Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 12 Julai 2017

Coach Turun Berat Wanita

Ramai wanita yang nak turun berat badan, dan dah cuba pelbagai cara untuk kuruskan badan. Tapi apa-apa pun, yang terbaik adalah dengan adanya Coach/guru turun berat ni untuk kita refer. Kan?

Tapi tu lah, nak cari Coach, tapi kebanyakan Coach lelaki pulak. Segan satu hal, tak selesa nak cerita detail target nak turun berat pun satu hal.

Nak turun berat sebab -- pinggul dah semakin melebar, pakaian dalam dah semakin ketat dan tak selesa nak pakai, nak turun berat tanpa ganggu menyusu baby, dan banyak lagi.

Jangan risau, saya Coach Turun Berat Wanita yang Terbaik untu anda! :)

Mencari Coach Turun Berat Wanita


Saya Coach Fatin, dah berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam Coach dan bantu ramai wanita untuk turun berat dengan sihat & tanpa berlapar, dengan Program Kurus 30 Hari & dengan menggunakan produk Herbalife.

Dalam coaching saya, ramai ibu-ibu & gadis-gadis yang dah berjaya turun berat & ada juga yang masih dalam progress turun berat.

Ada yang turun 5KG dalam sebulan..
Ada yang turun 5KG dalam 2 bulan.
Ada yang turun berat dalam masa yang sama bersenam.
Ada juga yang turun berat tapi tak sempat bersenam pun. Yang tak mampu bersenam atas faktor kesihatan pun ada..

Apapun keadaan Coachee, semua #PastiKurus dengan Program Coaching SuriKurus ni. Yang penting adalah coachee enjoy & happy sepanjang program. Dan dalam masa yang sama, misi saya adalah coachee boleh turun berat tanpa stress dengan jadual yang flexible. Happy coachees happy me! :)

Wanita turun berat dengan Coaching SuriKurus x Herbalife

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.
Mereka dah bermula, anda bila lagi? :)


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Tiada ulasan: