Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 21 Mac 2012

random

terputus bekalan air adalah suatu kehilangan nikmat yang cukup terasa bagi aku.
kalau tak ada letrik tu kira ok lagi. boleh lagi. tapi tang air tuuuu. hadoiii.

ni tetiba dari petang tadi tak ada air. hari tu pun pernah jadi macam ni. tak ada notis pap tetiba tak ada air. 
aku ada lah jugak call pejabat air. katanya paip bocor. 
ni pun aku macam boleh expect jawapan yang sama akan diberi. lagi pun skang tengah giat dorang duk nak buat longkang besar sebab selalu je air bertakung kat jalan raya tiap kali hujan lebat. 

i would like to blog more sebenarnya, tapi biarlah sampai di sini dulu. hiks. 


pssssst : hari tu puasa dengan herbalife. tenaga dia awesome i tell u. alhamdulillah. siapa kata herbalife just utk diet je? 

psssst pssssst : esok result SPM keluar, aku pulak yang cuak sempena cousin dapat result. 

Tiada ulasan: