Rabu, 5 Jun 2013

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo dan Azizul Hasni, vs Aku.

Bismillah.

Hari ni bukak je facebook, timeline dipenuhi dengan status Cristiano Ronaldo consume Herbalife for sport performance! Cristiano Ronaldo kini secara rasminya menjadi atlet tajaan Herbalife!

Welcome to Herbalife CR. :)



Lepas ni Cristiano Ronaldo dan Lionel Messi dah boleh bersaing secara sengit lagi to be the World Best Footballer. Hihi. Bertambahnya lagi atlet yang secara beraninya mengambil risiko untuk consume Herbalife, bukan je shows that Herbalife ni sangat-sangat good in improving energy, tapi jugak membuktikan yang Herbalife ni BUKAN slimming products, ubat kurus, susu kurus tu semua k? :)

Semua ni hanya sebab Herbalife hanya gantian makanan yang berkonsepkan nutrisi sellular. Dalam 1 hidangan shake tu je, kita dah dapat complete nutrition. Simple gila oi! Senang dan cepat pulak tu. Travel pegi mana-mana pun boleh bawak ngan buat.

Konsep Herbalife nutrisi selular. Nutrisi untuk seluruh sel dalam badan. 
Sekarang dah faham konsep guna Herbalife untuk turun berat/naik berat/improve kulit/improve kesihatan. :)
(boleh refer to coach regarding the program) 

Due to the concept tu je, insyaAllah bukan boleh manage weight to ideal weight je, dalam masa yang sama sangat membantu in improving health dan energy. Dah terbukti atlet pun consume, what else? 

Time Spectaculart January hari tu, aku jumpa Azizul Hasni Awang, tapi takde lah dapat bergambar dengan dia in the crowd of 15,000 orang tu. Nanti dah Presidents Team, insyaAllah boleh ambik gambar ngan any guests pun. Hehe. Dan aku find out something.
Ini dia. 
Yet, Azizul siap nasihat lagi jangan on and off consume herbalife. Consume herbalife betul-betul. :)

Kalau sebelum ni asyik fikir Herbalife ni cikai la, murahan la, sekarang cer refer balik. Kalau lah Herbalife ni tak bagus, kenapa atlet yang bertarap dunia ni pun consume herbalife? If Herbalife is not good, they won't take risk to consume sebab nanti boleh jatuhkan perfomance. Kan?

So, sekarang sarapan aku bukan je sama dengan Lionel Messi, AzizulHasni dan atlet dunia lain je, tapi jugak sekarang dah sama dengan Cristiano Ronaldo jugak! 

Bukan atlet je yang consume Herbalife, artis pun dah ramai consume and dorang pun proudly announce lose weight with Herbalife. 

macam dia ni. 
Sean Kingston. 

tapi yang penting, Prof Muhaya pun consume sekali yey! 


*Keputusan produk adalah tidak tipikal.

Kami dah consume Herbalife, korang bila lagi? *wink*



psssst: Tak sabar nak pergi Extravaganza Bangkok! 

pssst pssst: 15 hari lagi fulltime Herbalife. :D


Tiada ulasan: