Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Jumaat, 10 Februari 2012

joging

semalam ada plan nak pergi joging pagi ni. tapi macam biasa lah.
asyik ter-cancel.
nak pergi joging sorang-sorang kat tepi pantai tu, aku tak berapa berani lah pulak.
tengok lah petang ni, insyaAllah menjadi.
aku perlu aktiviti-aktiviti yang macam tu. sebab i need healthy body.
maybe aku dah terbiasa aktif macam tu kot. so bila tiba-tiba tak continue at least joging pun jadi lah, so aku akan end up dengan boring dan letih dan mengantuk. i need to do something.

tak selesa lah aku nak type tekan keypad ni. balutan dah bukak, semalam bukak berdarah-darah. gam kering tercabut cuak. aku ngan cuak memang tak dapat dipisahkan pun. errrr. :P
so, semalam letak krim ubat minum air rebusan, herbalife shake f1 which give nutrients directly to our cells, alhamdulillah luka dah kering, cuma bengkak belum surut. biasa lah bengkak tu, dalam proses penyembuhan.
denyut-denyut pun tak ada. nak compare macam hari tu denyut-denyut mashaAllah.
sampai nak tido pun sakit sampai tak boleh tido malam nye. so aku decided bukak penahan kayu tu walaupun ibu tak bagi bukak. well, ibu. kalau aku cuak 20%, ibu cuak 80%. maka dapat lah tau mana aku dapat genetic itu. kihkihkih

nanti lah aku membebel lagi. nak rehatkan jari manja ai.
aku kena walau macam mana pun, ensure that luka ni sembuh betul-betul before start practical minggu depan. haish, cuak setiap kali ingat pasal LI. dulu muka yang kena, sekarang jari pulak. T___T

psssst : sesape yang ada problem in losing weight, gaining weight or even to maintain weight, do contact me. 0193709753 @ fatinsyahirah90@gmail.com. :)

Tiada ulasan: