Jumaat, 23 Disember 2011

niat

niat dalam hati hari tu taknak balik rumah, due to several reasons.
tapi yang pasti, yakni alasan paling kukuh yang dibuat sebab tak nak balik adalah; nak stay hostel study for final exam.
alasan yang seterusnya, macam biasa lah. isu kewangan. lain-lain?
ah, sebenarnya niat sebetulnya tak nak balik adalah sebab nak study. itu je. sebab aim aku semester ni, nak score better than previous one.
tapi, tapi, tapi.
alasan tinggal alasan je. niat tinggal niat je.
ni aku dah ada kat rumah. bukan study bukan apa. bermalas-malasan. yang mana aku tau if i keep doing malas macam ni, aku akan menyesal right after answering the exam papers. serius.
tadi cousins datang, ajak pergi mesra mall. at first, aku taknak pergi. tapi adik pun pergi skali, and bila lagi nak keluar ramai-ramai among cousins macam ni. so we went out.
tak boleh jadi, aku kena study sekarang.

STUDY, fatin!



psssst : kalau kawan aku tau pasal ni ngan ni, mesti dia pegi. dia die hard fan siti ngan yuna okkk.

pssst psssst: i have my own reason for acting that way.

pssst psssst psssst: nak jadi sihat, kalau rasa by consuming any food supplement tak de efek mana, which lagi yakin dengan amalkan hidup sihat, jaga makan dan rajin exercise adalah salah satu cara. selain dari tu, 10000 langkah setiap hari may help too sebab dengan berjalan 10k setiap hari, dapat bakar 300 kalori! yang penting, diet sihat, dan selalu exercise!

rindu nak naik gunung/masuk hutan lagii. :(


Tiada ulasan: