Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Selasa, 24 Januari 2012

euwww

duk kat rumah tak ada buat apa pun. boring lah jugak kadang-kadang. 
tapi hari ni sedih. dan rindu. 
i was about to update lah jugak tapi apakan daya, malas menguasai. hiks. biasa la tuh. 


these 3kids baru gerak balik rumah dorang siang tadi.
petang tadi lepas bangun tido, tiba-tiba sedih sebab tak ada bunyi bising si kecit tuh. serius sedih.
walaupun kadang-kadang rasa macam nak tutup muka dia geram sebab suka nangis,
tapi bila datang sweet dia tu. alahaiii~

lately aku macam suka budak-budak pulak. 
apakah tandanya naluri keibuan semakin kuat dalam diri? dush dush dush. :P

errr, tiba-tiba mengantuk. padahal hari ni dah tido banyak rasanya. aduyai.

psssst : badan sakit-sakit semenjak dua menjak ni. sabtu ni dah kena start joging-joging exercise jaga makan segala. supaya badan sihat tak lemah. 

psssst psssst : aku perlukan cash sebab nak beli jam tangan. tensi bila tengok gambar-gambar lama yang tengah pakai jam lalu kecewa sebab jam tu hilang. jam tu ibu hadiahkan sempena result spm okk. mana tak sayang. otak sila berfikir cari idea mana nak dapatkan jam. 

pssst psssst psssst : euwww. 

ini baru naik 3kg untuk semester lepas. 
aaaaaaaaaaaa

Tiada ulasan: