Herbalife di farmasi, kiosk kecantikan kat dalam mall, toko-toko jamu, tapi pencarian gagal. Tak jumpa pun. Even bila tanya kat klinik/farmasi, "Kat sini ada jual Herbalife tak?"
Dan jawapan hampa sebab tak ada dijual di kedai-kedai tersebut. Kenapa?

Herbalife ni bukan macam produk-produk lain yang dijual sembarangan di mana-mana contoh macam kedai ke, web robot ke, kemudian makan je produk boleh dapat hasil. Antara sebab dan tujuan anda kena beli Herbalife dari Coach Herbalife sebab kami sebagai coach akan guide anda untuk setiap sesuatu dalam program ni.

Turun berat sambil menyusu
Turun berat sambil workout heavy
Turun berat sambil workout biasa-biasa
Turun lemak, kempiskan perut tanpa turun berat
Turun berat walaupun sedang sibuk 
Turun berat untuk individu yang mempunyai berat 100KG ke atas 

Asasnya semua golongan di atas mempunyai mealplan yang berbeza dan dalam masa yang sama kami akan pastikan anda boleh turun berat tanpa berlapar. So, siapa yang akan mealplan ikut perbezaan tu? COACH anda. Dan siapa Coach anda tu? Dari siapa anda beli produk Herbalife tu, individu itulah Coach anda :)

Tahukah anda, Herbalife yang anda beli paling murah tu lah sebenarnya paling mahal harganya. Sebab takde orang guide, takde orang ajar cara makan dengan betul, tak de orang guide turun berat dengan efektif. Sudahnya anda laburkan beli produk Herbalife murah sangkanya nak kurus cepat, tapi tak dapat hasil pun. Kan membazir & jadi makin mahal tu.

"Coach, kenapa saya ambil Herbalife turun 1KG je dalam satu bulan tak sama macam saya tengok result yang Coach Fatin share?" (Coachee saya kebanyakannya turun 4KG ke atas dalam 1 sesi coaching)

Ada beberapa yang tanya saya soalan seperti di atas. Jawapannya tentu lah ada beza!! Saya sediakan INTENSE COACHING dalam Whatsapp, dan coaching saya 100% Online. Sedih saya dapat aduan ni. Rupanya ramai yang tak faham, produk Herbalife MESTI DIDAPATKAN OLEH COACH HERBALIFE YANG SAH.

Biasanya saya selalu dapat soalan seperti berikut daripada orang yang beli produk Herbalife dekat orang/website takde coaching ni;
"Coach, macam mana cara guna produk Herbalife yang efektif?"
"Coach, saya nak tanya berkenaan jadual turun berat dengan Herbalife macam mana ye?"
"Coach, saya ada beli Herbalife di Lazada. Kenapa berat saya tak turun? Kenapa saya rasa _____ ye? Bahaya tak?"
Banyak lagi soalan & aduan yang saya dapat. T___T

Tapi apa-apa pun, cuba fikir, kenapa beza sangat harga tu? Kenapa anda beli produk Herbalife kat tempat tu pada awalnya? :)

Saya sebagai Coach hanya akan bertanggungjawab dengan produk di bawah pembelian team saya sahaja. Perhatian khusus hanya untuk coachee saya, supaya coachee saya dapat hasil yang terbaik dengan program. So, maaf sangat saya tak dapat advise anda sekiranya anda beli Herbalife kat tempat lain.

Dengan Pembelian Produk Melalui Saya, anda akan dapat

1. Personalized mealplan khusus untuk anda. Secara kasarnya keperluan setiap individu berbeza, termasuklah sekiranya anda ibu menyusu, sibuk, kerja shift, dan sebagainya. Anda boleh turun berat tanpa berlapar mengikut lifestyle anda. Dan berita baik sekiranya anda ibu menyusu, anda boleh turun berat tanpa kurangkan susu badan. 

2. Whatsapp Group Coaching di mana semua peserta bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, share tips turun berat walaupun sibuk, dan banyak lagi! Intense coaching ni buat ramai coachee saya turun berat dengan efektif, antara sebabnya kawan-kawan semua turun berat.  

3. Saya bagi HOMEWORK minggu pada Coachee. Dengan homework ni, coachee dapat turun berat dengan fun, tanpa stress & yg penting dapat turun berat dengan seronok. Homework yang saya bagi tak strict pun, jangan risau. Dan anda boleh dapat hadiah tau! :) 

4. Kelas makanan mingguan. Banyak sangat yang anda akan belajar tentang semua ilmu untuk turun berat dengan sihat, mudah & efektif ni. Tinggal anda nak apply je. 

5. Facebook Group untuk bergaul dengan komuniti SuriKurus yang lebih besar. Lebih banyak resipi, inspirasi kurus & kelas tambahan untuk kurus dengan mudah dan efektif! 

Bayangkan dengan hanya pembelian produk Herbalife, anda dapat semua tu. Anda bukan je dapat produk Herbalife, tapi anda umpama DAPAT JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR LEBIH. Tak perlu beli Herbalife, pastu bayar yuran gym/senaman lain pulak. Anda beli Herbalife dari saya je dah cukup boleh dapat semua. :)

 Anda juga kena faham, anda dapat SEMUA DI ATAS TANPA YURAN TAMBAHAN. Tak perlu anda bayar saya asing untuk coach anda. Anda beli Herbalife dari saya, anda dapat semuanya! 

Bayangkan betapa ruginya bila anda beli Herbalife dari tempat-tempat yang takde coach ni. Dari nak berjimat, tak pasal-pasal jadi makin mahal. 

TIPS BELI HERBALIFE

Agar anda tidak tertipu/ tidak membazir / dan dapat turun berat dengan mudah, efektif & seronoknya. 

1. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang memaparkan muka & siapa diri mereka. 
Kenapa kena beli dari orang yang WUJUD?

i) Yakin tak kena tipu.
ii) Supaya nampak coach tu betul kurus ke tak, walk the talk tak, betul-betul fit dan layak jadi Coach tak.
iii) Confirm Dapat produk asli dan Original. 
iv) Kalau ada masalah, boleh tukar/ganti produk. Anda dilindungi.
v) Coach yang betul-betul wujud ni biasanya orang yang komited nak bantu Coachee untuk dapat hasil yang terbaik. Anda pun dapat servis tip top tanpa bayaran tambahan. 
 
2. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife Yang Komited. 
Kenapa? 

i) Dapat results!!

ii) Cara bancuh produk, cara buat shake sedap, cara guna Formula 1 selain dari buat shake biasa je, resipi masakan, kalau lapar ikut jadual, nak buat macam mana, semua kita lalui sama-sama. 
Daripada beli produk dari website pastu krik krik takde orang tolong pun.

iii. Dapat diskaun tertentu yang sah, seumur hidup pulak tu. Dahla dapat diskaun, boleh dapat hadiah, boleh dapat reward wang tunai, berpeluang dapat diskaun tertinggi. 


Tapi saya nak beli Herbalife dengan harga murah?
Boleh bincang dengan coach. Kalau anda boleh ikut syarat, anda boleh dapat murah. Tapi kalau permintaan anda tak reasonable, saya tak boleh tolong lah. 

Saya dah bantu ratusan orang yang turun berat dengan sihat. Dalam masa yang sama, ramai jugak yang dah beli Herbalife kat tempat lain, last-last cari saya jugak untuk coaching. Anda yang baru nak mula ni, jangan ulangi kesilapan mereka. 

Mulakan Herbalife di sini terus jom :)


REVIEW PRODUK HERBALIFE MALAYSIA dari Coach Fatin & Team SuriKurus 







Jadi, PASTIKAN ANDA DAPATKAN PRODUK HERBALIFE DARI SALURAN & MEDIUM YANG BETUL YA! :)


Check testimoni terkini dari coaching group saya DI SINI. 


Lebih lanjut berkenaan PROGRAM KURUS 30 HARI dengan saya: PROGRAM KURUS 30 HARI DENGAN HERBALIFE

Anda sedang mencari Coach Kurus Wanita?: Coach Kurus Wanita 

Dapatkan produk Herbalife dan Coaching dari saya, Coach Fatin. 

0193709753
0193709753
0193709753 

Isnin, 24 Julai 2017

Testimoni Herbalife Terkini - Edisi Kurus Raya

Bulan Syawal dah sampai ke penghujungnya, ramai Suries yang dah kembali ke pangkal jalan mula ikut semula mealplan yang Coach bagi. Dalam masa yang sama, dah semakin ramai jugak yang sedang mencari solusi untuk turun berat & sedang mencari Pakej Harga Turun Berat dengan Herbalife. Anda di tempat yang betul! :D


Ramai yang dah turun berat waktu Ramadhan hari tu. Siapa yang turun berat jugak? So, Raya ni macam mana? Naik berapa KG?
Jangan risau berat yang naik waktu Raya. Raya sebulan je, tapi bukan bermakna boleh makan sesuka hati sampai mudaratkan badan, kan. Berat naik sikit-sikit waktu raya tu normal, so jangan sedih kalau berat naik time raya tu. Yang perlu risau adalah berat yang makin naik pada waktu 11 bulan yang lain selain dari bulan Raya tu. Haaa tu kena amik berat :)

Kurus itu Pilihan 

Snanye, untuk turun berat tu adalah pilihan individu. Sama macam berat yang semakin naik tu pun secara tak langsung adalah pilihan individu tu sendiri. So, kalau tak nak berat naik & baju makin tak muat, buatlah pilihan dan keputusan untuk turun berat. Pasti boleh, asalkan ada tindakan & usaha ke arah nak turun berat tu. Fighting! So sekiranya anda sedang mencari Coach Kurus Wanita, yang buat anda pasti turun berat dengan happy, boleh hubungi Coach Fatin 0193709753 okey! :)

Testimoni Kurus Herbalife Edisi Raya

Kisahnya, sempena Raya hari tu, saya adakan Raya Transformation Challenge! Ramai yang join, tapi ada jugak yang tak hantar gambar sebab malu. Hehe. Apapun, saya sebagai coach tetap happy & bangga dengan progress dan achievement masing-masing. I really do! *terharu*

So, kat sini saya share beberapa transformation coachees yang join program ye. Semoga memberi inspirasi pada awak yang sedang dalam misi turun berat jugak tu. :)

Disclaimer: 
Semua coachee turun berat sepenuhnya menggunakan produk Herbalife x SuriKurus Coaching. Hasil tidak tipikal ye, berbeza mengikut individu. 

 
Ain, turun 11.5KG, turun berat sambil menyusu.


Saidah, turun 15.8KG, turun berat sambil menyusu, ibu anak 3.

Maryam, turun 6.5KG, pelajar.

Ida, turun 15KG, ibu anak 3.

Samiah, turun 18KG, ibu anak 1.

Suhada, turun 11KG, ibu anak 2.

Nor, turun 14KG, surirumah

Hayati, turun 14KG total dari awal program. Shaping Raya 2017, ibu anak 2.


Ni antara result turun berat dari Raya Transformation Challenge tempoh hari. Ni baru sebahagian dari transformasi coachee tau. :)


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
 

Ahad, 23 Julai 2017

Percutian Pendek ke Pulau Perhentian


Bismillah.

Nama je anak jati Terengganu, tapi sepanjang 27 tahun hidup (kantoi umur), ni kali ke-dua jejak ke Pulau dalam Terengganu. Meaning ni pulau ke-dua la kan? HAHAH. Pulau pertama yang aku pergi tahun lepas, tu pun Pulau Kapas, pun last minute plan ikut jiran. Sama lah jugak waktu pergi ke Pulau Perhentian ni juga, punn last minute. Dah lah last minute, tapi jugak idea menerjah tiba-tiba pulak tu. Tapi tu lah kan, biasanya waktu plan awal-awal, selalunya tak jadi pulak, ye tak? Hehe

Nama pun last minute, waktu nak book pakej tak search review pun. Lepas book baru search review, itu pun sebelum pergi sana. Adoi. Memang first time sungguh, dan saya belajar lah dari pengalaman ni, so untuk next trip, I better prepare do some review more. Gituuu.

Snanye Pulau Perhentian ni ada 2 bahagian -- Pulau Perhentian Kecil & Pulau Perhentian Besar.

Map Pulau Perhentian. Sumber: Google

So, nak stay kat mana? Nak pilih untuk stay kat Pulau Perhentian Kecil ke Besar? 

Personally, bagi saya mana-mana pun boleh. Bergantung pada pakej yang korang amik. Snanye bergantung pada korang jugak. Kami stay kat Flora Bay Resort yang bertempat di Teluk Dalam, Pulau Perhentian Besar. Boleh refer peta kat atas ye untuk dapat gambaran jelas. Dan sebab ni percutian bajet je, so ktorg amik pakej bilik kipas je. Hehe














Bilik yang kami stay di Flora Bay Resort
 Pulau Perhentian Besar ni malam-malam tenang je. Takde aktiviti pun. Kalau yang berkeluarga & anak-anak kecik yang sukakan ketenangan, boleh la stay kat Perhentian Besar. Kat Pulau Perhentian Kecil ada tempat kalau korang bercadang nak stay dalam khemah, specifically kat Long Beach. Malam-malam pun meriah ada aktiviti malam. Cuma saya tak tau lah apa aktivitinya sebab tak pernah pergi pun hahah. Kat Perhentian Kecil tu ada Kg Nelayan. Satu-satunya perkampungan yang ada sekolah, masjid, makanan pun lebih murah. Pun ada je stay kt Kg Nelayan tu, boleh search Sealife Inn.

Tapi apa-apa pun, mana-mana Pulau pun bolehhh sebab bukan kita stay kat chalet all the time pun. Hehe. Lagipun ada teksi bot yang kita boleh ke mana-mana yang kita nak pergi. Cuma bezanya kos teksi bot dari lokasi ke lokasi je lahh. Tapi jangan risau, tak mahal & tak jauh beza pun kos nya. Prepare duit je. Hehe

Aktiviti Wajib di Pulau Perhentian

1. Snorkelling
Ni yang memang sah-sah wajib la kann. Seriousss cantik sangat corals, ikan, the view, laut SEMUA cantik lawa masyaAllah! Kami pergi hari ke-dua as stated dalam itinerary pakej. 

Ikut pakej, kami patutnya pergi ke 5 points. Tapi rombakan last minute by boatman tu, dia bawak kami pergi ke Pulau Rawa, Pulau Tokong Burung & Pulau Serenggeh sebab join trip foreigner dari German ke 3 pulau tu. Boleh kata rezeki kami la kot, sebab kalau ikut pakej ke 3 pulau tu sendiri kos pun lebih dari apa yang kami bayar. Tak ada rezeki nak tengok penyu & shark. Next time insyaAllah.






Ni je antara gambar yang ada waktu snorkelling. Ni pun tumpang kamera orang lain hahah. So antara preparation lain yang korang mesti bawa adalah kamera yg memang boleh masuk dalam air/gopro ke. Yang penting bukan phone walaupun korang dah pakai waterproof casing tu. Kalau takde camera tu, pastikan pakej yang korang amik tu memang sediakan kamera skali. Kalau takde pun, boleh tanya chalet/boatman yang buat servis sewa kamera ni.

2. Daki ke Kincir Angin 
Kami ke kincir angin ni waktu 1st day kami sampai. Kami sampai ke Flora Bay tu dah jam 2pm camtu. Rehat & makan jap, jam 4petang, kami naik teksi boat ke Kincir Angin. Kincir angin ni terletak kat kawasan Long Beach. So yang dah stay kat Long Beach tak perlu naik bot.

Dari Flora Bay ni ke Long Beach kos Teksi Bot ni RM15 sehala, so kos pergi & balik RM30. Kadar teksi bot ni naik sekali ganda dari harga siang bermula jam7pm. So, untuk korang yang nak plan perjalanan, boleh balik sebelum jam 7pm. Lagipun agak berisiko nak balik bot malam sebab lampu takde, guna torchlight je. Cuma kalau nak try boleh je hehe.

View dekat Kincir Angin subhanallah cantik sangat!
Nak naik ke kincir angin ni kena daki sikit ala-ala macam jungle trekking. Tapi dah ada laluan pun dan tak penat. Boleh enjoy the view. Jangan lupa bawak air kosong untuk hydration!

3. Jungle Trekking
Saya tak tau kalau kat Perhentian Kecil, track jungle trekking tu kat mana, sebab kami jungle trekking ni kat Perhentian Besar. Laluan Jungle Trekking ni bermula dari Samudera Beach Chalet, dan menembusi ke Perhentian Island Resort. Kami jungle trekking ni waktu hari terakhir kat Perhentian, pagi.

Pantai Perhentian Island Resort 

Jungle Trekking bermula

Sedikit view Perhentian Island Resort
Snanye kat Perhentian Besar ni ada 2 track junggle trekking;
satu yang kami lalu ni.
lagi satu kena lalu kat Fauna Resort. 
So korang boleh pilih nak gi yang mana. hehe 

Waktu sampai kat Perhentian Island Resort ni, kami punya excited terus terjun dalam air sebab cantik. Waktu nak balik baru tau tu private island, hanya untuk guests dorang je. HAHAH wehhh nasib baik tak kena warning kahkah. Padan la cantik semacam, pandai takde batu, macam swimming pool rasa dia. Private Island rupanyaa adoiiii 

4. Kayak
Kami berkayak waktu hari kedua, petang lepas balik dari snorkelling tu. Dan kayak ni free je agen sediakan. Sambil kayak sambil nikmati sunset. sebahagian je la sebab Flora Bay ni membelakangi pemanandangan sunset tu. 

5. Diving 
Yang ni kami tak buat la for sureee. Tapi insyaAllah in the list untuk saya buat in the future. So sementara waktu ni, saya boleh mantapkan skill berenang saya dlu. kantoiii tak reti berenangggg hahah.
  
6. Ke Perkampungan Nelayan
Kg Nelayan ni antara yang kena pegi jugak ni sebab makanan murah sikit berbading kt chalet atau tempat lain. Kami singgah Kg Nelayan ni lepas snorkelling hari ke 2 tu. Singgah makan for sureee, so boleh la dapat lunch RM10 ke bawah.

View dari jeti Kg Nelayan, Perhentian Kecil.

 MAKANAN

Waktu bercuti, antara yang kita concern jugak adalah makanan, kan? Hehe. Makanan kat Pulau Perhentian ni ok je. Cuma harga lebih sikit berbanding tanah besar. So far bagi saya still ok. Boleh dapat hidangan bermula RM10 per hidangan, ada masakan panas. Kami makan kat restoren chalet berbeza, saje nak rasa-rasa. Hehe. 



 Apapun, yang ni paling wajib. Hehe my nutrition & sarapan sihat sejak 2012. Sarapan saya yang mana bukan je amik time kat rumah, tapi waktu raya, waktu travel, waktu puasa, waktu sihat, waktu demam, everytime. Sebab Herbalife ni makanan bernutrisi. Kita pun perlukan makanan sihat setiap hari kan? :)

Ni antara harga makanan kat restoren Flora Bay Resort.
 Dalam pakej kami, ada disediakan sarapan je. Lunch & dinner kami cari makan sendiri. Hehe. Berbaloi bagi saya cari sendiri instead of disediakan sebab boleh cuba kat chalet lain jugak. Tapi terpulang atas masing-masing la kan. :)

Perkhidmatan Bot

Dari Jeti Besut, bot ke Pulau Perhentian ada bila-bila masa. So tak risau sangat untuk ke Perhentian tu. Tapi bot dari Perhentian ke Jeti Besut ada 3 waktu -- 8am, 12 tengah hari & 4 petang. So korang boleh rancang waktu bila nak balik. Check out time chalet kami 11am, so kami balik bot waktu 12 tengah hari tu. :)

Teksi bot macam saya ada bagitau kat atas untuk island hopping.


Alhamdulillah selesai pengalaman pertama saya sempena percutian pendek ke Pulau Perhentian. Kami ke sana dengan pakej dari syarikat Dnamie Leisure & Tour, pakej RM225 untuk 3 hari 2 malam. 
Boleh hubungi Afiq 0197909244. Dapat free tshirt jugak. :)

Personally saya suka Perhentian, insyaAllah ada plan untuk ke sana lagi. Maybe untuk next time saya pergi tak amik pakej, nak try pergi sendiri pulak. Tapi bila tu? Hahah insyaAllah ada kelapangan & diizinkan Allah, sampai lah nanti. 


Ps: InsyaAllah next post saya post berkenaan Tips Ke Pulau Perhentian untuk Newbies macam saya pulak okey. :) 

PROGRAM KURUS 30 HARI
- Turun 3-7KG
- Ada coaching
- Anda #PastiKurus

COACH FATIN
0193709753

 

Rabu, 12 Julai 2017

Coach Turun Berat Wanita

Ramai wanita yang nak turun berat badan, dan dah cuba pelbagai cara untuk kuruskan badan. Tapi apa-apa pun, yang terbaik adalah dengan adanya Coach/guru turun berat ni untuk kita refer. Kan?

Tapi tu lah, nak cari Coach, tapi kebanyakan Coach lelaki pulak. Segan satu hal, tak selesa nak cerita detail target nak turun berat pun satu hal.

Nak turun berat sebab -- pinggul dah semakin melebar, pakaian dalam dah semakin ketat dan tak selesa nak pakai, nak turun berat tanpa ganggu menyusu baby, dan banyak lagi.

Jangan risau, saya Coach Turun Berat Wanita yang Terbaik untu anda! :)

Mencari Coach Turun Berat Wanita


Saya Coach Fatin, dah berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam Coach dan bantu ramai wanita untuk turun berat dengan sihat & tanpa berlapar, dengan Program Kurus 30 Hari & dengan menggunakan produk Herbalife.

Dalam coaching saya, ramai ibu-ibu & gadis-gadis yang dah berjaya turun berat & ada juga yang masih dalam progress turun berat.

Ada yang turun 5KG dalam sebulan..
Ada yang turun 5KG dalam 2 bulan.
Ada yang turun berat dalam masa yang sama bersenam.
Ada juga yang turun berat tapi tak sempat bersenam pun. Yang tak mampu bersenam atas faktor kesihatan pun ada..

Apapun keadaan Coachee, semua #PastiKurus dengan Program Coaching SuriKurus ni. Yang penting adalah coachee enjoy & happy sepanjang program. Dan dalam masa yang sama, misi saya adalah coachee boleh turun berat tanpa stress dengan jadual yang flexible. Happy coachees happy me! :)

Wanita turun berat dengan Coaching SuriKurus x Herbalife

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.
Mereka dah bermula, anda bila lagi? :)


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf