Khamis, 24 Ogos 2017

Cara Diet Berkesan Herbalife

Pasti Kurus dengan Coaching SuriKurus x Herbalife.

#PastiKurus ni adalah trademark coaching kami. Mana tidaknya, anda boleh turun berat tanpa berlapar (boleh makan 5kali sehari), boleh turun dengan mudah, ada coaching rapi untuk anda turun berat
dan banyak lagi benefit lain yang anda boleh dapat. Best tau!

Adakah Produk Herbalife berkesan untuk Turun Berat?

Jawapannya Ya, dengan Coaching yang betul. Herbalife sangat memudahkan semua golongan untuk turun berat. Semua golongan ni termasuklah -- ibu-ibu, yang bujang, yang kecik, yang sibuk terlampau sampai tak sempat makan sangat, yang bersenam, yang tak sempat bersenam, dan lain-lain.

Tapi, penggunaan Produk Herbalife sahaja tanpa coaching & guideline tak membantu untuk turun berat pun, sebab setiap keperluan & jadual makan individu mungkin berbeza. Macam saya sebutkan golongan turun berat kat atas tu kan, snanye meal plan yang setiap orang dapat tak sama.
Contoh: jadual makan & penggunaan untuk ibu yang menyusu tak sama dengan yang tak menyusu :)

 Bagaimana Nak Dapatkan Coaching Herbalife? 

Ramai yang hubungi saya bertanyakan berkenaan, "Yuran coaching berapa ye Coach?"
Sebenarnya, untuk pengetahuan semua, servis coaching dalam Herbalife sebenarnya percuma! Ya, percuma dan tiada caj/yuran tambahan atau tersembunyi untuk coaching. Dan sebenarnya, anda boleh dapatkan coaching dari pembelian produk Herbalife dari Herbalife Coach anda. Atas sebab ni, anda kena dapatkan Herbalife melalui Coach, bukan dari mana-mana sumber yang kita tak tahu. :)

Herbalife sangat membantu untuk turun berat dengan lebih mudah tau snanye. Mana tak mudahnya, anda tak sempat masak ke (nasi beli kat kedai makan, contohnya), anda tak sempat bersenam sebab terlalu sibuk ke, anda tak mampu nak makan hidangan eat clean sepanjang masa ke, anda menyusu ke, anda boleh turun berat dengan produk yang sama & mealplan berbeza mengikut individu. Yes, anda beli produk Herbalife -- anda dapat personalized mealplan & personal coach tau!

Dalam pada Herbalife memudahkan turun berat dengan sihat tu, tetap jadi susah kalau anda tak ada coach, coaching & guideline yang betul. End up berat tak turun pun, beli Herbalife pun jadi membazir. Jangan kerana nak "jimat" beli Herbalife dari sumber lain yang anda tak kenal siapa di belakang komputer tu. Anda jadi lebih jimat bila beli Herbalife dari Coach tau. Dah la jimat, berkesan pulak tu :)


Boleh baca sini jugak untuk dapatkan Herbalife murah


Bagaimana Herbalife Membantu Turun Berat dengan Berkesan?

 

Untuk turun berat, kita perlu kurangkan pengambilan kalori seharian, mengikut keadaan individu tersebut.
Untuk yang bersenam secara heavy lain, ibu menyusu yang nak turun berat lain pengambilannya, pendek kata nak turun berat dengan sihat ni bukan pukul rata yang kita boleh simply ikut apa yang orang buat. Sebab keperluan indivudu berbeza, begitu jugak progress setiap individu tu -- juga mungkin berbeza :)

So secara asasnya, apabila kita kurangkan pengambilan kalori, nilai nutrisi dalam makanan tersebut jugak akan turut berkurang. Kesan dari nutrisi yang tak seimbang ni jugak akan ganggu progress penurunan berat & kesihatan turut terkesan.

Yang bestnya, semua tu tak berlaku bila anda turun berat dengan Herbalife! Sebab Herbalife ni makanan yang berkonsepkan nutrisi selular.



So, bila turun berat dengan Herbalife, apa yang anda akan rasa?
Anda kurangkan kalori, tapi tak stress, tak letih, badan reshape tiba-tiba baju rasa lebih longgar, boleh turun berat walaupun sibuk tak sempat bersenam, dan banyakkk lagi. Anda akan rasai sendiri bila anda mula kurus dengan Herbalife! So, join us!!

Herbalife ni makanan yang lengkap dengan nutrisi dan dalam masa yang sama sangat rendah kalori. So, dengan mealplan & coaching yang betul, anda boleh turun berat badan tanpa kurangkan pengambilan nutrisi harian pun!


Herbalife sangat memudahkan anda untuk turun berat dengan sihat, mudah & efektif. Dengan syarat, dengan coaching & pengambilan yang betul tau. Tapi kalau beli produk Herbalife tanpa coach & mealplan, macam mana anda nak consult untuk penggunaan Herbalife tu? Bayangkan anda beli Herbalife tanpa Coach, dan tiba-tiba;

Anda rasa lapar, nak consult siapa?
Anda rasa pening guna produk, nak tanya siapa?
Anda menyusu dan guna produk, dengan mealplan yang salah, tiba-tiba efek susu. Siapa nak jawab?
Anda dapat produk fake, siapa yang nak bertanggungjawab? 
Dan banyak lagi. 

Jangan risau, anda tidak akan lalui semua tu bila anda ada beli Herbalife dari saluran yang betul, dengan coaching & mealplan yang betul. Malah, lagi menjimatkan anda! :)


Diet Berkesan dengan Herbalife


Disclaimer: Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.
 

Ibu anak satu, turun 21KG

Ibu menyusu, anak satu, turun 12KG

Ibu anak tiga, turun 15KG

Banyak lagi hasil coachee lain. Anda bila lagi? Jom dapatkan Herbalife dengan saya termasuk servis coaching!


HERBALIFE COACH
Coach Fatin
Whatsapp: 0193709753
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf






Tiada ulasan: