Jumaat, 13 Januari 2012

sushi

sushi ni rumet aku buat tadi.
as for dia dah habis exam, so dia pun dikerah untuk masak. hiks.

[gambar curi zaty punya kat twitter :P]

dan ni adalah first time dalam hidup aku makan sushi.
though sushi ni boleh kata tak ori macam kat jepun, paling koman pun macam sushi king laa. aku boleh agak rasa sushi yang betul-betul macam mana. hmmm. 
anyone kena belanja aku makan sushi balik nanti. bulan feb dah dekat anyway. lalalala. :P

tapi aku still rasa,
kalau letak cili padi sekali dengan inti tu mesti lagi sedap. 
errrrr. ke tak?

tak kisah lah, pape pun, thanks illi for the sushi dan nasik kepal (onigiri). 
sedap as always. :)

pssst : ok kena sambung study. 


Tiada ulasan: