Sabtu, 5 Disember 2009

Kursus buat biskut, kek dan roti @ Lin Cookies 1








Tak ingat bila tarikhnya.
aku kena ganti bu pergi kursus buat biskut,roti dan kek.
dah nama kena ganti ibu..maknanya kursus pun bersama golongan2 kaum ibu juga lah.
termasuk aku, hanya 3 orang sahaja anak daa yang menghadirkan diri.

kak huda, kak ayna ngan aku.

mula2 macam agak bosan ok.
first time g kursus tak kenal orang lain langsung.
aku ni dah la macam konon cepat mesra ngan orang yang baru nak kenal ni.
haih.

tempat Lin Cookies tu kat Kuala Langat ke Banting ke ape ntah.
jaun gila tempat die sampai naik kematu vontot aku ok.
dah la naik Hilux dan aku duk seat belakang yang seat nye tak bleh nak jatuhkan ala2 mat saleh landing tepi pantai nak tanning. melencong pulak dah.
Sakit pinggang ok.
tambah lagi, pakcik driver RISDA ni tak lalu highway. lalu ikut Pekan.
tau2 je lah jalannye macam mane.
lagi la vontot aku naik kematu kan. fuh!
Nasib baik aku macam taknak tinggi, maka nya, kepala aku terselamat lah daripada terhantuk kat mane2 bila hilux tu langgar lobang ke ape kan.
sangat banyak dugaan ok.
sesat lagi...
cuba bayangkan...11 jam perjalanan..11 jam vontot aku melekat kat seat tu je.
seksa ok. SEKSA!!


sampai Lin Cookies, daftar2, salam2 ngan peserta lain (bakal ibu2 mertuaku - eceh.gatal!)
ok.tempat yang RISDA hantar sangat best ok. sangat tenang sangat harmoni. too sad.aku x snap gmbar kat kampung tuh. sebabnye? xde sebab. ahahaha

tokey lin cookies tu paham la yang kitorang penat kan.
die anta kitorang peseta2 ni g kat umah homestay masing2.
1 rumah, de la dalam 5 - 7 orang.
rumah aku 7 orang.
rumah yang aku dapat besar dan cantik ok.
nnti2 baru letak gambar ngan family semua. :)

sampai umah famili angkat, bermesra2 kejap.pastu rehat.aku adalah tido.tak makan.saya diet. :DD











huh.tiba2 mati idea macam sampai kat jalan mati.
nanti lah sambung.









ASAL ADA ELAUN, AKU SANGGUUUPPP... keji di situ. ahahahaha

Tiada ulasan: