Sabtu, 19 November 2011

upload

dari tadi aku duk upload gambar, tak lepas-lepas. menyirap tu menyirap la jugak.
tapi dah namanya wi-fi kat sini, bukan kat rumah kann. kalau kat rumah boleh bukak u tube banyak-banyak, download suka-suka hati, tapi kat sini tak boleh ye. nak tengok  you tue pun tak mampu. harap maklum.
lepas tu bila tengok kat fb semua orang nak cakap pasal latest video matluthfi, terus tak senang duduk. rasa macam loser bila tak dapat tengok, lalu join P1 roommate jap just untuk tengok video matuthfi je. sanggup okkk.

dan sekarang, disebabkan tak boleh nak upload gambar, maka tak apa lah.
kiranya hanya setakat ini coretan saya yang semakin menembam ini. tensi usah dikira sebab tak suka tengok cermin bila menembam sebegini. rasa macam nak tarik-tarik semua lemak ni keluar.
niat hati nak pergi gym, tapi kerja banyakkk, ada exam. maka harap maklum.


yang sedang berusaha ingin kurangkan lemak,
syira nama glamor. :P

1 ulasan:

Myra Arshad (: berkata...

haha. standard la tu. kat usm pun sama :p