Isnin, 24 Julai 2017

Testimoni Herbalife Terkini - Edisi Kurus Raya

Bulan Syawal dah sampai ke penghujungnya, ramai Suries yang dah kembali ke pangkal jalan mula ikut semula mealplan yang Coach bagi. Dalam masa yang sama, dah semakin ramai jugak yang sedang mencari solusi untuk turun berat & sedang mencari Pakej Harga Turun Berat dengan Herbalife. Anda di tempat yang betul! :D


Ramai yang dah turun berat waktu Ramadhan hari tu. Siapa yang turun berat jugak? So, Raya ni macam mana? Naik berapa KG?
Jangan risau berat yang naik waktu Raya. Raya sebulan je, tapi bukan bermakna boleh makan sesuka hati sampai mudaratkan badan, kan. Berat naik sikit-sikit waktu raya tu normal, so jangan sedih kalau berat naik time raya tu. Yang perlu risau adalah berat yang makin naik pada waktu 11 bulan yang lain selain dari bulan Raya tu. Haaa tu kena amik berat :)

Kurus itu Pilihan 

Snanye, untuk turun berat tu adalah pilihan individu. Sama macam berat yang semakin naik tu pun secara tak langsung adalah pilihan individu tu sendiri. So, kalau tak nak berat naik & baju makin tak muat, buatlah pilihan dan keputusan untuk turun berat. Pasti boleh, asalkan ada tindakan & usaha ke arah nak turun berat tu. Fighting! So sekiranya anda sedang mencari Coach Kurus Wanita, yang buat anda pasti turun berat dengan happy, boleh hubungi Coach Fatin 0193709753 okey! :)

Testimoni Kurus Herbalife Edisi Raya

Kisahnya, sempena Raya hari tu, saya adakan Raya Transformation Challenge! Ramai yang join, tapi ada jugak yang tak hantar gambar sebab malu. Hehe. Apapun, saya sebagai coach tetap happy & bangga dengan progress dan achievement masing-masing. I really do! *terharu*

So, kat sini saya share beberapa transformation coachees yang join program ye. Semoga memberi inspirasi pada awak yang sedang dalam misi turun berat jugak tu. :)

Disclaimer: 
Semua coachee turun berat sepenuhnya menggunakan produk Herbalife x SuriKurus Coaching. Hasil tidak tipikal ye, berbeza mengikut individu. 

 
Ain, turun 11.5KG, turun berat sambil menyusu.


Saidah, turun 15.8KG, turun berat sambil menyusu, ibu anak 3.

Maryam, turun 6.5KG, pelajar.

Ida, turun 15KG, ibu anak 3.

Samiah, turun 18KG, ibu anak 1.

Suhada, turun 11KG, ibu anak 2.

Nor, turun 14KG, surirumah

Hayati, turun 14KG total dari awal program. Shaping Raya 2017, ibu anak 2.


Ni antara result turun berat dari Raya Transformation Challenge tempoh hari. Ni baru sebahagian dari transformasi coachee tau. :)


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
 

Tiada ulasan: