Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Isnin, 13 Ogos 2012

stuck.

Bismillah.

dah lama tak update belog, tetiba rasa janggal. hahah. ada jugak update sebelum ni, tapi dah half way, even ada yang dah complete pun, tetiba rasa macam tak perlu untuk publish, lalu padam lah ia. :D

mashaAllah, cepatnya masa. padahal baru je rasa macam baru masuk ramadhan. rupanya sekarang kurang lagi seminggu nak raya. balik dari Nutricity school hari tu, aku excited nak raya. tapi dalam masa yang sama tak nak habis ramadhan lagi. errr.

aku tak tau macam mana nak express perasaan aku sekarang. rasa bersyukurnya lagi. semua all-in-1. digit yang stated on herbalife statement herbalife hari tu pun aku still macam tak caya. sebab sepanjang hidup aku kerja part time, memang part time yang sangat-sangat, aku dapat amount yang sebanyak itu, alhamdulillah. i just couldn't imagine my pay check macam mana nanti kalau aku kerja betul-betul ikut jadual. i'm still  new, aku ngaku itu, baru 5 bulan, so aku still kurang fasih dalam time management. insyaAllah will be improved step by step. hidup aku banyak likunya, so bila nampak amount tu, aku sangkakan hanya boleh dapat melalui loan yang aku buat tu je. rupanya in herbalife, within 1 month pun, kita boleh pilih berapa yang kita nak, depends on usaha kita, depends on berapa ramai yang kita tolong. :)

sebenarnya aku baru sampai rumah dari KL pagi tadi waktu sahur. dan nanti aku nak gerak pegi bangi pulak dalam pukul11 nanti. esok malam terus gerak balik rumah. macam kartun, tapi bila fikir komitmen dan tanggungjawab lain, kl-ganu ni aku rasa macam rumah-pasar dah. boleh tak? hahah.

like seriously tak stuck nak tulis apa dah. hahah. dari aku duk termenung depan ni baik aku pegi siap-siap.

semoga selamat pergi dan selamat pulang, insyaAllah.
perjalanan yang panjang untuk menuntut ilmu.
semoga Allah redha.


psssst : Anna jangan lupa jumpa esok! rindu membuak-buak. hiks. :D

Tiada ulasan: