Selasa, 8 Januari 2019

Tips Kurus Tanpa Diet Ketat dengan Herbalife

Bismillah.

Ada banyak cara untuk kurus dalam dunia ni, tapi kenapa saya pilih Herbalife untuk maintain kurus & dalam masa yang sama bantu ramai ladies untuk kurus dengan Herbalife
Sejujurnya saya pilih & jual Herbalife ni bukan sebab Herbalife adalah produk terbaik, tapi saya pilih Herbalife sebab produk Herbalife ni terbaik dengan apa yang saya nak.


Mudahnya Kurus dengan Herbalife. Bagaimana Herbalife membantu kurus dengan berkesan? 


Ramai yang fikir Herbalife ni ubat kurus sebab ramai yang boleh kurus dengan berkesan. Tapi tahu tak, Herbalife ni sebenarnya BUKAN UBAT KURUS, tapi makanan meal replacement. Secara asasnya, Herbalife shake ni makanan, sama je dengan makanan lain. Bezanya shake Herbalife ni tinggi nutrisi & rendah kalori. Pendek kata, Herbalife ni smart food, sama macam smart phone yang banyak sangat memudahkan kita.

So, macam mana Herbalife dengan Suri Kurus Online Coaching ni bantu turun berat dengan MUDAH & BERKESAN. Dan kalau nak tahu, coaching kami 100% ONLINE & saya tak pernah jumpa kebanyakan coachees, tapi coachees BOLEH turun berat dengan efektif walaupun tinggal berjauhan. Thanks to technology! Oke so hari ni saya nak share tips kurus tanpa diet ketat dengan Herbalife products.

TIPS KURUS BERKESAN DENGAN HERBALIFE


Berminat nak guna produk Herbalife untuk kurus, tapi takut tak berkesan. Siapa pernah rasa macam ni? Kalau pernah rasa, normal je jangan risau. So boleh ikut tips ni ya :)

1. Dapatkan produk Herbalife dari Herbalife Coach. 



Kenapa perlu dapatkan produk Herbalife dari coach Herbalife/pengedar Herbalife?

Secara asasnya penggunaan produk Herbalife dengan berkesan adalah dengan ikut keperluan individu. Sama seperti mealplan/jadual makan untuk kurus, berbeza mengikut keperluan setiap orang. 
Ada yang boleh makan banyak
Ada yang boleh makan sederhana. 

Apa pun, masing-masing boleh turun berat dengan berkesan & tanpa berlapar. 

Macam mana nak tahu keperluan masing-masing ni? Haa yang ni lah tugas Herbalife Coach. Coach Herbalife ni yang akan bagi mealplan, yang akan guide & coach sampai anda kurus. You'll get full service by Herbalife coach for FREE!! 

Bayangkan anda hanya beli products dari Herbalife coach, dalam masa yang sama anda dapat personal coaching & service tanpa bayaran tambahan. SERVIS PERCUMA dan banyaakk lagi manfaat lain yang anda boleh dapat. So pastikan anda beli produk Herbalife melalui Coach!

Sekiranya anda belum ada Coach Herbalife dan berminat nak menggunakan produk Herbalife, boleh hubungi saya. WHATSAPP 0193709753 :)

2. Mealplan yang mudah & berkesan. Boleh makan nasi setiap hari & kurus tanpa berlapar! 


Ni jugak salah satu sebab kenapa perlu dapatkan produk Herbalife dari Coach Herbalife Suri Kurus coaching -- mealplan kami terbukti berkesan! 

Diet dengan Herbalife

Ni antara menu lunch coachee dalam coaching saya. Bayangkan dengan menu macam ni, ada yang dah turun 10kg, dah turun 15kg, turun 20kg, 30kg pun ada! 

Tak wajib eat clean. 
Tak wajib makan menu mat saleh.
Boleh makan ikan goreng. 
Boleh makan sambal belacan. 
Yang penting boleh makan nasi hari-hari & kurus tanpa berlapar! 

Dekat sini jugak, setiap orang akan dapat mealplan mengikut keperluan individu. So basically setiap orang ada mealplan yg berbeza khas ikut badan masing-masing. Tak kisah lah apa pun background anda, sibuk atau tak, tetap boleh kurus dengan mealplan kami. 

Kurus walaupun sibuk. 
Kurus sambil menyusu. 
Kurus walaupun tak sempat bersenam. 
Turun berat walaupun kerja shift. 

Apa pun background anda, anda boleh kurus dari rumah! 

3. Ada support group yg awesome, coaching yg fun & enjoy!


Ada banyak tips kurus, tapi berapa banyak yg kita betul-betul boleh apply & boleh kurus? Dalam Elite Coaching SuriKurus coaching ni, anda bukan je ada dapat coaching dari coach, malah support dari kawan-kawan yang sama-sama ingin kurus. Dan mostly faham dengan apa yang anda rasa. Bila ada support & motivation skali ni, kita pun tak sempat nak give up kan? 

Kurus sambil menyusu. 

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu.

Ni antara coachees saya yang turun berat. Mostly ibu-ibu, sibuk, ada yang menyusu & ada yang tak sempat bersenam. Tapi masing-masing tetap boleh kurus. Best kan? YOU CAN DO IT TOO! 


4. Pilih produk ikut keperluan & budget anda. 


Tahukah anda, tak perlu guna semua produk Herbalife untuk pastikan anda kurus dengan berkesan guna Herbalife pun. Anda tetap boleh kurus walau hanya guna Formula 1! Yes percayalah! 
Tentang produk apa yg perlu & pakej yang sesuai ikut budget, anda boleh dapatkan dari Herbalife Coach. Boleh hubungi saya untuk mulakan program Herbalife anda! 

GET YOURS! 0193709753

Okey ni antara tips untuk anda bermula. Tips detail saya sediakan dalam group Elite Coaching bagi mereka yang join program ya! 

Dah masuk tahun 2019 ni. Anda nak turun berapa KG?
Berapa pun azam kurus anda dalam tahun 2019 ni, anda BOLEH kurus! 


Jom Realisasikan Azam Kurus 2019 anda dengan Herbalife Suri Kurus Online Coaching!

Coach Fatin Syahirah
WHATSAPP: 0193709753
IG: @fatinsyaibrahim_hlf



Klik sini tentang Program Kurus Herbalife:


Klik sini tentang Beli Produk Herbalife Online: