Isnin, 18 Januari 2010

tudung! tudung!

kita ulang tajuk entry lagi.
tudung! tudung!
promosi ni.
mari! mari woi!

tudung baru dan fresh lagi baik punyaaaaa..

makin hari makin banyak design tudung yang keluar ok.
yang boom kebaboom gitu kan.
ada yang suka pakai tudung ekin, ada yang pakai tudung syria, shawl, selendang dan lain-lain lagi kan.
aku tak nak cakap banyak.
lagipun kebanyakannya aku pakai tudung biasa macam tudung ikan haruan. eh bukan bukan. salah salah. cubit pipi sebab salah cakap.
ok, tudung bawal.
kat bawah ada tudung bawal design dan jenis agak baru punyaa.
kualiti kain?
jangan risau, aku ni jenis agak cerewet dalam bab-bab memilih baju ke.. kain ke.. tudung ke.. lebih-lebih lagi tudung kan.. kang kalau tak jadi berbentuk cantik-cantik, kau jugak yang tension kan. kang tak pasal-pasal tudung tu yang dimakihamunnya. huh. jadinya, insyaAllah, kainnya aku pilih memuaskan hati.



tudung tali kasut.
RM50
warna : cream, sesuai dipakai dengan baju apa sahaja.
#1

sold out



ini coraknya..



kenapa nama tudung ni tali kasut?
sebab, cara dia sulam kat belakang tudung ni macam ikat tali kasut.
see? unik dan cantik.



RM25.00
warna : cream, juga boleh dipadankan dengan mana-mana baju.
bunga pink, nampak fresh dan sweet feeewwwiittt gitu.
#2


simple yet sweet.



lupa nama. tapi ini latest punya.
kualiti kain baik punyaa. dan batu-batu manik kat tepi dia cantik ngelip-ngelip. nanti kau pergi jalan-jalan sampai orang silau walla walla tengok kau.
RM50.00
warna : medium grey. sesuai pakai dengan mana-mana baju jugak.
jangan lupa, batu-batu manik kat tepi tudung tu warna warni.
#3

sold out


trust me, cantik.


untuk penghantaran pos, RM5.00 dikenakan.
boleh hubungi saya di farah_aquarius90@yahoo.co.uk
sila tinggalkan nama dan juga no. telefon. itu yang penting. :)
dan juga, alamat dan tudung yang tersuka.

terima kasih.



2 ulasan:

saya berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaa..bgos2..bnyk kn agy tin tdung..ekg ak leh tnjuk kt kwn2 aku eh..bdk2 ni pon ske tdung dri tganu..lau boley yg tdung harga rm30 ke bawah sbb bdk2 ni nk buat g pkai kuliah je pon..oke..papepon slamat mju jayaaaaaaaaaaa

Sharinginfoz berkata...

memang bermacam2 jenis tudung kan....

Afiqah, Apasal Nangis????

Jom Esso Card