Khamis, 23 Februari 2012

4th day

today is my 4th day intern. skarang aku kat rumah. rehat rumah dekat balik rumah. tu guna dia rumah dekat. hehek.
aku tak boleh nak online kat ofis for now. application aku still in progress. nanti dah dapat access card, usename password email segala baru boleh online kat ofis. ni pun nasib ada tab pinjam. boleh laa online sebab lappy tinggal kat ofis. kang nak balik baru bawak balik.
gonna tell ya bout my intern stories later. tapi depends jugak laaa. sebab herbalife stories yang best pun ada lagi banyak to tell. hehe

satu satu la. itu pun bergantung kepada kerajinan dan kesenggangan.

Tiada ulasan: