Selasa, 2 April 2013

Come back #1

Bismillah.

dah 2 bulan rupanya aku tak update. walaupun takde orang kisah, tapi aku pulak excited nak update.
agak lama, 2 bulan tu. macam-macam boleh jadik within 2 months. banyak sangat nak update sementara mood beralam maya masih ada ni. but then nak tido dulu. a lot of things to be done, especially April ni.

MELBOURNE!!!!

tolong doakan saya qualify free vacation ke Melbourne. this is the last month for me to qualify.

credit gambar: instagram sponsor. Amalina Peter.
fon saya takde instagram. T.T

will update more soon. :D 

i'll be back! 
good night! :)


pssst: makin lama consume Herbalife products, kulit rasa makin best! siapa kata Herbalife untuk orang-orang yang nak kurus je? silap besar woo. 

pssst pssst: oh tak sabar nak habiskan lagi 3bulan. may Allah give me strength. Ameen. :')


Tiada ulasan: