Isnin, 9 Januari 2012

kawin

mesti lah bukan aku yang akan kawin very soon ni. sobab eh, calon pun tak de lagi. heh
tiba-tiba tadi dapat undangan kawin pergi majilis budak kelas aku.
dan mesti lah aku yang paling lambat tau. 
tak kisahlah lambat ke cepat ke lambat ke, 
yang penting dia sah jadi isteri kepada suami dia insyaAllah, 5 feb nanti. 
and i'm so excited! 

ok nak study dalam ke-excited-an.
ewah, orang lain nak kawin, kau pulak yang excited lebih. 


Tiada ulasan: