Jumaat, 6 Julai 2018

Coach Kurus Online Wanita

Salam Syawal. 

Sejak dah habis Raya ni, ramai sangat yang cari Herbalife untuk kurus. Tahniah kerana anda di tempat yang betul, untuk solusi turun berat terbaik, mudah & berkesan! Yang lagi best sebab program kurus saya 100% ONLINE, bermakna anda boleh kurus dari rumah atau di mana je
Sekiranya anda sedang mencari Coach Herbalife untuk bermula, boleh whatsapp saya terus di 0193709753, Coach Fatin. 

Kurus Walaupun Sibuk dengan Herbalife

Saya percaya ramai wanita kat luar sana yang nak turun berat, dan dalam masa yang sama ramai yang dah cuba macam-macam cara untuk kurus. Bagi yang dah berjaya turun berat -- TAHNIAH! 
Dan bagi yang belum berjaya turun berat, jangan risau & jangan putus asa. Sekarang adalah masa yang terbaik untuk anda kurus dengan Suri Kurus coaching Herbalife! :)

Suri Kurus Online Coaching Herbalife


Kenapa mesti kurus dengan Suri Kurus Coaching Herbalife ni?

1. 100% Online Coaching


Thanks to technology, anda kini boleh kurus dari rumah. Walaupun coaching 100%, tapi coaching terbukti berkesan. Ramai wanita dalam coaching program saya berjaya turun berat, walau di mana mereka berada. Setakat ni coachees dalam coaching saya tinggal di seluruh Malaysia, termasuk Brunei pun ada! Yes, sekiranya anda dari Brunei, anda juga boleh Kurus dengan Herbalife bersama Suri Kurus coaching ni. Best kan bila jarak bukan lagi alasan & halangan untuk kita turun berat badan dengan sihat, mudah & berkesan. 

2. Mealplan mudah untuk ikut


Yes, anda boleh makan nasi & boleh turun berat tanpa berlapar dengan Suri Kurus coaching Herbalife ni! Tahan lapar pun tak boleh tau. Sebab nak turun berat dengan sihat ni tak perlu tahan lapar pun.
Tak wajib eat clean dan takde istilah diet ketat/extreme diet pun. Pendek kata, anda still boleh enjoy lauk kegemaran & turun berat. Nak makan ayam masak merah ke, masak kicap ke, ayam panggang ke -- BOLEH!

Mealplan yang diberikan nanti personalised ikut keperluan badan setiap orang. So basically mealplan setiap coachee mungkin berbeza-beza, termasuk mealplan khusus untuk ibu yang menyusu & nak kurus. Jangan risau, anda boleh turun berat tanpa efek susu drop :)

3. Kurus walaupun sibuk, tak wajib bersenam


It's good kalau anda boleh spend time untuk bersenam, sebab senaman ni bukan je untuk turun berat tapi untuk kita rasa lebih sihat. Senaman jugak penting untuk kita menua dengan lebih sihat. Tapi good news untuk yang sibuk & tak sempat bersenam, sebab anda still boleh turun berat dengan sihat bersama Suri Kurus online Coaching Herbalife! 

Bila anda dah join program nanti, anda akan kenal ramai lagi coachee yang turun berat tapi dalam masa yang sama sibuk tak sempat nak exercise ni, dari pelbagai background. Ada surirumah, ada doktor, ada nurse, ada kerja sendiri, ada kerja ofis, ada kerja shift. It's no excuse weight loss program. Seronok sangat!

4. Tak wajib masak & tak wajib eatclean, sangat sesuai untuk orang yang sibuk. 


Makan kat kedai pun boleh kurus, asalkan ikut guideline mealplan yang diberikan. Yang penting communicate dengan Coach ya. Sebab mealplan tu boleh adjust & flexible ikut lifestyle individu. :)

5. Ada coach & group support yang awesome. 


Kat dalam group tu nanti, anda bukan je dapat knowledge & kelas kurus online, tapi jugak boleh dapat motivasi & support dari kawan-kawan lain dalam tu yang sama-sama nak kurus dengan sihat ni. Dan, bila anda beli Herbalife, anda bukan je dapat produk, tapi dapat coaching sekali tanpa yuran tambahan! Saya sebagai coach akan pastikan anda dapat turun berat & get results! 



========================================================================

Ni antara sebab kenapa anda mesti join Suri Kurus Online Coaching Herbalife. Snanye ada banyakkkk lagi benefit lain. Ramai coachee yang awal-awal takut nak join program sebab takut tak kurus, takut lapar, macam-macam lagi. Tapi bila join program, masing-masing happy betul bila bukan je boleh turun berat, dapat banyak benefit lain skali. Siap yang dapat cash reward lagi! 

So, kalau anda nak beli Herbalife, pastikan beli dari Coach Herbalife ya! make sure dapatkan dari saluran yang betul. kalau tak rugiii nanti! 

Sekiranya anda masih belum ada Coach & nak kurus dengan Herbalife, boleh whatsapp saya terus ya!

PROGRAM KURUS 30 HARI 
COACH FATIN 
0193709753 

Boleh follow IG saya untuk result terkini.


Tiada ulasan: