Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Isnin, 14 Mei 2012

macho.



dah lama tak dengar lagu ni, tetiba tadi time dalam kete dengar lagu ni. addicted ngan lagu ni balik.
sejak dua menjak ni rasa macam bz gila. tak ada lah bz sangat pun sebenarnya, buat-buat bz je pun yang sebetulnya. hiks.
kat tempat praktikal aku sekarang ada buat shutdown kat certain areas yang involved untuk tahun ni.
dari pagi aku dah menyibuk kat plant, lalu muka aku pun dah berani tunjuk belang. dah lama okkk muka tak jadi belang-belang sebab sun burn.
tak pasal-pasal teringat waktu zaman jahiliah konon tomboy habis time sekolah dulu-dulu. dulu kan involved ngan olahraga, pastu time tu seboleh-bolehnya nak berjemur tengah panas. dah la tak pakai sun block ke apa ke. dulu memang macho habis lah tu konon.
tak suka jaga muka, tak pakai sun block, seboleh-bolehnya nak berjemur di bawah terik mentari supaya burnt. siap aku sanggup jemur tangan sendiri okk. tu pasal tengok tangan itam, muka cerah sikit. rasa nak lempang diri sendiri bila teringat diri yang bajet macho dulu. pehhh.



sejak-sejak dah jarang ambik gambar sekarang ni, 
gambar ni je yang paling cantik yang aku ada. haha. 




Tiada ulasan: