Ahad, 11 Disember 2011

deactivate

atas sebab-sebab tertentu yang mana alasannya dianggap agak kukuh,
akaun facebook telah di-deactivate-kan buat sementara waktu.
untuk setakat ini, hanya alasan je yang kukuh kiranya tidak gentar,
tapi kita lihat sama ada usaha ini kukuh tidak gentar ataupun sekadar hangat-hangat maggi.

ah sudah lah.
sekarang sudah jam 4 pagi.
rasanya adalah elok saya tido.
kerana esok mahu bangun awal. nak masak-masak.
sebab masak adalah satu langkah yang bijak untuk kurangkan perbelanjaan seharian. lagi tepat, duit poket sudah nipis-nipis sahaja kelihatannya. sebab tu, tengah malas ke rajin ke, masak is the last choice. usahlah ditanya apa menu nya, kerana ia agak menyedihkan. (ewah, macam ada orang kisah pulak makan sedih ke tak. :P)

i need to sleep now.
sebab gigi semakin sakit.
hadoi.

salam perantau.*tetiba*

Tiada ulasan: