Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 27 Februari 2011

nak beli lens?

perhatian kepada siapa-siapa yang berminat nak beli lens, penghantaran untuk minggu ini dah diawalkan atas sebab test-yang-sangat-memeningkan-lagi-melambak dan jugak field trip yang memakan hari jugak(dan ada excuse kelas jugak. errr, yey!). jadik, untuk penghantaran seterusnya adalah minggu depan, which means, siapa yang order start hari hari ni dan seterusnya, korang akan dapan lens korang insyaAllah minggu depan lah. k?


ok tu je.
nanti ada test lagi. ok bai.

terima kassssey!  (macam alleycat)



psst : sorry tak sempat nak update lain.

2 ulasan:

tqaamer berkata...

macik!!!! ^^

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

tak pakai lens. takooooooooot