Ahad, 2 Jun 2013

Bercampur baur.

Bismillah.

Esok, 3 Jun, dah nak viva. Tetiba baru sekarang cuak tu baru nak datang, forcing me untuk completekan segala slides yang ada. To be honest, I'm not that well prepared for that matter. Nervous tiba-tiba. Sobs.

May dah berlalu with such a memorable thingy. Both in Herbalife and studies. Banyak dugaan sebenarnya. Kadang aku terfikir jugak, kekuatan yang Allah bagi, that makes me still standing till today. Alhamdulillah. Moga terus diberi kekuatan, Ameen. :')

Macam tak ada motif pun ada sebenarnya writing up to this post. Tengah mencari mood pun ye jugak. Hihi. 12 hari to go Bangkok yeyey! Dan another 18 hari to finish study till final exam! Fuhhh, tang habis study tu, moga takde yang sangkut di tengah jalan, insyaAllah.

Kuat makan as always. 
Alhamdulillah ada herbalife, kuat makan, gain weight sikit, tapi dalam masa yang sama jugak shaping. 

Ramadhan is coming too. insyaAllah ramadhan kali ni ramadhan kedua bersama Herbalife. hehe. 

Sihat bertenaga di bulan puasa, 
cantik bergaya di hari raya.





Tiada ulasan: