Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 18 Disember 2011

final

final exam will be in two weeks come. tapi apa pun preparation tak ada. 
just reading the notes sebelum tido, lepas tu tido lepas tu bangun lambat. arggg, lempang diri sendiri. wake up, fatin! wake up! 
nampaknya mulai malam ni, biological clock akan diubah. 
aku lagi prefer study malam malam. lepas isyak ke atas lah kiranya. mungkin sebab malam-malam suasana dia tenang sikit, kot? kot. 
tapi kalau dah ngantuk tu, tido tetap tido. tak payah tunggu malam pun boleh tido. 
same goes konsep makan, makan tetap makan. impian nak diet tu bebila boleh hancus. dush!

for now, aku hanya mampu control makan malam-malam je. malam-malam tak makan, kalau lapar aku minum air je. hiks
orang kata, fatin kau dah kurus lahh. bla bla bla. it's not that aku nak berat aku sampai 35-38kg gitu. gilak ah tu. aku cuma tak nak berat aku terlalu berat sebab as for now pun, naik turun tangga pun dah mengah. jalan jauh sikit dah mengah. aku tak nak tu sebab bila jadi macam tu, aku jadi tak selesa. itu je. 

kalau dulu, time sekolah, ye lah aku jaga berat sebab takut nanti akan affect aku punya stamina nak lari bersukan semua. tapi sekarang pun kena jaga sebab aku dah slowly stop melibatkan diri dengan aktiviti-aktiviti macam tu. maka, kemungkinan untuk berat badan naik mendadak adalah tinggi. kebanyakan kawan-kawan aku macam tu. T___T

lagi 13hari, dah nak masuk tahun 2012. rasa macam cepat gila masa berlalu. 
banyak yang berlaku dalam tahun 2011 ni. 
yang happy, yang sebaliknya.
ada yang betul-betul menduga. 
tapi Allah knows best. 
kepadaNya kita berharap, sesungguhnya Dia yang Maha Mengetahui. 

so, here we go. my final exam schedule.
1 januari; 
9-11 a.m  - usk1032
2.30-5pm - bpt3163
11 januari; 9-11.30am - bnt3143
15 januari; 9-11.30am - bpe3223
16 januari; 9-11.30am - bnt3133
18 januari; 2.30-5pm   - bkt3083

gap dah nampak macam jauh la jugak, kalau tak belajar betul-betul dapat pointer cantik-cantik tak tau lah. errrr. 
jangan lupa doakan kejayaan saya. :)


then, bila tengok balik folder gambar lama, rasa macam errrr. 

2009 dush!

pssst : knape asyik lah mengantukkkkkk. 

1 ulasan:

Alynn Notnot berkata...

all the best with your exams.

aku pun, diet entah ke manaaa lahhh -.-"