Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 17 November 2011

full

full di sini bukan lah bermaksud oh saya kenyang. itu pun ya sebab field trip penganjur sediakan makanan macam pehhh-hancus-diet-haku. tapi itu kan rezeki, maka selepas ini boleh lah berdiet. no nasik. errr.

maka sekarang baru sahaja tiba dari field trip. letih usah dikira. letih dalam seronok. seronok tapi letih. begitu kaedah dia. so sekarang, nak update pun rasa macam nak tutup mata walaupun memang lah tak ada orang kesah kalau aku tak hapdet pun. tapi yeah, saje nak feeling retis kann. :P

gambar ada banyak. tapi sayangnya bukan dalam fon sendiri. so kamera orang lain secara otometik nya kaedah dia seperti kamera ku sendiri jua. makna dia macam apa pun gambar haku wajib ada. banyak.

so nak update panjang-panjang pun macam #$%^&. banyak kerja pulak balik ni. assignments presentations test semua nak ada minggu depan. dan khamis nanti penang turn punya field trip pulak. so, orang penang? hehehe. boleh lah bawak ai pergi makan-makan sikit. :P. cop, ada ke orang penang baca ini?

ok lah. rasanya katil dah dari tadi aku ambik wuduk nak solat isyak ni.


psssst : masa tolong bergerak lambat sikit sebab banyak benda yang saya kena catch up sekarang.

dan makanan ini seakan-akan terngiang-ngiang. 
aaa. bila lagi boleh dapat makan ini lagi??? 
sedap sampai tak diet pun takpe. hiks

pssst psssst : aku dapat rasakan berat kali ini makin bertambah. sedangkan time field trip gunung stong yang buat keje kerah tenaga segala pun berat naik, inikan pula field trip yang cuma tengok tempat dengar taklimat. aaaaa, bosan lah cakap pasal berat je! kenapa berat naik bila makan banyak? u tell me why. -.-'

Tiada ulasan: