Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 22 Oktober 2011

#random

lately macam banyak perkara yang berlaku. either kau suka ke, tak ke, yang berlaku tetap berlaku. even nak luahkan macam mana pun taktau. life been macam tunggang terbalik with no reasons lately. errrrr.

aku nak cerita banyak benda.
pasal menang naturethon.
pasal panjat gunung angsi.
pasal jumpa ustaz lukman.
pasal gunung stong which dah lamaaaa dah semester lepas tapi rasa macam nak tunjuk jugak sebab berjaya pegang kelawar even yang dah mati.
pasal hidup aku.
pasal banyak benda, walaupun yang listed above pun macam bosan. hiks.

i wanna write more, but the my heart isn't here with me. i just dun feel me deep inside. rasa macam lose something and rasa macam serba tak kena since that day. no, it's not bunga-bunga cintan punya pasai. :P

pssst : aku perlukan nasihat yang berunsurkan keagamaan yang boleh membawa keinsafan dan lebih ingat pada Maha Pencipta.

psssst psssst : rasa bersalah. kenapa lah tadi terlebih berani. T___T


Tiada ulasan: