Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 1 Disember 2011

disember

hari ni 1 disember, alhamdulillah, bermula dengan baik. 
hari ni macam sangat kontra kalau nak dibandingkan dengan semalam. 
semalam punyaa lahh rasa macam tak tercukup masa, sampaikan nak pegi makan pun rasa bersalah. tapi apakan daya, makan tetap makan. sebab tu berat dah naik sekarang ni, tapi payah bebenor nak turunnya. dah malas dah nak cerita pasal berat. sebab mood sekarang tengah kurang baik, kang tak pasal-pasal rosak terus mood haku. errr. 

tengok lah kang kalau rajin update lagi. 
tapi layan video ni dulu. 


this video untuk assignment kenegaraan hari tu. 
group aku punya dah present. tapi tak boleh pulak nak upload video kat sini. 
tapi kalau boleh pun, macam nak letak je kann. hiks.



psssst : esok nak balik. bawak baju yang taknak pakai. nanti nak balik untuk cuti semester senang. memandangkan kali ni punya cuti kena bawak balik semuaa barang. semester depan dah kena pergi praktikal hoi. 

pssst pssst : sekarang dah bulan 12. nanti dah masuk tahun baru. usia makin hari makin tua. 

2 ulasan:

g0m0k9enDek berkata...

awak study kat mana tu?

FatinSyahirah berkata...

g0m0k9endek: kat umk.. hehe :)