Selasa, 22 November 2011

menang hoyeah.

kalau diikutkan, aku tidak lah gemor tengok bola sepak. tapi when it comes to malaysia, tak minat pun boleh terus minat. walaupun aku ni tak reti pun nak tau macam mana offside ke apa, tapi bila dah minat tu, lagi-lagi kawan-kawan pun asyik cakap pasal bola, terus boleh tahu. dan terus minat. tapi bila ada team malaysia dengan ganu je lah. :P

firasatnya macam dah tak berpeluang nak tengok final malam ni gara-gara tiba-tiba tadi pukul8 ada kelas ganti yang should be habis pukul10. tapi sebab lecturer kata, 'it's hot here. do feel hot too?'. kitorang ni hot tu memang dah hot, tapi lagi hot bila tengah lecture tu boleh pulak dengar orang sorak golll banyak kali kat kafe. mau tak panas vontot?

lalu lecturer cepatkan lecture, lalu boleh lah pulang awal.
dan tengok bola sudah pasti.

punya lah excited bila malaysia menang final bola, dah macam malaysia juara sea games. fuh.
apa pun, tahniah harimaumuda. khairul fahmi walaupun dirimu penuh dengan gosip, namun kau tetap hebat.
badrol pun apa kurang hebatnyaaaa. opsss. :P


psssst : lagi satu malam untuk korbankan waktu tido. just for tonight malam esok boleh qada tido, sekali dengan jamak tido untuk malam seterusnya. ok nescafe sila masuk dalam mug sekarang! (senang idup kalu semua benda boleh dapat hanya dengan mengarah sahaja. :P)

psssst pssssst : proud to be malaysian. :)

Tiada ulasan: