Ahad, 11 Februari 2018

Bagaimana Cara Nak Jadi Ahli Herbalife?

Beli Herbalife Online 


Mudahnya nak kurus sekarang, boleh turun berat dari rumah je, walau dengan lifestyle yang macam mana sekalipun terutamanya dengan Suri Kurus coaching x Herbalife ni.

Untuk beli produk Herbalife, anda sebenarnya perlu dapatkan melalui Coach, dan sekiranya anda merupakan ahli Herbalife, boleh terus beli di website rasmi Herbalife. Sekiranya anda masih belum mempunyai Coach dan sedang mencari untuk mulakan Program Kurus Herbalife dengan Mudah dan Berkesan, boleh whatsapp saya terus di 0193709753. 


Cara Beli Produk Herbalife Online 


Cara #1: Beli online melalui Coach/Pengedar Herbalife. Sekiranya anda masih belum mempunyai Coach Herbalife, boleh hubungi saya terus di 0193709753.

Cara #2: Beli produk Herbalife terus dari website rasmi Herbalife. Banyak manfaat yang anda boleh dapat bila beli direct di website rasmi Herbalife ni. Namun, orang yang boleh beli Herbalife di website rasmi ni hanyalah Ahli Herbalife sahaja. Maksudnya website rasmi Herbalife ni hanya boleh diakses oleh Ahli Herbalife sahaja. 

Yang bestnya bila beli terus dari website rasmi Herbalife ni, anda boleh dapatkan produk Herbalife di mana-mana negara yang anda berada waktu tu. Misalnya tengah bercuti di Australia, tiba-tiba product consumption. Don't worry, boleh order terus di website Herbalife Australia. Memang best sistem website Herbalife ni!

https://myen.myherbalife.com




Cara Nak Jadi Ahli Herbalife


Cara #1: Whatsapp saya di 0193709753, beritahu niat anda untuk jadi ahli Herbalife segera dan nak buat buat belian online. Saya akan guide anda untuk langkah seterusnya, termasuk pembelian produk & coaching.

Cara #2: Daftar sendiri online melalui website di atas. Prosesnya sama macam cara #1, cuma bezanya cara #1 tu saya yang buatkan untuk anda.

Untuk Cara #2, anda boleh ikut flow berikut untuk daftar pada website. Herbalife akan minta anda isikan maklumat Sponsor Upline (tak boleh daftar ahli tanpa upline).

So, anda boleh isikan maklumat seperti berikut;


SPONSOR HERBALIFE ID NUMBER: MY325548
FIRST 3 LETTERS OF SPONSOR'S LAST NAME: IBR




Selepas anda berjaya menjadi ahli, anda boleh akses & login website Herbalife sendiri. 


Kepentingan Beli Herbalife Online daripada Coach atau Website Rasmi Herbalife 


Anda akan dapat; 

1. Bimbingan dan coaching Cara guna produk Herbalife agar dapat kesan terbaik. 

2. Ada Coach/Jurulatih peribadi untuk anda hubungi dan bertanya soalan. 

3. Coaching untuk kurus dengan Herbalife dan coaching lain yang bersesuaian dengan program anda. 

4. Dapat capai promosi dari Herbalife setiap bulan. 

5. Dapat capai promosi diskaun yang menarik. Contohnya: Diskaun 25%, Diskaun 35%, Diskaun 42% dan Diskaun 50%. 

6. Dapat menjana pendapatan sampingan dengan bimbingan Coach. 

7. Mendapat produk yang asli, selamat, tanpa penipuan. 



Boleh klik sini tentang Beli Herbalife Online


Boleh klik sini tentang Program Kurus dengan Herbalife 


Klik sini tentang Testimoni Terkini Herbalife 



COACH FATIN 0193709753 
Facebook: Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf 

Boleh follow saya di Instagram @fatinsyaibrahim_hlf untuk update terkini! 




Tiada ulasan: