Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 8 Mac 2012

dah nak kawin?

 
gambar ini selebet ye saya tau.
tak kisah lah asalkan hati baik. *dan dan mengaku hati baik sebab dalam gambar ni muka tak cun*
pagi sebelum jungle trekking organized by department yang aku attached sekarang. 
dan program pertama aku bersama dept jugak. :)
sweet memories, i can say. 


pssst: banyak sangat nikmat yang Allah bagi, kadang tak disangka-sangka. nikmat Allah, tak semestinya perlu harta benda, nyawa dan udara yang ada sekarang pun nikmat. Allah Pemurah sangat bagi kita macam-macam nikmat. tangan mulut kaki etc. kewajipan yang Allah dah tetapkan tu, at least solat yang 5 waktu satu hari, rasa macam malu, bersalah, berdosa sangat kalau tak buat. jom kita audit solat kita macam mana. kalau tertinggal dulu-dulu, qada' jom! sama-sama melangkah ke arah yang lebih baik. 

psssst psssst: tadi jumpa ustaz. ustaz tanya umur berapa, cakap lah dah 22. tetiba ustaz cakap, ish dah tak lama dah tu. nak kawin. woah ustaz! calon pun tak ada lagi. ustaz nak kenenkan anak ustaz ngan saya ke? LARIKKKKKKKKKKK.


Tiada ulasan: