Ahad, 7 Januari 2018

Kempiskan Perut Dengan Herbalife

Bismillah.

Dalam ramai orang hubungi saya untuk turunkan berat, ramai juga yang hubungi saya bertanya berkenaan bagaimana Herbalife bantu untuk kempiskan perut. Ada juga yang tanya, nak kecikkan peha/lengan je.

"Coach, saya taknak turunkan berat sangat, tapi saya nak kempiskan perut.kecikkan peha atau lengan je. Boleh tak?"

Jawapan: Boleh, asalkan dengan penggunaan yang betul. 

Dalam entry lepas, saya ada tekankan mengenai kepentingan beli dan guna Herbalife daripada Coach Heralife yang sah, bukan sembarangan beli produk tanpa coaching. Inilah antara sebabnya, sebenarnya. Coaching ni bukan sekadar cara makan & jadual makan, tapi jugak apa-apa permasalahan atau rujukan, boleh refer pada Coach anda. Anda boleh dapatkan personalized coaching! :)

Ok jom berbalik pada topik.
Bagaimana Herbalife membantu kempiskan perut?

Herbalife Makanan Seimbang Nutrisi


Seperti yang ramai orang tahu, Herbalife bukannya ubat kurus, tetapi makanan yang rendah kalori dan tinggi nutrisi. Dengan jadual makan & penggunaan yang betul, anda boleh turun lemak & shaping, selain dari turun berat bagi mereka yang nak turunkan berat badan.

Makan dengan seimbang karbo - protein - lemak - fibre - vitamins & minerals, sangat membantu untuk turun lemak dengan efektif. Dan Herbalife sangat membantu untuk turun berat tanpa jejaskan keperluan nutrisi seimbang tu, dengan pengambilan yang betul. Malah, anda juga boleh kurus tanpa perlu berlapar!



Turunkan Lemak & Kekalkan/Tingkatkan Otot

Sebenarnya, mereka yang dah mempunyai BMI yang normal tapi mengalami masalah perut buncit atau lengan/peha yang besar adalah berpunca daripada kandungan lemak dalam badan yang tidak ideal. Jadi, untuk hilangkan perut buncit hendaklah bermula dengan turunkan lemak dalam badan.

Yang menariknya, jadual makan yang diberikan dalam coaching saya berfokus pada penurunan lemak! Kesan dari penurunan lemak ni, KG turun sikit je, tapi inci dah hilang dulu, baju dah makin longgar, seluar dah kena tukar saiz, padahal bila timbang, KG tak turun sangat pun. Haaa best kan bila anda boleh turun berat dengan efek shaping skali!






Produk Heralife Untuk Kempiskan Perut

Herbalife Formula 3

Herbalife Mixed Fibres with Inulin Powder Drink
Kedua-dua produk Herbalife ni sangat membantu untuk kempiskan perut. Rendah kalori, beri efek kenyang lebih lama & lengkapkan pengambilan fibre & protein harian. 

Feedback coachee hilang 4 inci ukurlilit perut dengan Herbalife Fibre!

Penggunaan keduanya dengan coaching yang betul sangat membantu untuk kempiskan perut dengan lebih efektif. Yang lagi seronoknya, dah hampir nak Raya ni, mestilah kita nak tampil yakin kan. Oh ya, fibre ni jugak bagi efek perut kempis walaupun sedang bercuti tau!


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA ANDA BELI PRODUK HERBALIFE DARI SAYA?

1. Guideline Herbalife yang sangat detail: Detail pasal kalori, detail pasal bancuh shake untuk kenyang lebih lama/yang sangat sibuk, bahan apa yang sesuai letak dalam shake untuk turun berat & turun lemak, nak makan nasi banyak mana, kalau tak sempat masak -- nak pilih makanan apa waktu beli kat kedai, kalau tak sempat bersenam -- nak buat macam mana untuk boost turun berat, nak makan lauk banyak mana, apa tips lain untuk kurus? Semua saya berikan. Hanya dengan yang beli Herbalife dari saya!

Jadi, janganlah beli Herbalife yang tak pasti asli atau tak, halal atau tak, main beli je kat mana-mana asalkan murah, pastu tak tahu pun guideline nak guna Herbalife secara terbaik.

2. Support group, Online Community:  Kawan-kawan dalam Team SuriKurus sangat supportive dan membantu kawan-kawan lain yang nak turun berat dengan effective. Share resipi masak, workout dari rumah, resipi shake & tips kurus masing-masing. Kebanyakan coachee saya turun 4-7KG dalam bulan pertama. Anda akan belajar banyak dari mereka. 

3. Berpeluang dapat hadiah, penghargaan, dapat diskaun & paling penting dapat PASTI KURUS. Mana lagi nak dapat -- Kurus tu dah mesti dapat, pastu boleh dapat hadiah lagi! Jadi, jangan lepaskan peluang!!

COACH FATIN
0193709753
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf

Khamis, 4 Januari 2018

Beli Herbalife Online di Malaysia

Anda sedang mencari Herbalife?

Anda Nak order/beli produk Herbalife di Malaysia?

Saya akan bantu & memudahkan anda!

Turun berat dengan sihat & kesihatan berpanjangan bermula hari ini!

PENGHANTARAN HERBALIFE MUDAH DI SELURUH MALAYSIA!

Pembelian termasuk servis dan coaching. Tiada cas tambahan untuk coaching. Anda beli produk, automatik dapat servis dan coaching bersama.

HUBUNGI SAYA SEBAGAI COACH ANDA SEKARANG:
Whatsapp: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
Facebook: Fatin Syahirah 
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saya boleh hantarkan produk Herbalife anda ke setiap pekan, daerah, negeri, di seluruh Malaysia. Pendek kata, anda boleh mulakan program Herbalife walau di mana sahaja anda berada & anda boleh kurus dari rumah!

Saya telah menguruskan ratusan pelanggan Herbalife dari Perlis ke Sarawak. Semuanya termasuk servis & coaching, 100% online. Seperti saya pernah cakap tadi, anda boleh kurus dari rumah!

Servis saya sebagai PENGEDAR HERBALIFE dan COACH HERBALIFE MERANGKUMI semua daerah & semua negeri di Malaysia;

Herbalife di
- Paka, Kerteh, Kuala Terengganu, Dungun, Kemaman, seluruh negeri Terengganu
- Kuala Lumpur 
- Cheras, Gombak 
- Bangi, Shah Alam, Kajang, Kuala Selangor, Klang, seluruh negeri Selangor 
- Batu Pahat, Johor Bahru, Muar, seluruh Johor
- Melaka
- Bahau, Seremban, seluruh Negeri Sembilan
- Ipoh, Batu Gajah, Sitiawan, seluruh Perak
- Kuantan, Pekan, Jerantut, Raub, Temerloh, seluruh Pahang
- Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau, seluruh Sabah
- Penang, Seberang Perai, Pulau Pinang 
- Perlis 
- Alor Setar, Jitra, seluruh Kedah
- Miri, Kuching, seluruh Sarawak
- Jeli, Kota Bharu, Machang, Pasir Putih, Pasir Mas, seluruh Kelantan
- Putrajaya

 *Saya berpengalaman menghantar produk & memberi servis coaching pada semua bandar di atas. 

Boleh Whatsapp saya di 0193709753 untuk maklumat lanjut berkenaan Herbalife.

Memilih Produk Herbalife yang sesuai untuk anda

 

Herbalife Formula 1 Shake 

 

Hidangan yang menyihatkan dengan 19 vitamin, minerals & nutrien yang perlu dalm 6 perisa yang lazat untuk menyokong pengurusan berat badan anda 

  • Hidangan sihat untuk nutrisi seimbang
  • Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat
  • Dapatkan 9g protein & serat yang menyihatkan 
  • Beri khasiat kepada badan anda dengan Nutrisi selular
  • 9 gram protein soya yang menyihatkan dalam setiap hidangan.
  • Mengandungi antioksidan vitamin C dan E.
  • Mengandungi Aminogen®†, plus bromelain dan papain,untuk menyokong pencernaan protein.
  • 0 kolesterol; 0 trans lemak
*Shake Formula 1 meliputi soy protein soya, serat dan nutrien perlu yang membantu menyokong metabolisme, pertumbuhan pembaikan selular, dan pengeluaran. Terdapat dalam 6 perisa lazat.



 

Herbalife Whey Protein (Formula 3)

Suplemen protein tanpa lemak untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang sihat.
  •  Membantu dan membina jisim otot tanpa lemak
  • Boleh membantu meningkatkan aktiviti antioksidan vitamin anda*
  • Pycnogenol® menyokong pengeluaran tenaga selular, fungsi vaskular dan sistem imun*
  • Botanikal, nutrirn dan antioksidan terpilih yang berkuasa
  • Protein lengkap, mengandungi sermua 9 asid amino perlu.
  • sumber asid amino sisteina dan metionina, penting untuk membina otot.
  • Mengandungi tiada lemak, karbohidrat, kolesterol, garam, gula atau pemanis.
  • membantu anda menjadi kenyang lebih lama, memudahkan pengurangan berat badan.
Badan memerlukan protein untuk mengekalkan jism otot tanpa lemak dan mengawal rasa lapar. Tetapi bagaimanakah cara terbaik untuk mendapatkan preotein secukupnya tanpa lemak dan kalori yang tidak diperlukan? Blended Soy and Whey Protein Powder mengabungkan soy dan whey untuk membantu memuaskan rasa lapar dan menyesuaikan pengambilan protein anda secara peribadi. 

Herbalife Tea Mix (Perisa Lemon/Peach)


Tea-mix segera yang lazat dan berkalori rendah membantu anda agar sentiasa bertenaga dan segar semasa anda menguruskan berat badan anda.
  • Dapatkan peningkatan tenaga 
  • Nikmati kebaikan the hijau
  • Menguruskan berat badan anda
  • Rendah kalori dan kaborhidrat  
Tea Mix yang menyegarkan boleh dihidang sejuk atau panas, membantu anda mengekalkan tenaga semasa anda menguruskan berat badan anda. Alternatif hebat kepada soda atau kopi, Tea Mix boleh didapati dalam 2 perisa: Lemon & Hibiscus, Peach.


TC Formula Herbalife






 Mengandungi bahan-bahan herba membantu anda kekal sihat dan aktif.
  • Membantu meningkatkan kadar metabolik semasa rehat.
  • Merangsang tenaga tanpa menyebabkan iritasi dan keresahan.
  • Mengandungi beberapa jenis herba yang membantu badan anda kekal sihat dan aktif sepanjang hari.
  • Dengan manfaat polifenol teh daripada ekstrak teh hijau, teh hitam dan teh oolong.


Chocolate Peanut Protein Bar


Bar kenyal dirumus dengan sebatian protein soya dan wei, serat sihat dan 23 vitamin dan mineral, boleh membantu mengekalkan tenaga dan selera anda.
  •  Menggalakkan pengurusan berat badan yang sihat 
  • memuaskan rasa lapar anda
  • Dapatkan12g protein dalam setiap bar
Semasa menguruskan berat badan atau mengekalkan kesihatan anda, anda memerlukan snek sihat yang serasi dengan gaya hidup anda yang sibuk. Bar Protein Herbalife mengandungi 12 gram protein, tambah vitamin dan mineral untuk membantu anda mengawal selera dan meningkatkan tenaga anda. 


Herbal Aloe Concentrate


Minuman yang tulen dan menyegarkan yang diperbuat daripada aloe vera untuk membantu mengekalkan kesejahteraan umum.
  • Diperbuat daripada aloe vera dan mengandungi enzim dan vitamin. 
  • Mengandungi bunga kamomil yang menenangkan. 
  • Cara yang positif dan menyegarkan untuk memastikan anda mengekalkan pengambilan air yang mencukupi. 
  • Pertimbangkanlah untuk menggantikan minuman ringan dengan Herbal Aloe Concentrate Mix untuk membantu anda meminimumkan pengambilan gula.
  • Boleh dinikmati sebagai suplemen kepada diet harian anda.
 Herbal Aloe Concentrate Mix diperbuat daripada tumbuhan aloe yang mengandungi enzim semula jadi, vitamin, mineral, dan asid amino.



 Mixed Fibres with Inulin Powder Drink - Perisa Epal





Mixed Fibres with Inulin Powder Drink – Perisa Epal adalah sumber serat larut and serat tidak larut yang baik. Serat tidak larut menyokong pergerakan usus.

  • Mengandungi serat larut dan serat tidak larut yang baik.
  • Setiap hidangan membekalkan 5g serat daripada 20-30g pengambilan serat harian yang disyorkan.
  • Boleh dinikmati dengan air atau ditambah ke dalam shake, jus atau minuman kegemaran anda!
Banyak diet moden kekurangan serat yang mencukupi, yang penting untuk pengurusan berat badan dan kesihatan usus. Serat larut memperlahankan pergerakan makanan dalam system pencernaan dan memberi rasa kenyang.





Celactivo

 Celactivo ialah suplemen kesihatan yang dirumuskan dengan asid alfa lipoik dan vitamin B untuk menyokong proses metabolik normal dan menyediakan perlindungan antioksidan untuk badan. Ia juga mengandungi aloe vera untuk meningkatkan penyerapan mikronutrien.

  • Menawarkan manfaat asid alfa lipoik sebagai sumber antioksidan untuk mencegah kerosakan selular
  • Membantu mengembalikan antioksidan intraselular seperti Vitamin E dan Vitamin C di dalam badan
  • Mengandungi aloe vera yang membantu badan menyerap mikronutrien
  • Ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif
  • Dalam bentuk kapsul sayuran.

 Celactivo mengandungi asid alfa lipoik, antioksidan universal untuk melawan radikal bebas di dalam badan dengan mengitar semula antioksidan yang lain di dalam sel. Tambahan pula, Celactivo juga mengandungi aloe vera untuk membantu badan menyerap mikronutrien. Ia juga ditambah dengan vitamin B untuk metabolisme tenaga bagi menyokong gaya hidup yang sihat dan aktif.


Green Tea Mix (Perisa Original & Pomegranate)


Green Tea Mix diekstrak daripada daun teh hijau  (Camellia sinensis). Ia mengandungi aroma semula jadi. Green Tea Mix enak diminum panas atau sejuk.

  • Diekstrak daripada tumbuhan semula jadi
  • Minum teh hijau sabagai cara alternatif untuk menyokong hidrasi harian
  • Membantu aktiviti antioksidan badan
  • Hanya 3 kalori setiap hidangan
  • Enak diminum panas atau sejuk
  • Mudah dibawa ke mana-mana dalam bentuk serbuk 

Teh hijau mengandungi  polifenol yang merupakan antioksidan yang kuat. Antioksidan membantu  melawan radikal bebas, melindungi sel-sel daripada mengalami kerosakan1.  Radikal bebas yang terlampau banyak boleh mempercepatkan proses penuaan, dan juga menjejaskan kesihatan.

Guarana Powder Plus 

Cergaskan diri dengan sebatian teh guarana, oren pekoe dan teh hijau yang merangsangkan.

  • Kaya dengan antioxidant.  
  • Mengandungi kafein yang wujud secara semula jadi untuk memberi rangsangan lembut yang memudahkan anda bertenaga. 
  • Kafein yang wujud secara semula jadi membantu meningkatkan kecergasan dan membaiki prestasi tugasan.  
  • Membancuh dalam air dengan segera.
Teh segera yang merangsangkan ini mangandungi kafein yang wujud secara semula jadi dari guarana dan oren pekoe untuk membantu anda berasa bertenaga dan cergas.



Disclaimer: Produk tidak bertujuan untuk mencegah/mengubati apa-apa penyakit.
 ===========================================================================

Nak order/beli produk Herbalife di Malaysia? 
Nak turun berat dengan efektif & lebih mudah?

PENGHANTARAN HERBALIFE LAJU DI SELURUH MALAYSIA!

Hubungi Saya Sekarang:
WHATSAPP/Call: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
Facebook: Fatin Syahirah
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

Isnin, 1 Januari 2018

Harga Herbalife Murah. Beli Herbalife di Lazada atau 11th Street?

Dah adat membeli, kita biasanya akan compare harga & pilih barangan yang harganya lebih murah. Betul?

Waktu nak cari Herbalife, ramai yang search di Google carian berikut;

Harga Herbalife murah
Pakej Herbalife murah
Beli Herbalife di Lazada
Herbalife di 11th Street 
Herbalife Murah & Berkesan
Ahli Herbalife Murah 
Promosi Herbalife Murah
Diskaun Herbalife 

Ok senarai di atas adalah antaranya. Tapi sebelum anda beli Herbalife murah dari mana-mana penjual & anda tak dapat hasil seperti yang anda bayangkan (lalu anda membazir duit je beli produk Herbalife dari penjual Herbalife yang tak sah), saya nak kongsikan kat sini TIPS BELI HERBALIFE DAN DAPAT MANFAAT & KEBAIKAN TERBANYAK.


Pernah tak sebelum ni, anda tinjau-tinjau cari Herbalife di farmasi, kiosk kecantikan kat dalam mall, toko-toko jamu, tapi pencarian gagal. Tak jumpa pun. Even bila tanya kat klinik/farmasi, "Kat sini ada jual Herbalife tak?"
Dan jawapan hampa sebab tak ada dijual di kedai-kedai tersebut. Kenapa?

Herbalife ni bukan macam produk-produk lain yang dijual sembarangan di mana-mana contoh macam kedai ke, web robot ke, kemudian makan je produk boleh dapat hasil. Antara sebab dan tujuan anda kena beli Herbalife dari Coach Herbalife sebab kami sebagai coach akan guide anda untuk setiap sesuatu dalam program ni.

Turun berat sambil menyusu
Turun berat sambil workout heavy
Turun berat sambil workout biasa-biasa
Turun lemak, kempiskan perut tanpa turun berat
Turun berat walaupun sedang sibuk 
Turun berat untuk individu yang mempunyai berat 100KG ke atas 

Asasnya semua golongan di atas mempunyai mealplan yang berbeza dan dalam masa yang sama kami akan pastikan anda boleh turun berat tanpa berlapar. So, siapa yang akan mealplan ikut perbezaan tu? COACH anda. Dan siapa Coach anda tu? Dari siapa anda beli produk Herbalife tu, individu itulah Coach anda :)

Tahukah anda, Herbalife yang anda beli paling murah tu lah sebenarnya paling mahal harganya. Sebab takde orang guide, takde orang ajar cara makan dengan betul, tak de orang guide turun berat dengan efektif. Sudahnya anda laburkan beli produk Herbalife murah sangkanya nak kurus cepat, tapi tak dapat hasil pun. Kan membazir & jadi makin mahal tu.

"Coach, kenapa saya ambil Herbalife turun 1KG je dalam satu bulan tak sama macam saya tengok result yang Coach Fatin share?" (Coachee saya kebanyakannya turun 4KG ke atas dalam 1 sesi coaching)

Ada beberapa yang tanya saya soalan seperti di atas. Jawapannya tentu lah ada beza!! Saya sediakan INTENSE COACHING dalam Whatsapp, dan coaching saya 100% Online. Sedih saya dapat aduan ni. Rupanya ramai yang tak faham, produk Herbalife MESTI DIDAPATKAN OLEH COACH HERBALIFE YANG SAH.

Biasanya saya selalu dapat soalan seperti berikut daripada orang yang beli produk Herbalife dekat orang/website takde coaching ni;
"Coach, macam mana cara guna produk Herbalife yang efektif?"
"Coach, saya nak tanya berkenaan jadual turun berat dengan Herbalife macam mana ye?"
"Coach, saya ada beli Herbalife di Lazada. Kenapa berat saya tak turun? Kenapa saya rasa _____ ye? Bahaya tak?"
Banyak lagi soalan & aduan yang saya dapat. T___T

Tapi apa-apa pun, cuba fikir, kenapa beza sangat harga tu? Kenapa anda beli produk Herbalife kat tempat tu pada awalnya? :)

Saya sebagai Coach hanya akan bertanggungjawab dengan produk di bawah pembelian team saya sahaja. Perhatian khusus hanya untuk coachee saya, supaya coachee saya dapat hasil yang terbaik dengan program. So, maaf sangat saya tak dapat advise anda sekiranya anda beli Herbalife kat tempat lain.

Dengan Pembelian Produk Melalui Saya, anda akan dapat

1. Personalized mealplan khusus untuk anda. Secara kasarnya keperluan setiap individu berbeza, termasuklah sekiranya anda ibu menyusu, sibuk, kerja shift, dan sebagainya. Anda boleh turun berat tanpa berlapar mengikut lifestyle anda. Dan berita baik sekiranya anda ibu menyusu, anda boleh turun berat tanpa kurangkan susu badan. 

2. Whatsapp Group Coaching di mana semua peserta bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, share tips turun berat walaupun sibuk, dan banyak lagi! Intense coaching ni buat ramai coachee saya turun berat dengan efektif, antara sebabnya kawan-kawan semua turun berat.  

3. Saya bagi HOMEWORK minggu pada Coachee. Dengan homework ni, coachee dapat turun berat dengan fun, tanpa stress & yg penting dapat turun berat dengan seronok. Homework yang saya bagi tak strict pun, jangan risau. Dan anda boleh dapat hadiah tau! :) 

4. Kelas makanan mingguan. Banyak sangat yang anda akan belajar tentang semua ilmu untuk turun berat dengan sihat, mudah & efektif ni. Tinggal anda nak apply je. 

5. Facebook Group untuk bergaul dengan komuniti SuriKurus yang lebih besar. Lebih banyak resipi, inspirasi kurus & kelas tambahan untuk kurus dengan mudah dan efektif! 

Bayangkan dengan hanya pembelian produk Herbalife, anda dapat semua tu. Anda bukan je dapat produk Herbalife, tapi anda umpama DAPAT JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR LEBIH. Tak perlu beli Herbalife, pastu bayar yuran gym/senaman lain pulak. Anda beli Herbalife dari saya je dah cukup boleh dapat semua. :)

 Anda juga kena faham, anda dapat SEMUA DI ATAS TANPA YURAN TAMBAHAN. Tak perlu anda bayar saya asing untuk coach anda. Anda beli Herbalife dari saya, anda dapat semuanya! 

Bayangkan betapa ruginya bila anda beli Herbalife dari tempat-tempat yang takde coach ni. Dari nak berjimat, tak pasal-pasal jadi makin mahal. 

TIPS BELI HERBALIFE

Agar anda tidak tertipu/ tidak membazir / dan dapat turun berat dengan mudah, efektif & seronoknya. 

1. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang memaparkan muka & siapa diri mereka. 
Kenapa kena beli dari orang yang WUJUD?

i) Yakin tak kena tipu.
ii) Supaya nampak coach tu betul kurus ke tak, walk the talk tak, betul-betul fit dan layak jadi Coach tak.
iii) Confirm Dapat produk asli dan Original. 
iv) Kalau ada masalah, boleh tukar/ganti produk. Anda dilindungi.
v) Coach yang betul-betul wujud ni biasanya orang yang komited nak bantu Coachee untuk dapat hasil yang terbaik. Anda pun dapat servis tip top tanpa bayaran tambahan. 
 
2. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife Yang Komited. 
Kenapa? 

i) Dapat results!!

ii) Cara bancuh produk, cara buat shake sedap, cara guna Formula 1 selain dari buat shake biasa je, resipi masakan, kalau lapar ikut jadual, nak buat macam mana, semua kita lalui sama-sama. 
Daripada beli produk dari website pastu krik krik takde orang tolong pun.

iii. Dapat diskaun tertentu yang sah, seumur hidup pulak tu. Dahla dapat diskaun, boleh dapat hadiah, boleh dapat reward wang tunai, berpeluang dapat diskaun tertinggi. 


Tapi saya nak beli Herbalife dengan harga murah?
Boleh bincang dengan coach. Kalau anda boleh ikut syarat, anda boleh dapat murah. Tapi kalau permintaan anda tak reasonable, saya tak boleh tolong lah. 

Saya dah bantu ratusan orang yang turun berat dengan sihat. Dalam masa yang sama, ramai jugak yang dah beli Herbalife kat tempat lain, last-last cari saya jugak untuk coaching. Anda yang baru nak mula ni, jangan ulangi kesilapan mereka. 

Mulakan Herbalife di sini terus jom :)


REVIEW PRODUK HERBALIFE MALAYSIA dari Coach Fatin & Team SuriKurus 







Jadi, PASTIKAN ANDA DAPATKAN PRODUK HERBALIFE DARI SALURAN & MEDIUM YANG BETUL YA! :)


Check testimoni terkini dari coaching group saya DI SINI. 


Lebih lanjut berkenaan PROGRAM KURUS 30 HARI dengan saya: PROGRAM KURUS 30 HARI DENGAN HERBALIFE

Anda sedang mencari Coach Kurus Wanita?: Coach Kurus Wanita 

Dapatkan produk Herbalife dan Coaching dari saya, Coach Fatin. 

0193709753
0193709753
0193709753