Selasa, 7 Februari 2012

hati tisu.



semalam lepas balik klinik, tengok cerita telekung buat mama.
ibu dah nangis-nangis tengok cite tu. tapi sebab cite tu habis awal kan, tak ngantuk pulak tu.
so aku ajak ibu tengok cite hafalan shalat delisa ni.
sambung nangis lagi.

kalau dah hati tisu tuuuu. :P


psssst: lagi 12 hari. berdeborrr.

pssst psssst: semoga result aku tak drop, at least maintain pun jadi laa. tapi please please jangan drop. doa doa doa.

aku tengok macam nuget yang cucuk ngn lidi yang jual kat pasal malam tu pun ade jari haku ni. 
walaupun tak kena air, tapi kepedihan dia boleh tahan berbisa. 


Tiada ulasan: