Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 4 Februari 2012

birthday #1

kalau dulu time kecik-kecik,
orang selalu akan wish, selamat hari jadi, panjang umur murah rezeki lalala.

tapi sekarang,
wish still macam dulu. tapi sedikit bertambah,
selamat hari lahir, happy birthday, SEMOGA CEPAT DAPAT JODOH.(amiiin, eh, tetiba. nampak sangat nak jodoh pun cepat. hihiks)

lepas tu akan datang, dah kawin nanti,
mungkin lah akan ada wish macam ni pulak,
happy birthday, sama macam dulu, dan bertambah ayat, semoga dapat baby/bertambah baby.
errr, ada ke? ke aku je yang berimaginasi macam tu?

tak kisah lah wish macam mana, as long as doa yang baik,
kita pun doa-doa lah agar doa-doa tu termakbul.
:)


pssst : dah agak dah. plan nak joging pagi tadi tak jadik. T_________T. serius tengah merajuk sekarang. *ewah, makin tua makin kuat merajuk pulak kau.*

Tiada ulasan: