Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 9 Februari 2012

lemas

tak, bukan lemasku dalam lautan cintamu. :P

baru sampai rumah dari kuala ganu pukul 12.30 tadi.
dalam kete otw pergi tadi bukan main ngantuk, sebab semalam tak boleh tido. tangan berdenyut. padahal satu jari je yang kena, sikit je pulak tu, tapi sakit sangat-sangat sampai nak buat aktiviti yang melibatkan 1tangan pun payah. eh, tapi sakit yang sangat-sangat sakit ke, aku yang over? errrr.
tapi bila jadi macam ni, baru tu betapa pentingnya even 1 jari yang mana terkadang kita jarang bersyukur akan kehadirannya. :')

tapi rasa hebat tetiba tadi drive keta sebelah tangan.
namun time balik, ibu bawak. sebab jari berdenyut dan kadang pedih-pedih. lepas tu nak avoid dari rasa sakit even dah makan pain killler pun (yeah, aku tau makan pain killer tak elok. itu pun aku dah potong separuh, makan separuh je. aku pun sebolehnya nak avoid, tapi i have to), aku cakap kat diri sendiri, 'tak sakit, tak sakit'. lama-lama berkesan jugak, sebab rasa sakit berkurang.
anyone tau mana-mana doa/potongan surah yang boleh kurangkan/hilangkan rasa sakit tak?


pssssst : tadi makcik aku tegur akan betapa naiknya badan aku kali ni. baru seminggu tak jumpa kotttt. aaaaa, even kalau makcik aku tak tegur pun, i noticed pasal tu. i need healthy food, as in terms of consists of good nutrition so that aku tak ada selalu rasa lapar dan tak penat/letih easily. seriously.

psssst psssst : i need to sleep now. doakan aku dapat tido nyenyak malam ni. tak sabar nak tunggu esok. jari ai kelemasan.

Tiada ulasan: