Rabu, 22 Mei 2013

a moment.

Bismillah.

Dah lama tak blogging. Konon hari tu nak update semula. Tapi apakan daya. Tuntutan fyp dan meneruskan misi meringankan Malaysia bantu orang nak kurus dan sihat lebih besar *ewah*.
It's been 3 days tak tidur secara teratur, nak kena siapkan fyp. Sekejap je rasa dah 4 tahun dah. InsyaAllah bulan depan dah habis. Boleh fokus Herbalife yey! InsyaAllah gonna be Herbalife fulltimer. :)

Minggu ni minggu agak mencabar actually. Semua benda penting nak kena fokus serentak. Bukan mengeluh, usah salah faham. It's learning process for me. Dugaan nak GET, barangkali? Ameen. Cuma yang paling penting, aku tak sabar nak pegi Extravaganza Bangkok next month!
For the first time ever, aku pergi event Herbalife sebagai VIP!

Yes, i am super excited untuk pergi ke Extravaganza, VIP pulak tu.
sebabnye, Extravaganza ni participants dia dalam 25, 000 orang.
dengan qualify VIP, maka aku tak perlu berebut nak masuk general hall. hehe. dah serik time spectacular dulu masuk hall dalam keadaan kita tak jalan pun takpe. sebab macam ombak bergerak. tetiba je dah sampai dalam hall. :P

eh tetiba rasa kaku nak blogging. mungkin sebab dah lama tak update. ataukah mengantuk?
ok tido dlu. jangan lupa minum NW formula sebelum tido! insyaAllah tido lena, kulit pun cantik, jantung pun sihat! :)

less than one month time. 
masing-masing akan bawak haluan sendiri. 
moga dipermudahkan semua. :)


pssst: finish strong final semester, Fatin!!!! 



Tiada ulasan: