Rabu, 23 November 2011

current

aku sepatutnya study sekarang ni.
esok ada presentation, ada test. malam gerak pegi penang.
tapi malas nak packing tengok lah esok lepas kelas kot-kot sempat nak packing.
sebab macam tak de feeling nak pegi sana. maybe sebab hujan.
takpe #harimaumuda, walaupun kalah, tapi menang kalah adat permainan.
walaupun penat lagi, tapi still mantop sebab 2 gol je yang bolos. *tetiba* walaupun tengok bola thru twitter je. :P

oh ye, kampus uni aku dah banjir.
rumet aku pegi kelas tadi bagitau yang air dah naik, takat peha dia.
fine, dia yang tinggi pun takat peha, aku yang rendangcomeyanggun ni, apatah lagi.
fine, esok kelas dari pagi sampai petang. kena bawak everything extra. including inner part punya pakaian.
aaaaa, aku more kepada geli sebenarnya nak harung banjir-banjir ni.
sebab over-imagine.

eh, sudahlah fatin.
walaupun berangan esok kelas cancel, tapi ah, kalau kelas cancel.
kalau tak cancel? kau nak jawab hape test esok?
so sekarang study. err, tapi hafal kot.
anyone tau sistem blaja kat bangla macam mana tak? lec subjek ni dari bangla. dan dia nak jawapan exam kitorang sama macam dalam notes yang dia kasi.

fatin, please don't give up first.
belajar lillahitaala. jangan pesongkan niat!

to those reading this, please, please please, pray for me!
terima kasih orang-orang baik! :)


pssst: risau nanti pergi trip hujan lebat sampai banjir sampai banyak jalan kena tutup.

psssst pssst : o Allah, i need You forever. :')

Tiada ulasan: