Khamis, 2 Februari 2012

padah

it's been quite a long time that i'm not having this problem again, cannot-sleep, tapi malam ni tetiba tak boleh nak lelap.
ni lah padanya tadi minum nescafe sangat. pekat pulak tu.
lalu sekarang ni tak boleh tido terkebil-kebil sendirian.
please mata, i've to drive tomorrow. since my driving skill quite disappointing me lately, i thinks i really need enough sleep and rest for tomorrow. tapi mata ngan badan ngan otak ni macam taknak bekerjasama langsung. wuwuwuw.
dengan berdebar tak henti dari tadi. pffft.

aku dah berazam sebenarnya tak nak minum nescafe sangat sebab time exam week hari tu hari-hari pun minum nescafe. tapi tadi gatal tangan ambik nescafe-bancuh-minum-lalu-sekarang-tak-boleh-tido. arghhh


psssst : ya Allah, aku menyesal atas perbuatan dosaku.. :'(

Tiada ulasan: