Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 3 Mei 2012

picture of the day. ke?

picture of the day. 
perhaps? 

ni namanya suam-suam kuku nak update. kalau dah namanya nak update, tapi malas tak guna jugak. zzzz

hari ni gua gangster sikit. 
perkataan dah lama yang tak sebut pun, tersebut balik. 
lalu sekarang termalu sendiri. 
ketahuilah, marah adalah memenatkan dan tidak menguntungkan. 
buat sakit hati sendiri je. 
it's been quite a time aku tak marah-marah. sangat lama dah kot aku tak marah. tapi sebab petang tadi, itu lah aku rasa marah paling teruk sebab tak boleh nak lepas betul-betul. sampai sakit kepala duk tahan marah. 
kesian telinga-telinga yang kena dengar aku pot pet tak habis-habis. 
somehow, benda tu memang patut aku marah pun. cuma nak control tu payah sebab banyak faktor. 
i hate all the negativity yang appear dalam diri. sebab most of the time sekarang, since aku ada dreams that i believe boleh achieve, optimist is my best friend now. 

ah, mata mengantuk pulak. 
marah sila reda dalam mimpi.

malam ni cuba mimpi suwit sikit, biar lupa yang pahit tadi. hiks. 
:P


pssssst : rasa macam nak pegi hiking lah. tapi mestilah nanti-nanti. aku kena achieve something dulu, then pergi hiking ke, diving ke, as the reward. insyaAllah. 

psssst psssst : day by day, my why herbalife become stronger. sabar je la ngan orang tadi. tak pasal-pasal tadi nak marah sangat aku terfikir, 'kiranya membunuh itu halal'. nauzubillah. (scary tak marah aku? wahahahaah) lepas marah reda last-last malu sendiri. 

psssst psssst psssst : bersihkan hati! 

gua tido dulu, der. 

Tiada ulasan: