Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 24 Disember 2011

kawin non-malay?



seriously this adorable kid comel sangat-sangat, kan? aaaaaaaaaa.
siti aminah, i'm your no.1 fan. hiks
lately suka pulak tengok kids yang mix. tak kisah lah, melayu-europe ke, melayu-cina ke, melayu-india ke. lepas tu boleh cakap melayu. aaaa, comelss.
lepas tu kalau tambah boleh mengaji al-quran skali, peh lagi super duper comel.

adakah ini tandanya aku pun bakal kawin dengan non-malay?
dush, stop berangan dulu.
study for final duluuu. hihik.


pssssst: mulut orang kita tak leh nak tutup. buat baik orang cakap belakang, buat jahat pun orang cakap belakang. yang penting, kau buat apa yang kau rasa betul, ikut syariat Islam. insyaAllah.

Tiada ulasan: